Kako instalirati MX Player na Firestick

Želite li robustan, svestran medijski uređaj za vaš Amazon Fire TV ili Firestick? U ovom postu objasnit ćemo što je MX Player, koje formate datoteka podržava i kako instalirati MX Player na Amazon Firestick. Ova aplikacija može reproducirati web streamove pa ćemo vas također obavijestiti kako je možete upotrebljavati za pristup sadržajima s usluga koje nemaju službenu aplikaciju.

Kako instalirati MX Player na Amazon Firestick ili Fire TV

Streaming videa s većih platformi poput YouTubea, Twitcha ili Netflixa nije problem na Firesticku jer obično postoji namjenska aplikacija. Međutim, zadani medijski player za datoteke pohranjene u mreži ili mrežu podržava samo najčešće korištene formate datoteka i kodeke. Srećom, proširivanje raspona datoteka koje možete reproducirati je jednostavno kao instaliranje različitog medijskog playera, u ovom slučaju MX Player-a.

Iako se aplikacija MX Player i dalje prikazuje kao dostupna na web mjestu Amazon, traženje na Firestick rezultatima ne donosi rezultate. Ali ne trebate brinuti; postoji problem koji traje samo minutu ili nešto, i nisu potrebna tehnička znanja. Nadalje, metoda koju ćemo upotrijebiti u nastavku djeluje i na Amazon Firestick i Fire TV (sve dok je vaš uređaj druge generacije ili novije generacije) i omogućit će vam da instalirate ne samo MX Player, već bilo koju 32-bitnu Android aplikaciju koja vam se sviđa.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Amazon Fire Stick i Fire TV

Izjava o odricanju odgovornosti: Comparitech ne ohrabruje ili opravdava korištenje dodanih aplikacija ili VPN-a za ilegalno strujanje sadržaja. Savjetujemo istraživanje zakona vaše zemlje i uvjeta upotrebe za određene streaming platforme prije upotrebe VPN-a za pristup njihovom sadržaju.

Instaliranje MX playera: Brzi korak

Samo trebate osvježivač? Evo kratkog vodiča za instaliranje MX Player-a na vaš Amazon Fire uređaj:

 1. Omogućite instalaciju iz nepoznatih izvora u izborniku postavki uređaja.
 2. Instalirajte aplikaciju Downloader iz trgovine Amazon.
 3. Pronađite vezu do provjerene verzije MX playera i unesite je u adresni okvir Downloader-a.
 4. Instalirajte MX Player.
 5. Pretražite video datoteke ili unesite adresu web streama i trebali biste moći gledati.

U nastavku smo detaljnije opisali svaki korak postupka. Postoji također i dosta snimaka zaslona, ​​pa ih možete pratiti u stvarnom vremenu.

Sigurno strujanje: uvijek koristite VPN

Iako se MX Player uglavnom koristi za gledanje datoteka koje posjedujete, također vam omogućuje gledanje streamova uživo. Problem je što vam ponekad ovi potoci omogućuju gledanje samo ako ste u određenoj zemlji. Možeš prevarajte svoju lokaciju i zaobilazite ovu vrstu geoblokiranja jednostavnim povezivanjem na virtualnu privatnu mrežu (VPN). VPN-ovi imaju dodatnu korist povećanja vaše sigurnosti kriptiranjem prometa. To ne samo da sprečava bilo koje treće strane da prate vaše aktivnosti, također može pomoći u smanjenju rizika od gutanja davatelja internetskih usluga.

IPVanish Firestick

Preporučujemo upotrebu IPVanish-a na Amazon Firestick i Fire TV. Idealan je za strujanje zahvaljujući svojim laganim aplikacijama, izvrsnoj podršci za više platformi (uključujući aplikaciju u službenoj Amazonovoj trgovini) i širokoj mreži (više od 1.100 poslužitelja u 60+ zemalja). IPVanish bilježi nikakve osobne podatke, tako da se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama. Ovaj davatelj dopušta do deset istodobnih veza, što vam omogućuje da zaštitite sve svoje uređaje odjednom.

PROČITANJE ČITALA: Uštedite do 60% na pretplati na IPVanish. Uz to dolazi 7-dnevna garancija povrata novca tako da možete isprobati uslugu bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

Korak 1: Dopuštanje instalacije iz nepoznatih izvora

Iako trgovina Amazon Fire nudi dobar izbor aplikacija, ponekad biste mogli instalirati aplikacije treće strane poput MX Player-a. Prije nego što počnemo, morat ćemo omogućiti ovu funkciju. Da biste to učinili, idite na odjeljak postavke izbornika i kliknite na Moj Fire TV.

Omogućivanje aplikacija iz nepoznatih izvora Amazon firestick

Odavde unesite Opcije za programere izbornik. Postoje dvije mogućnosti: Uklanjanje pogrešaka ADB-a i Aplikacije iz nepoznatih izvora. Otklanjanje pogrešaka ADB-a potrebno je samo ako želite snimati snimke zaslona s Firesticka, ali imajte na umu da ćete na svoje računalo morati instalirati i softver Android Debug Bridge. Za sada samo omogućite Aplikacije iz nepoznatih izvora i vratite se na početni zaslon.

2. korak: Instaliranje aplikacije Downloader

Da biste instalirali nove aplikacije na svoj uređaj, trebat će vam odgovarajuća .APK datoteka; Android ekvivalent .EXE datoteka na PC-u ili .APP datoteka na Macu. Ovo predstavlja problem Firestick korisnicima jer je prijenos datoteka preko ADB-a prilično uključen proces. Umjesto toga, koristit ćemo aplikaciju pod nazivom Downloader za preuzimanje .APK datoteka izravno s interneta.

Na početnom zaslonu pritisnite lijevu tipku na daljinskom upravljaču kako biste prikazali okvir za pretraživanje. Sada upišite "Downloader" bez navodnika i pretražite. Ako vaš daljinski upravljač ima gumb mikrofona, možete ga i dalje pritisnuti i reći "Downloader" umjesto toga, ako želite.

Jednom kada pronađete aplikaciju za preuzimanje, jednostavno je kliknite i odaberite Instalirati.

Korak 3: Instalacija MX playera

Downloader je nevjerojatno jednostavan za korištenje: samo unesite adresu željene datoteke u okvir i kliknite na Ići dugme.

MX Player nema službenu web stranicu za preuzimanje .APK datoteke s. Nemojte se zavaravati na web mjestima kao što je MXPlayerDownload; stranica About otkriva da kreator nema povezanost s razvojnim timom MX Player-a. Često ćete naći da se zakonite aplikacije prepakiraju sa zlonamjernim softverom i prenose na web lokacije s namjerom da zaraze korisnikovim uređajem, stoga je od vitalnog značaja da preuzimate samo ovjerene .APK datoteke iz uglednih izvora. APKMirror.com je obično sigurna oklada i zapravo nudi datoteku koja nam je potrebna.

Kliknite adresnu traku aplikacije Downloader da biste otvorili okvir za unos teksta. Odavde upišite sljedeću adresu bez navodnika, ali u suprotnom točno onako kako je prikazano:

„Https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=545627”

Ulazak u vezu s MX Playerom u aplikaciji Downloader

Jednom kada kliknete Ići, aplikacija će početi preuzimati. Automatski pokušava instalirati rezultirajuću datoteku, pa provjerite dopuštenja koja traži i ako ste zadovoljni, kliknite Instalirati. Sada možete izravno otvoriti MX Player ili ga pronaći kasnije na početnom zaslonu.

Korak 4: Korištenje i konfiguriranje MX playera

Kada otvorite MX Player, on automatski traži sve video datoteke na vašem uređaju i prikazuje ih na početnom zaslonu. Međutim, klikom na ikonu s tri točke u gornjem desnom kutu, a zatim odabirete Mrežni tok, možete odabrati i adresu adrese videozapisa koji se nalazi na mreži.

MX Player mrežni tok

Za besplatnu aplikaciju, MX Player nudi široku prilagodbu. Jednostavno kliknite tri točke i ovaj put odaberite postavke. Odavde možete promijeniti cjelokupni izgled aplikacije, promijeniti nastavke nastavka reprodukcije, suzbiti poruke o pogrešci tijekom reprodukcije, pa čak i promijeniti boju, veličinu ili pozicioniranje titlova.

Izbornik postavki MX playera

Je li MX Player legalan?

MX Player djeluje na isti način kao i većina modernih medija playera; jednostavno vam omogućuje reprodukciju video i audio datoteka. Međutim, vaša je odgovornost osigurati da se sadržaj kojem pristupite pravilno licencira.

Obično je prilično jednostavno reći upotrebljavate li licencirani izvor ili ne. Ako plaćate za uslugu koja vam omogućuje preuzimanje sadržaja ili ako vam je omogućen pristup popisu IPTV streamova u zamjenu za mjesečnu naknadu, vjerovatno ste u redu.

U tom slučaju, ako neka usluga tvrdi da može pružiti besplatan neograničen pristup najnovijim TV emisijama, filmovima i sportskim događajima, to je vjerojatno nelicencirano. Ti su potoci često nekvalitetni i notorno nepouzdani: u stvari ćete često primijetiti da su njihovi streamovi zabranjeni izvan mreže zbog kršenja autorskih prava prije nego što ih uopće pronađete..

Kakve struje podržava MX Player?

Iako ne postoji sveobuhvatan popis podržanih vrsta datoteka MX Player-a, znamo da on funkcionira sa svim najčešćim kodecima i proširenjima. To uključuje, ali nije ograničeno na:

 • 3GP
 • AVI
 • DivX
 • FLV
 • M3U
 • MP4
 • MPEG
 • MOV
 • WMV
 • VOB
 • Xvid

Osim toga, MX Player podržava brojne različite vrste titlova, a ne samo tradicionalne .SRT datoteke.

Kako deinstalirati MX Player

Iako je instaliran na nešto drugačiji način, možete deinstalirati MX Player (ili bilo koju drugu aplikaciju instaliranu putem Downloader-a) potpuno na isti način na koji biste izbrisali aplikaciju iz Amazonove trgovine aplikacija.

Pritisnite tipku izbornika na daljinskom upravljaču, a zatim pritisnite tipku za dolje dok ne dođete do Vaše aplikacije i kanali redak, a zatim kliknite na Vidi sve. Na kraju, na sljedećoj stranici pronađite MX Player, pritisnite tipku još jednom i odaberite Uninstall.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector