Kako gledati Supergirl sezonu 4 na mreži odasvud

Želite li gledati Super djevojka sezona 4 na mreži? U ovom postu objasnit ćemo gdje možete uživo prenositi stream Super djevojka i gledati prethodne sezone na zahtjev besplatno. Također ćemo pokazati kako pomoću virtualne privatne mreže (VPN) možete zaobići geo-ograničenja i strujati se Super djevojka iz inozemstva.

Kako gledati Supergirl sezonu 4 na mreži

Super djevojka sezona 4 premijerno je prikazana 14. listopada. Prije toga, emisija se emitirala svakog ponedjeljka, ali od sada će se nove epizode emitirati u 13:00 BST (5:00 PM PST / 8PM EST) svake nedjelje. Svaka sezona do sada imala je između 20-23 epizoda, tako da će ova serija vjerojatno trajati do svibnja ili lipnja 2019. Ispod ćemo objasniti gdje možete strujati svaku epizodu Super djevojka sezona 4 uživo.

Imajte na umu da preporučujemo samo službene izvore. Popularne emisije poput Super djevojka često imaju neovlaštene struje, ali dolaze i sa značajnim nedostacima. Na primjer, oni su često nekvalitetni, nemaju podršku za podnaslove i skloni su preuzimanju izvanmrežnih dijelova. Sa toliko legitimnih načina da se gleda, nema potrebe pribjegavati nelicenciranim strujama.

Najbolji VPN za streaming Supergirl: ExpressVPN

ExpressVPN pojačati

VPN-ovi nude jednostavan način zaštite od streaminga. Oni kriptiraju vaš promet, sprječavajući ga da ga čita vaš davatelj internetskih usluga, hakeri ili mrežni administratori. Uz to, VPN-ovi olakšavaju pristup sadržaju koji je blokiran geo. Preporučujemo ExpressVPN: s velikim brzinama, širokom mrežom poslužitelja i izuzetnom podrškom na više platformi, idealan je za streaming. Nadalje, ExpressVPN može deblokirati glavne usluge poput Netflixa i BBC iPlayera, dvije platforme s kojima se mnoge druge VPN-a bore.

Početak korištenja ExpressVPN-a jednostavan je: samo odaberite željenu duljinu pretplate (jedan, šest ili dvanaest mjeseci) i platite. Sljedećih 30 dana slobodno možete koristiti uslugu koliko želite. Nisam zadivljen? Jednostavno odustanite kako biste primili puni povrat, nema postavljenih pitanja. Ovo probno razdoblje možete koristiti i za učinkovito dobijanje besplatnog, kratkoročnog VPN pokrivanja, na primjer, ako idete u inozemstvo na odmor ili pokušavate gledati jedan određeni geo-blokirani događaj u inozemstvu.

PROČITANJE ČITALA: Osigurajte tri mjeseca besplatno uz godišnju pretplatu ExpressVPN-a. Ostvarit ćete i popust od 49%, snizući mjesečni trošak na samo 6,67 USD.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

Kako gledati Supergirl u inozemstvu s VPN-om

Novi ste u VPN-ima, a niste sigurni kako započeti? Slijedite dolje navedene korake da biste zaobišli regionalna ograničenja i pazite Super djevojka iz inozemstva:

  1. Započnite odabirom odgovarajućeg VPN davatelja. U nastavku smo kratko spomenuli ExpressVPN, ali ako tražite usporedive jeftine opcije, NordVPN i CyberGhost moćan su izbor.
  2. Preuzmite VPN softver. Bit će nekoliko različitih verzija, stoga pribavite pravu verziju za svoj uređaj.
  3. Odlučite koji od službenih Super djevojka emitere ispod koje želite koristiti.
  4. Povežite se s VPN serverom na odgovarajućem mjestu. Na primjer, trebat će vam američki poslužitelj za gledanje na CW ili britanski poslužitelj za deblokiranje Sky Go-a.
  5. Pokušajte učitati videozapis iz odabranog izvora. Trebao bi početi gotovo odmah, ali možda ćete prvo morati osvježiti stranicu ili ponovno učitati preglednik.

Da biste izbjegli razočaranje, toplo preporučujemo testiranje VPN-a s gore navedenim koracima Super djevojka zapravo airs. To vam daje dovoljno vremena da kontaktirate tim za korisničku podršku vašeg VPN-a ako nešto pođe po zlu ili ne uspije kako se očekuje.

Gdje strujati Supergirl online

Super djevojka je vrlo popularna emisija, pa ne čudi što se emitira u nekoliko različitih zemalja. U nastavku ćemo objasniti kako možete gledati Super djevojka ma gdje se nalazili u svijetu.

NAS

Zastava SAD-a

gledanje Super djevojka u SAD-u je lijepo i jednostavno: CW dodaće nove epizode u svoju biblioteku na zahtjev, ubrzo nakon emitiranja. Korisnici ne moraju registrirati ili platiti bilo što za gledanje, ali s obzirom na to da je web lokacija blokirana, morat ćete biti u Americi ili biti povezani s američkim poslužiteljem. Također, web stranica CW ne dopušta vam gledanje uživo.

Ipak postoji zaobilazno rješenje. Različite usluge vrhunskog karaktera (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV i YouTube TV) nude mogućnost prijenosa CW uživo. Od njih je Hulu najmanje skupo; košta mjesečno 11,99 dolara i dolazi s besplatnom jednomjesečnom probom.

Ako želite nadoknaditi početak sezone 4, možete pronaći svaku prethodnu sezonu Super djevojka na Netflix US. Puno je vremena za gledanje sezona 1–3 tijekom jednomesečnog suđenja Netflixa, ali ako se odlučite zadržati, pretplate počinju od 7,99 USD mjesečno.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Britanski gledatelji mogu je gledati Super djevojka uživo na Sky One. Nove epizode emitirat će se tjedno, počevši od 22. listopada u 20:00. Trenutačni pretplatnici na Skyu mogu gledati online putem aplikacije Sky Go. Ne brinite, ako nemate kablovsku TV (ili imate drugog davatelja), možete strujati Super djevojka uživo s pretplatom na Now TV.

Konkretno, trebat će vam propusnica za TV sada za zabavu. To košta 7,99 funti mjesečno i pruža pristup 11 različitih kanala, uključujući Sky One. Tu je i dvotjedna besplatna probna verzija, što je posebno primamljivo s obzirom na broj emisija u biblioteci Now TV-a na zahtjev. Nećete moći gledati samo svaku prethodnu epizodu Super djevojka, ali isto tako Bljesak i DC-ove legende sutra.

Kanada

zastava Kanade

Super djevojka emitira se na Showcase-u u Kanadi. Ovo predstavlja problem ljudima koji žele gledati sezonu 4 uživo na mreži, jer su na web lokaciji Showcasea dostupni samo isječci. Umjesto toga, za streaming najnovije sezone na mreži morat ćete kupiti svaku epizodu na platformama poput iTunes ili Microsoft Store. Također je vrijedno napomenuti da ako ste samo u Kanadi privremeno, još uvijek se možete prilagoditi strujanju iz povratka kući pomoću VPN-a..

Baš kao u SAD-u, kanadski gledatelji mogu pronaći sezonu 1-3 od Super djevojka na Netflixu. Također ćete moći uhvatiti Bljesak i Gotham ovdje, što nije loše s obzirom da usluga košta samo 8,99 USD CAD mjesečno, s tim da je vaš prvi mjesec besplatan.

Australija

australija zastava

FOX8 je jedino mjesto za gledanje Super djevojka sezona 4 u Australiji. Postojeći korisnici Foxtela mogu se prijaviti u aplikaciju Foxtel Go i emitirati nove epizode dok emitiraju svakog ponedjeljka u 20:30 ADST. Međutim, ako već ne nabavite Foxtel, morat ćete se registrirati za Pop Pack Foxtel Now-a. To košta 15 AUD mjesečno i dolazi s dvotjednom probom tijekom koje ćete imati pristup svim kanalima za streaming usluge uživo.

Nažalost, dok je Foxtel prethodno imao starije sezone Super djevojka dostupno na zahtjev, to više nije slučaj. Da stvar bude još gora, niti jedan drugi glavni servis za strujanje u Australiji nema ni ovu seriju. Kao rezultat, jedini način za strujanje sezona 1–3 je njihova kupovina na iTunes ili Microsoft Storeu.

Ostale lokacije

To je vjerojatno Super djevojka dostupan je u drugim zemljama, ali CW nije objavio popis međunarodnih emitera, pa je posebno teško pronaći odgovarajuće izvore. Preporučujemo da prvo pretražite biblioteku Netflixa u vašoj zemlji, a zatim možda pretražite putem interneta kako biste vidjeli ima li vodeća emisija u vašoj zemlji.

Ako ne možete pronaći ništa, možda je vaša jedina opcija kupnja prethodnih sezona na iTunes-u, Google Play Storeu, Amazonu ili Microsoft Store-u. Ako trenutno putujete, imajte na umu da ako se povežete s VPN-om, moći ćete gledati prijenos uživo i pristupiti geo-blokiranim platformama sa sjedištem u vašoj zemlji..

Mogu li gledati Supergirl s besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-i mogu biti atraktivan potencijal, ali u stvarnosti oni imaju nekoliko glavnih nedostataka. Na primjer, s više korisnika nego što ih ograničena poslužiteljska mreža može podržati, besplatni VPN-ovi obično ne mogu ponuditi brzinu dovoljno visoku za streaming videozapisa bez prekida. U stvari, možete očekivati ​​da će se čak i sadržaj na zahtjev međusobno spremiti tijekom dužeg vremenskog razdoblja. S mjesečnim ograničenjima podataka, sustavima čekanja i tendencijom da se brzo struktuiraju na crnim listama, besplatni VPN-ovi jednostavno nisu dobar izbor za one koji žele redovito strujati.

Možete se zapitati kako si besplatni VPN može priuštiti da postoji. Korisnici ne plaćaju izravno, tako da te usluge koriste druge načine ostvarivanja prihoda. Ponekad je to ubrizgavanjem oglasa na web stranice koje posjećujete. Drugi put je to praćenje vaših aktivnosti s praćenjem kolačića i prodaja rezultiranog profila potrošača trećim osobama bez vašeg znanja. VPN-ovi dizajnirani su kako bi vam omogućili kontrolu nad vlastitom mrežnom sigurnošću, ali kako nemate načina znati tko je tajnik vaših aktivnosti, besplatni VPN-i zapravo to čine još težim.

Za većinu je ljudi gotovo nemoguće saznati upotrebljavaju li legitimni VPN ili ne. Ovo je posebno zabrinjavajuće kada uzmete u obzir da postoje desetine aplikacija za instaliranje zlonamjernog softvera koji predstavljaju "besplatne VPN-ove." Čak i ako pronađete onu koja ne pokušava zaraziti vaš sustav, nema garancije da uopće kriptira vaš promet. Čak i dobro poznati besplatni VPN-i dolaze s rizicima; vidjeli smo da jedan glavni dobavljač prodaje propusnu širinu svojih korisnika kako bi olakšao botnet. Da biste se zaštitili na mreži, preporučujemo korištenje ugledne VPN usluge s provjerenom evidencijom o zalaganju za privatnost svojih kupaca.

Supergirl sezona 4 često postavljana pitanja

Najčešća pitanja o Supergirl sezoni 4

Što mogu očekivati ​​od sezone 4?

Dok dugogodišnji fanovi serije mogu očekivati ​​da će se Kara boriti protiv negativaca i pronaći svoje mjesto kao vanzemaljca u našem svijetu, glavni izvlačenje sezone 4 nesumnjivo je križanac Elseworlds.

Elseworlds planira započeti 9. prosinca, poseban luk u tri epizode koji će vidjeti ekipe Arrow, Flash i Supergirl u posjeti Gotham Cityju. Detalji su trenutno razumljivi, ali znamo da će se ove godine u crossoveru vidjeti uvod Ruby Rose (Narančasta je nova crna) kao Batwoman i Elizabeth Tulloch (Portlandia) kao Lois Lane.

Trebam li vidjeti Strijela ili Bljesak gledati Super djevojka?

Većim dijelom možete gledati Super djevojka a da niste vidjeli nijednu od vezanih emisija (kolektivno poznate kao Arrowverse naslove). Otkrit ćete da se svaki put kada se pojavi lik iz druge serije, Super djevojka pruža gledateljima općenitu ideju o tome tko su i što žele. Ako želite potražiti cijelu priču, razmislite o gledanju Strijela, Bljesak, i DC-ove legende sutra. Ti su naslovi obično dostupni na istim platformama kao Super djevojka pa ako imate vremena (i strpljenja) da ih sve gledate, stvarno nema razloga da to ne učinite.

Tko je na Super djevojka cast?

Melissa Benoist (razdraganost) će reprizirati svoju ulogu Kara Zor-El / Supergirl. Dok je njen rođak Superman (Tyler Hoechlin) trenutno u odlasku, znamo da će se on pojaviti kasnije ove sezone, vjerojatno tijekom luka Elseworlds.  

Naravno, Super djevojka također uključuje raznovrsnu glumu neljudskih likova. Obožavatelji mogu očekivati ​​da će vidjeti redovne redove Jimmyja Olsena, Alexa Danversa i Winna Schotta, ali s postavkom Gothama planiranom za kasniju godinu, razumno je pretpostaviti da će biti i novih lica.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 59

Adblock
detector