Kako gledati Victoria’s Secret Fashion Show 2018 na mreži

Želite se prilagoditi i gledati modnu reviju Victoria's Secret 2018 na mreži? Pomoću virtualne privatne mreže (VPN) možete je gledati u inozemstvu, iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Australije, Francuske, Njemačke, Japana i bilo kojeg drugog mjesta na svijetu. U ovom postu objasnit ćemo kako možete strukturirati Victoria's Secret Fashion Show online s bilo kojeg mjesta i najbolji VPN koji možete koristiti. Iako se emisija uživo očekuje u New Yorku 8. studenog, neće se prenositi uživo i neće biti emitirana na TV-u ili online do nedjelje, 2. prosinca u 22:00 ET (7:00 PM).


Victoria's Secrets modna revija

Postoje razni nakladnici s pravima na emisiju, ali mnogi ih blokiraju i sprečavaju vas da gledate izvan emitirane regije. Srećom, VPN može pomoći. To će šifrirati vaš promet i tunel ga kroz posrednički poslužitelj. To znači da možete maskirati svoju stvarnu lP adresu i zamijeniti je s lokacije po vašem izboru. Kao rezultat toga, možete deblokirati usluge ograničene na geo i gledati modnu reviju VS bilo gdje.

Čak i ako emisiji možete pristupiti s trenutne lokacije, davatelji internetskih usluga često prigušenju internetske veze tijekom streaminga stvaraju frustrirajuće iskustvo. S VPN-om ne mogu vidjeti što radite tako da nemaju opravdanje za leptiranje. Pročitajte dalje kako biste saznali kako koristiti VPN za streaming emisije i koji kanali pružaju prijenos uživo.

Najbolji VPN za strujanje Victoria's Secret modne revije: ExpressVPN

ExpressVPN pojačati

ExpressVPN je naš preporučeni dobavljač VPN-a za strujanje Victoria's Secret modne revije. Upravlja mrežom s više od 2.000 globalnih poslužitelja koji se protežu u 94 zemlje i jesu sposobno deblokirati niz platformi za strujanje. Štoviše, serveri su optimizirani za brzinu, što je čini idealnim za uživanje u HD videozapisima bez zaostajanja ili punjenja. Ako imate poteškoća oko postavljanja, strujanja ili bilo koje druge aktivnosti, tim za podršku kupcima ExpressVPN-a dostupan je svakodnevno kako bi vam pomogao.

Ovaj davatelj uzima sigurnost i privatnost vrlo ozbiljno, tako da nikada nećete morati brinuti da li netko pregledava vaše mrežne aktivnosti. Aplikacije su dostupne za Linux, Windows, MacOS, Android, iOS i odabire usmjerivače, a vrlo su jednostavne za postavljanje. Sve što trebate učiniti je odabrati trajanje pretplate (mjesec dana, šest mjeseci ili dvanaest mjeseci) i izvršiti plaćanje. Nakon toga imate izdašno probno razdoblje od 30 dana tijekom kojeg možete vratiti novac u bilo kojem trenutku.

NALAZI RIZIKA: Odlučite se za jednogodišnju pretplatu na ExpressVPN i uštedite 49% plus ostvarite 3 mjeseca dodatnog besplatnog.

Pročitajte naš detaljni pregled ExpressVPN-a.

Kako struji modnu reviju Victoria's Secret putem VPN-a

Ako nikad prije niste koristili VPN, ne brinite se. Vrlo su jednostavne za postavljanje i možete ih gledati u samo nekoliko minuta. Evo kako strukturirati Victoria's Secret modnu reviju pomoću VPN-a:

  1. Prijavite se za svog odabranog pružatelja VPN-a. Preporučujemo ExpressVPN, ali neke su dobre alternative NordVPN i CyberGhost.
  2. Preuzmite i instalirajte ispravnu aplikaciju za svoj uređaj i prijavite se sa svojim VPN korisničkim imenom i zaporkom.
  3. Povežite se s poslužiteljem na odgovarajućem mjestu. Na primjer, za ABC spojite se na američki poslužitelj.
  4. Pronađite željeni stream i trebali biste moći gledati bez problema.

Iako bi postavljanje trebalo biti brzo i bezbolno, ponekad se mogu javiti problemi. Stoga je dobro testirati videozapis prije početka struje modne revije, tako da ćete imati vremena da iskrivite probleme.

Gdje gledati Victoria's Secret modnu reviju na mreži

Emitesi u raznim dijelovima svijeta prikazuju modnu reviju na mreži. Evo nekoliko načina na koje možete gledati.

NAS

Prošle godine u SAD-u CBS je imao prava na emitiranje modne revije VS, ali ove godine se vraća na ABC. Kanal također sadržaj uživo se prenosi putem ABC Go. Za pristup ovom sadržaju, morate se prijaviti s vjerodajnicama američkog davatelja kabela. Alternativno, možete koristiti davatelja vrhunskih usluga, poput Hulu, PlayStation Vue, DirecTV Now ili YouTube TV.

Međutim, čak i ako imate američki kabel ili pretplatu na uslugu iznad vrha, nećete moći pristupiti bilo kojem ABC sadržaju bez američke IP adrese. Ako se nađete u ovoj situaciji, na primjer, kada putujete u inozemstvo, samo se povežite na američki VPN poslužitelj i bit će dobro da krenete.

Imajte na umu da mnoge usluge vrhunskog prometa nude besplatna probna razdoblja, tako da iskorištavajući jednu od njih, zajedno s ExpressVPN garancijom povrata novca, mogli ste gledati modnu reviju potpuno besplatno.

Kanada

Kanadska službena televizija emitiranja modne revije VS globalna je i taj pružatelj također prenosi sadržaj na mreži. Da biste mu pristupili, morat ćete se prijaviti pomoću vjerodajnica kanadskog davatelja kabela.

Ako putujete izvan Kanade i želite pristupiti toku, to možete učiniti do povezivanje s jednim od vaših kanadskih poslužitelja VPN-a.

Velika Britanija

Prošle godine aplikacija za strujanje HayU pružila je britanskim gledateljima tok Victoria's Secret modne revije, mada još nije objavljeno hoće li se to dogoditi i ove godine. Ova je aplikacija dostupna i u Irskoj, Australiji, Kanadi, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj i Finskoj.

Australija

U Australiji, Channel 9 bio je označeni emitirani program prošlogodišnje modne revije VS, ali zasad nije najavljen niti jedan televizijski program za ovogodišnju emisiju. Očekuje se da će ga pokupiti lokalna mreža, tako da će je svatko s australijskom IP adresom moći gledati.

Mogu li koristiti besplatni VPN za strujanje modne revije Victoria's Secret?

Ako putem Interneta pregledavate davatelje VPN-a, morate naići na tonu besplatne ponude. Dobiti nešto za ništa uvijek je primamljivo, ali u ovom slučaju to nije najsmjeliji izbor. Besplatni VPN-ovi obično imaju puno pretplatnika i malo resursa koji im mogu pružiti uslugu. Za korisnike to prevodi na spore veze, vrijeme čekanja za poslužitelje i slabe mogućnosti deblokiranja. Pored toga, mnogi besplatni VPN poslovni modeli uključuju umetanje dosadnih oglasa dok pregledavate.

To je samo praktična strana stvari i besplatni VPN-i koji se prikazuju na lošem nivou kada je u pitanju i privatnost i sigurnost. Tog pružatelja usluga često imaju nejasne ili pogrešne politike privatnosti i dobro su poznati po prikupljanju korisničkih podataka i njihovoj prodaji trećim osobama.

Što se tiče sigurnosti, ne očekujte previše od besplatnog VPN-a. Studija je pokazala da neki ne kriptiraju vaše podatke, a drugi namjerno zaraze vaš uređaj zlonamjernim softverom.

Tko će hodati u ovogodišnjoj emisiji?

Oduvijek je bilo puno tajnosti oko postupka odabira modela koji šetaju izložbom. No, posljednjih je godina brend prihvatio snagu društvenih medija i počeo objavljivati ​​nekoliko dodatnih detalja putem platformi poput Instagrama. Na primjer, prošle godine objavljena su dva videa s emitiranja koji su prikazali format poziva na kastingu, u kojima su sudjelovali svi potencijalni modeli koji šetaju pistom u crnom donjem rublju.

Dok stotine nada se isprobati na vrlo cijenjenoj modnoj reviji, samo će mali postotak (lani oko 60 modela) u konačnici smanjiti. Neki od potvrđenih za emisiju 2018. uključuju Winnie Harlow, Adriana Lima, Kendall Jenner, Bella i Gigi Hadid, Barbara Palvin i Behati Prinsloo. Mnogi su modeli otišli na Twitter, Instagram i druge platforme društvenih medija kako bi iskazali svoje uzbuđenje zbog odabira.

Što još možete očekivati ​​od emisije?

Jedan od najvažnijih trenutaka svake emisije je fantasy grudnjak, kojeg će ove godine modelirati Elsa Hosk. Vratit će se za svoju osmu predstavu i donirati jedinstvenu kreaciju vrijednu milijun dolara koja uključuje više od 2000 dijamanata Atelier Swarovski.

Ali ovaj je događaj više od izloga donjeg rublja. Tim obrtnika radi na predstavi kako bi stvorio wow i složene kostim komade, a cijeli događaj ima atmosferu zabave. Svake godine modeli hodaju pistom do glazbenih nastupa nekih od najjačih svjetskih talenata. Ove godine u zvjezdane redove gostiju nalaze se Halsey, Shawn Mendes i Rita Ora.

Kreditna slika: Victoria's Secret Press konferencija 2014 licencirano pod CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 70