Nézze meg az NBC The Voice-ját bárhol online (16. évad)

Nézze meg az NBC The Voice-ját bárhol online (16. évad)


A 16. évad A Hang gyorsan közeledik. Ebben az évben február 25-én, hétfőn, 17:00 PST / 20:00 EST alkalommal kezdődik. Noha a sugárzási ütemtervet még nem tették közzé, a The Voice általában hetente két epizódot sugároz: egyet hétfőn és egy csütörtökön.

Csak ebben az útmutatóban hivatalos forrásokat ajánlunk. Bár szinte bármilyen eseményhez online lehet engedély nélküli patakokat találni, erősen javasoljuk, hogy ne használják azokat. Még ha figyelmen kívül hagyjuk az általuk jelentett szerzői jogi kérdéseket, ezek a jogosulatlan adatfolyamok szinte mindig alacsony színvonalúak, alacsony felbontásúak, és hajlamosak részleges lefejtésre..

A legjobb VPN a The Voice nézéséhez: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

A VPN-k az egyik legegyszerűbb módszer a földrajzilag blokkolt platformok feloldására és a streaming közben biztonságos megőrzésre. Az ExpressVPN használatát javasoljuk; 94 országban több mint 2000 szerverrel rendelkezik, elég gyors az élő HD video streamingéhez, és képes megkerülni a legmakacsabb földrajzi korlátozásokat is. Ez azt jelenti, hogy külföldről olyan problémákhoz férhet hozzá, mint a Netflix, az NBC és a BBC iPlayer,.

Az indulás egyszerű. Először válassza ki az előfizetés időtartamát: egy hónap, hat hónap vagy egy év. Ezután menjen a pénztárhoz, és fizessen. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja a szolgáltatást több epizód streamingjével A hang. Ha nem elégedett, csak 30 napon belül törölje a teljes visszatérítést.

A JELENLEGÉS SZABAD VPN: Az ExpressVPN az első számú választásunk, kitűnő feloldási képességgel, erős titkosítással és a felhasználó első adatvédelmi politikájával. Ez egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár, azaz kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

A Voice online közvetítése VPN segítségével

Még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t, semmiért nem kell aggódnia. A földrajzilag korlátozott platformok feloldása nagyon egyszerű:

  1. Döntse el, melyik VPN szolgáltatást szeretné használni. A fentiekben kifejtettük az ExpressVPN-t, de érdemes lehet fontolóra venni a NordVPN-t és a CyberGhost-t is, két olcsó, kiváló minőségű alternatívát..
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Lesz néhány különféle változat, ezért feltétlenül válassza ki az operációs rendszeréhez megfelelőt.
  3. Válasszon egyet az alább tárgyalt streaming-források közül.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy amerikai szervert használ az NBC számára, vagy egy brit szervert az ITV Hub feloldásához.
  5. Próbáljon meg betölteni egy videót a választott forrásból. Szinte azonnal el kell indulnia. Megjegyzés: előfordulhat, hogy frissíteni kell az oldalt, mielőtt bármilyen változást meglát.

Javasoljuk, hogy a fenti lépéseket tegye a VPN előtti tesztelésére A hang valójában kezdődik. Ily módon előre megtudhatja, ha valami nem működik megfelelően, és rengeteg ideje lesz arra, hogy tanácsokat kapjon a VPN ügyfélszolgálatától.

Hol nézhetem online a The Voice-ot?

Csak egy módon lehet megnézni a 16. évadot A hang online: élőben közvetítheti az NBC-n. A nem amerikai állampolgárok számára gyakorlatilag lehetetlen behangolni, mivel az NBC arra kéri, hogy jelentkezzen be a kábelszolgáltató adataival. Ha nincs kábel, akkor érvényes DIRECTV MOST, FuboTV, Hulu vagy Sling TV előfizetéssel is bejelentkezhet..

Ha az USA-tól kívülről próbál nézni, akkor a következő üzenetet fogja látni: „ÉLETT SZAVAD, A KÖRNYEZETEN NEM FELHASZNÁLHATÓ - Nyissa meg az Epizódok oldalt a teljes epizódok megtekintéséhez”. Ne aggódjon - ha egy USA-beli lakos vagy, aki jelenleg külföldön van, akkor megnézheti a VPN egyik amerikai szerverét.

Az NBC jelenleg lehetővé teszi a felhasználók számára egy fiók létrehozását, amely lehetővé teszi három ingyenes epizód megtekintését. Ez nem ideális módja a nézésnek, mivel meg kellett várnia, amíg az epizódok hozzá lettek adva, de lehet, hogy elég, ha csak a döntők közvetítéséről szeretne értesülni.

Hol továbbíthatom országom The Voice verzióját??

Míg a A hang a legnépszerűbb, ez egyáltalán nem az egyetlen elérhető. Valójában több mint 15 ország rendelkezik saját regionális változattal. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol lehet megnézni az Ön országának iterációját A hang.

UK

Brit zászló - union jack

The Voice UK éppen kezdte nyolcadik szezonját. Tom Jones, a will.i.am, Jennifer Hudson és Olly Murs az idei bírák, és mivel már rengeteg standout előadás létezett, munkájuk ezúttal elvágásra kerül.. 

A brit nézők online hangolhatnak az ITV Hubon vagy a TVPlayer.com oldalon. Ez a szolgáltatás ingyenesen használható, de a streaming megkezdése előtt létre kell hoznia egy fiókot. Megjegyzés: bár az ITV Hub nem teszi nyilvánvalóvá, és nincs ellenőrzési folyamata, az Egyesült Királyság törvényei megkövetelik, hogy érvényes TV licenccel rendelkezzen az élő tartalom TV-ben való megjelenítéséhez.

Kanada

kanadai zászló

Kanadában a The Voice amerikai változatát élőben nézheti meg a CTV-n. Ne aggódjon annak hiánya miatt sem, mivel a CTV másnap hozzáadja a műsort igény szerinti könyvtárához. Ne feledje azonban, hogy bármilyen adatfolyam streamingéhez be kell jelentkeznie a kanadai kábelszolgáltató hitelesítő adataival.

Kanadának is van egy Francia nyelvű változata A hang, hívott La Voix. A 7. évad február 10-én kezdődött, és a május 5-i döntőig tart. Éric Lapointe, Lara Fabian és Alex Nevsky még mindig edzők, de Garou-t Marc Dupé váltotta idén. Ha érdekli, akkor az új epizódokat élőben, a TVA-n keresztül közvetítheti.

A CTV vagy a TVA tartalom élő közvetítéséhez regisztráció vagy fizetés nem szükséges. Ugyanakkor csak kanadai (vagy egy kanadai szerverhez csatlakoztatott) nézők képesek nézni.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

A közönség Franciaországban, Monacóban és Luxemburgban közvetíthet A Voice - la plus belle voix nyolcadik évad ingyen a TF1-en, élő és igény szerint is. A nyolcadik évad bírói: Mika, Jenifer, Julien Clerc és Soprano, és az új sorozat éppen most kezdődött el, így igazán nincs jobb idő a nézés megkezdésére.. 

A TF1 felkéri a felhasználókat, hogy hozzanak létre egy fiókot, mielőtt a streaming megkezdődhetne. Ez ingyenes, és egyszerű e-mail ellenőrzés, fizetés nélkül. De még a regisztrált felhasználók sem férhetnek hozzá a TF1 élő közvetítéséhez Franciaországon kívülről. Ennek eredményeként csatlakoznia kell a VPN egyik francia szerveréhez, hogy külföldről nézhessen.

Oroszország

orosz zászló - Oroszország

Голос (A hang) befejezte a hetedik évadot a múlt hónapban. Ha még mindig nem kaptatok meg, akkor az egész évadra is közvetíthetsz Голос. Дети (The Voice Kids) igény szerint a Channel One-on.

Noha ez a szolgáltatás nem igényel fizetést vagy regisztrációt, és a világ bármely pontjáról elérhető, továbbra is javasoljuk a VPN használatát, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy az internetszolgáltató elrontja a kapcsolatát.

Egyéb helyszínek

Fedeztük fel a A hang fent, de túl sok van, hogy külön említsük. Ha az Ön országa nem szerepel a listán, megtalálhatja a megfelelő helyi forrásokat a A hang-franchise show.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a The Voice nézéséhez?

Lehet, hogy kísértést igényel egy ingyenes VPN használata, de gyakran több problémát vezetnek be, mint megoldják. Először is, az ingyenes VPN-k általában kevesebb szerverrel rendelkeznek, mint a prémium szolgáltatások, még több felhasználó. Ez hálózati lelassulásokhoz vezet, és gyakorlati szempontból valószínűleg zavaros lejátszást és hosszú pufferidőt tapasztalhat streaming közben. Ennek enyhítésére néhány ingyenes szolgáltatás havi adatkorlátokat állapított meg. A probléma megoldásától eltekintve azonban ez egyszerűen nem teszi ezeket a VPN-ket alkalmassá hosszú távú adatfolyam-megoldásként.

Hogyan engedheti meg magának az ingyenes VPN-szolgáltatás működését? Egyszerűen az az oka, hogy fizetsz érte, bár közvetetten. A legtöbb ingyenes VPN hirdetéseket fecskendez be a meglátogatott weboldalakra, de néhányuk még tovább megy. A nyomkövető cookie-k tárolásával a készüléken pontosan láthatja, mit tesz online, még akkor is, ha leválasztja a VPN-t. Ez lehetővé teszi a szolgáltató számára, hogy rengeteg fogyasztói adatot rögzítsen, amelyeket azután tudomása nélkül harmadik félnek eladhat.

Nem csak a személyes adatait veszélyezteti, hanem a rendszerbiztonságot is. Az Androidra szóló ingyenes VPN-kkel kapcsolatos 2016. évi tanulmány szerint sok tucat soha nem titkosított semmilyen felhasználói forgalmat. Ez még csak nem veszi figyelembe a megkérdezett alkalmazások 38% -át, amelyek megkíséreltek rosszindulatú programokat telepíteni a felhasználó eszközére. A jól ismert szolgáltatás nem garantálja azt sem, hogy biztonságban vagy, amint azt a Hola botnet vita. Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb online maradjon, azt javasoljuk, hogy használjon egy megbízható VPN-szolgáltatást, amely az ügyfelek adatvédelmét állítja előtérbe.

Hogyan működik a The Voice??

Ha korábban már látott egy tehetség show stílusú sorozatot, akkor valószínűleg tudni fogja, mire számíthat A hang. A törekvő énekesek jelentkeznek a show-ra és nyílt meghallgatáson vesznek részt. Ha elég jók, akkor visszahívást tesznek. Ennek nagy része azonban a kamera nélkül történik. A következő szakaszot vak meghallgatásnak hívják, és ez a show egyik legizgalmasabb része.

A négy bíró háttal ül a versenyzőhöz, és ha tetszik nekik, amit hallnak, megnyomhat egy gombot, hogy megforduljon, és meghívja az előadót a csapatába. Ha több bíró fordul meg, az énekes választhatja, hogy melyik csapathoz csatlakoznak.

Következő, A hang A versenyzők egy-egy előadás sorozatával szembesülnek egymással. Az a személy, aki a legjobban teljesít, előrehalad, az pedig, aki nem, el lesz távolítva. Van egy figyelmeztetés: minden bírónak megengedett, hogy „ellopjon” két előadóművészt, hozzáadva őket a saját csapatukhoz és megakadályozva őket, hogy elinduljanak a műsorból.

Az utolsó szakaszban a népszerűség változtatja meg. Az egy-egy csaták folytatódnak, de ezúttal a nézők választhatják, hogy ki nyeri. Ez addig folytatódik, amíg csak egy énekes marad hátra, amikor megnyerték és lemezszerződésen részesülnek.

Kik a The Voice 16. évadának edzői??

A 2019. évi hang

Kelly Clarkson, Blake Shelton és Adam Levine lesz az edző, csakúgy, mint az előző években. Jennifer Hudson azonban a The Voice brit verziójában jelentkezőket edzi, és idén John Legend váltotta fel. Ezen felül minden edzőnek lesz egy „csata-tanácsadója” ebben az évben. Ezek a következők:

  1. Adam csapat: Charlie Puth
  2. Blake csapat: Brooks & Dunn
  3. John csapat: Khalid
  4. Kelly csapat: Kelsey Ballerini
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 45