Kako gledati propovjednika 4 sezone preko interneta odasvud

Kako gledati propovjednika sezona 4 na mreži

Originalna serija AMC-a Propovjednik vratit će se za svoju četvrtu i posljednju sezonu 4. kolovoza u 21:00 EST (18:00 PST). Bit će 10 epizoda jednosatne epizode u sezoni 4 Propovjednika, a svaka od njih emitirat će se uživo na AMC-u. Nažalost, AMC sadržaj dostupan je samo u SAD-u i Kanadi, što znači da će vam trebati virtualna privatna mreža (VPN) da biste je gledali u inozemstvu.

Iako postoji dosta sjenovitih mjesta za streaming koja bi mogla ponuditi Propovjednik 4 sezone, preporučujemo samo službene izvore. Na ovaj način možete uživati ​​u bezbrižnosti znajući da struja neće biti skinuta zbog kršenja autorskih prava u sredini epizode, a gledate Preacher sezonu 4 na najviši mogući kvalitet.

Propovjednik sezona 4 bit će dostupna samo na platformama s zaključanom regijom. Iz tog razloga trebat će vam VPN da biste ga gledali izvan SAD-a i Kanade.

Kako gledati Preacher sezonu 4 na mreži bilo gdje s VPN-om

Nekoliko je stvari koje morate učiniti kako biste mogli gledati Preacher sezonu 4 na mreži putem VPN-a. Vodit ćemo vas kroz korak po korak:

Upotreba VPN-a za gledanje propovjednika 4 sezone online

  1. Iako se ne trebate prijaviti za AMC račun, morat ćete se prijaviti s podacima svog davatelja usluga televizije kako biste gledali Preacher sezonu 4 na AMC-u (postoji i mogućnost da ćete besplatno gledati AMC Premier mjesečno naknada u iznosu od 4,99 USD).
  2. Zatim ćete se morati prijaviti putem VPN-a. Ovo bi trebala biti usluga sa poslužiteljima u SAD-u koji mogu deblokirati AMC. Posebno preporučujemo ExpressVPN. Ipak, NordVPN i CyberGhost također su vrijedni razmatranja.
  3. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za uređaj na kojem želite gledati AMC.
  4. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u.
  5. Izbrišite predmemoriju i kolačiće preglednika kako biste osigurali da promjene postanu učinkovite.
  6. Idite na AMC i odaberite epizodu Propovjednika 4 sezone koja bi se trebala deblokirati! (Ako ne, preporučujemo vam da isprobate drugi američki poslužitelj. Ili se obratite korisničkoj podršci svog VPN-a).

Vrijedi spomenuti da kad god pristupite AMC-om putem nove američke IP adrese, dobivate 15-minutnu propusnicu za pregled. Kao takav, teoretski možete gledati Preacher sezonu 4 besplatno na AMC-u bez prijave s TV davateljem usluga. Međutim, morali biste mijenjati svoju IP adresu svakih 15 minuta i očistiti predmemoriju i kolačiće u tom procesu. Kao takav, vjerovatno ne vrijedi gnjavaže.

Kako gledati Propovjednika 4 sezone na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

Jedini način gledanja propovjednika sezone 4 na američkoj televiziji je AMC koji je kabelski TV kanal. Na AMC Live-u možete uživo gledati i putem AMC web stranice. Iako vam nije potreban AMC račun da biste mogli gledati cijele epizode, morate se prijaviti s TV davateljem usluga (AMC mora biti dio ovog TV paketa).

Nove epizode propovjednika 4 sezone bit će dostupne online dan nakon premijere na AMC-u. Drugi način na koji možete gledati AMC je putem live streaming usluga kao što su FuboTV, PlayStation Vue i YouTube TV. Prednost ovih usluga je u tome što vam omogućuju prenošenje AMC bez pretplate za kablovsku televiziju. Ako ste izvan SAD-a, najbolja je ponuda upisati se s nekom od ovih usluga putem VPN-a. Odabirom poslužitelja u SAD-u moći ćete deblokirati uslugu i gledati AMC u inozemstvu.

Gdje drugdje mogu gledati propovjednika na mreži?

Dok će se sezona 4 premijerno prikazati na AMC-u, prethodne sezone Propovjednika možete pronaći na Hulu i Amazon Prime Video ako ste u SAD-u, ili Stan ako ste u Australiji. Stoga je vjerovatno da će sezona 4 Propovjednika biti dostupna na takvim platformama u skoroj budućnosti. Za deblokiranje ovih usluga potreban vam je VPN jer je Hulu dostupan samo u SAD-u, a Stan je ograničen na Australiju. Nažalost, Preacher još nije dostupan ni na jednoj verziji Netflixa.

Pretplate na Hulu cijene se 5,99 USD i 11,99 USD mjesečno. Imajte na umu da Amazon Prime Video nudi samo 1-2 sezone. Ako niste glavni klijent, epizode iz sezona 1-3 možete kupiti pojedinačno za 1,99 USD (SD) ili 2,99 USD (HD). Alternativno, cijelu sezonu možete kupiti za 16,99 USD (SD) ili 19,99 USD (HD). U međuvremenu, Stanovi paketi počinju od 10 AUD mjesečno.

Možete besplatno isprobati Amazon Prime Video i Stan uz 30-dnevno probno razdoblje. Također je vrijedno znati da ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost svi nude garanciju povrata novca tako da možete isprobati njihove usluge bez rizika..

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Preacher sezone 4?

Teško ćete gledati Preacher sezonu 4 s besplatnim VPN-om. Propovjednik sezona 4 dostupna je samo na AMC-u i mnogi besplatni VPN-ovi ne mogu je deblokirati (besplatni VPN-ovi također se trude deblokirati Netflix). Bez obzira na to, besplatni VPN-ovi nisu dobar izbor za strujanje. Obično privlače veliki broj korisnika koji preopterećuje ograničeni broj poslužitelja. Rezultat su male brzine, s puno zaostajanja i punjenja. Štoviše, mnogi besplatni VPN-ovi zapravo smanjuju vašu propusnost.

Osim AMC-a, većina besplatnih VPN-a ne može deblokirati sličnosti Hulua, Amazon Prime Video i Stana. To znači da nećete lako moći gledati propovjedničke sezone 1-3. Besplatnim VPN-ovima također nedostaju sigurnosne značajke, uključujući šifriranje i prekidač. Da biste zaradili, mnogi besplatni VPN-ovi pošiljali su vas oglasima ili čak registrirali svoju aktivnost pregledavanja i prodavali ih trećim stranama. U kontrastu,  najbolji VPN-ovi za gledanje AMC-a i Propovjednik sezona 4 je brza, u mogućnosti deblokirati popularne streaming usluge i koristiti enkripciju i pravila o zapisivanju za zaštitu vaše privatnosti.

Što možemo očekivati ​​od Propovjednika 4 sezone?

Upozorenje: U nastavku su sadržani spojleri iz treće sezone

Propovjednička sezona 3 zaključila je s tim što je Jesse napustio svoj dom Angelville i ponovno se okupio s Tulipanom. Njihov je cilj spasiti Cassidyja kojeg Herr Starr drži u zatočeništvu u Masadi, sjedištu Graala. U međuvremenu, Svetac je krenuo u pakao s Eugeneom s namjerom da se sukobi s Jessejem, Tulipanom i Cassidyjem.

Koji će se članovi vraćati vraćaju se za propovjednik 4 sezone?

Tri glavna lika Jessea (Dominic Cooper), Tulipana (Ruth Negga) i Cassidyja (Joseph Gilgun) vraćaju se u sezonu 4. Ostali članovi glumaca koji se vraćaju uključuju Arseface (Ian Coletti), Sveti ubojica (Graham McTavish), Herr Starr (Pip Torrens), Lara Featherstone (Julie Ann Emery), Adolf Hitler (Noah Taylor) i Hoover (Malcolm Barrett).

Hoće li biti propovjednik 5 sezone?

Nažalost, sezona 4 označit će kraj serije, kao što je najavio jedan od kreativaca i izvršni producent Seth Rogen koji se oglasio na društvenim mrežama da napiše: "Dolazi četvrta i posljednja sezona filma" Propovjednik ". Bila je to divlja vožnja. Hvala svima."

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 23 =

Adblock
detector