Prijatelji odlaze s Netflixa! Kako gledati svaku sezonu Prijatelja na mreži

Kako gledati prijatelje svih sezona na mreži

Zbog ponovnog pregovora o licenciranju, Prijatelji napustio je američku verziju Netflixa 1. siječnja, a HBO ga planira upotrijebiti za privlačenje korisnika na novu uslugu streaminga, HBO Max, kada počne s radom u svibnju. Na sreću, ipak, ako ste raspoloženi za strujanje Prijatelji na mreži, ne morate dugo čekati; u nastavku, obavijestit ćemo vas gdje i gdje kako možete gledati svako godišnje doba Prijatelji iz inozemstva.

Prijatelji posljednjih godina bila je jedna od najgledanijih emisija Netflixa, tako da je gotovo sigurno da su dostupni nelicencirani streamovi. Međutim, ne preporučujemo njihovu upotrebu. Za početak, kvaliteta videozapisa vrlo je loša, a osim toga, ovi se tokovi često krše izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Puno je legitimnih načina za gledanje Prijatelji on-line, ali i televizijske stanice u nekoliko zemalja, što znači da zaista nema razloga za korištenje streamova treće strane.

Ova je emisija dostupna samo na servisima za streaming koji su ograničeni na geo. Ako tako putujete u inozemstvo, a u vašoj zemlji nema službenog emitera, za gledanje morat ćete koristiti VPN. Prijatelji na liniji.

Kako gledati prijatelje s bilo kojeg mjesta putem VPN-a

Pa što je točno VPN i kako može pomoći? Pa, u osnovi, VPN-ovi omogućavaju povezivanje sa poslužiteljima diljem svijeta, što vam omogućuje dobivanje IP adrese iz druge zemlje. Usluge streaminga sa zaključanom regijom to vide i nude vam gledanje iz inozemstva. Ne brinite, mnogo je jednostavnije nego što zvuči; u nastavku ćete pronaći brzi vodič za deblokiranje Prijatelji u inozemstvu.

  Как да гледате Сезон 1 на Новия папа онлайн

Evo kako gledati prijatelje (sve sezone) putem Interneta s bilo kojeg mjesta putem VPN-a:

  1. Započnite s prijavom na uglednu VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN, ali CyberGhost i NordVPN dvije su uporedive, jeftine alternative.
  2. Preuzmite odgovarajuću verziju aplikacije za svoj uređaj, a zatim se prijavite.
  3. Odlučite koju uslugu streaminga želite deblokirati.
  4. Spojite se na VPN poslužitelj na željenom mjestu. Na primjer, za Netflix UK trebali biste koristiti američki poslužitelj za deblokiranje HBO-a ili britanski.
  5. Posjetite odabranu web lokaciju i stvorite račun (ako je potrebno). Imajte na umu da će vam možda trebati način plaćanja povezan s adresom u određenoj zemlji.
  6. Na kraju, pokušajte reproducirati video. Trebalo bi početi odmah, ali ako se ne dogodi, većinu problema možete riješiti tako da očistite kolačiće i ponovno učitate stranicu..

Kako strujati Prijatelji na američkoj TV

Zastava SAD-a

Iako HBO Max neće biti pokrenut tek u svibnju, to znamo svaku epizodu Prijatelji bit će dostupna. Znamo i da će ova usluga koštati 14,99 USD mjesečno, ali daljnji detalji nisu dovoljno u vrijeme pisanja.

Ne možete čekati do tada? Imate dvije mogućnosti za strujanje Prijatelji on-line: ili kupite pojedinačne sezone u Amazon Prime Video za 19,99 USD svaki (pojedinačne epizode koštaju 1,99 USD) ili gledajte ovisno o epizodi koja se emitira na TBS-u. Potonji je bolji izbor za većinu ljudi, ne samo zato što TBS prikazuje oko 50 epizoda tjedno, već i zato što je ova usluga potpuno besplatna.

Sve su gore navedene usluge zaključane u regiji, a Amazonov se sadržaj mijenja s jedne lokacije na drugu. To znači da ako putujete izvan SAD-a, trebat će vam VPN da biste koristili ove platforme. Još ga nemate? ExpressVPN nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca bez rizika koja vam omogućava potraživanje potpunog povrata novca ako niste impresionirani.

  Как да гледате Blue Planet 2 онлайн в САЩ или Канада

Gdje bih drugdje mogao gledati prijatelje nakon što napusti Netflix?

Prijatelji možda ima sjedište u New Yorku, ali on ima ogromno međunarodno praćenje i, sukladno tome, dostupan je za strujanje u nekoliko različitih zemalja. Čitajte dalje kako biste saznali koje mreže emitiraju Prijatelji gdje živiš:

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Opustite se – Prijatelji i dalje je dostupan na Netflix UK. Ova usluga košta 5,99 funti mjesečno, ali postoji jednomjesečna besplatna proba. Ovo možda nije dovoljno vremena za gledanje svake epizode, ali trebali biste moći očistiti pristojan dio prije isteka probnog razdoblja.

Kanal 5 prikazuje epizode “back-to-back” Prijatelji većinu jutra, ali za razliku od većine sadržaja ove platforme, ne možete ih gledati na zahtjev. Osim toga, na My5 web stranici nema struje uživo. No kanal 5 možete gledati uživo i besplatno na TVPlayer.com.

Netflix UK, My5 i TVPlayer su svi zaključani u regiji. Ako ste na odmoru i želite koristiti ove usluge iz inozemstva, prvo ćete se morati povezati s britanskim VPN serverom.

Kanada

Kanadska zastava

Stvari su lijepe i jednostavne za kanadske navijače: svake sezone od Prijatelji dostupan je na Netflixu. Svaku sezonu također možete kupiti pojedinačno na platformama poput Amazon Prime Video ili iTunes, ali zaista nema razloga kada mjesečna pretplata na Netflix košta samo 9,99 USD. Zapamtite, međutim, morat ćete biti u Kanadi ili biti povezani s kanadskim VPN poslužiteljem da biste ih gledali.

Australija

australija zastava

Stan trenutno nudi svaku epizodu filma Prijatelji. Planovi počinju od 10 AUD AUD mjesečno, mada postoji 30-dnevno besplatno probno razdoblje, što znači da možete pogledati nekoliko epizoda prije nego što naplatite.

Ako ste postojeći korisnik Foxtel TV-a, možete se prijaviti u aplikaciju Foxtel Go i gledati Prijatelji uživo svaki dan na Fox Hits. Želite streaming Prijatelji uživo na mreži bez kabela? Samo stvorite Foxtel Now račun umjesto toga: oni počinju od 25 USD i uključuju 10-dnevnu besplatnu probnu inačicu.

  Как да гледате модерен семеен сезон 11 онлайн отвсякъде

Stan, Foxtel Go i Foxtel Sada svi morate biti u Australiji prije nego što možete gledati. Unatoč tome, tim uslugama možete pristupiti kao i iz inozemstva uobičajenim spajanjem na jedan od australskih poslužitelja VPN-a.

Postoji li mogućnost ponovnog okupljanja prijatelja?

Prvo, krenimo time da ublažimo naša očekivanja: ljudi nagađaju o Prijatelji ponovno spajanje ili ponovno pokretanje godina. Uz to, Jennifer Aniston, jedna od zvijezda showa, rekla je da se to ne događa nedavno u listopadu.

No, za dugotrajne obožavatelje mali je svjetlost. Aniston je nagovijestio da originalni glumački kadar djeluje na nečemu, a glasine se vrte kako bi to mogao biti neka vrsta nepisane posebne epizode koja se poklapa s lansiranjem HBO Maxa. Kako god se pokazalo, HBO može računati da će privući ogroman broj gledatelja.

About the author

Comments

  1. Ne preporučujemo korištenje nelicenciranih streamova za gledanje Prijatelja, jer osim loše kvalitete videa, često se krše autorska prava. Postoji mnogo legitimnih načina za gledanje ove popularne emisije, uključujući i televizijske stanice u nekoliko zemalja. Ako putujete u inozemstvo, možete koristiti VPN za gledanje Prijatelja na mreži. HBO Max će također biti nova usluga streaminga koja će uključivati sve sezone Prijatelja, ali ako ne možete čekati do svibnja, možete kupiti pojedinačne sezone na Amazon Prime Video ili gledati ovisno o epizodi koja se emitira na TBS-u. Sve su ove usluge zaključane u regiji, pa će vam možda trebati VPN ako putujete izvan SAD-a.

Comments are closed.