Приятелите напускат Netflix! Как да гледате всеки сезон на Приятели онлайн

Как да гледате Приятели Всички сезони онлайн

Поради предоговаряне на лицензията, Приятели напусна американската версия на Netflix на 1 януари, като HBO планира да го използва, за да привлече потребителите към новата си стрийминг услуга – HBO Max, когато излезе на живо през май. За щастие обаче, ако сте в настроение за поточно предаване Приятели онлайн, не е нужно да чакате толкова дълго; по-долу ще ви информираме къде и къде как можете да гледате всеки сезон на Приятели от чужбина.

Приятели беше едно от най-гледаните предавания на Netflix през последните години, така че почти сигурно е, че са налични нелицензирани потоци. Не препоръчваме обаче да ги използвате. Като начало качеството на видеоклипа е много лошо и освен това тези потоци често се приемат офлайн за нарушаване на авторски права. Има много законни начини за гледане Приятели онлайн и телевизионни оператори в няколко държави, което означава, че наистина няма причина да се използват потоци от трети страни.

Това шоу е достъпно само за гео-ограничени стрийминг услуги. По този начин, ако пътувате в чужбина и няма официален оператор във вашата страна, ще трябва да използвате VPN, за да гледате Приятели на линия.

Как да гледате Приятели онлайн отвсякъде с VPN

И така, какво точно е VPN и как може да помогне? Е, по същество, VPN ви позволяват да се свързвате със сървъри по целия свят, което ви позволява да получите IP адрес от друга страна. Стрийминг услугите, затворени в региона, виждат това и са подтикнати да ви позволяват да гледате от чужбина. Не се притеснявайте, много по-просто е, отколкото звучи; по-долу ще намерите бързо ръководство за деблокиране Приятели в чужбина.

  Hogyan nézheti meg a Mandalorian online bárhonnan

Ето как да гледате приятели (през всички сезони) онлайн от всяка точка с VPN:

  1. Започнете, като се регистрирате за реномирана VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN, но CyberGhost и NordVPN са две сравними алтернативи на ниска цена.
  2. Изтеглете подходящата версия на приложението за вашето устройство, след което влезте.
  3. Решете коя услуга за поточно предаване искате да деблокирате.
  4. Свържете се с VPN сървър на необходимото място. Например, трябва да използвате американски сървър за деблокиране на HBO или британски за Netflix UK.
  5. Посетете избрания от вас сайт и създайте акаунт (ако се налага). Имайте предвид, че може да се нуждаете от начин на плащане, свързан с адрес в конкретна държава.
  6. Накрая, опитайте да възпроизведете видео. Тя трябва да започне веднага, но ако не стане, можете да отстраните повечето проблеми, като изчистите бисквитките си и презаредите страницата.

Как да предавате приятели в американската телевизия

Знаме на САЩ

Въпреки че HBO Max няма да стартира до някъде през май, ние знаем това всеки епизод на Приятели ще е на разположение. Знаем също, че тази услуга ще струва $ 14,99 USD на месец, но по-нататъшни подробности са оскъдни в момента на писането.

Не можеш да чакаш дотогава? Имате още две опции за стрийминг Приятели онлайн: или купувайте отделни сезони в Amazon Prime Video за 19,99 долара всеки (единични епизоди струват 1,99 долара) или гледайте какви епизоди излъчват в TBS. Последното е по-добрият избор за повечето хора, не само защото TBS показва около 50 епизода седмично, но и защото тази услуга е напълно безплатна.

Всички горепосочени услуги са заключени в региона и съдържанието на Amazon се променя от едно място на друго. Това означава, че ако пътувате извън САЩ, ще ви трябва VPN, за да използвате тези платформи. Все още нямате такъв? ExpressVPN предлага безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да заявите пълно възстановяване на сумата, ако не сте импресирани.

  Hogyan nézhetem a Veep 7. évadot az Egyesült Államokon kívül

Къде другаде мога да гледам приятели онлайн, след като напусне Netflix?

Приятели може да се намира в Ню Йорк, но има огромен международен следене и съответно е наличен за стрийминг в няколко различни страни. Прочетете, за да разберете кои мрежи излъчват Приятели къде живееш:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Отпуснете се – Приятели все още е наличен на Netflix UK. Тази услуга струва £ 5,99 на месец, но има едномесечна безплатна пробна версия. Това може да не е достатъчно време за гледане на всеки епизод, но трябва да можете да изчистите прилична част, преди да изтече пробният период.

Канал 5 показва епизоди отзад назад към Приятели повечето сутрини, но за разлика от по-голямата част от съдържанието на тази платформа, не можете да ги гледате при поискване. Плюс това, в уебсайта на My5 няма поток на живо. Можете обаче да гледате Канал 5 на живо и безплатно на TVPlayer.com.

Всички Netflix UK, My5 и TVPlayer са заключени в региона. Ако сте на почивка и искате да използвате тези услуги от чужбина, първо трябва да се свържете с британски VPN сървър.

Канада

Канадско знаме

Нещата са приятни и прости за канадските фенове: всеки сезон на Приятели е наличен в Netflix. Можете също така да закупите всеки сезон поотделно в платформи като Amazon Prime Video или iTunes, но всъщност няма причина кога месечният абонамент за Netflix струва само $ 9,99 CAD. Не забравяйте обаче: ще трябва да бъдете в Канада или да сте свързани с канадски VPN сървър, за да гледате.

Австралия

австралийски флаг

В момента Стан предлага всеки един епизод на Приятели. Плановете започват от $ 10 AUD на месец, въпреки че има 30-дневна безплатна пробна версия, което означава, че можете да гледате доста епизоди, преди да бъдете таксувани.

  Как смотреть, я - Знаменитость 2023 онлайн бесплатно из любого места

Ако сте съществуващ клиент на Foxtel TV, можете да влезете в приложението Foxtel Go и да гледате Приятели живея всеки ден на Fox Hits. Искате да стриймвате Приятели живейте онлайн без кабел? Просто създайте акаунт на Foxtel Now вместо това: те започват от $ 25 и включват 10-дневна безплатна пробна версия.

Stan, Foxtel Go и Foxtel Сега всички изискват да сте в Австралия, преди да можете да гледате. Въпреки това, можете да получите достъп до тези услуги както обикновено от чужбина, като се свържете към един от австралийските сървъри на вашата VPN.

Има ли шанс за събиране на приятели?

Първо, нека започнем с темперирането на нашите очаквания: хората спекулират за ” Приятели събиране или рестартиране в продължение на години. Освен това Дженифър Анистън, една от звездите на шоуто, заяви, че това не се случва наскоро през октомври.

Въпреки това има малък проблясък на светлина за дългосрочните фенове. Анистън намекна, че оригиналният актьорски състав работи върху нещо, а слуховете се въртят, че това може да е някакъв неписан специален епизод, който съвпада с лансирането на HBO Max. Каквото и да се окаже, обаче, HBO може да разчита, че ще привлече огромен брой зрители.

About the author

Comments

  1. ъщо като напусне Netflix?

    Както вече беше споменато, Приятели ще бъде на разположение в HBO Max, когато услугата излезе на живо през май. Въпреки това, има и други опции за гледане на това култово шоу онлайн. Великобритания, Канада и Австралия имат свои гео-ограничени стрийминг услуги, където можете да гледате Приятели онлайн. Например, във Великобритания можете да гледате шоуто на Sky One или Now TV, в Канада – на Crave, а в Австралия – на Stan. Отново, ако пътувате в чужбина и няма официален оператор във вашата страна, можете да използвате VPN, за да гледате Приятели на линия. Не забравяйте, че има много законни начини за гледане на това шоу онлайн и не е препоръчително да използвате нелицензирани потоци от трети страни.

Comments are closed.