Kako gledati Poldark sezonu 5 u inozemstvu (izvan Velike Britanije)

Kako gledati Poldark Season 5 u inozemstvu

Nova sezona Poldarka započinje 14. srpnja u Velikoj Britaniji. Peta sezona bit će završni izlazak Aidana Turnera kao istoimeni Poldark, a trajat će osam epizoda, što znači da će se završiti negdje oko 1. rujna. Ispod ćemo vas obavijestiti kako živjeti uživo Poldark online besplatno, gdje god se nalazili u svijetu.

Napominjemo da preporučujemo samo službene izvore. Iako nelicencirane stranice za streaming često nude popularne emisije poput Poldark, ne preporučujemo njihovu upotrebu. Za početak je videozapis često niske rezolucije, no možda ćete također vidjeti da je udubljen ili ima zvuk koji nije sinkroniziran. Uz to, vlasnici autorskih prava ove streamove često uklanjaju, što znači da možda nećete ni vidjeti kraj epizode. Kako će ova sezona ionako biti dostupna besplatno, nema potrebe pribjegavati neovlaštenim web lokacijama za strujanje.

Gledati Poldark sezona 5 besplatno, trebat će vam VPN osim ako niste u Velikoj Britaniji.

Kako strujati Poldark u inozemstvo putem VPN-a

Novi ste u VPN-ima, a niste sigurni kako započeti? Samo slijedite dolje navedene korake da biste zaobišli regionalna ograničenja i strujanje Poldark sezona pet s bilo kojeg mjesta na svijetu:

 1. Prvo se prijavite na odgovarajuću VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN, iako su i CyberGhost i NordVPN izvrsne, a jeftine opcije.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju. Bit će nekoliko različitih verzija, pa pripazite da nabavite odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
 3. Odlučite koju od usluga ispod nas želite i otvorite račun.
 4. Spojite se na VPN poslužitelj u relevantnom mjestu. Na primjer, trebali biste koristiti britanski poslužitelj za deblokiranje BBC iPlayera ili američki poslužitelj za PBS.
 5. Pokušajte učitati videozapis na odabranoj usluzi. Trebalo bi početi gotovo odmah, ali ako ne, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika prije osvježavanja stranice.

Kao Poldark emitirat će se uživo, važno je osigurati da vaš VPN radi prije premijere. Samim tim jamčite da ćete imati puno vremena za kontaktiranje korisničke podrške ako nešto ne uspije kako se očekuje, što znači da je manje vjerovatno da ćete propustiti bilo što od sigurnoga da bude uzbudljiva sezona.

Kako gledati Poldark sezonu 5 besplatno na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Poldark emitirat će se u 9:00 BST (1PM PST / 4PM EST) na BBC One, što znači možete ga gledati uživo na mreži BBC iPlayer ili TVPlayer.com. Obje su usluge besplatne, iako god odlučite, prvo morate stvoriti račun. Od vas će se tražiti da unesete poštanski broj, ali on se zapravo ne koristi za potvrđivanje vaše lokacije i bilo koji britanski poštanski broj funkcionirat će. Nakon toga samo potvrdite svoju adresu e-pošte, prijavite se i započnite streaming.

Pogledajte također: Kako doći do UK adrese u Velikoj Britaniji

To je također vrijedno spomenuti Poldark sezona 5 stići će u SAD tek nekoliko mjeseci nakon što je prikazana u Velikoj Britaniji. Ako ne možete dugo čekati ili ste zabrinuti zbog gledanja spoilera prije nego što se emisija emitira u vašoj zemlji, tim platformama jednostavno možete pristupiti iz inozemstva putem VPN-a. Najbolje od svega je što BBC iPlayer ne samo što omogućuje emitiranje emisija uživo, već i na raspolaganju 30 dana nakon emitiranja. To znači da, čak i ako imate druge planove za vrijeme emisije, i dalje ćete biti u tijeku.

Britansko zakonodavstvo zahtijeva da imate TV dozvolu za gledanje bilo čega (uživo ili na zahtjev) na BBC iPlayeru. Međutim, niti jedna platforma to zapravo ne provjerava (BBC iPlayer povremeno prikazuje skočni prozor koji vam daje do znanja, ali prilično je nedosljedan) pa u osnovi djeluje na sustav časti.

Gdje drugdje mogu gledati Poldark sezonu 5 na mreži?

Poldark sezona 5 vjerojatno će se emitirati u nekoliko zemalja svijeta, ali neće vam svaki televizijski voditelj omogućiti gledanje putem interneta. Pogledajte sve u nastavku PoldarkPotvrđeni međunarodni emiteri:

SAD

Zastava SAD-a

Nažalost, kao i prethodnih godina, američki navijači moraju čekati duže od onih u Velikoj Britaniji da bi vidjeli Poldark. Datum objavljivanja u SAD-u za Poldark sezonu 5 je 29. rujna. Nove epizode emitirat će se svake nedjelje u 21:00 EST (6:00 PM PST) na PBS-u od 29. rujna..

Postoji još jedan ulov: PBS nema live stream. Umjesto toga, prenosi epizode za reprodukciju na zahtjev, malo nakon što emitiraju. Iako se mnoge od ovih emisija mogu gledati besplatno, neke (uključujući one) Poldark) mogu ih gledati samo TRI pretplatnika putovnice. Ova usluga košta 5 USD mjesečno, ali prihvaća samo načine plaćanja povezane s američkom adresom. Kao takav, gotovo je nemoguće prijaviti se iz inozemstva osim ako obično ne živite u SAD-u.

Ako imate Amazon Prime Video, možete emitirati ove epizode prijavom na dodatak PBS Masterpiece. Košta 5,99 dolara mjesečno, a nudi jednotjednu besplatnu probnu inačicu. I PBS i Amazonova američka knjižnica sadržaja dostupni su samo u SAD-u, pa ćete im morati koristiti VPN da biste im pristupili u inozemstvu.

Ostale lokacije

Trenutno nema daljnjih emitera za koje se potvrđuje da se prikazuju Poldark sezona 5. Više detalja vjerojatno će biti objavljeno kada se objavi datum premijere, međutim. Ne brinite: iako konačna serija neće biti na TV-u u vašoj zemlji, postoji velika šansa da ćete je još uvijek moći kupiti na Amazon Prime Video, iTunes ili Google Play Storeu.

Mogu li gledati sezone od 1 do 4 od Poldarka na mreži?

Nekoliko knjižnica Netflixa uključuje prethodne sezone Poldark. Na primjer, svaka prethodna epizoda dostupna je na Netflixu u Švicarskoj, a prve tri sezone možete gledati na Netflixu UK, Irskoj, Francuskoj, Belgiji i Luksemburgu. Netflix nudi višemjesečno suđenje, što znači da s pravim VPN-om (preporučujemo PrivateVPN za deblokiranje regionalnih Netflix knjižnica) možete gledati svaku epizodu Poldark besplatno, gdje god se nalazili.

Nažalost, gledanje sezone 4 je teže. Netflix Switzerland nudi cijelu sezonu, pa bi 30-dnevno suđenje Netflixu i VPN koji deblokira švicarsku knjižnicu mogli biti dobra opcija. Amazon Prime Video SAD nudi sezonu 4 kao dio dodatka PBS Masterpiecea. Prime dolazi s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom, a PBS nudi sedam dana besplatno, tako da ako budete brzi, možete strujati cijelu sezonu besplatno. Međutim, u mnogim zemljama vaša će jedina opcija biti da kupite sezonu 4 na web mjestu poput iTunes.

Što znamo o sezoni 5?

Poldark bila je jedno od najvećih emisija na BBC-u u posljednjih nekoliko godina, ali emitira i dalje izrazito usko vezano za predstojeću petu sezonu. Znamo da će ovo biti zadnja serija, da je snimanje filma završeno u veljači i da će biti osam epizoda, ali što je s samom pričom?

Poldark adaptiran je iz serije od 12 knjiga autora Winstona Grahama. Sezone 1–4 pokrivale su otprilike sedam slučajeva, a donedavno se pretpostavljalo da će sezona pet nastaviti taj trend. Međutim, knjiga osam, "Stranac s mora" počinje 11 godina nakon događaja sedme.

Umjesto da započne novu priču i riskira da teme zaplet ostanu neriješene, spisateljica showa Debbie Horsfield odlučila je postaviti petu sezonu u ovo razdoblje između knjiga. Pojedinosti su rijetke čak i sada, ali službeni račun Poldark Twittera nedavno je postavio ovo pitanje: "Ako vas izdaje vaša zemlja, kome onda dugujete odanost?".

Poldark sezona 5 cast

Glavni nastup emisije ostaje u velikoj mjeri nepromijenjen u odnosu na prethodne sezone (iako dva lika nedostaju kao rezultat događaja u sezoni 4). Postoji i nekoliko novih dodataka; pogledajte dolje da vidite tko će sudjelovati PoldarkPeta i posljednja serija:

 • Aidan Turner kao Ross Poldark
 • Eleanor Tomlinson kao Demelza Poldark
 • Jack Farthing kao George Warleggan
 • Luke Norris kao Dwight Enys
 • Caroline Enys kao Gabriella Wilde
 • Kerri McLean (lik još uvijek neimenovan)
 • Sofia Oxenham kao Tess
 • Vincent Regan (lik još neimenovan)
 • Freddie Wise (lik još uvijek neimenovan)
 • Peter Sullivan (lik još uvijek neimenovan)
 • Lily Dodsworth-Evans (lik još uvijek neimenovan)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 85

Adblock
detector