Kako gledati The X Factor: The Band besplatno na internetu

Kako gledati The X Factor The Band besplatno na internetu

X Factor obećava da će ove godine biti malo drugačiji, s dva spinoffa umjesto jedne regularne serije. Verzija slavne osobe upravo je završila, što znači da je vrijeme za X Factor: The Band, emisiju u kojoj Simon Cowell pokušava pronaći sljedeći One Direction ili Little Mix. Prva epizoda premijerno će se predstaviti 9. prosinca u 20:30 GMT, s novim epizodama 11., 13. i 15. prosinca. Pročitajte dalje kako biste saznali kako živjeti stream X faktor: Bend odasvud.

Napominjemo da ćemo samo preporučiti službene izvore za X faktor. Zbog popularnosti ove emisije nelicencirani tokovi gotovo su neizbježni, ali ne preporučujemo ih. Video je vrlo loše kvalitete, a struje treće strane sklone su zaostajanju. Nadalje, neovlašteni streamovi mogu se preuzeti izvan mreže bez upozorenja o kršenju autorskih prava. Možete gledati X Faktor: Band besplatno besplatno na mreži, što znači da nema razloga za upotrebu nepouzdanog strujanja treće strane.

Faktor X: Band emitirat će se samo na geografski ograničene usluge streaminga. Kao takav, trebat će vam VPN za gledanje iz inozemstva.

Kako gledati The X Factor: The Band iz bilo kojeg mjesta na mreži

Većina glavnih servisa za strujanje provjerava korisničku IP adresu da bi ograničili pristup onima u određenoj zemlji. Međutim, kad se povežete s VPN-om, dobit ćete novu IP adresu specifičnu za regiju. Ovo dovodi do zaključavanja platformi zaključanih u regiji da misle da se nalazite negdje drugačije, što vam omogućuje gledanje s bilo kojeg mjesta. Zvuči zbunjujuće? Ne brinite, samo slijedite korake u nastavku.

Evo kako besplatno gledati The X Factor: The Band online (s bilo kojeg mjesta):

  1. Prvo se registrirajte kod odgovarajućeg davatelja VPN-a. Preporučujemo ExpressVPN iako su CyberGhost i NordVPN dvije visoke performanse, jeftine alternative.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN tako da osigurate ispravnu verziju aplikacije za svoj uređaj.
  3. Povežite se s jednim od britanskih poslužitelja vašeg VPN-a. Ako vam je data mogućnost izbora grada, London je obično dobar izbor.
  4. Stvorite besplatan račun za ITV Hub. Tijekom registracije od vas će se tražiti da unesete svoj poštanski broj, ali ne postoji potvrda, tako da će bilo koji važeći britanski poštanski broj raditi.
  5. Na kraju, pokušajte gledati prijenos uživo na ITV koncentratoru. Trebao bi se učitati gotovo odmah, ali ako ne, očistite predmemoriju i kolačiće, a zatim ponovno učitajte stranicu.

Kao Faktor X: Band emitirat ćete uživo, vrijedno je izdvojiti nekoliko minuta kako biste bili sigurni da vaš VPN funkcionira prije premijere. Na ovaj način imat ćete više nego dovoljno vremena za pomoć od strane korisničkog tima za podršku VPN-a i nećete morati propustiti početak epizode zbog neočekivanih tehničkih problema.

Kako gledati The X Factor: The Band besplatno na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Kao i obično, X faktor emitirat će se na ITV1. To znači da možete gledajte ga besplatno putem interneta Čvorište ITV. Ne morate brinuti ako propustite epizodu jer će ona biti dostupna na zahtjev najmanje tjedan dana nakon toga.

Treba napomenuti da britanski zakon zahtijeva da imate TV licencu ako gledate bilo što na mreži u isto vrijeme kada je prikazano na tradicionalnoj TV. Međutim, ITV Hub djeluje na sustavu časti i zapravo ne provjerava imate li licencu ili ne. Licenca nije potrebna ako samo namjeravate gledati The X Faktor: Band na zahtjev.

ITV Hub je zaključan u regiji i dostupan je samo u Velikoj Britaniji. Možete mu pristupiti iz inozemstva ako se povežete s jednim od britanskih poslužitelja VPN-a. Još nemate VPN? ExpressVPN dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika tako da možete isprobati i jednostavno zatražiti puni povrat novca ako nije zadovoljan.

Mogu li gledati The X Factor: The Band u drugim zemljama?

svjetski globus

Trenutno nema potvrđenih međunarodnih emitera za Faktor X: Band. Međutim, pokazuju se AXS i obitelj Faktor X: Slavnost u SAD-u i Kanadi, tako da je moguće da se dišu Bend na kasniji datum. Ažurirat ćemo ovaj post kako budu dostupne dodatne informacije.

Što obožavatelji mogu očekivati ​​od nove sezone The X Factor-a?

Najveća promjena ove sezone je format. Iako grupe mogu ući u redovnu verziju The X Factor-a, pojedini izvođači na kraju mogu (i to često čine) pobijediti. No, ove godine sve je o bendovima. Pojedinci i dalje mogu ulaziti, ali bit će upareni s drugim ljudima kako bi formirali grupu (pod pretpostavkom da su se prijavili u natjecanje).

Na stranu natjecatelja, to je manje ili više uobičajeno posao. Simon Cowell i Nicole Scherzinger vratit će se kao suci, iako će Louis Walsh zamijeniti rotirajućom glumicom slavnih. Leona Lewis potvrđena je barem kao gostujuća sudija barem u prvoj epizodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 94 =

Adblock
detector