Kako gledati Schitt’s Creek Season 6 na mreži (besplatno!)

Kako gledati Schitt's Creek Season 6 na mreži

Nove epizode Schitt’s Creek emitirat će se svakog utorka navečer u 21:00 EST (18:00 PST / 2:00 GMT). Ukupno će biti četrnaest epizoda, što znači da možemo očekivati ​​da će ova sezona završiti negdje u travnju. Iako je šesta sezona zapravo već započela, nema potrebe za brigom od dolje, objasnit ćemo točno kako možete sustići i uživo stream Schitt’s Creek iz inozemstva.

Trebate napomenuti da preporučujemo samo službenu službu Schitt’s Creek emitera. Iako će gotovo sigurni protoci biti gotovo dostupni, savjetujemo da ih ne upotrebljavate. Oni ne samo da pružaju video zapise slabije kvalitete, već ih se trenutačno može skinuti zbog kršenja autorskih prava. Dobra vijest je da možete gledati Schitt’s Creek sezona šest besplatno online, tako da jednostavno nema potrebe za strujama treće strane.

Schitt’s Creek emitirat će se samo na streaming platformama s zaključanom regijom. Ako putujete u inozemstvo (a nema službenog servisa gdje ste), trebat će vam VPN za gledanje nove sezone.

Kako gledati Schitt’s Creek putem interneta u inozemstvu

Većina geo-blokiranih usluga dobiva korisnikovu lokaciju s njihove IP adrese. Ako ste povezani s VPN-om, vidljiva je samo IP adresa poslužitelja. To olakšava otkrivanje lokacije i pristup platformama s zaključanom regijom u inozemstvu. Slijedite korake u nastavku da biste ih deblokirali Schitt’s Creek dok putuje.

Evo kako gledati Schitt’s Creek sezona 6 online besplatno od bilo kojeg mjesta:

  1. Započnite s prijavom na ugledni VPN. Preporučujemo ExpressVPN iako su CyberGhost i NordVPN dvije druge izvrsne, jeftine opcije.
  2. Zatim morate instalirati VPN softver. Glavni davatelji usluga obično imaju aplikacije za sve najpopularnije operativne sustave, tako da ovdje ne biste trebali imati problema.
  3. Prijavite se i povežite se s kanadskim poslužiteljem (grad koji ste odabrali nije važno).
  4. Na kraju, posjetite web stranicu CBC Gem i pokušajte gledati epizodu Schitt’s Creek. Trebao bi se igrati odmah, ali ako ne, očistite kolačiće preglednika i pokušajte ponovo.
  Как да гледате New Girl Season 7 онлайн отвсякъде

Nova epizoda iz Schitt’s Creek sezona šest emisija uživo svaki tjedan, pa vam preporučujemo izdvojiti nekoliko minuta kako biste bili sigurni da vaš VPN funkcionira ispravno prije vremena. To vam daje više nego dovoljno vremena za pomoć u svim problemima i osigurava da nećete morati propustiti početak epizode.

Kako uživo prenositi Schitt’s Creek na kanadskoj TV

Kanadska zastava

CBC ima ekskluzivna prava na emitiranje na Schitt’s Creek u Kanadi. Ovo je sjajno jer znači da navijači mogu besplatno prenesite novu sezonu na mreži CBC Gem. Nove će epizode moći gledati uživo, ali ne brinite se ako imate druge planove jer će ih biti dodani u biblioteku usluge na zahtjev usluge nekoliko sati nakon emitiranja. Što je još bolje, knjižnica CBC Gema trenutno nudi svake prethodne sezone Schitt’s Creek (iako za gledanje starijih epizoda morate stvoriti besplatni račun).

CBC Gem je zaključan u regiji, pa ćete morati biti u Kanadi ili upotrebljavati VPN da biste mu pristupili. Još nemate VPN? ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, što znači da možete prebaciti novu sezonu bez rizika i zatražiti puni povrat ako niste zadovoljni.

Gdje drugdje mogu gledati Schitt’s Creek sezonu 6 na mreži?

S obzirom na to koliko je ova emisija popularna, trebala bi doći malo iznenađenje što se emitira u više zemalja. Pogledajte u nastavku da biste saznali koje se mreže prikazuju šesta sezona Schitt’s Creek gdje si:

SAD

Zastava SAD-a

Pop TV emitira Schitt’s Creek sezona šest u SAD-u. Možeš gledajte bilo koju epizodu iz bilo koje sezone besplatno na zahtjev ali ako radije strujirate ovu emisiju uživo, morat ćete se prijaviti s podacima svog davatelja kablovske televizije.

  Kako gledati New Girl Season 7 na mreži putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Želite živjeti stream Schitt’s Creek bez kabla? Srećom, možete se prijaviti s nekoliko over-the-top streaming platformi. To uključuje Hulu s TV uživo, fuboTV, AT&T TV Now i YouTube TV. Iako svaka od ovih usluga nudi besplatno probno razdoblje, nijedna nije dovoljno dugačna da biste gledali cijelu šestu sezonu, pa ako možete pričekati dodatnih nekoliko sati svakog tjedna, bit će daleko jeftinije samo gledati na zahtjev.

Imajte na umu da su sve gore navedene usluge zaključane u regiji. No moguće je pristupiti im izvan Sjedinjenih Država putem američkog VPN poslužitelja.

Ostale lokacije

Nažalost, nema konkretnih detalja kada Schitt’s Creek šesta sezona bit će objavljena izvan Sjeverne Amerike. Nadalje, raspored izdanja varira od regije do regije. Na primjer, prijašnje sezone u svibnju su stizale u Veliku Britaniju, ali australijski navijači nisu mogli gledati nekoliko mjeseci kasnije.

Schittova Creek sezona 6: igra, glasine i što očekivati

Započnimo obraćanjem slona u sobi: da, ovo će biti posljednja sezona Schitt’s Creek. No, tu je srebrna obloga: nije otkazana, što znači da se ne trebamo brinuti zbog brzog, napola pečenog završetka.

Pa što se navijači mogu veseliti u šestoj sezoni? Pa, svi se glavni glumci vraćaju, uključujući Catherine O’Hara i Eugene Levy kao Moira i Johnny. Štoviše, Dan Levy tvrdio je da postoji nekoliko “stvarno velikih scena ansambla.” S obzirom na nedavni Instagram račun na kojem je objavljena fotografija prstenova, čini se da je sigurna oklada za pretpostaviti da ćemo konačno vidjeti vjenčanje Davida i Patricka.

About the author

Comments

  1. ela kabelske televizije. Ostale lokacije U Velikoj Britaniji, Schitts Creek sezona šest emitira se na kanalu E4, a u Australiji na kanalu ABC Comedy. U Kanadi, kao što smo već spomenuli, emisija se emitira na CBC-u. Ako se nalazite u drugoj zemlji, možda ćete morati koristiti VPN kako biste pristupili službenim streaming platformama. Schitts Creek sezona 6: igra, glasine i što očekivati Šesta sezona Schitts Creek očekuje se da će biti posljednja sezona emisije, što je razočaravajuće za mnoge obožavatelje. Međutim, očekuje se da će sezona biti jednako zabavna i smiješna kao i prethodne sezone. Glumci Eugene Levy i Catherine OHara i dalje će glumiti u emisiji, a očekuje se da će se pojaviti i neki novi likovi. Bez obzira na to što se dogodi u ovoj sezoni, sigurno je da će Schitts Creek ostati jedna od najomiljenijih komedija na televiziji.

Comments are closed.