Kako gledati osnovnu sezonu 7 na mreži (izvan SAD-a)

Kako gledati osnovnu sezonu 7 na mreži

osnovniSedma sezona bit će premijerno prikazana 23. svibnja u 19:00 PST (10:00 PM EST). No, zbog snažnih mjera geo-ograničenja DZS-a i nedostatka međunarodnih emitera, fanovima je ranije bilo teško gledati osnovni online izvan Sjedinjenih Država. Srećom, pronašli smo zaobilazno rješenje. Pročitajte dalje kako biste saznali kako strujati osnovni sezona 7 uživo iz zemalja poput Kanade, Velike Britanije i Australije.

Napominjemo da preporučujemo samo službene izvore. Shady streaming web mjesta uspijevaju u popularnim emisijama koje su objavljene samo u nekoliko zemalja, ali savjetujemo ih da ih ne upotrebljavate. Kvaliteta videozapisa često je vrlo loša i nema garancije da će svaka epizoda biti dostupna. Nadalje, nelicencirani streamovi često se skidaju zbog kršenja autorskih prava. Obavijestit ćemo vas kako živjeti stream osnovni sezona 7 besplatno, pa nema potrebe pribjegavati nepouzdanim, neovlaštenim izvorima.

Mnoge se usluge prikazuju osnovni imaju regiju. Da biste im pristupili iz inozemstva, morat ćete koristiti virtualnu privatnu mrežu (VPN).

Kako gledati Elementar s bilo kojeg mjesta s VPN-om

VPN-ovi mogu biti pomalo zastrašujući, ali zapravo su vrlo jednostavni za korištenje. Slijedite dolje navedene korake za deblokiranje geo-ograničenih usluga za streaming i gledanje osnovni iz bilo kojeg mjesta:

  1. Započnite s prijavom na VPN ako već niste. Preporučujemo ExpressVPN iako su NordVPN i CyberGhost dvije izvrsne, jeftine alternative.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN. Naći će se aplikacije za različite platforme pa budite sigurni da ćete dobiti onu pravu.
  3. Povežite se s jednim od vaših VPN američkih poslužitelja.
  4. Pokušajte reproducirati video na CBS ili Hulu. Trebalo bi početi odmah, ali ako se ne dogodi, većinu problema možete riješiti tako da očistite predmemoriju i kolačiće, a zatim ponovno učitavate stranicu..

osnovni sezona 7 bit će emitirana uživo. Iz tog razloga važno je unaprijed osigurati da vaš VPN dobro funkcionira. Ovaj pristup osigurava da ako ništa ne funkcionira kako ste očekivali, još uvijek imate vremena potražiti pomoć korisničkog tima VPN-a i možda nećete morati propustiti početak premijere.

Kako besplatno prenositi osnovnu sezonu 7 na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

Zapravo možete Gledajte CBS uživo na mreži bez dodatnih troškova ako imate kablovsku TV ili fuboTV, Hulu, PlayStation Vue ili YouTube TV račun. Ako nemate ništa od toga, ne brinite; umjesto toga možete se prijaviti za CBS All Access. Ova usluga košta 5,99 USD mjesečno, ali postoji i plan bez oglasa za 9,99 USD mjesečno.

Evo problema: dok sve gore navedene usluge dolaze s besplatnom probom (obično jedan tjedan), osnovni sezona 7 imat će 13 epizoda, što znači da ćete prije ili kasnije morati platiti da biste je nastavili gledati. Ako vam ne smeta gledanje u standardnoj definiciji, postoji način da besplatno gledate cijelu sezonu.

USTVNow je usluga strujanja koja je namijenjena pripadnicima Oružanih snaga SAD-a da gledaju televiziju od kuće, dok su na rasporedu. Unatoč tome, zapravo se ne provjerava jeste li pripadnik vojske ili ne. U stvari, USTVNow omogućava bilo kome da se prijavi, bez obzira na to gdje se nalazi u svijetu.

Njegov osnovni plan potpuno je besplatan i nudi pet kanala uključujući CBS. Kako za to ne postoje potvrđeni međunarodni datumi izdavanja osnovni sezona 7 još, ovo je daleko najlakši način za streaming novih epizoda osnovni izvan Amerike.

Osim USTV Now-a, sve su usluge iznad geoblokirane. Kao takav, trebat će vam VPN da biste ih koristili ako ste izvan SAD-a. Još trebate VPN? ExpressVPN nudi rizik 30-dnevna garancija povrata novca. Ako ionako niste zadovoljni, odustanite i zatražite povrat novca, bez ikakvih pitanja.

Mogu li gledati sezone 1-6 za Elementarno putem interneta?

Trenutno američki gledatelji (ili oni koji su povezani s američkim VPN poslužiteljem) mogu na Huluu gledati osnovne sezone 1–6. Obje ove usluge nude jednotjednu probnu inačicu, ali sa 141 epizodom ukupno, bit će vam teško da ih sve završite na vrijeme. Ako imate samo jednu sezonu ili dvije, trebali biste biti u redu.

Nažalost, DZS drži ovu seriju blizu svojih prsa i kao takav vrlo je malo međunarodnih emitera. Australski navijači mogu gledati sezone od 1 do 5 na Stanu. Ova usluga dolazi s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom i nakon toga košta 10 AUD mjesečno.

Prethodne sezone bile su dostupne na Netflixu u Francuskoj, Danskoj i Španjolskoj, ali to više nije slučaj. Zapravo je u mnogim zemljama jedini način za strujanje osnovni online je da biste je kupili, sezonu u sezonu na iTunesu, Amazon Prime Video ili Microsoft Store.

Što znamo o sezoni 7 Elementala?

Iako je revija prvobitno trebala završiti sa njegovom šestom sezonom, CBS ga je odlučio obnoviti posljednji put. Naravno, to znači da su pisci morali pronaći način da napreduju kroz priču bez da naruše bilo koju od tema koje su uredno vezane na kraju šeste sezone.

To je razlog zašto sezona 7 neće uslijediti izravno iz 6. sezone. Umjesto toga, godinu ćemo skakati u budućnost. Pojedinosti o zapletima još su malo i mnogo je poznato, no znamo da se, dok su Sherlock i Watson krajem prošle sezone završili u ulici Baker, vraćaju u New York kako bi se suočili sa tehnološkim milijarderom Odinom Reichenbachom. Ljubitelji knjiga znat će značaj ovog imena i njegove posljedice za glavnu ulogu, ali kako bi se izbjegli spoileri, samo ćemo reći da je to sigurno vrlo uzbudljiva finalna sezona.

Pogledajte također: Kako dobiti američku IP adresu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 73 =

Adblock
detector