Cele mai bune convertoare video pentru Mac în 2020 (gratuit și plătit)

Cele mai bune convertoare video pentru Mac


Videoclipurile conțin atât de mult conținutul pe care îl consumăm în aceste zile. Indiferent dacă sunt pentru divertisment, interes sau educație, videoclipurile fac parte din viața noastră de zi cu zi. Dar nu este nimic mai rău decât să stai să te uiți la un videoclip și să realizezi fișierul este în format greșit pentru dispozitivul dvs..

Din fericire, convertizoarele video elimină dificultățile din vizualizarea diferitelor fișiere video și vă permit să le convertiți într-o varietate de formate. Aceasta înseamnă că puteți vedea practic orice fișier și puteți converti fișierele în formatul corect înainte de a le trimite prietenilor sau colegilor.

În această postare, vă dezvăluim convertoarele video preferate pentru utilizatorii de Mac. Vom intra în detalii mai jos, dar dacă vă grăbiți și doriți doar să cunoaștem alegerile noastre de top, iată lista:

 1. VideoProc
 2. Wondershare UniConverter
 3. Convertor DivX
 4. Aimersoft Video Converter
 5. Movavi Video Converter
 6. Orice convertor video
 7. HandBrake
 8. Convertor video Leawo

Dacă sunteți utilizator Windows, puteți accesa articolul nostru dedicat celor mai bune convertoare video pentru Windows.

O căutare rapidă pe Google va dezvălui o mulțime de opțiuni disponibile pentru conversia video. Există o mulțime de instrumente gratuite și plătite, dar acestea variază foarte mult în ceea ce privește performanța, caracteristicile și prețul. Atunci când am decis cele mai bune convertoare video pentru Mac, am căutat instrumente care îndeplinesc majoritatea criteriilor următoare.

 • Intuitiv și ușor de folosit pentru începători
 • Ieșire video de înaltă calitate
 • Conversie rapidă de fișiere
 • Selecție largă de formate de ieșire
 • Disponibil pentru mai multe sisteme de operare
 • Preț rezonabil
 • Nu instalează software suplimentar

Cele mai bune convertoare video pentru Mac

Iată lista noastră cu cele mai bune convertoare video pentru Mac:

1. VideoProc

VideoProc: cele mai bune convertoare video pentru Mac.

VideoProc este un instrument ușor realizat de Digiarty și este în topul listei noastre de cele mai bune convertoare video pentru MacOS. Puteți descărca o versiune de încercare gratuită a acestui software, dar va trebui să plătiți o taxă anuală de abonament pentru a o utiliza pentru orice videoclip mai mult de cinci minute.

Totuși, faptul de a plăti pentru software-ul de conversie nu este deloc rău. Înseamnă că nu trebuie să te confrunți cu anunțurile și îmbunătățirile din aplicație și ai funcții avansate pe care nu le vei găsi în convertoarele gratuite. În plus, eticheta de preț a VideoProc este destul de scăzută și cu siguranță credem că merită.

Deși VideoProc este ușor, nu rezistă asupra performanței. Accelerația hardware GPU înseamnă că obțineți viteze rapide de conversie, plus calitatea video este excelentă. Acest convertor este deosebit de popular în rândul utilizatorilor GoPro deoarece are câteva caracteristici care îmbunătățesc în mod specific procesul de conversie GoPro. Unelte de dezactivare și denoise vă vor ajuta imens în rafinarea rapidă a materialelor dvs. brute. Instrumentele suplimentare includ despărțirea, tăierea, alunecarea, îmbinarea, corectarea fisheye-ului, subtitrările și snapshot-ul, printre altele.

Deși funcția VideoProc are o mulțime de opțiuni, este foarte simplă navigarea, ceea ce o face potrivită pentru începători și utilizatori avansați. Poate gestiona peste 70 de formate de intrare și oferă o gamă largă de profiluri preconfigurate. Aveți nevoie de conversii 4K? Nici o problema. De fapt, VideoProc poate trata chiar și rezoluția 8K. Acest software vine, de asemenea, într-o versiune Windows.

Preț: Puteți încerca VideoProc gratuit (inclusiv funcția de înregistrare), dar puteți converti doar cinci minute în valoare de videoclip simultan. Pentru a utiliza versiunea completă pe un Mac timp de un an, veți plăti 29,95 USD.

Pro:

 • Viteze excelente
 • Conversia video 8K
 • Aplicație ușor de utilizat
 • Fără reclame enervante
 • Funcții de dezactivare și denoise pentru GoPro
 • Înregistrator video inclus

Contra:

 • Proba gratuită este limitată la videoclipuri de cinci minute

2. Wondershare UniConverter

Convertor video Wondershare pentru Mac.

Wondershare UniConverter este un software premium de conversie video care oferă viteze de înaltă calitate și rapiditate. În afară de a vă oferi un proces de conversie și un produs final, opțiunea pentru un instrument plătit înseamnă că nu va trebui să vă ocupați de anunțuri sau îmbunătățiri.

Acest serviciu ușor de utilizat oferă conversii rapide și utilizarea unui descărcător, înregistrator de ecran și arzător de discuri. Se livrează cu instrumente avansate de editare atrăgând utilizatorii mai experimentați.

Wondershare vă permite să alegeți dintre 35 de formate video, inclusiv MOV, MPEG și MP4 și puteți gestiona conversiile 4K. Dacă nu știți ce setări să utilizați, nu vă faceți griji, deoarece există peste 150 de profiluri de dispozitiv pre-configurate din care să alegeți.

Puteți încerca Wondershare UniConverter folosind versiunea de încercare gratuită. Acest lucru vă va oferi o idee despre modul în care funcționează interfața, dar nu puteți face o mulțime de lucruri cu aceasta. Acesta vă va permite să convertiți doar o treime din videoclipul dvs., iar procesul de conversie va fi mai lent decât atunci când utilizați software-ul plătit. Înregistrarea și descărcarea videoclipului sunt limitate și nu veți avea acces la funcții premium, cum ar fi posibilitatea de a grama pe disc.

Wondershare este o opțiune bună dacă tindeți să schimbați dispozitive, deoarece este disponibil și pentru Windows.

Preț: Procesul gratuit Windershare UniConverter este limitat, astfel încât va trebui să plătiți înainte de a putea utiliza cu adevărat platforma. O licență de un an pentru un computer costă 39,95 USD și o licență de viață pentru un computer este de 59,95 USD. Alte planuri sunt disponibile pentru familii, întreprinderi, studenți și educatori.

Pro:

 • Conversii rapide
 • Productie de calitate
 • Începător-friendly
 • Include arzător cu disc
 • Gestionează conversiile 4K
 • Nu există reclame sau reclame

Contra:

 • Mai scump decât unii rivali
 • Versiunea gratuită este limitată

3. Convertor DivX

Convertor video DivX

DivX Converter oferă atât o versiune gratuită funcțională, cât și o opțiune plătită. Cu toate acestea, dacă mergeți cu opțiunea gratuită, va trebui să aveți de-a face cu un bombardament de urgențe care încearcă să vă facă să faceți upgrade la instrumentul Pro. În plus, atunci când instalați software-ul, vi se va solicita să instalați alte elemente, inclusiv Media Server, DivX Player, DivX Web Player și Avast Antivirus. Cu toate acestea, este ușor să renunți la aceste instalații, debifând casetele respective.

Deci ce obții cu fiecare versiune? Software-ul gratuit este ușor de utilizat și oferă o experiență decentă, cu viteze solide, ieșire de calitate și rezoluție până la 4K. Dezavantajul este că nu aveți opțiuni de format foarte multe din care să alegeți, deși există încă mai mult de o duzină, inclusiv MOV, AVI și MP4. Formatele suplimentare vin cu versiunea Pro, împreună cu viteze mai bune, profiluri suplimentare și mai multe setări personalizate.

Dacă decideți să faceți upgrade, există două modalități prin care puteți merge. Fie selectați pachetul Pro, care vă oferă acces la toate completările, fie cumpărați funcții individuale separat. Acestea includ un pachet video (care vă permite să convertiți fișierele VC-1 și MPEG-2) și Cloud Connect (o caracteristică care vă permite să sincronizați videoclipuri din Dropbox și Google Drive). Există, de asemenea, un plug-in DTS-HD, un DFX Audio Enhancer și o opțiune pentru a elimina anunțurile.

DivX Converter este disponibil și pentru Windows.

Preț: Deși versiunea gratuită vine cu anunțuri și vânzări, nu va trebui să plătiți niciodată un ban pentru asta și funcționează bine. Complementele sunt disponibile la o gamă largă de prețuri, dar versiunea completă Pro vă va restabili 19,99 USD, ceea ce nu este rău.

Pro:

 • O versiune gratuită foarte utilizabilă
 • O mulțime de opțiuni vin cu versiunea Pro
 • Vitezele decente
 • Productie de calitate
 • Prețul pentru versiunea plătită este rezonabil
 • Rezoluție de până la 4K

Contra:

 • Oferta gratuită vine cu reclame și reclame
 • Instalează software suplimentar

4. Aimersoft Video Converter Ultimate

Convertor video Aimersoft.

Aimersoft oferă o interfață modernă și intuitivă, ideală pentru începători. Deși este pe partea cea mai scumpă, oferă o ieșire de înaltă calitate și o conversie rapidă a fișierelor. La fel ca în majoritatea acestor convertoare, primesti ceea ce platesti.

Acestea fiind spuse, selecția instrumentelor de editare nu se potrivește cu ofertele unor concurenți. Caracteristicile includ zeci de formate video (inclusiv MP4, AVI, MOV, MPEG), rezoluție de până la 4K și mai mult de 125 de profiluri presetate. Puteți să înregistrați discuri și să descărcați videoclipuri online. Aimersoft este disponibil și pentru Windows.

Ca și în cazul majorității opțiunilor plătite, nu va trebui să vă ocupați de anunțuri, îmbunătățiri sau solicitări de instalare a unui software suplimentar.

O versiune gratuită de Aimersoft vă permite să convertiți o treime dintr-un videoclip și să descărcați cinci fișiere de pe internet. Vă permite, de asemenea, să înregistrați videoclipuri de pe site-uri, dar lungimea este limitată. Versiunea plătită vă oferă descărcare și înregistrare nelimitată și conversii video de 30 de ori mai rapide.

Preț: Aimersoft costă 29,95 USD pentru un abonament anual pentru un computer. Un abonament pe viață este de 35,95 USD. Aceasta nu este ieftină, dar este o ofertă ceva mai bună decât unii alții.

Pro:

 • O mulțime de profiluri prestabilite
 • Videoclip de calitate
 • Începător-friendly
 • Viteze excelente
 • Înregistrare pe disc (versiune plătită)
 • Poate converti 4K

Contra:

 • Prețul este destul de mare
 • Versiunea gratuită nu este cu adevărat utilizabilă

5. Convertorul video Movavi

Convertor video Movavi.

Movavi Video Converter este un instrument plătit care oferă o interfață curată, intuitivă și o experiență excelentă pentru utilizatori. Conversiile sunt rapide, calitatea de ieșire este ridicată și puteți opta pentru rezoluție de până la 4K. Sunt disponibile o mulțime de profiluri preconfigurate, dar nu există multe opțiuni de format - doar 17 din care să alegeți. Aceasta include cele mai populare opțiuni, inclusiv MP4, AVI, MPG și MOV.

Instrumentele de editare vin însoțite de aplicație, dar dacă aveți nevoie de instrumente avansate, puteți achiziționa pachetul separat de editare video Movavi..

Puteți încerca acest serviciu prin profitând de o probă gratuită de șapte zile. Nu veți avea acces complet la software, deoarece veți putea converti doar prima jumătate a unui fișier video dat, dar vă puteți simți ușor de utilizat și de performanță. În timp ce utilizați versiunea de încercare gratuită, va trebui să vă puneți la dispoziție mai multe memento-uri pentru a achiziționa licența completă. Versiunea plătită, așa cum era de așteptat, nu este publicitară. Instalarea Movavi nu vine cu solicitări de instalare a unor piese software suplimentare.

Movavi Video Converter este disponibil atât pentru MacOS, cât și pentru Windows.

Preț: O licență de un an pentru un computer costă 39,95 USD sau puteți merge pentru un plan de viață la 49,95 USD. Pentru 79,95 dolari, beneficiați de acces la o serie mai mare de produse, inclusiv convertorul video, un înregistrator de ecran și un editor video.

Pro:

 • Productie de calitate
 • Conversii de mare viteză
 • Design curat, modern
 • Numeroase profiluri prestabilite
 • Nu există reclame sau reclame

Contra:

 • Preț în comparație cu concurenții
 • Număr limitat de formate

6. Orice convertor video

Convertor video AVC.

Orice convertor video (AVC) oferă două piese de software complet separate: una gratuită și cealaltă plătită. Acesta este un pic diferit de majoritatea software-ului freemium, unde faceți upgrade la versiunea plătită (AVC Ultimate) din software-ul gratuit. Există o curbă de învățare a utilizării AVC în comparație cu unele altele din listă, deoarece unele opțiuni și setări pot fi dificil de găsit la început.

Aplicația gratuită AVC oferă o ieșire de calitate decentă și viteze bune. Peste 150 de profiluri prestabilite sunt disponibile, împreună cu unele funcții simple de editare, ardere a discurilor și descărcare video. 17 formate de ieșire includ AVI, MOV și MP4, iar rezoluția 4K este o opțiune (inclusiv în versiunea gratuită).

AVC își face reclamă software-ul ca publicitate gratuită, dar am văzut unele anunțuri în timpul instalării aplicației gratuite. În plus, am primit solicitări de permiteți instalarea de piese software suplimentare. Acestea sunt ușor de respins și vă recomandăm să faceți acest lucru, întrucât au existat rapoarte despre un deturnator al browserului care a fost inclus în instalările suplimentare. Deși acest malware relativ inofensiv doar modifică pagina de pornire a browserului dvs., probabil nu este ceva ce doriți să instalați dacă nu trebuie.

Care sunt avantajele atunci când plătiți pentru AVC Ultimate? Principalele caracteristici sunt performanțe mai bune, un înregistrator de ecran, șabloane de meniu DVD și opțiunea de a converti discuri BD și DVD.

AVC este disponibil și pentru Windows.

Preț: Versiunea neplătită este utilizabilă și gratuită pentru totdeauna. AVC Ultimate costă 49,95 USD.

Pro:

 • Versiunea gratuită este decentă
 • Producție de înaltă calitate
 • Înregistrare pe disc (doar plătit)
 • Rezoluție de până la 4K

Contra:

 • Software suplimentar instalat cu instrument gratuit
 • Vitezele nu sunt grozave

7. HandBrake

Convertor video HandBrake.

HandBrake este cu siguranță diferit de celelalte convertoare video din această listă, deoarece este complet gratuit și open source. Deși este disponibil și pentru Windows și Linux, versiunea MacOS, în special, a câștigat de-a lungul anilor o mulțime de utilizatori fideli.

Întrucât este sursa deschisă și nu există o versiune profesională la care să faceți upgrade, nu veți vedea nicio actualizare sau reclame terțe. Compromisul aici vă oferă o interfață foarte de bază și o experiență mai puțin acceptabilă pentru începători.

Acestea fiind spuse, odată ce treceți peste aspectul datat și vă găsiți drumul, HandBrake vă poate oferi cea mai mare parte din ceea ce aveți nevoie pentru conversia video de bază. Deși timpul de conversie este destul de lent, există o selecție decentă de opțiuni de editare, iar calitatea videoclipului de ieșire este foarte bună.

HandBrake acceptă peste o duzină de formate de ieșire, inclusiv M4V, MPEG, MOV și MP4 și are o multitudine de opțiuni de profil ale dispozitivului prestabilite. După cum era de așteptat, nu există atât de multe pe care le veți găsi într-un instrument plătit. De asemenea, dacă căutați videoclipuri 4K, nu aveți noroc, deoarece HandbRake ajunge până la 2160p.

Preț: HandBrake este open source și complet gratuit.

Pro:

 • Complet gratuit
 • Videoclip de înaltă calitate
 • Gama solidă de opțiuni de editare
 • Fără reclame sau urări

Contra:

 • Ar putea fi mai ușor de utilizat
 • Viteze lente
 • Nicio opțiune de 4K

8. Convertorul video Leawo

Convertor video Leawo

Leawo Video Converter este un software freemium. Oferă o selecție largă de formate de ieșire, inclusiv MPEG, MOV, AVI și MP4, rezoluție de până la 4K, peste 100 de profiluri prestabilite și o selecție de instrumente de editare. Este ușor de utilizat și calitatea de ieșire este bună, deși viteza nu este excelentă, chiar și în versiunea plătită.

La prima vedere, prețul pare a fi decent, însă, odată ce ai adâncit un pic mai adânc, devine evident că acest lucru nu poate fi atât de mare. Plătești pentru un pachet de bază, dar sunt percepute taxe suplimentare pentru funcțiile care sunt de obicei incluse în versiunile plătite ale altor programe software. Acestea includ Blu-Ray Ripper, Blu-Ray Copy, Blu-Ray Creator, DVD Ripper, DVD Copy, DVD Creator și Video Downloader. Chiar și cu versiunea plătită, nu aveți capacitatea de a arde pentru a discula sau descărca videoclipuri online decât dacă veți primi bani în plus.

Acestea fiind spuse, versiunea gratuită a acestui software este decentă. Calitatea video este excelentă și puteți merge până la 4K. Limitările majore sunt că puteți converti doar primele cinci minute din fiecare fișier video, iar conversia este mai lentă decât în ​​versiunea plătită. Dar dacă aveți nevoie doar pentru a converti clipuri, ar putea fi totuși o opțiune bună. Este posibil să aveți probleme în software-ul gratuit, dar nu există solicitări de instalare a software-ului suplimentar.

Leawo este disponibil și pentru Windows.

Preț: Leawo costă 29,95 USD pentru un an sau 39,95 USD pentru un plan de viață. Sunt disponibile mai multe planuri personalizate, dar după cum am menționat, trebuie să plătiți suplimentar pentru anumite funcții care vin standard cu alte convertoare plătite.

Pro:

 • Numeroase profiluri prestabilite
 • Selectarea decentă a instrumentelor de editare
 • Productie de calitate
 • Nu este instalat niciun software suplimentar

Contra:

 • Viteze lente
 • Versiunea gratuită este limitată
 • Trebuie să plătiți în plus pentru unele caracteristici standard

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =