Kako gledati u Philadelphiji uvijek je sunčano (sezona 14)

Kako gledati u Philadelphiji uvijek je sunčano

Uvijek je sunčano u Philadelphiji sezona 14 premijerno će se dogoditi 25. rujna na FX Networks. Kabelska TV stanica s zaključanom regijom, FX je dostupan samo u SAD-u. Ako pokušate pristupiti ili gledati sadržaj FX Networks izvan SAD-a, vidjet ćete sljedeću poruku:

"Hvala vam na zanimanju za FX Networks. Sadržaj kojem pokušavate pristupiti nije dostupan u vašoj regiji. "

Pogreška FX streaminga

No, dobra vijest je da vam možemo pokazati kako deblokirati FX mreže u inozemstvu pomoću virtualne privatne mreže (VPN). Čak ćemo objasniti kako možete živjeti stream. U Philadelphiji, sezona 14, uvijek je sunčano, bez pretplate za kablovsku televiziju.

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje Uvijek je sunčano u Philadelphiji online. To je zato što su neovlašteni protoci obično loše kvalitete, nudeći probleme s niskom razlučivošću i performansama poput pretjeranog kašnjenja i punjenja. Također je uobičajeno da se nelicencirani streamovi u bilo kojem trenutku prenose izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Osim toga, u Philadelphiji možete gledati Uvijek sunčano sa ili bez kablovske televizije tako da nema potrebe gubiti vrijeme u potrazi za nepouzdanim, neslužbenim izvorima.

U Philadelphiji je uvijek sunčano, sezona 14 dostupna je samo na platformama sa zaključanim dijelovima regije. Iz tog razloga će vam trebati VPN da biste ga mogli gledati putem interneta iz inozemstva (izvan SAD-a).

Kako gledati Uvijek je sunčano u Philadelphiji, sezona 14 na mreži

Deblokiranje FX mreža i strujanje U inozemstvu je Philadelphia, sezona 14, uvijek je lakše u inozemstvu. Vodit ćemo vas kroz postupak, korak po korak.

Evo kako gledati Uvijek sunčano u Philadelphiji sezona 14 na mreži bilo gdje:

  1. Prvo se prijavite s prikladnim VPN-om koji može deblokirati FX mreže. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, NordVPN i CyberGhost pouzdane su, alternativne vrijednosti.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za uređaj s kojeg želite gledati U Philadelphiji je uvijek sunčano..
  3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u. Na taj ćete način dobiti američku IP adresu za deblokiranje FX mreža u inozemstvu.
  4. Idite na FX Networks i prijavite se s davateljem usluga televizije da biste uživo gledali igru ​​Uvijek sunčano u Philadelphiji, sezona 14. Nemate kablovsku TV? FX mreže možete gledati bez pretplate za kablovsku televiziju putem odabranih usluga za streaming.
  5. Pokušajte gledati FX Networks uživo. Sada bi ga trebalo deblokirati! Ako ne, predlažemo vam da očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. Ili pokušajte drugi američki poslužitelj.

Kako gledati Uvijek se sunčano u Philadelphiji, sezona 14 na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

Dok je prvih osam sezona filma "It is Always Sunny" u Philadelphiji emitirano na FX-u, sve kasnije sezone pojavljuju se na FXX-u. Sezona 14 nije iznimka. FXX-u se može pristupiti putem web stranice FX Networks ili putem FXNow aplikacije. Iako je uživo u streamu Uvijek je sunčano u Philadelphiji, sezona 14 na FX Networks zahtijeva pretplatu za kablovsku televiziju, možete se prijaviti i s odabranim uslugama streaminga.

FX Networks je dostupan i na AT-u&T TV Now (50 USD / mjesec), FuboTV (54,99 USD / mjesec), Hulu s TV uživo (44,99 USD / mjesec), PlayStation Vue (49,99 USD / mjesec), Sling TV (25 USD / mjesec) i YouTube TV (49,99 USD / mjesec) ). Još bolje, sve ove usluge nude besplatna suđenja. Možda će vas zanimati i podatak da cijele epizode možete gledati na FX Networks tjedan dana nakon premijere, a da se ne morate prijaviti s TV pružateljem.

Ako planirate gledati: Uvijek se sunčano u Philadelphiji, sezona 14 u inozemstvu, trebat će vam VPN. To je zato što su FX Networks i gore navedene usluge streaminga sve regije zaključane i dostupne su samo u SAD-u. Korištenjem VPN-a i kupnjom američke IP adrese moći ćete uživo prenositi u inozemstvo. ExpressVPN dolazi čak i sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da možete isprobati ove usluge bez rizika.

Kako gledati Uvijek se sunčano u Philadelphiji, sezona 14 na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Gledatelji u Velikoj Britaniji mogli su na Netflixu u Velikoj Britaniji gledati svaku sezonu filma Uvijek je sunčano u Philadelphiji. Još uvijek nema potvrde u vezi s datumom objave u Velikoj Britaniji za sezonu 14 na Netflixu. Zbog toga je sezona 13 premijerno prikazana na FXX-u u rujnu 2018. godine, a na Netflixu je dostupna u siječnju 2019. Kao takva, u Philadelphiji je uvijek sunčano sezona 14 mogla bi stići u britansku verziju Netflixa krajem 2019. ili početkom 2020. godine.

Cijene pretplate na Netflix UK počinju od 5,99 funti mjesečno. Ako ste novi kupac, možete dobiti 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Ako se ne nalazite u Velikoj Britaniji, možete gledati Netflix UK u inozemstvu uz pomoć VPN-a. Imajte na umu da Netflix UK koristi mjere protiv VPN-a i teško je deblokirati ih. Iz tog razloga stvorili smo popis najboljih VPN-a za Netflix.

Mogu li koristiti besplatni VPN da gledam kako je u Philadelphiji 14. sezona uvijek sunčano?

U Philadelphiji je uvijek sunčano, sezona 14 bit će dostupna samo na FX Networksima. Problem s tim je u tome puno besplatni VPN-ovi ne mogu deblokirati FX mreže koje su geografski ograničene i dostupan samo u Sjedinjenim Državama. Iako će ovaj popularni američki sitcom vjerojatno doći u Netflix UK nekoliko mjeseci nakon premijere 25. rujna, Netflix je također platforma u kojoj je regija zaključana. Zapravo, velika većina VPN-a također se trudi deblokirati Netflix.

Besplatni VPN-ovi ne samo da nisu vrlo korisni za deblokiranje web-lokacija i usluga koje su blokirane na zemljovidu, već su i prilično strašne za strujanje. Razlog za to je što imaju premalo poslužitelja za svoj veliki broj korisnika. To rezultira velikim opterećenjem poslužitelja i malim brzinama, posebno pri prijenosu uživo i bujice. Ne može biti bolje kada je riječ o sigurnosti. Besplatni VPN-ovi možda neće kriptirati vaše podatke ili ih zaštititi od propuštanja. Čak možete otkriti da besplatna VPN usluga prati vaše podatke pregledavanja i prodaje ih trećim stranama.

Što možemo očekivati ​​od sezone u Philadelphiji je uvijek sunčano, 14. sezona?

U Philadelphiji je uvijek sunčano i dalje ide snažno jer kreće u svoju 14. sezonu (postoje čak i planovi za 15. sezonu!). Prikolica za sezonu 14 ističe crno-bijelu epizodu u stilu 40-ih godina, kao i zabavne posjete centru s laserskim oznakama i zoološkom vrtu. Gledajući natrag u sezonu 13, usredotočio se na Macovu seksualnost i to će se vjerojatno istraživati ​​dalje.

Koji se članovi glumaca vraćaju za sezonu Uvijek je sunčano u Philadelphiji, sezona 14?

Očekuje se da će se svi glavni članovi glumaca vratiti u 14. sezonu. Doista, većina se pojavila na fotografijama koje su postavljene na društvenim mrežama. Kao takav, sezona 14 trebala bi uključivati ​​Charlieja (Charlie Day), Dennis (Glenn Howerton), Mac (Rob McElhenney), Kaitlin (Dee Reynolds) i Frank (Danny DeVito).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 34

Adblock
detector