Kako živjeti stream Miss Amerike 2020

Kako gledati natjecanje Miss Amerike na mreži


Natjecanje Miss Amerike će započeti Četvrtak, 19. prosinca u 20 sati EST (17:00 PST) na NBC-u. Da biste mogli gledati prijenos uživo Miss Amerike, morat ćete se prijaviti sa svojim TV pružateljem. Nadalje, trebat će vam VPN da biste gledali Miss Amerike 2020. u inozemstvu (izvan SAD-a). Razlog tome je taj što je sadržaj NBC-a (uključujući njegove prijenosnike uživo) geo blokiran i dostupan samo u SAD-u.

Prijavi se NBC TV usluga

Imajte na umu da samo ćemo preporučiti službene izvore za gledanje natjecanja Miss Amerike. Iako će vjerojatno biti nelicenciranih streamova, očekujte da će oni pružiti lošu kvalitetu videozapisa. Česti su videozapisi u niskoj rezoluciji i prekomjerne količine kašnjenja i punjenja. Što je još gore, neslužbeni izvori se mogu preuzimati izvan mreže zbog kršenja autorskih prava, ostavljajući vas bez događaja uživo.

Sadržaj NBC-a ograničen je na regiju i dostupan je samo u SAD-u. Kao takav, trebat ćete koristiti VPN da biste mogli gledati natjecanje Miss Amerike u inozemstvu.

Kako živjeti stream Miss Amerike na mreži s VPN-om

Korištenjem VPN-a možete promijeniti svoju IP adresu i učiniti da ona izgleda kao da pregledavate s druge lokacije. Ovo savija usluge zaključane u regiji da biste ih mogli koristiti u inozemstvu. Dobra vijest je da to uopće nije komplicirano.

Evo kako uživo strujati Miss Amerike 2020. u inozemstvu (izvan SAD-a):

  1. Prvo se prijavite s VPN-om koji može deblokirati NBC. Preporučujemo ExpressVPN iako su CyberGhost i NordVPN dvije velike vrijednosti.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za uređaj koji želite koristiti za prijenos uživo Miss America 2020.
  3. Prijavite se na svoj VPN i spojite se na a poslužitelj u SAD-u. Ovo će vam pružiti američku IP adresu i omogućiti vam da deblokirate NBC u inozemstvu.
  4. Idite na NBC i prijavite se s davateljem kablovske televizije (trebat ćete unijeti svoju adresu e-pošte ili korisničko ime i lozinku).
  5. Konačno, odaberite NBC prijenos uživo koji bi se trebao učitavati i reproducirati bez ograničenja. Ako je sadržaj i dalje blokiran, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika.

Vrijedno je unaprijed provjeriti da li vaš VPN radi s NBC-om natječaja Miss Amerike 2020. Tada ćete imati dovoljno vremena za kontaktiranje korisničke podrške svog VPN-a ako dođe do neočekivanih tehničkih problema.

Kako gledati Miss Amerike besplatno na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

U svibnju 2019. godine objavljeno je da nacionalna komunikaciona mreža emitirat će Natječaj Miss Amerike. Možete gledati putem interneta putem svog web preglednika ili neke od različitih NBC aplikacija. Za to se morate prijaviti sa svojim TV pružateljem, upisujući svoje korisničko ime ili adresu e-pošte i zaporku.

Ako nemate kablovsku TV, i dalje možete prenositi NBC uživo putem odabranih usluga struje. To uključuje AT&T TV (59,99 USD mjesečno), FuboTV (59,99 USD mjesečno), Hulu + TV uživo (44,99 USD / mjesec), Sling TV (25 USD / mjesec) i YouTube TV (49,99 USD / mjesec). Neke od tih usluga streaminga uključuju čak i besplatnu probnu verziju, tako da, ako želite, možete se prijaviti, prenijeti događaj uživo i otkazati kako biste izbjegli naplatu..

Da biste gledali Miss Amerike 2020. u inozemstvu (izvan SAD-a), trebate imati i VPN. Sav NBC sadržaj (i uživo i na zahtjev) je geografski ograničen i dostupan samo u SAD-u. Međutim, povezivanjem na poslužitelj u SAD-u, možete dobiti američku IP adresu za deblokiranje NBC-a. ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca što znači da ga možete koristiti za gledanje natjecanja Miss Amerike i tražiti puni povrat novca ako ne ispuni očekivanja.

Što bih trebao znati o natjecanju Miss Amerike?

Miss Amerike 2020. bit će 93. natjecanje za Miss Amerike. Iako se obično održava u Boardwalk Hallu u Atlantic City-u, New Jersey, natjecanje 2020. godine odvijat će se na Mohegan Sun u Uncasvilleu, Connecticut. Otvorene su za žene iz SAD-a u dobi od 17 do 25 godina. Ukupno je 51 polaznica, od kojih 50 predstavlja 50 američkih država, a drugi kandidat dolazi iz Distrikta Columbia, SAD..

Pobjednicu Miss Amerike 2020. okrunit će Nia Franklin, pobjednica Miss Amerike 2019. U smislu posla Miss America, pobjednica postaje stalna zaposlenica Organizacije Miss Amerike. Ona punih godinu dana intenzivno putuje po SAD-u, promovirajući program, istovremeno podižući svijest o vlastitoj inicijativi za društveni utjecaj.

U 2018. je natjecanje usvojilo novi format poznat kao „Miss Amerike 2.0“. Prema novom formatu, kandidati više ne ocjenjuju njihov fizički izgled. Jedna od glavnih promjena odnosila se na brisanje natjecanja u kupaćim kostimima. Umjesto toga, fokus je više na talente i ideje natjecatelja. Gretchen Carlson, bivša predsjednica Miss Amerike, rekla je: "Mi to prenosimo naprijed i razvijamo u ovoj kulturnoj revoluciji.".

Kako se postiže natjecanje Miss Amerike?

Miss Amerike 2020. vidjet će uvođenje novog formata natjecanja. Preliminarno natjecanje uključivat će privatne razgovore sa sucima (20% preliminarnog rezultata), intervju na pozornici (15%), nadmetanje talenta (50%) i "visina društvenog utjecaja" (15%).

Zatim 15 kandidata s najviše bodova kreću u finale gdje se natječu u intervjuu na pozornici (25%), nastupaju u natjecanju za talente (30%), te predstavljaju svoj "vid društvenog utjecaja" (20%), a preostali dio 25% činilo ih je bodovanje iz prethodnih utakmica.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map