Kako gledati sezonu Outlander 4 na mreži (izvan SAD-a)

Ako ste čekali da vidite više avantura Claire i Jamieja Frazera, možda se pitate kako gledati Outlander Sezona 4 na mreži. Ovaj članak će govoriti o tome kako živjeti stream Outlander u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji i drugim zemljama. Također će se raspravljati o tome kako gledati Outlander ako putujete u inozemstvo i koji su najbolji VPN-ovi za streaming Outlander.

Outlander na STARZ

Ako imate američku kreditnu karticu, pretplata na STARZ direct najmanje je skup i najjednostavniji način da pristupite novim Outlander epizoda. Ako putujete izvan SAD-a, najbolji VPN koji koristite za upotrebu je ExpressVPN. Za korisnike koji ne mogu dobiti pretplatu na STARZ, W mreža, Amazon Prime, aplikacija i web stranica Watch Foxtel dostupne su opcije..

Outlander slika 2

Outlander Sezona 4 premijerno će se predstaviti 4. studenog u 20:00. EST u SAD-u na STARZ-u. Imat će 13 epizoda.

Ovaj članak obuhvaća samo službene izvore. Iako će vjerojatno postojati web stranice koje nose piratske protoke od Outlander, mogu sadržavati zlonamjerni softver ili imati druge sigurnosne probleme. Pored toga, neslužbeni tokovi često imaju malu razlučivost ili su skloni puferu i puknuću. Ne preporučujemo upotrebu neslužbenih izvora za strujanje Outlander.

Najbolji VPN za Outlander: Izraziti VPN

Web stranice za otključavanje VPN-a

Iako postoje mnoge službene mogućnosti za strujanje OutlandeNa mreži, svi blokiraju korisnike koji se nalaze izvan određenih zemalja. Na primjer, STARZ direct dostupan je samo u SAD-u, a mreža W dostupna je samo u Kanadi. Ako se pretplatite na jednu od tih mreža i putujete izvan zemlje u kojoj se nalazi, nećete je moći gledati Outlander.

Rješenje ovog problema je korištenje VPN-a za sakrivanje vaše IP adrese. To će vam omogućiti uživanje Outlander epizode u cijelom svijetu. VPN će vam također pomoći da vas zaštiti od napada čovjeka "u sredini", preskakanja ISP-a, brzinskog propuhavanja ISP-a i ostalih kršenja privatnosti.

Najbolji VPN za fanove Outlander i drugi STARZ programiranje je ExpressVPN. Nema dnevnika, ima poslužitelje u više od 90 zemalja i ima dokazanu evidenciju o pronalaženju geoblokova sa Starz.com, Netflix, Hulu i drugih streaming usluga.

TRI MJESECA BESPLATNO: Odaberite godišnji plan ExpressVPN-a da biste uštedjeli 49% i ostvarili dodatna besplatna tri mjeseca pokrića.

Kako gledati Outlander Sezona 4 na mreži

STARZ je licencirao Outlander za različite streaming usluge u različitim zemljama. Evo gdje gledati Outlander u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji i Australiji.

Ujedinjene države

Outlander u SAD-u

Ako imate kreditnu ili debitnu karticu koja je izdana u SAD-u, najlakši način za gledanje novih epizoda Outlander je spajanjem na službenu web stranicu STARZ-a. STARZ samostalna usluga struje dostupna je za 8,99 USD mjesečno uz besplatnu probnu verziju od 7 dana.

Neke vrhunske TV usluge nude i STARZ kao dodatan kanal. Ako već imate jednu od ovih usluga, možda biste joj trebali dodati STARZ, umjesto da izravno STARZ. Evo nekoliko popularnih TV usluga koje nude STARZ:

  • Sling TV (9 USD mjesečno)
  • Hulu s TV uživo (8,99 USD mjesečno)
  • YouTube TV (9 USD mjesečno)
  • DIRECTV NOW (uključeno u 75 $ mjesečno paket "Gotta Have It" ili 8 USD dodat u ostale pakete)

Ako imate kabelsku ili satelitsku uslugu, možete gledati Outlander na STARZ.com koristeći vjerodajnice za prijavu vaše usluge.

Kanada

Outlander na W

U Kanadi, Outlander dostupan je na W mreži. Svaka nova epizoda emitira se u 22:00. EST, sat vremena nakon što završi s emitiranjem u SAD-u. Da biste gledali putem interneta, idite na službenu web stranicu W i prijavite se sa svojim TV pružateljem. Nismo rekli koji dan ili kada će svaka epizoda biti objavljena na web stranici. Ali uobičajena praksa za većinu mreža je objavljivanje novih epizoda bilo one noći u zrak ili dan poslije.

Velika Britanija

Outlander u Velikoj Britaniji

U Velikoj Britaniji novo Outlander epizode su dostupne dan nakon što emitiraju program Amazon Prime. Stanovnici Velike Britanije mogu se prijaviti na Amazon Prime Video po cijeni od 7,99 funti mjesečno, uz 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Ako se ne želite pretplatiti na Prime, druga mogućnost je iznajmljivanje Outlander epizode dan nakon što emitiraju za 2,49 funti komada.

Australija

Outlander u Australiji

U Australiji, Outlander emitira se na Foxtelu svakog ponedjeljka u 12:00. AEDT, počevši s premijerom 5. studenog. Nove epizode možete pogledati putem interneta putem aplikacije Watch Foxtel i web stranice. Pretplata na Foxtel košta 30 AUD AUD mjesečno za najmanje skupu opciju.

Kako strujati Outlander u inozemstvu s VPN-om

Trebat ćete imati način plaćanja koji se nalazi u zemlji u kojoj ga planirate pregledati Outlander. Na primjer, trebat će vam američka kreditna kartica za pretplatu na STARZ direct i australska kreditna kartica za pretplatu na Foxtel.

Ako putujete izvan granica svoje zemlje, naići ćete na problem. Usluga koju ste platili bit će u jednoj zemlji dok ćete pristupati internetu iz druge države u kojoj je ta usluga blokirana.

Ovaj problem možete riješiti koristeći VPN da biste sakrili svoju IP adresu. Evo kako strujati Outlander i ostali programi u inozemstvu s VPN-om:

  • Odlučite kojeg VPN davatelja koristiti. Preporučujemo ExpressVPN, ali NordVPN i Cyberghost su također dobar izbor
  • Dođite do web stranice davatelja VPN-a i instalirajte softver
  • Kad se softver učita, odaberite poslužitelj iz zemlje usluge na koju ste pretplaćeni. Na primjer, ako imate pretplatu na Foxtel, odaberite australijski poslužitelj. Ako imate pretplatu na STARZ, odaberite američki poslužitelj
  • Povežite se s web-lokacijom svoje usluge i kliknite epizodu koju želite gledati

Mogu li strujati Outlander s besplatnim VPN-om?

Umjesto da naplaćuju pretplatu, besplatni VPN-i bilježe podatke o tome što korisnici rade na mreži. Zatim te informacije prodaju oglašavačima. Ova praksa izaziva zabrinutost zbog privatnosti.

Besplatni VPN-i također imaju ograničenja podataka koja su obično preniska da bi omogućila streaming videa. A oni imaju tisuće korisnika koji se pokušavaju povezati s lošom infrastrukturom koju teško ikad nadograđuju. Njihova ograničenja i pitanja privatnosti čine ih vrlo lošom opcijom za većinu aktivnosti, čak i pregledavanje interneta.

Preporučujemo samo VPN-ove koji imaju veliku brzinu i čvrstu zaštitu privatnosti. Nažalost, trenutačno se ne uklapaju besplatni VPN-ovi za koje znamo. Međutim, mnogi izvrsni VPN-ovi nude pretplate čak od 3 do 7 USD mjesečno ako se prijavite na dovoljno dugi rok. Ovdje je popis s više informacija.

Što je Outlander?

Outlander je TV drama zasnovana na istoimenoj knjizi Diane Gabaldon. Razvio ga je Ronald D. Moore (Zvjezdane staze: Sljedeća generacija, Battlestar Galactica, spirala). U njemu sudjeluju Catriona Balfe kao Claire Randall (kasnije Claire Fraser) koja se prevezla unatrag vremena nakon posjeta Craighu na Dunu. Završava u 18. stoljeću, gdje susreće neke škotske gorjanike koje su progonile britanske trupe.

Claire se zaljubljuje u jednog visokogorca po imenu James Frazer. U tom procesu, ona se zapazi u pobunu Jacobite dok se širi u Francusku. Obožavatelji Outlander volite način na koji uplete povijesne činjenice u zaplet priče. Postoje podaci o škotsko-britanskim ratovima iz 1700-ih, pobuni Jacobite u Francuskoj i mnogim drugim događajima u europskoj povijesti. Oni također uživaju u složenim zapletima, gorkim akcijskim scenama i snažnim likovima serije.

Ako želite nadoknaditi prethodne sezone prije gledanja nove, cijela serija dostupna je na aplikaciji i web stranici STARZ u SAD-u i Amazon Prime u Velikoj Britaniji..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

Adblock
detector