Kako gledati Peaky Blinders seriju 5 online

Kako gledati Peaky Blinders seriju 5 online (1)

Zašiljeni naočnjaci serija 5 emitirat će se u nedjelju, 25. kolovoza u 21:00 (GMT). Za razliku od prethodnih sezona, koje su emitirane na BBC-u 2, serija 5 Peaky Blinders-a emitirat će se na BBC-u 1. Ako ste izvan Velike Britanije, na usluzi streaminga BBC iPlayer uz pomoć VPN-a možete gledati Peaky Blinders seriju 5 besplatno na usluzi streaminga BBC iPlayer..

Imajte na umu da će ovaj članak obuhvaćati samo službene izvore za gledanje Peaky Blindersa na mreži. Iako je ova emisija možda dostupna na ilegalnim web lokacijama za streaming, ne preporučujemo ih. Konkretno, ranjivi su ako ih se trenutačno ne zatvori. Pored toga, oni nude niži kvalitet videa i loše performanse, s puno tampon i zaostajanja. Pored toga, možete besplatno emitirati Peaky Blinders seriju 5 putem Interneta na BBC iPlayeru s VPN-om.

Peaky Blinders dostupni su samo na platformama sa zaključanom regijom. To znači da će vam trebati VPN da biste ga gledali u inozemstvu.

Kako gledati Peaky Blinders seriju 5 online putem VPN-a

Upotreba VPN-a za gledanje Peaky Blinders serije 5 na mreži iznenađujuće je brza i jednostavna. Peaky Blinders serije 5 možete gledati online na BBC iPlayeru uživo putem BBC-ja 1 putem BBC iPlayer aplikacije ili odabirom epizode na zahtjev prateći televizijsku emisiju uživo. Evo kratkog kratkog vodiča o tome što ćete trebati učiniti:

  Kako gledati iz inozemstva Winter Love Island 2023 (streaming free)

Upotreba VPN-a za gledanje Peaky Blinders serije 5

  1. Prije svega, morat ćete stvoriti BBC iPlayer račun (prijava je besplatna) ako ga još nemate. Zbog toga morate unijeti svoj datum rođenja, adresu e-pošte, sigurnu lozinku i poštanski broj u Velikoj Britaniji. Prihvaćen je bilo koji britanski poštanski broj. Ne morate pružiti dokaz o svojoj lokaciji.
  2. Prijavite se putem VPN usluge s poslužiteljima u Velikoj Britaniji koji mogu deblokirati BBC iPlayer. Preporučujemo ExpressVPN. CyberGhost i NordVPN su, međutim, izvrsne, jeftine alternative.
  3. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
  4. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s serverom u Velikoj Britaniji.
  5. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika kako biste osigurali da BBC iPlayer zaboravi vašu prethodnu IP adresu i lokaciju. Tada bi trebao prihvatiti novu britansku IP adresu VPN.
  6. Idite na BBC iPlayer (putem web stranice ili jedne od aplikacija) i odaberite epizodu Peaky Blinders koji bi se sada trebali deblokirati. Ako ne, preporučujemo vam da se povežete s drugim UK serverom. Alternativno, pokušajte kontaktirati korisničku podršku vašeg VPN-a.

Gdje drugdje mogu gledati Peaky Blinders na mreži?

Peaky Blinders serije 5 u početku će biti dostupni samo na BBC One i BBC iPlayeru (kompletnu seriju 1-4 naći ćete i na BBC iPlayeru). Međutim, serije 1-4 dostupne su za gledanje s nekoliko drugih usluga struje. Iz tog razloga, vjerojatno je samo pitanje vremena dok Peaky Blinders serija 5 ne bude dostupna izvan BBC-a.

Ako želite nadoknaditi stare epizode, možete pronaći serije 1-4 od Zašiljeni naočnjaci na Netflix SAD i Velika Britanija. Iako je BBC iPlayer besplatan, Netflix je plaćena usluga s cijenama pretplate od 8,99 USD / 5,99 £, 12,99 USD / 8,99 USD, i 15,99 USD / 11,99 USD, u vrijeme pisanja. No, tu je i mogućnost besplatnog probnog razdoblja od 30 dana za nove kupce, tako da možete gledati većinu Peaky Blinders-a besplatno ako ste brzi! Kada govorimo o besplatnim ispitivanjima, ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika..

Možete kupiti i svaku epizodu ili seriju (1-4) od Zašiljeni naočnjaci na Amazon. Epizoda u SD kvaliteti trenutno košta 1,99 dolara dok HD epizoda 2,99 dolara. Alternativno, cijela sezona košta 10,99 USD (SD) ili 14,99 USD (HD). Doduše, ovo nije najbolja opcija kada besplatno možete gledati Peaky Blinders na BBC iPlayeru ili na Netflixu putem besplatne probne verzije.

  Как да гледате Arrow Season 8 онлайн в чужбина (извън САЩ)

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Peaky Blinders serije 5?

Nažalost, mnogi besplatni VPN-ovi jednostavno ne mogu deblokirati BBC iPlayer. Zbog toga je vrlo teško gledati seriju Peaky Blinders 5 jer je na BBC-u dostupna samo. Čak i ako želite jednostavno deblokirati stare epizode Peaky Blinders-a na Netflixu, većina besplatnih VPN-ova ne funkcionira s ovom uslugom streaminga. Nadalje, besplatni VPN-i nisu idealni za strujanje zbog često sporih servera koji čine vrlo nedosljedan doživljaj strujanja..

Također ne savjetujemo besplatne VPN-ove jer im nedostaje sigurnost i privatnost svojih plaćenih rivala. Posebno, poznato je da mnogi besplatni VPN-a bilježe osobne podatke i povijest pretraživanja korisnika, prodaja informacija trećim stranama. Čak i oni koji ne vode zapisnike možda ne upotrebljavaju enkripciju za zaštitu podataka. Ostali besplatni VPN-ovi mogu zaraditi novac ciljajući vas neželjenim oglasima. Sve u svemu, besplatni VPN-i ne približavaju se kvaliteti najbolje plaćenih VPN-a.

Što možemo očekivati ​​od Peaky Blinders serije 5?

Zaključkom sezone Peaky Blinders obitelj Shelby postaje moćnija nego ikad nakon Tommyjevog izbora za zastupnika u izbornoj jedinici Birmingham South. Serija 5 vjerojatno će istražiti ove nove političke veze, kao i razne posljedice financijskog pada 1929. godine. Još jedna ozbiljna tema za koju se očekuje da se pokrije je Tommyjevo krhko psihičko zdravlje.

Koji se članovi glumaca vraćaju Peaky Blinders?

Potvrđeno je da, s izuzetkom Joea Colea (John Shelby), svi glavni članovi glumaca vraćaju se za seriju 5. To uključuje Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (tetka Polly), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby) i Natasha O´Keeffe (Lizzie Stark). Aidan Gillen također će se vratiti kao Aberama Gold.

  Hogyan nézhetem online a Schitt's Creek 6. évadját (ingyenes!)

Peaky Blinders Series 5 također će vidjeti uvođenje novih likova, uključujući Sama Claflina kao Oswalda Mosleyja i Briana Gleesona i Anya Taylor-Joy čija imena tek treba da budu objavljena. Nažalost, ne očekujemo povratak Toma Hardyja nakon smrti njegovog lika, Alfieja Solomona, na kraju serije 4.

Hoće li biti serija Peaky Blinders 6?

Da, pojavit će se Zašiljeni naočnjaci serija 6! Zapravo, vjerovatno će biti i serija 7, prema Steven Knight-u, tvorcu emisije. Knight je o tome razgovarao o mogućnosti filma “Peaky Blinders” navodeći sve veću popularnost emisije, osobito diljem ribnjaka u Sjedinjenim Državama.

About the author

Comments

  1. na način da ih preuzmete s legalnih platformi poput Amazon Prime Video, Google Play, iTunes i Microsoft Store. Međutim, ovo može biti skuplja opcija u usporedbi s pretplatom na Netflix ili korištenjem VPN-a za gledanje na BBC iPlayeru. Važno je napomenuti da se ilegalno preuzimanje sadržaja s interneta smatra kršenjem autorskih prava i može dovesti do pravnih posljedica. Stoga je uvijek bolje koristiti legalne opcije za gledanje omiljenih emisija. U svakom slučaju, fanovi Peaky Blindersa mogu se radovati novoj sezoni koja će se emitirati na BBC-u 1 i koju mogu gledati putem VPN-a na BBC iPlayeru.

Comments are closed.