Kako gledati Ricka i Mortyja u sezoni 4 u inozemstvu

Kako gledati Rick i Morty sezonu 4 na mreži

Prvo poluvrijeme sezone Rick i Mortyja završilo je emitiranje, ali bez konkretnog datuma izlaska za drugo poluvrijeme (negdje 2020. toliko je detalja koliko imamo), ima puno vremena da se stignemo. U nastavku ćemo objasniti kako besplatno emitirati četiri sezone Rick-a i Morty-a iz inozemstva pomoću virtualne privatne mreže (VPN).

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje Rick i Morty sezona 4 na mreži. Iako su nelicencirani potoci možda dostupni, u pravilu ne vrijede ni vašeg vremena ni truda. Jedan od razloga za to je što neovlašteni izvori mogu biti zaštićeni zbog kršenja autorskih prava izvan mreže. Kombinirajte to s lošijom kvalitetom videozapisa, puno kašnjenja i dugim vremenima punjenja, pa postaje jasno da će ova metoda najvjerojatnije propustiti da propustite neki dio sezone Rick i Morty 4.

Rick i Morty sezona 4 dostupna je samo na platformama sa zaključanom regijom. Kao takav, morat ćete se povezati s VPN-om kako biste mogli uživo prenositi epizode iz inozemstva.

Kako gledati Rick i Morty u sezoni 4 na mreži putem VPN-a

VPN-ovi sakrivaju vašu stvarnu IP adresu zamjenjujući je s poslužiteljem na koji ste povezani. To znači da ako koristite poslužitelj sa sjedištem u SAD-u, možete prevariti američke streaming usluge dajući ih na korištenje u inozemstvu. Zvuči zbunjujuće? Ne brini; evo detaljnog vodiča za gledanje Rick-a i Morty-a sezona 4 na mreži s bilo kojeg mjesta:

  1. Prijavite se putem VPN usluge. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, CyberGhost i NordVPN dvije su velike vrijednosti.
  2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju (ili proširenje preglednika) za svoj uređaj.
  3. Otvorite VPN aplikaciju i povežite se s poslužiteljem na odgovarajućem mjestu. Na primjer, koristite a poslužitelj u SAD-u za deblokiranje Adult Swim-a ili Britanca za pristup svim 4 u inozemstvu.
  4. Posjetite odabranu web stranicu, stvorite račun (ako je potrebno) i prijavite se.
  5. Na kraju, pokušajte igrati epizodu. Sada bi trebao igrati bez ikakvih problema. Ako je sadržaj i dalje blokiran, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika.

Kako gledati Ricka i Mortyja sezone 4 na američkoj TV

Zastava SAD-a

Rick i Morty sezonu 4 možete gledati na Adult Swim. Normalno se morate prijaviti pomoću pretplate na kablovsku televiziju, ali nakon tjedan dana ili tako, nove epizode postaju besplatne za gledanje.

Ako stvarno ne možete čekati i želite gledajte Adult Swim bez kabela, možete se prijaviti i s AT-om&T TV, FuboTV, Hulu s TV uživo, Sling TV ili YouTube TV računom. Sve ove usluge nude besplatno probno razdoblje, tako da se možete prijaviti, prenijeti Rick i Morty uživo i otkazati prije nego što se suđenje završi kako biste izbjegli naplatu..

Adult Swim dostupan je samo u SAD-u. Unatoč tome, s VPN-om možete uživo prenositi Rick i Morty sezonu 4 putem Interneta s bilo kojeg mjesta. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. To znači da možete isprobati bez rizika i tražiti povrat novca ako niste zadovoljni.

Gdje drugdje mogu gledati Rick i Morty sezonu 4 na mreži?

Rick i Morty imaju kult koji slijedi u cijelom svijetu, pa je jedino prirodno da je dostupan za strujanje u inozemstvo. U nastavku objašnjavamo koje mreže prikazuju Rick i Morty sezonu 4 gdje se nalazite:

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Rick i Morty sezona 4 emitira se na Kanalu 4, što znači da možete gledajte ga potpuno besplatno Sve 4. Morat ćete biti brzi, budući da su nove epizode dostupne samo 30 dana nakon emitiranja, a nema konkretnih informacija gdje ćete moći gledati kada su uklonjeni (vjerojatnost je Netflix UK doći će sezona 4 u nekom trenutku, ali nema naznake kada).

Sadržaj kanala 4 ograničen je geološkim ograničenjima i dostupan je samo u Velikoj Britaniji. Ako putujete u inozemstvo, možete pristupiti Svima 4 dobivanjem britanske IP adrese putem VPN-a.

Australija

australija zastava

Ako ste u Australiji, stvari su lijepe i jednostavne: Rick i Morty sezona 4 dostupna je na Netflixu. Ova usluga košta 9,99 AUD mjesečno, ali ako već nemate račun, postoji 30-dnevna besplatna proba. Sa samo pet epizoda koje ćete gledati, ovo je više nego dovoljno vremena da se shvatite.

Netflix je zaključan u regiji, a Rick i Morty nisu dostupni svugdje. Da biste ga gledali izvan Australije, trebat će vam VPN.

Što možemo očekivati ​​od Ricka i Mortya u sezoni 4?

Bit će ukupno 10 epizoda u sezoni 4, iako će ova serija biti podijeljena na dva dijela, s tim da će druga polovica emitirati negdje 2020. Kao i u prethodnim sezonama, većina epizoda je samostalna avantura, pa ne očekujte dugotrajnu, zamršeno utkanu pripovijest , U skladu s tim, sezona 4 ima neke od najupečatljivijih epizoda do danas, uključujući epizode koje uključuju zmije, svemirske programe i podvale.

Koji se članovi glumaca vraćaju za sezonu Rick i Morty 4?

Svi se ključni članovi glumaca vraćaju. Tu spadaju Justin Roiland kao likovi Rick i Morty, Chris Parnell kao Jerry, Spencer Grammer kao Summer i Sarah Chalke kao Beth. Kao i prethodnih sezona, biti će puno zvijezda gostiju koji izražavaju likove. Doista, sezona 4 trebala bi biti Paul Giamatti, Kathleen Turner, Sam Neill i Taika Waititi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Adblock
detector