Pregled ljepljive lozinke Premium

Sticky Password Premium, slično kao i drugi upravitelji lozinki, specijalizirani je program dizajniran za spremanje svih vaših lozinki u jednu centraliziranu i šifriranu bazu podataka.

Opet, kao i većina konkurencije, nudi mogućnost automatske prijave na web stranice, spremanja novih podataka o prijavi tijekom stvaranja novih računa, integracije preglednika i vlastitog generatora lozinki.

Ali je li to dobro??

PROČITANJE ČITALA: UŠTEDITE 50% na ljepljivoj lozinci

Pregled

Sticky Password Premium nudi niz značajki, uključujući jaku enkripciju (AES-256), jednu glavnu lozinku i - vrlo korisno - mogućnost sinkronizacije lozinki na više uređaja.

Instalirajte ljepljivu lozinku

Uz to, ovaj upravitelj lozinki također nudi uslužne funkcije kao što su mogućnost stvaranja sigurnih bilješki i označavanja web stranica s više preglednika (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Thunderbird) na jednom mjestu.

Podržana je na brojnim platformama, uključujući Windows, MacOS, iOS i Android. Ako su dostupni, uređaji se mogu koristiti za podršku programu s njihovim biometrijskim funkcijama provjere autentičnosti.

Premium izdanje Sticky Password-a mora se kupiti - prednost, neki bi rekli jer može jamčiti bolju podršku - iako je trenutno na raspolaganju 50% ušteda.

Početak rada

Ručno, Sticky Password Premium početno postavlja povjetarac pomoću čarobnjaka koji pomaže u konfiguriranju nekih osnovnih postavki.

Kao dio tog postupka postavljanja od vas će se zatražiti da se prijavite s postojećim ljepljivim računom - ako ga imate - ili stvorite novi račun unosom adrese e-pošte i odabirom odgovarajuće izazovne lozinke.

Račun ljepljive lozinke

Od vas će se zatražiti i da omogućite sinkronizaciju u oblaku zajedno s enkripcijom svih podataka sinkroniziranih s cloud poslužiteljima tvrtke..

Kad se pokrene, možete uskočiti ravno ili iskoristiti integrirani tutorial Sticky Password Premium koji pokriva glavne funkcionalne dijelove programa.

Značajke

Kad odaberem upravitelja lozinki, njegova je osnovna svrha uglavnom sve što me zanima, ali neki ljudi stavljaju mnogo pohranjivanja u dodatne značajke koje su neke tvrtke zakopale.

U tom pogledu, Stick Password Premium je srednjeg opsega s obzirom na broj dodatnih funkcija koje pruža.

Većina dodatnih funkcionalnosti u velikoj je mjeri - automatski nudi spremanje novih vjerodajnica za prijavu, automatska prijava za postojeće račune bilo putem aplikacije ili izravno putem preglednika i raznih skupina postojećih računa.

Možete dodijeliti i zadani preglednik koji će se koristiti prilikom otvaranja svakog vašeg mrežnog računa i po želji odabrati datum isteka zadane lozinke..

Ljepljiva integracija preglednika Lozinka

Ovaj upravitelj lozinki omogućuje vam spremanje identiteta, što u osnovi znači da djeluje kao mrežno ispunjavanje obrasca, umetajući svoje ime, e-poštu, adresu itd., Što može biti zgodan ušteda vremena.

Sinkronizacija je zasigurno korisna značajka koja vam omogućuje sinkronizaciju lozinki na svim svojim uređajima putem Wi-Fi-ja ili poslužitelja u oblaku tvrtke. Ova značajka omogućuje sigurnosno kopiranje lozinki, oznaka, sigurnih bilješki itd. Da biste ovaj postupak učinili sigurnijim, imate mogućnost korištenja jednokratnog PIN-a za potvrdu novih uređaja dok ih dodajete u bazen.

Kao što je ranije spomenuto, aplikacija vam omogućuje pohranjivanje sigurnih bilješki koje mogu sadržavati jednu od unaprijed zadanih opcija, poput podataka o bankovnom računu ili nove, prema želji vašeg srca..

Ugrađeni upravitelj lozinki je svakako koristan - odredite duljinu tražene lozinke, oni će znakove uključiti ili isključiti, a zatim sjediti i gledati kako aplikacija sugerira nešto prikladno. Krajnji se rezultat procjenjuje na temelju mjerača snage lozinke - samo zapamtite da ne stavljate previše trgovine u njih i koristite ih samo kao vodič.

I na kraju, imate redovne opcije baze podataka - uvoz i izvoz. Program može uvući podatke s drugih upravitelja lozinki, poput LastPass-a i Dashlane-a, ali ne uvijek na način koji proces čini besprijekornim.

Sučelje

Sticky Password Premium predstavljen je uistinu lijepim sučeljem koje je jednako pametno i nesmetano.

Omogućuje brz i jednostavan pristup ključnim značajkama kao što su brzi pristup web mjestu, računima, oznakama, identitetima i dopisima.

Ljepljivo sučelje lozinke

Gumb 'hamburger' omogućuje jednostavan pristup konfiguracijskim postavkama i mogućnost uvoza i izvoza podataka, kao i brz način zaključavanja programa.

Sigurnost i privatnost

Osim očiglednog pohranjivanja lozinki u šifriranu bazu podataka i zahtjeva da se pamte samo vjerodajnice matične provjere autentičnosti, Sticky Password Premium nudi još nekoliko sigurnosnih značajki napomena.

Nekoliko primjera uključuju mogućnost ignoriranja ili povjerenja na web stranice, izradu sigurnosne kopije baze podataka zaporki, automatski uklanjanje kopiranih lozinki iz međuspremnika nakon određenog vremena i brzi i jednostavni načini otvaranja, zatvaranja i zaključavanja programa sa radne površine.

Također će vam se pružiti mogućnost da automatski zaključate program kad se čuva čuvar zaslona, ​​koristite virtualnu tipkovnicu koja će spriječiti klog za ključeve ukoliko budete dovoljno nesretni da je imate u vašem sustavu i odaberite neku od različitih vrsta mehanizama provjere autentičnosti, kao što su lozinka, putem Bluetooth spojenih uređaja itd.

Zaključak

Sve u svemu, Sticky Password Premium vrlo je dobar upravitelj lozinki. Korištenjem AES-256 nudi sigurnu bazu podataka zaporki, što je daleko i daleko glavna svrha takvog programa.

Dodatne značajke nisu toliko opsežne kao one koje nudi neki od konkurencija, ali su ipak velike.

Sučelje je jasno i vrlo lako za razumjeti, što je ovo vrlo dobar izbor za početnike koji upravljaju lozinkom, kao i one koji su ga prije koristili.

Što je dobro

Osim očigledne sigurne pohrane lozinki, najbolje značajke ovog programa su jednostavno korištenje sučelja i integracija preglednika što je nešto što nećete pronaći kod svih upravitelja lozinki.

Dodatnim značajkama, poput pristupa jednim klikom web računima i sigurnim zapisima itd., Sve se može upravljati intuitivno i uz minimalnu količinu intervencije korisnika.

Što nije tako vruće

Sticky Password Premium nudi mogućnost uvoza podataka s drugih upravitelja lozinki koje ste možda koristili u prošlosti, što je, naravno, korisna značajka. Međutim, način na koji to čine često nije dovoljan da kažete "obavljen posao", pa će nakon događaja biti potreban priličan nivo pospremanja i uređivanja. To se ne razlikuje od drugih usporedivih programa da bi bili pravedni, ali to bi trebali biti svjesni.

Još jedan problem s kojim sam se susretao - rijetko - bio je neuspjeh pravilnog otvaranja web računa s veze u okviru Sticky Password. Manji problem i onaj koji se odnosio samo na Safari, nisam previše istražio ovo, pa ne mogu reći je li problem bio moj kraj (trenutno pokreću beta verziju MacOS Sierre) ili naznaku većeg problema s lozinkom sam menadžer.

Dakle, sve u svemu, što sam napravio od Sticky Password Premium?

Bio sam impresioniran.

Ovaj upravitelj lozinki je lijep, čist i jednostavan za korištenje program koji nudi dobro i sigurno korisničko iskustvo.

Činjenica da nudi uštedu od 50% mnoge će uvjeriti da je vrijedno potrošiti malo novca na ono što je vrhunski alat za besplatne alternative.

Posjetite Sticky Password Premium

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 84

Adblock
detector