Kako gledati Poldark sezonu 4, 3, 2 ili 1 u inozemstvu (izvan Velike Britanije)

Kako gledati Poldark sezonu 1-4 u inozemstvu

Poldark sezona 4 upravo je završila emitiranje u SAD-u, nekoliko mjeseci nakon što je finale emitirano u Velikoj Britaniji. S obzirom na to da je posljednja sezona emisije emitirana negdje ove godine, nikad nije bilo bolje vrijeme za ažurnost. U nastavku ćemo malo razgovarati o tome što možete očekivati ​​od nadolazeće sezone i objasniti gdje možete usmjeravati Poldark sezone 1–4 na mreži.

Ovaj će post preporučivati ​​samo službene izvore. Popularne emisije poput Poldark su često dostupni na neovlaštenim web lokacijama za strujanje, ali savjetujemo da se ne koristi bilo koju od ovih. Često ćete primijetiti da je kvaliteta videozapisa vrlo loša, s neponovljivim titlovima na stranom jeziku ili s izvan-sinkroniziranim zvukom. Nadalje, veze do takvih streamova često se skidaju zbog kršenja autorskih prava pa se možda nećete moći dočekati sezone. S nekoliko legitimnih načina za gledanje, nema razloga za pribjegavati sjenovitim i nepouzdanim web lokacijama za strujanje.

Mnoge se usluge prikazuju Poldark neće raditi u inozemstvu. Za pristup tim platformama iz drugih zemalja trebat će vam VPN.

Najbolji VPN za gledanje Poldarka u inozemstvu: PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VPN-ovi kriptiraju vaš mrežni promet i sprječavaju da ga pročitava vaš pružatelj internetskih usluga (ISP), poslodavac ili vlada. Oni vam također omogućuju prevariti lokaciju i prevariti davatelje usluga koje su blokirane putem Interneta, poput Netflixa i Amazon Prime Video, omogućujući vam pristup izvan svog predviđenog područja emitiranja.. Preporučujemo PrivateVPN: to je pouzdan VPN velike brzine, s jakom zaštitom i mogućnošću deblokiranja brojnih popularnih platformi, uključujući Netflix Switzerland - jedinu verziju zemlje Netflix u sve 4 sezone Poldark.

Početak korištenja PrivateVPN-a je jednostavan: samo odaberite željenu duljinu pretplate (mjesec dana, tri mjeseca ili godinu dana) i platite. PrivateVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da možete isprobati potpuno bez rizika. Ako niste zadovoljni ili vam je samo potrebna za gledanje Poldark na mreži, možete otkazati i dobiti puni povrat, bez postavljanja pitanja.

NAJBOLJI VPN ZA POLDARK: PrivateVPN ima velike brzine, sigurne veze, izvrsnu sposobnost deblokiranja i politiku zapisivanja, što ga čini jakim izborom za strujanje Poldark na liniji.

Kako strujati Poldark iz inozemstva putem VPN-a

Nikada prije niste koristili VPN? Ne brinite: zaobilaženje regionalnih ograničenja zapravo je vrlo jednostavno. Slijedite dolje navedene korake za deblokiranje usluga s ograničenim streamingom s bilo kojeg mjesta:

  1. Započnite odabirom prikladnog VPN-a. Gore smo ukratko opisali PrivateVPN, ali ExpressVPN i NordVPN su dvije visokokvalitetne alternative.
  2. Zatim instalirajte odgovarajuću verziju softvera za vaš operativni sustav.
  3. Odlučite koju uslugu streaminga želite deblokirati.
  4. Povežite se s VPN serverom u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, morat ćete upotrijebiti švicarski poslužitelj za pristup Netflixu u Švicarskoj ili američki za deblokiranje PBS-a.
  5. Pokušajte reproducirati videozapis na odabranoj usluzi. Trebao bi se učitati gotovo odmah, ali ako se ne očiste predmemorija i kolačići preglednika, zatim ponovno učitajte stranicu.

Kako gledati sezone Poldark 1-4 na mreži

Najlakši način za gledanje Poldark na mreži je pristupiti Netflixu Švicarska putem VPN-a. Ova platforma trenutno nudi pristup u sve četiri sezone u sezoni Poldark. Košta 11,90 CHF mjesečno, ali dolazi s mjesečnim besplatnim probnim vremenom. Budući da ukupno ima 32 epizode, s malo posvećenja trebali biste moći gledati svaku epizodu prije nego što probno razdoblje istekne.

Još bolje, Netflix je dostupan širom svijeta, tako da ne biste trebali imati problema s prijavom iz inozemstva. Međutim, vrijedno je spomenuti da iako PrivateVPN može deblokirati Netflixov švicarski katalog, to ne vrijedi za svaki VPN. Više o onima koji rade u ovom postu možete saznati više.

Gdje drugdje mogu gledati Poldark na mreži?

Dok Poldark je prikazan na TV-u u brojnim zemljama širom svijeta, samo nekoliko službenih emitera zapravo omogućuje gledanje serije na mreži. Pogledajte dolje kako biste saznali kako možete strujati Poldark u tvojoj zemlji:

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Unatoč emitiranju BBC-a, na BBC iPlayeru nema epizoda Poldark. umjesto, gledatelji u Velikoj Britaniji mogu pronaći sezone od 1 do 3 Netflix UK. Ova usluga košta 5,99 funti mjesečno, ali dolazi s jednomjesečnim pokusom. To znači da ako ste brzi, možete prve tri sezone prenositi online besplatno.

Sve četiri sezone dostupne su na Amazon Prime Video, ali nažalost nisu uključene u vaše članstvo i moraju se kupiti pojedinačno. Sezona 4 trenutno košta 16,99 funti (ili 12,99 funti za verziju standardne definicije). Ove sezone možete odlučiti kupiti iTunes po istoj cijeni.

Da biste pristupili britanskim bibliotekama Netflixa i Amazon Prime Video, morat ćete biti u Velikoj Britaniji ili biti povezani s jednim od britanskih servera vašeg VPN-a. Saznajte više o dobivanju UK adrese u UK Netflix knjižnici ovdje.

SAD

Zastava SAD-a

Svaka prethodna epizoda Poldark je dostupan na PBS. Za razliku od većine sadržaja PBS-a, ova emisija dostupna je samo pretplatnicima TREĆE putovnice i nije je moguće gledati besplatno. Pristup možete dobiti plaćanjem minimalnog iznosa koji iznosi 5 USD mjesečno, no kako ova usluga prihvaća samo kreditne kartice koje su povezane na američku adresu, stranim korisnicima je vrlo teško prijaviti se. Ako ste trenutno u inozemstvu, ali obično živite u Americi, možete se registrirati koristeći svoj uobičajeni način plaćanja.

Amazon Prime Video omogućava pretplatnicima da bez dodatnog troška emitiraju sezone od 1 do 3. Ova je usluga uključena u program Amazon Prime, koji iznosi 12,99 USD mjesečno. Postoji i probno razdoblje od 30 dana, pa ako požurite, ove ćete sezone vjerojatno moći besplatno strujati.

Dok je sezona 4 na Amazon Prime Video, možete je gledati samo ako imate dodatak PBS Masterpiece. To košta 5,99 dolara mjesečno i dolazi sa 7-dnevnim probnim razdobljem. Postoji samo osam epizoda, tako da ćete možda moći prenositi streaming cijelu sezonu prije završetka besplatnog probnog razdoblja. Sjetite se otkazati nakon toga kako vam se ne bi naplaćivalo.

Katalozi PBS-a i Amazon Prime Video u SAD-u dostupni su samo u Americi. Kao takav, trebat će vam VPN za pristup tim uslugama iz inozemstva.

Ostale lokacije

Poldark je dostupan u nekoliko drugih zemalja osim gore spomenutih, ali u mnogim slučajevima obožavatelji moraju pojedinačno kupiti sezone na uslugama poput Amazon Prime Video, iTunes ili Google Play. Ipak možete, streaming sezona 1–3 na Netflixu u Belgiji, Francuskoj, Irskoj i Luksemburgu.

Kada izlazi Poldark sezona 5?

Pojedinosti o Poldark sezona 5 je malo i daleko između. Znamo da je snimanje posljednje sezone showa završeno 1. veljače i da ćemo nove epizode moći očekivati ​​negdje ove godine. Prethodne sezone emitirale su se prvo u Velikoj Britaniji, a u SAD dolaze nakon nekoliko mjeseci, pa je vjerojatno da će američki navijači imati vremena čekati. Imajte na umu: VPN-ovi omogućuju vam pristup streaming uslugama iz drugih zemalja, bez obzira gdje se nalazite u svijetu.

Hoću li moći uživo uživo gledati Poldark sezonu 5?

Nove epizode Poldark emitiraju se na BBC-u, što znači da ih možete gledati uživo i besplatno na BBC iPlayeru ili TVPlayer.com. Također su dostupni na zahtjev 30 dana nakon toga. Međutim, ta su web mjesta dostupna samo u Velikoj Britaniji. Još uvijek im možete pristupiti iz inozemstva povezivanjem na britanski VPN poslužitelj: to ne samo da stanovnici Velike Britanije mogu biti u tijeku s njihovim omiljenim emisijama dok su na odmoru, već nudi Amerikancima način da emitiraju najnovije epizode puno prije njihovog datuma objavljivanja u SAD-u.

Nakon 30 dana ove će epizode biti uklonjene s BBC iPlayera. Preporučujemo da ih pogledate prije, jer nema garancije da ćete ih nakon toga moći gledati besplatno. U stvari, nema prethodne sezone od Poldark trenutno je dostupan na platformi za besplatnu upotrebu.

Imajte na umu da BBC iPlayer zahtijeva od korisnika da imaju TV licencu za gledanje sadržaja uživo ili na zahtjev, ali to se zapravo ne potvrđuje kada pristupite web mjestu. Da biste se prijavili za besplatan račun, morat ćete unijeti poštanski broj u Velikoj Britaniji, ali ni ovaj nije potvrđen.

Koje knjige pokrivaju prve četiri sezone?

Poldarkina serija sastoji se od 12 knjiga, tako da sa samo pet sezona TV emisija ima puno toga za nadoknaditi. Sezoni 1–4 ostali su relativno vjerni izvornom materijalu i pratili događaje sve do kraja sedme knjige „Ljuta plima“.

Ne možemo razumno očekivati ​​da ćemo pokriti pet svezaka u jednoj preostaloj sezoni. Prevladavajuća teorija među fanovima je da će peta serija prilagoditi knjigu "Stranac from the Sea", knjigu koja je usredotočena na novu generaciju Poldarksa i koja počinje skokom naprijed 11 godina. Koliko znamo, nije bilo promjena u glavnoj ulozi, pa možete očekivati ​​da će Aidan Turner, Eleanor Tomlinson i Jack Farthing ponoviti svoje uloge posljednji put kasnije ove godine.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

Adblock
detector