Kako gledati sezonu Tell Me a Story 2 na mreži

Kako gledati sezonu Tell Me a Story 2 na mreži

Tell Me a Story, premijera će biti 2. sezona Četvrtak, 5. prosinca na CBS All Accessu. No, vrijedno je znati da je CBS All Access dostupan samo u SAD-u. Da biste gledali "Pričaj mi priču" u inozemstvu, trebat će ti VPN. Ovo će vam pomoći da deblokirate geoblokirani sadržaj izvan SAD-a.

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje Ispričaj mi priču sezona 2. Iako će vjerojatno biti dostupni neovlašteni protoci, ne savjetujemo ih da ih upotrebljavate. Nelicencirani izvori obično nude streaming loše kvalitete s videozapisima male rezolucije. Doista, možete naići na probleme s izvedbom kao što su kašnjenje i međuspremnik. Nadalje, neslužbeni izvori mogu se uzimati izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Srećom, ne morate riskirati da propustite Tell Me Story 2. sezonu jer je možete gledati s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a.

Tell Me a Story, sezona 2 bit će prikazana samo na CBS All Accessu koji je platforma zaključana u regiji. To znači trebat će vam VPN da biste ga mogli gledati u inozemstvu (izvan SAD-a).

Kako gledati sezonu Tell Me a Story 2 na mreži

Ako niste sigurni odakle započeti, ne brinite! Vodimo vas korak po korak kroz postupak kako uživo prenositi emisiju Tell me a Story, sezona 2 na mreži.

Evo kako gledati "Pričaj mi priču" putem interneta s bilo kojeg mjesta:

  1. Prvo se prijavite s VPN-om koji deblokira CBS All Access. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, CyberGhost i NordVPN dvije su velike vrijednosti koje također rade sa CBS All Accessom.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za uređaj s kojeg gledate Tell Me a Story, sezona 2 u inozemstvu.
  3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u. Dodijelit će vam se IP adresa u SAD-u koja će vam omogućiti da deblokirate CBS All Access u inozemstvu.
  4. Prijavite se na CBS All Access. Ako još nemate račun, morat ćete odabrati plan pretplate. Imajte na umu da je za to potrebno da vaš način plaćanja bude povezan s američkom adresom.
  5. Odaberite streaming CBS All Access uživo ili cijelu epizodu koja bi se sada trebala igrati bez ograničenja. Ako je sadržaj i dalje blokiran, pokušajte očistiti kolačiće preglednika.

Najbolji način da se izbjegne propuštanje priče "Ispričaj mi priču" unaprijed testirajte svoj VPN pomoću CBS All Accessa premijera sezone 2. To vam daje vrijeme da se obratite korisničkoj podršci svog VPN-a radi daljnje pomoći u slučaju bilo kakvih problema.

Kako gledati sezonu Tell Me a Story 2 na internetu na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

Jedini način gledanja Ispričaj mi priču sezona 2 je na redu CBS potpuni pristup. Zbog toga se morate pretplatiti na neki od plaćenih planova CBS All Access. Oni koštaju ili 5,99 USD (ograničene reklame) ili 9,99 USD (besplatno). Možete uštedjeti 15% prilikom kupnje godišnjeg plana, cijene po 59,99 USD ili 99,99 USD. Imajte na umu da plan bez reklama također omogućuje preuzimanje i reprodukciju videozapisa izvan mreže. Oba plana pretplate uključuju jednomjesečnu besplatnu probnu inačicu.

Sadržaj CBS All Accessa ograničen je geografskim ograničenjima i dostupan je samo u SAD-u. Također je važno napomenuti da sustav naplate CBS-a prihvaća samo američke kreditne kartice - međunarodne kreditne kartice se ne prihvaćaju. Trebat će vam i VPN i IP adresa SAD-a kako biste deblokirali i gledali CBS All Access iz inozemstva. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. To vam daje priliku da isprobate CBS All Access, bez rizika.

Gdje mogu gledati sezonu 1 pričajte mi priču?

Dok će se Tell Me a Story 2. sezona premijerno prikazati na CBS All Accessu, ona će u budućnosti možda naići na daljnje strujanje usluga. To se čini vjerovatno jer je Tell Me a Story sezona 1 dostupna na raznim međunarodnim platformama.

Na primjer, ako ste u Danskoj, Finskoj, Norveškoj ili Švedskoj, možete strujati Ispričaj mi priču sezona 1 nadalje HBO nordijski. HBO nordijska pretplata košta otprilike 12 USD mjesečno i dolazi s 2-tjednim besplatnim probnim vremenom. No ova je usluga geoblokirana, pa ako ste izvan neke od ovih zemalja, trebat će vam VPN za pristup.

Australski navijači također imaju mogućnost gledanja sezone 1 na 10 All Accessa Tell Me a Story. Ova usluga streaming pretplate košta 9,99 USD mjesečno (otprilike 6,75 USD) mjesečno. Opet, ovo je platforma zaključana u regiji, pa je kao takvu nećete moći gledati bez australijske IP adrese.

I na kraju, ako ste u SAD-u, možete kupiti Ispričaj mi priču pojedinačne epizode 1. sezone za 2,99 USD svake, ili cijelu prvu sezonu (10 epizoda) za 19,99 USD na Amazon Prime Video.

Što možemo očekivati ​​od sezone Tell 2 a Story 2?

Tell Me a Story je psihološki triler koji uzima popularne bajke i reimaginira ih mračnim obratom. Dok je sezona 1 postavljena u New Yorku i isprepletala Tri svinje, Crvenu jahtu i Hansel i Gretel, sezona 2 odvijat će se u Nashvilleu i istraživati ​​bajke Ljepotica i zvijer, Spavajuća ljepotica i Pepeljuga. Sezona 2 je pratiti obitelj Pruitt "dok se kreću u ljubavi, gubitku, romantiki i teroru ..."

Koji se članovi glumaca vraćaju u sezonu Tell Me a Story 2?

Dok se u emisiji Tell Me Story 2 sezona kreira s novom pričom, neki članovi glumaca će donijeti povrat (iako kao novi likovi). Tu spadaju Paul Wesley kao Tucker Reed i Danielle Campbell kao Olivia Moon. Novi članovi su Carrie-Anne Moss (Rebecca Pruitt), Odette Annable (Maddie Pruitt), Eka Darville (Beau Morris), Matt Lauria (Jackson Pruitt), Natalie Alyn Lind (Ashley Rose Pruitt) i Ashley Madekwe (Simone Garland).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 80 =

Adblock
detector