Най-добрите безплатни и платени алтернативи на PlayStation Vue

Най-добрите безплатни и платени алтернативи на PlayStation Vue

Заместник-председателят на Sony Interactive Entertainment (SIE) Джон Кодера наскоро обяви в публикация в блога това PlayStation Vue ще бъде изключен на 30 януари 2020 г.. Позовавайки се на „силно конкурентната индустрия на плащане на телевизия“, той заяви, че филмовото и телевизионното съдържание все още ще бъдат достъпни чрез PlayStation Store на PS4.

Известие за PlayStation Vue

За щастие, има много алтернативи на PlayStation Vue, които ви улесняват да продължите да гледате любимата си телевизия на живо и съдържанието при поискване. Подобно на PlayStation Vue, всички тези услуги са заключени по региони, което означава, че са достъпни само в определени страни. Можете обаче да заобиколите географските ограничения с помощта на виртуална частна мрежа (VPN).

И така, как работи VPN? Той криптира интернет трафика на вашето устройство и го насочва към един от сървърите му в избрано от вас място. Повечето от най-добрите безплатни и платени алтернативи на PlayStation Vue са налични в САЩ. Като такъв, трябва да се свържете с американски сървър, за да получите американски IP адрес. Това ще изглежда, че търсите от САЩ, което ще ви позволи да деблокирате алтернативи за PlayStation Vue с заключена за региона чужбина.

Най-добрите безплатни и платени алтернативи на PlayStation Vue

Обърнете внимание, че нито една услуга не предлага всички същите канали като PlayStation Vue (но някои се доближават). Освен това, докато повечето алтернативи предлагат телевизия на живо, някои от безплатните опции предлагат само съдържание по заявка. Имайки това предвид, ето нашия списък с най-добрите алтернативи на PlayStation Vue:

1. AT&T TV

Снимка на началната страница на AT&T TV

Преди известен като DirecTV сега, AT&T TV предлага пакети от $ 59.99 USD на месец. Базовият пакет „Забавления“ ви позволява да наблюдавате харесванията на A&E, ESPN, Fox Sports 1 и MTV както на живо, така и при поискване. въпреки това, феновете на спорта може да пожелаят да изберат пакета Xtra или Ultimate (на цена съответно 74,99 и 74,99 щ.д. на месец), които включват телевизия NBA и NHL Network. АТ&T TV абонаментът ви позволява да предавате съдържание на две устройства едновременно.

Какво е особено впечатляващо за AT&T TV е, че абонаментът включва 500 часа съхранение в облачен DVR. AT&T TV може да бъде достъпен на широк спектър от устройства с приложения за Android, iOS, Android TV, Amazon Fire TV, Roku и други. Въпреки че тази стрийминг услуга не включва безплатна пробна версия, тя предлага по-малка пакетна услуга, наречена WatchTV. Състои се от 35 канала, включва 7-дневна безплатна пробна версия и се предлага само за 15 долара на месец.

Вижте също: Най-добрите VPN за AT&T

2. BBC iPlayer

Снимка на началната страница на BBC iPlayer

BBC iPlayer е британска стрийминг услуга, предлагана от BBC. Известно е с висококачественото си оригинално програмиране която включва „Доктор Кой“, „Линия на дежурство“ и „Пики блиндърс“. Въпреки че можете да гледате безплатно, тази услуга изисква да се регистрирате за акаунт (ще бъдете помолени да предоставите пощенски код във Великобритания, но всеки пощенски код във Великобритания е приет). След като се регистрирате, ще можете да гледате няколко канала на живо (включително BBC One, BBC Two, BBC News и CBeebies). Още по-добре е, че има огромна библиотека от съдържание по заявка.

Въпреки че тази услуга е достъпна само във Великобритания, можете да я деблокирате, като се свържете с един от британските сървъри на вашата VPN. За съжаление, няма опция за гледане в 4K, за разлика от някои от платените стрийминг услуги на пазара. Достъп до BBC iPlayer можете да получите на широк спектър от устройства като Android, iOS, Amazon Fire Stick и Smart TV.

Вижте също: Най-добрите VPN мрежи за BBC iPlayer

3. Крек

Снимка на началната страница на Sony Crackle

Със Sony Crackle можете да предавате безплатно различни популярни филми и телевизионни предавания. Наличните заглавия включват „Човекът, убил Дон Кихот“, „Зодиак“ и „Иди на март“. Какво още, Библиотеката на Crackle също включва част от собственото си оригинално съдържание като Избрани и Комедианци в колите, които получават кафе. Докато Sony Crackle се предлага безплатно, можете да очаквате да видите някои реклами. Освен това няма опция за гледане на телевизия на живо.

Можете да гледате Crackle през браузъра си или на повечето от вашите устройства (приложенията са налични за Android, iOS, Amazon Fire TV и Smart TV). Обърнете внимание, че това е регионална услуга; за да гледате Sony Crackle, ще трябва да се намирате в САЩ или да бъдете свързани с американски сървър чрез VPN.

Вижте също: Най-добрите VPN за Crackle

4. FuboTV

Снимка на началната страница на FuboTV

Ако искате да спортувате на живо на живо, FuboTV си струва да се вземе предвид. Пакетите започват от $ 54,99 на месец и включват харесванията на Fox Sports 1, NFL Network, NBA TV и beIN Sports. Това обаче не е само спорт; има и различни развлекателни канали като AMC, FX и USA Network. FuboTV може да се използва на две устройства едновременно, въпреки че опцията „Family Share“ ви позволява да добавяте допълнително устройство за $ 5,99 месечно.

Има няколко начина, по които можете да предавате на живо FuboTV на вашия телевизор. Приложенията са налични на Roku, Apple TV и Amazon Fire TV, както и на Android и iOS. Докато FuboTV се предлага и в Канада и Испания, програмирането е различно в тези страни. Поради това вероятно ще искате да се свържете със сървър в САЩ, ако гледате от чужбина. FuboTV включва 7-дневна безплатна пробна версия. Въпреки това, акаунтът на FuboTV ви позволява само 30 часа облачно DVR пространство, което е по-малко от някои конкурентни стрийминг услуги.

Вижте също: Най-добрите VPN за FuboTV

5. Хулу

Снимка на началната страница на Hulu Live TV

За $ 44,99 на месец можете да гледате телевизия на живо онлайн с Hulu. Hulu + Live TV идва с едноседмична безплатна пробна версия и включва канали като ABC, ESPN, FX и Fox Sports 1 и 2. Друго предимство на Hulu + Live TV е, че тя включва достъп до цялата библиотека за стрийминг на Hulu за гледане на предавания като Рик и Морти, оригинални сериали This is Us и Hulu, като приказка на The Handmaid's Tale. Ако предпочитате да гледате само при поискване, можете да го направите без телевизия на живо за $ 5,99 на месец.

Премиум мрежите като HBO, Cinemax, Showtime и Starz могат да бъдат добавени към Hulu + Live TV пакети, макар и срещу допълнително заплащане. Можете също така да гледате на два екрана едновременно и да записвате до 50 часа съдържание на Cloud DVR. Hulu + Live TV е достъпна чрез приложения за iOS, Android, Roku, Fire TV Amazon и други. Hulu е геоблокиран извън САЩ, така че е необходим VPN за гледане в чужбина.

Вижте също: Най-добрите VPN за Hulu

6. Фило

Снимка на началната страница на Philo

Фило предлага около 58 канала само за 20 долара на месец. Това включва А&E, AMC, Comedy Central и Nickelodeon. Една от причините за по-ниската цена обаче е, че има малък избор, когато става въпрос за спорт. От плюс, докато много стрийминг услуги ви позволяват да гледате само на две устройства наведнъж, Philo позволява три едновременни връзки.

Philo ви позволява да запазвате любимите си телевизионни предавания, които да гледате до 30 дни след излъчването. Можете да опитате Philo безрисково благодарение на 7-дневния безплатен пробен период; това изисква само да въведете мобилния си номер (на този етап не се изисква информация за плащане). Освен че можете да гледате през уеб браузър на Windows и Mac, можете да стриймвате Philo през Android и iOS, Android TV, Roku, Apple TV и Amazon Fire TV.

7. Плутонова телевизия

Снимка на началната страница на Pluto TV

Вероятно една от по-добрите безплатни опции, достъпни, Pluto TV е американска стрийминг услуга. Собственост на Viacom, тя си партнира с десетки доставчици на съдържание. Pluto TV предлага съдържание на живо от мрежи като MTV, NFL и небе. По време на писането филми по заявка на телевизия Плутон включват Бронсън, Готвач и Машинистът. Някои от наличните телевизионни предавания са „Кучето на лова на глави“, „Адската кухня“ и „Робин Худ“.

Не се изисква влизане за гледане на Плутоново телевизионно съдържание, въпреки че ще искате да се свържете с VPN сървър в САЩ, за да гледате в чужбина. Както се очаква от безплатна услуга, Pluto TV се поддържа от реклами. Плутоновата телевизия може да бъде достъпна чрез уеб браузър, както и приложения за Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android, iOS и PlayStation 4. Докато Pluto TV се предлага и в други страни (като Канада), програмиране варира поради ограниченията на права за стрийминг.

Вижте също: Най-добрите VPN мрежи за телевизия Плутон

8. Sling TV

Най-добрите безплатни и платени алтернативи на PlayStation Vue

Някои от каналите, които можете да предавате на живо със Sling TV са ESPN, USA Network, Fox Sports 1 и NFL Network. Наличните пакети са Sling Orange ($ 25 месечно), Sling Blue (също 25 USD на месец) и комбинираната опция както на Orange, така и на Blue ($ 40 на месец). Sling също предлага безплатен Roku Express или AirTV Mini, когато се абонирате и предварително платите за два месеца.

Докато Sling TV се предлага в редица страни, най-доброто съдържание е достъпно в САЩ. Свързвайки се с американския сървър на VPN, можете да предавате на живо Sling TV на живо в чужбина. Има редица начини да гледате Sling TV. Приложенията са налични за Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Xbox One и LG Smart TV. Броят на едновременните връзки варира в зависимост от пакета, но е до четири устройства наведнъж в случай на ценовите пакети Orange и Blue.

Вижте също: Най-добрите VPN за Sling TV

9. Туби телевизия

Снимка на началната страница на Tubi TV

Въпреки че няма опция за гледане на телевизия на живо по телевизията Tubi, тази услуга ви позволява да предавате много телевизионни предавания и филми при поискване безплатно. Ще можете да гледате филми като „Как да тренираш дракона си“, „Няма държава за старци“ и „Страшен филм“, както и телевизионни предавания като „Куче ловец на глави“ и „Адска кухня“. Още по-добре е, че няма нужда да се регистрирате за акаунт, за да гледате съдържание. Като безплатна услуга, Tubi TV се поддържа от реклами.

Tubi TV се предлага в САЩ, Канада и Австралия. От май 2018 г. той вече не е достъпен в Европа, въпреки че Tubi ще стартира своята услуга за стрийминг във Великобритания в началото на 2020 г. Всякакви географски ограничения лесно се заобикалят с помощта на VPN. Можете да гледате Tubi TV на много различни устройства. Това включва Amazon Fire TV, мобилни устройства с Android и iOS и смарт телевизори Samsung и Sony.

Вижте също: Най-добрите VPN за Tubi TV

10. TVPlayer

Снимка на началната страница на TVPlayer
Въпреки че повечето от опциите в този списък са базирани в САЩ, TVPlayer е услуга за абонамент на телевизия във Великобритания. Той предлага както безплатни, така и платени телевизионни предавания на живо. Безплатните канали включват BBC One, BBC Two, ITV и Channel 4, докато премиум каналите включват Discovery и History HD. Първият месец на премията е безплатен и струва £ 6,99 след това, осигурявайки достъп до над две дузини канали, на живо и без реклами.

Има много начини да гледате TVPlayer. Освен на работния плот (PC и Mac), приложенията са налични за устройства с Android и iOS, Apple TV, Amazon Fire TV и Smart TV телевизори Samsung. Докато TVPlayer е достъпен само във Великобритания, Клиентите на Обединеното кралство могат да гледат премиум канали от всяка точка на ЕС. Освен това VPN и IP адресът на Великобритания помага да се отблокира TVPlayer от всяка точка на света.

11. USTVNow

Снимка на началната страница на USTV Now

С USTVNow имате възможност както за безплатни, така и за платени планове. Предлаганите безплатни телевизионни канали на живо са ABC, CBS, CW, PBS и MyNetwork TV. Платените планове (налични за $ 19 без DVR или $ 29 с DVR) обаче включват харесванията на AMC, FX и USA Network. Въпреки че това е добър избор за телевизионни предавания, не е най-добрият ви залог, ако търсите спортно съдържание. С USTVNow можете да гледате през три устройства наведнъж.

Имайте предвид, че USTVNow не е комерсиален поради факта, че излъчва оригиналните канални предавания. Планът за канали с DVR ви позволява да запазвате записи до две седмици. Описва се като услуга за американци, живеещи в чужбина, USTVNow работи навсякъде по света (въпреки че все още може да искате да използвате VPN за вашата собствена онлайн поверителност). USTVNow работи на повечето свързани с интернет устройства, включително Android и iOS.

Вижте също: Най-добрите VPN мрежи за USTVNow

12. YouTube TV

Снимка на началната страница на YouTube TV

На YouTube TV има над 70 телевизионни канала на живо. Това включва Cartoon Network, ESPN, NBA TV и TBS. Някои мрежи като Showtime и Starz се предлагат срещу допълнително заплащане. Освен здравословен избор на канали, YouTube TV ви позволява да стриймвате на до три устройства едновременно. Какво още, тя включва неограничено пространство за съхранение със запазени записи до девет месеца.

Въпреки че сте платена услуга, можете да очаквате да видите реклами в YouTube TV, в зависимост от мрежата, която гледате. YouTube TV е наличен на повечето устройства като Apple TV, Roku, LG и Samsung Smart TV, Android, iOS и Amazon Fire TV. YouTube TV е налична в САЩ, което означава, че ще ви трябва VPN и IP адрес в САЩ, за да го гледате в чужбина. В момента на писането YouTube предлага двуседмична безплатна пробна версия.

Вижте също: Как да гледате YouTube TV отвсякъде

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 59

Adblock
detector