Kako gledati Vikinšku sezonu 5 putem Interneta odasvud

Prva polovica Vikinzi Sezona 5 završila je iznenađujućom smrću nekoliko glavnih likova. Što će se dogoditi u drugom poluvremenu? Ako ste s nestrpljenjem iščekivali povratak ove emisije, možda ste se pitali kako to gledati Vikinzi Sezona 5B na mreži. Ovaj članak će istražiti kako živjeti stream Vikinzi u SAD-u ili inozemstvu u Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji ili drugdje.

Vikinzi 5. sezona

Ako imate američku kreditnu karticu i možete se pretplatiti na History Channel, korištenje jedne od mnogih usluga za streaming, kao što je Philo, vaša je najbolja opcija. Postoji šansa koju također možete gledati Vikinzi Epizoda 5 sezona je besplatno na History.com nakon emitiranja uživo.

Ako putujete izvan SAD-a, najbolji VPN koji koristite za upotrebu je ExpressVPN. Za korisnike koji ne mogu dobiti pretplatu na US History Channel, opcije uključuju History.ca, Amazon Prime UK, SBS.au i druge.

Vikinzi sezona 5 slika 2

Vikinzi Sezona 5 premijerno će se predstaviti u SAD-u 28. studenog u 21 sat. Bit će deset epizoda, a o kraju sudbine odlučit će se do kraja sezone. Sezona 6 emitirat će se početkom sljedeće godine.

Najbolji VPN za Vikinzi: Izraziti VPN

Snimka zaslona početne stranice ExpressVPN

Mnogo je opcija za gledanje Vikinzi kako u SAD-u tako i u drugim zemljama. Ali bez obzira na to koje web mjesto koristite za gledanje Vikinzi u vašoj zemlji bit će blokirani ako putujete izvan granica svoje zemlje. To je zato što je History Channel licencirao Vikinzi u nekim zemljama isključivo trećim stranama, kao što je SBS u Australiji. Kao dio postignutih ugovora pristao je blokirati korisnike koji se nalaze u svakoj zemlji da gledaju epizode Vikinzi iz izvora u drugim zemljama.

Unatoč ovom problemu, geobloke Povijesnog kanala možete lako zaobići koristeći VPN da biste sakrili svoju IP adresu. To će vam omogućiti putovanje bilo gdje u svijetu, a da ne propustite epizodu Vikinzi.

Za fanove emisija History Channel preporučujemo ExpressVPN kao što su Vikinzi. ExpressVPN ima poslužitelje u više od 90 zemalja, ne vodi evidencije i bilježi uspjeh u obilasku geoblokova na History.com, Hulu, Netflix i drugim web lokacijama za streaming.

Za početak je potrebno samo nekoliko minuta. Samo odaberite želite li se pretplatiti na jedan, šest ili 12 mjeseci. Ako u roku od 30 dana odlučite da vam se usluga ne sviđa, možete otkazati cjelokupni povrat novca.

TRI MJESECA BESPLATNO: Odaberite godišnji plan ExpressVPN-a da biste uštedjeli 49% i ostvarili dodatna besplatna tri mjeseca pokrića.

Kako gledati Vikinzi Sezona 5 na mreži

Da bismo gledali Vikinzi na mreži, prvo morate odrediti koji izvori nose predstavu u vašoj zemlji. Ovdje je popis izvora za SAD, Kanadu, Veliku Britaniju, Australiju i Novi Zeland.

Ujedinjene države

Vikinzi o povijesti SAD-a

Ako ste iz SAD-a, najbolji način za gledanje Vikinzi on-line je putem streaming servisa koji nosi History History. Također možete gledati na službenom web mjestu History Channel ako imate pretplatu ili koristite aplikaciju History Channel. Nove epizode bit će objavljene istodobno kad emitiraju putem kabelske i satelitske usluge. Kada kliknete na epizodu, od vas će se zatražiti da se prijavite kod TV davatelja usluga. Ako nemate davatelja usluge TV-a, dostupne su slijedeće opcije samo na mreži:

 • Philo (16 USD mjesečno) NAJBOLJA OPCIJA
 • Fubo TV (44,99 USD mjesečno paket)
 • Sling Narančasta / Sling Blue (25 USD / mjesec)
 • HDHomeRun Premium TV (34,99 USD mjesečno)
 • Blend TV (39,93 USD mjesečno paket)
 • Hulu s TV uživo (39,99 USD mjesečno)
 • DirecTV Now (40 USD mjesečno paket)

Svaki od ovih pružatelja usluga nudi besplatnu probnu verziju od 7 dana.

Ako se ne želite prijaviti kod TV davatelja usluga, možete unajmiti epizode Vikinzi na zahtjev dan nakon emitiranja za 2,99 USD po epizodi koristeći sljedeće usluge:

 • Instant videozapis Amazon
 • iTunes

Svim ovim uslugama može se pristupiti samo s američkom kreditnom ili debitnom karticom.

Kanada

Vikinzi o povijesti u Kanadi

Ako ste iz Kanade, najbolje mjesto za gledanje Vikinzi na službeno je web mjesto za kanal Channel u Kanadi. Nove epizode bit će objavljene dok emitiraju. Nažalost, u Kanadi nismo mogli pronaći samo davatelje internetskih usluga koji su kompatibilni sa History.ca. Za pristup novim epizodama trebat će vam kabelska ili satelitska usluga Vikinzi.

Velika Britanija

Vikinzi o povijesti u Velikoj Britaniji

Ako ste iz Velike Britanije, imate dvije mogućnosti za gledanje Vikinzi Sezona 5, drugi dio na mreži. Prva opcija je pretplata na Amazon Prime za 7,99 £ mjesečno. Nove epizode bit će objavljene dan nakon što su emitirane u Povijesti. Druga je mogućnost upotrebe TVPlayer.com i pretplata na paket "PLUS Lite" za 5,99 £ mjesečno. U tom ćete slučaju nove epizode moći gledati kad ih emitiraju ili snimaju i gledati kasnije.

Obje ove usluge nude 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Nove epizode Vikinzi također se mogu posuditi po cijeni od 1,49 funti po epizodi od Amazona.

Sve ove usluge imaju pristup kreditnoj ili debitnoj kartici Velike Britanije za pristup.

Australija i Novi Zeland

Vikinzi na SBS slici 2

Ako ste iz Australije ili Novog Zelanda, možete gledati nove epizode filma Vikinzi na službenoj web stranici SBS-a. Samo se prijavite kod svog TV davatelja kako biste dobili pristup epizodama na zahtjev.

Kako strujati Vikinzi u inozemstvu s VPN-om

Gornje metode struje za Vikinzi Sezona 5B funkcionirat će sve dok imate odgovarajuće načine plaćanja za te zemlje. Problem će nastati ako putujete izvan granica svoje zemlje. Na primjer, ako živite u Velikoj Britaniji, možete se prijaviti za TVPlayer misleći da će vam to omogućiti da vidite svaku epizodu nove sezone Vikinzi. Ali tada putujete u SAD i ustanovite da vam se javlja poruka o pogrešci svaki put kad pokušate pristupiti TVPlayer.com.

pogreška tvplayera

Slična će se pogreška dogoditi ako živite u SAD-u i pokušate pristupiti history.com iz Velike Britanije ili živite u Australiji i pokušate gledati SBS.com.au iz SAD-a. U svim tim slučajevima problem je što je vaša IP adresa vidljivo je. Kao rezultat, web mjesto kojem pokušavate pristupiti zna da se nalazite u drugoj zemlji.

Ovaj se problem može lako riješiti korištenjem VPN-a da bi se vaša IP adresa zadržala privatnom. Evo kako to možete učiniti:

 • Odaberite dobavljača VPN-a. Kao što smo ranije rekli, mislimo da je ExpressVPN najbolja opcija. Ali CyberGhost i NordVPN su također niske cijene i mogućnosti velike brzine
 • Preuzmite i instalirajte VPN softver s web stranice davatelja usluga
 • Odaberite poslužitelj iz zemlje u kojoj se nalazi vaša usluga. Na primjer, ako ste pretplaćeni na TV Player, povežite se s UK serverom. Ako ste pretplaćeni na DirecTV Now, povežite se s američkim poslužiteljem.
 • Dođite do web stranice vaše usluge i počnite gledati!

To je sve što može gledati televiziju iz inozemstva s VPN-om.

Ovaj članak obuhvaća samo službene izvore. Iako će vjerojatno biti piratskih tokova Vikinzi dostupno, ne preporučujemo ih. U većini slučajeva piratski potoci bit će niske razlučivosti i skloni puferiranju. Mnogi se nalaze na web stranicama koje mogu sadržavati zlonamjerni softver ili ograničenu sigurnost web mjesta. Također ih se može potpuno preuzeti izvan mreže. Na raspolaganju je puno službenih streamova, pa nema mnogo razloga za pribjegavanje neslužbenim.

Mogu li strujati Vikinzi s besplatnim VPN-om?

Iako će besplatni VPN ponekad uspjeti zaobići geoblokove, to korisnicima samo izaziva frustraciju. Većina besplatnih VPN-a ima ograničenja podataka koja su preniska za streaming videa, posebno za visokokvalitetni video i zvuk. Pored toga, oni obično nemaju dovoljno infrastrukture za upravljanje prometom koji generiraju hiljade korisnika. Zbog toga su često ispadali signali čak i za korisnike koji samo pregledavaju web.

Besplatni VPN-i često bilježe podatke korisnika, narušavajući njihovu privatnost. Prodaju tih podataka način je na koji zarađuju od usluge. To je još jedan dobar razlog da se klonite njih.

Preporučujemo upotrebu VPN-ova koji imaju velike brzine, što dovodi do bolje kvalitete slike i zvuka i manje tampon-a. Popis nekih dobrih možete pročitati ovdje.

Što je History Channel Vikinzi?

Vikinzi povijesna je drama koju je napisao Michael Hirst (Elizabeta, Elizabeta: Zlatna Age, Tudori). Započinje pričom o Ragnaru Lothbroku (glumio ga je Travis Fimmel), junaku koji se često spominje u norveškim sagama i poeziji. Prema legendi, Lothbrok je bio žestoki ratnik koji je terorizirao veći dio Engleske i Francuske u 9. stoljeću. U TV seriji prikazan je kao prosječni farmer koji se uspinje postati skandinavski kralj organiziranjem odvažnih racija protiv Engleza.

Nakon što je Lothbrok umro u sezoni 4, serija slijedi Lothbrokove sinove dok nastavljaju graditi moć diljem Europe.

Iako velik dio Vikinzi pripovijetka je izmišljena, također se uklapa u elemente norveških legendi i istražuje vjerski sukob između rimokatoličanstva i norveškog poganstva koji je postojao u 9. stoljeću. Emisija se snima u Irskoj i prepuna je prelijepih prizora irskih krajolika. Pored ovih elemenata, obožavatelji Vikinzi privlače ga i snažne glume koje pruža od Fimmela, Gustafa Skarskgårda (Floki), Jessalyna Gilsig (Siggy) i Clivea Standena (Rollo).

Ako želite pregledati prethodne sezone kako biste se pripremili za novu, sve su dostupne na Hulu u SAD-u i Amazon Prime Video u SAD-u i Velikoj Britaniji..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 11 =

Adblock
detector