Cele mai bune convertoare video pentru Windows în 2020 (gratuite și plătite)

Cele mai bune convertoare video pentru Windows

Indiferent dacă ne facem singuri sau le vedem online, videoclipurile sunt peste tot în aceste zile. Deși sunt din belșug, este cu greu o experiență perfectă pentru a reda fișiere video pe mai multe dispozitive.

Introduceți convertoare video. Acestea fac viața mai ușoară schimbarea fișierelor video în diferite formate, permițându-vă să redați videoclipul pe dispozitivul și aplicația dorită. Convertoarele video pot fi utile și la editarea videoclipurilor, deoarece schimbarea fișierului într-un format diferit poate permite un proces de editare mai eficient.

În această postare, vă dezvăluim cele mai bune convertoare video pentru Windows și ce au de oferit. Dacă nu doriți să citiți întreaga postare, iată o privire pe scurt a celor mai bune alegeri ale noastre:

 1. VideoProc
 2. Wondershare UniConverter
 3. Convertor DivX
 4. Freemake Video Converter
 5. WonderFox HD Video Converter Factory
 6. Movavi Video Converter
 7. Orice convertor video
 8. HandBrake
 9. Software NCH Prism Video Converter

Dacă sunteți utilizator Mac, puteți accesa articolul nostru dedicat celor mai bune convertoare video pentru Mac.

Există o mulțime de convertoare video, inclusiv opțiuni gratuite, plătite și freemium. Acestea diferă în diferite aspecte, inclusiv ușurința de utilizare și caracteristicile. Înainte de a intra în lista noastră, aruncăm o privire la criteriile pe care le-am folosit pentru a alege cele mai bune convertoare video. Cei care au ajuns la listă îndeplinesc cel mai mult, dacă nu toate, următoarele criterii:

 • Ușor de utilizat și prietenos pentru începători
 • Oferă o ieșire video de calitate
 • Convertește rapid fișierele video
 • Oferă o gamă largă de formate de intrare și ieșire (4K este un bonus)
 • Disponibil pentru o serie de sisteme de operare
 • Nu va rupe banca
 • Fără adware și alte malware

Cele mai bune convertoare video pentru Windows

Iată lista noastră cu cele mai bune convertoare video pentru Windows:

1. VideoProc

Cele mai bune convertoare video VideoProc pentru Windows.

VideoProc de Digiarty este alegerea noastră de top pentru cel mai bun convertor video pentru Windows. Acesta este un software cu plată, dar îl puteți încerca gratuit pentru a vedea dacă este potrivit. Unul dintre avantajele unui serviciu plătit este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la anunțuri intruzive sau la suplețe enervante. Calitatea video de ieșire este excelentă, iar viteza de conversie rapidă se realizează printr-o funcție de accelerare hardware GPU.

Versiunea de încercare vă oferă toate caracteristicile software-ului complet, inclusiv funcția de înregistrare, dar limitează durata videoclipurilor pe care le puteți converti la cinci minute. Acest lucru este în contrast cu încercările pentru multe alte convertoare video plătite care vă limitează în domenii suplimentare, cum ar fi viteza de conversie sau disponibilitatea anumitor instrumente. Dacă decideți să accesați versiunea completă, după ce plătiți, veți primi un cod de licență care va atenua limitarea timpului.

Interfața VideoProc este foarte ușor de navigat, cu formate de conversie împărțite în tipuri. Selectând o unealtă și făcând clic pe pictograma roată corespunzătoare, va apărea un ecran separat pentru a lucra cu instrumentul respectiv. Opțiunile includ îmbinare, flip, decupaj, împărțire, instantaneu, corectarea fisheye și multe altele. Există chiar și câteva caracteristici concepute special pentru utilizatorii GoPro: deshake și denoise. Deși acest software are o mulțime de atribute care să încânte utilizatorii avansați, este de asemenea unul excelent pentru încercatori începători.

VideoProc acceptă mai mult de 70 de formate, inclusiv AVI, MOV și MP4. Are o mulțime de profiluri preconfigurate care sunt clasificate intuitiv. Conversiile 4K nu reprezintă nicio problemă pentru VideoProc și acceptă chiar și rezoluția 8K. De asemenea, puteți descărca acest software pentru MacOS.

Preț: VideoProc oferă o versiune de probă a software-ului, dar aceasta este limitată în ceea ce privește lungimea videoclipului. Versiunea completă începe de la 29,95 USD pentru un pachet de un an pentru un computer, ceea ce nu este deloc rău atunci când luați în considerare ceea ce primiți.

Pro:

 • Viteze mari de conversie
 • Suporta o rezoluție de până la 8K
 • Client intuitiv
 • Fără urări sau reclame
 • Funcții speciale GoPro
 • Include înregistrator video

Contra:

 • Nicio versiune complet gratuită

2. Wondershare UniConverter

Interfața pentru cel mai bun convertor video Wondershare pentru Windows.

Wondershare UniConverter (numit anterior Wondershare Video Converter Ultimate) este unul dintre cele mai bune convertoare video disponibile pentru Windows. Cu siguranță nu este cel mai ieftin software disponibil, dar dacă căutați calitate și viteză, atunci ar putea fi o potrivire bună. Deoarece este un software plătit, nu există reclame sau vânzări.

Wondershare oferă un proces gratuit, dar cu multe limitări. Puteți converti doar o treime din lungimea completă a videoclipului, viteza este mai mică decât în ​​versiunea plătită, nu puteți arde pe disc, iar descărcarea și înregistrarea videoclipurilor este foarte restrânsă.

Cu toate acestea, după ce plătiți, aveți conversii nelimitate de mare viteză și utilizați fără restricții înregistratorul de ecran, descărcătorul și arzătorul de disc..

Wondershare UniConverter este foarte ușor de utilizat, dar are o mulțime de opțiuni suplimentare în afara conversiilor video direct, cum ar fi unele instrumente de editare avansate. Ca atare, este ideal atât pentru începători cât și pentru utilizatori mai avansați.

Acest software poate gestiona 35 de formate video, inclusiv MP4, MOV și MPEG. Peste 150 de profiluri de dispozitiv sunt preconfigurate, ceea ce este excelent dacă nu sunteți sigur de ce format aveți nevoie. Wondershare poate gestiona conversiile video 4K fără probleme. Software-ul este disponibil și pentru MacOS.

Preț: Puteți încerca WonderShare UniConverter într-un proces gratuit, dar acest lucru nu vă permite să faceți foarte mult, și este foarte bun doar pentru a încerca interfața. Planurile plătite încep de la 39,95 USD pentru licența de un an pentru un computer.

Pro:

 • Viteze rapide
 • Producție de înaltă calitate
 • Ușor de folosit
 • Arde pe disc
 • Rezoluție 4K
 • Fără reclame sau instalări suplimentare

Contra:

 • Nu este cea mai ieftină opțiune

3. Convertor DivX

Interfața pentru cel mai bun convertor video DivX pentru Windows.

DivX oferă o versiune gratuită, dar există o creștere importantă a ofertei plătite, DivX Converter Pro. Când instalați software-ul pentru prima dată, vă solicită să acceptați să instalați mai multe alte programe: Divx Player, Media Server și DivX Web Player, precum și Avast Antivirus. Cu toate acestea, dacă acordați atenție, puteți pur și simplu să debifați caseta de lângă fiecare și să continuați cu procesul de instalare. La un moment dat, vi s-a solicitat și adresa de e-mail. Se pare că trebuie să introduceți asta, dar nu. În schimb, puteți pur și simplu să faceți clic finalizarea.

Versiunea gratuită a software-ului oferă viteze de conversie decente, ieșire de înaltă calitate și opțiunea de 4K. Există mai mult de o duzină de opțiuni de format, inclusiv MP4, MOV, AVI și multe altele. Spre deosebire de multe alte opțiuni freemium, versiunea gratuită a DivX este foarte utilizabilă. Este ușor să începeți, deși nu primiți la fel de multe opțiuni de format cu alte instrumente decât dacă plătiți pentru actualizare. Alte caracteristici ale versiunii Pro includ viteze mai rapide, mai multe profiluri și mai multe opțiuni pentru setări personalizate.

Puteți face upgrade de la versiunea gratuită cumpărând funcții individuale, cum ar fi Cloud Connect (pentru a sincroniza videoclipuri de la Google Drive și Dropbox), un pachet video (vă permite să convertiți fișiere MPEG-2 și VC-1), un DFX Audio Enhancer, sau un plug-in DTS-HD. Puteți chiar plăti special pentru a scăpa de reclame. Alternativa este să faceți upgrade la versiunea Pro, care vă oferă toate funcțiile suplimentare.

DivX Converter este disponibil atât pentru Windows cât și pentru Mac.

Preț: Versiunea gratuită este gratuită pentru totdeauna și este foarte utilizabilă. În timp ce funcțiile opționale pot fi achiziționate separat pentru diverse prețuri, versiunea completă Pro costă 19,99 USD. Aceasta este una dintre cele mai ieftine opțiuni plătite disponibile.

Pro:

 • Versiunea gratuită este decentă
 • Versiunea Pro are o mulțime de opțiuni
 • Vitezele de conversie solide
 • Ieșire video de înaltă calitate
 • Versiunea plătită este ieftină
 • 4K video disponibil

Contra:

 • Anunțuri și actualizări în versiunea gratuită
 • Încearcă să te determine să instalezi software suplimentar

4. Freemake Video Converter

Interfața pentru cel mai bun convertor video Freemake pentru Windows.

Freemake este un software freemium, iar diferențele dintre versiunile gratuite și cele plătite sunt mari. Să ne uităm mai întâi la versiunea gratuită. La instalare, veți fi dus la o pagină de browser care vă solicită să vă înregistrați. Cu toate acestea, puteți ignora acest lucru și accesați direct aplicația. Doar așteptați-vă la multe încercări de urgență atunci când încercați să utilizați versiunea gratuită.

Din păcate, pentru toate conversiile gratuite, sigla Freemake este adăugată la începutul și sfârșitul tuturor videoclipurilor. În plus, există un text care rămâne în mijlocul ecranului pe tot parcursul videoclipului, ceea ce face ca software-ul fără costuri să fie inutil. Nu există nicio modalitate în care această companie dorește să folosești instrumentul gratuit.

În mod surprinzător, actualizarea nu este atât de simplă. Este aproape imposibil să găsiți informații despre prețuri pe site; există doar un Descărcare gratuită buton (probabil te va determina să crezi că software-ul este complet gratuit). După ce l-ați instalat, vă dați seama că există o actualizare, dar din nou, sunt foarte puține informații disponibile. În ecranul principal al aplicației, există un buton pentru o ofertă de pachete care pare a fi singura opțiune plătită, dar nu este cazul. Dacă mergeți la Ajutor filați și apăsați Eliminați marca atunci veți obține opțiunile de bază (deși încă destul de scumpe) plătite.

Deci, după toate astea, de ce a făcut asta lista noastră? Ei bine, după ce ați făcut upgrade, nu trebuie să vă faceți griji pentru reclame și vă puteți bucura de o bucată solidă de software de conversie video. Designul aplicației este luminos și distractiv, o schimbare binevenită din multe interfețe plictisitoare pe care le obișnuim să le vedem cu aceste instrumente. Mai important, este foarte intuitiv, astfel încât începătorii să-l poată naviga fără probleme.

Freemake acceptă 17 formate video, inclusiv AVI, MP4 și MOV. Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de editare și profiluri presetate. Calitatea de ieșire este excelentă, puteți opta pentru 4K dacă este nevoie, iar conversia este foarte rapidă în versiunea plătită. Este rapid și în versiunea gratuită, dar adăugarea logo-ului și economisirea pare a fi intenționat lent, astfel încât întregul proces durează mult. Puteți înregistra pe DVD cu oricare versiune, dar veți avea o marcă Freemake pe ea cu versiunea gratuită.

Este păcat că Freemake nu este mai avansat în ceea ce privește stabilirea prețurilor și ceea ce obțineți, deoarece acest lucru nu va pune la îndoială mulți utilizatori. Versiunea plătită este de fapt foarte bună, dar drumul pentru a ajunge acolo este o luptă. Freemake este disponibil numai pentru Windows.

Preț: Versiunea de bază cu branding este gratuită. Pentru a elimina marca, este de 5 $ pe săptămână, 10 USD pe lună sau 299 USD pentru acces nelimitat. Aceste prețuri sună foarte abrupte, dar primești 80% din prima plată, ceea ce este un șofer clar pentru a merge cu opțiunea nelimitată (59,95 USD cu reducere).

Pro:

 • 4K posibil
 • Calitate bună la ieșire
 • Conversii rapide cu versiunea plătită
 • O mulțime de profiluri prestabilite
 • Înregistrați pe DVD

Contra:

 • Versiunea gratuită este inutilizabilă
 • Prețurile sunt confuze (și sunt costisitoare)

5. Fabrica de convertoare video WonderFox HD

Interfața pentru cel mai bun convertor video WonderFox pentru Windows.

WonderFox HD Video Converter este un instrument plătit care oferă o versiune gratuită (neînregistrată) pentru a fi utilizată ca proces. Cu acesta din urmă, puteți converti videoclipuri de până la cinci minute și puteți descărca până la cinci fișiere de pe internet. Acestea fiind spuse, acest lucru poate fi în continuare în regulă pentru unele cazuri de utilizare.

Pe lângă faptul că te anunță că ar trebui să treci la o licență completă, WonderFox nu te bombardează cu anunțuri și nu încearcă să te determine să instalezi software suplimentar. Interfața sa nu este cea mai lustruită, dar este foarte ușor de utilizat. Există 21 de formate acceptate, inclusiv AVI, MOV, MP4 și MPG.

Obțineți o tonă de profiluri de dispozitiv actuale din care să alegeți, așa că este ideal pentru începători. Rezultatul este de înaltă calitate și aveți opțiunea de 4K. Vitezele nu sunt atât de rapide, dar nici nu sunt prea grozave. Convertorul video WonderFox nu vă permite să extrageți pe DVD, dar compania vinde separat un DVD ripper.

WonderFox este disponibil doar pentru Windows.

Preț:  HD Video Converter costă 29,95 USD (actualizat cu reducere de la 39,95 USD) pe licență. Puteți opta alternativ pentru DVD & Pachetul de software video care include software-ul DVD Ripper și costă 39,95 USD. Aceste instrumente sunt livrate cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, lucru rar pentru acest tip de software.

Pro:

 • O mulțime de profiluri prestabilite
 • Producție de înaltă calitate
 • Foarte ușor de utilizat
 • Fără reclame sau urări
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra:

 • Instrumente de editare de bază
 • Interfață ușor nelimitată

6. Convertorul video Movavi

Interfața pentru cel mai bun convertor video Movavi pentru Windows.

Movavi este un software cu plată, dar vine cu un proces limitat de 7 zile gratuit care vă permite să convertiți prima jumătate a fiecărui fișier video. Dacă utilizați proba gratuită, veți primi mementouri pentru a achiziționa o licență completă, dar în afară de aceasta, nu există anunțuri și instalatorul nu încearcă să instaleze software suplimentar.

Acest software nu este ieftin, dar primești pentru ce plătești. Este livrat cu o interfață curată, modernă, ușor de navigat. Așteptați-vă o producție de înaltă calitate, conversii rapide și până la 4K în rezoluția de ieșire. Există un număr solid de profiluri prestabilite, deși numărul de opțiuni de format de ieșire (17) este pe partea joasă pentru un instrument padi. Acoperă cele mai populare formate precum AVI, MP4, MOV și MPG.

Este disponibil pentru Windows și Mac. Movavi face software de editare video disponibil pentru achiziționare separată.

Preț: Video Converter Premium costă 39,95 USD pentru o licență de un an și 49,95 USD pentru un plan de viață. De asemenea, poate fi achiziționat ca parte a unei suite care include un editor video și un înregistrator de ecran și costă 79,95 USD pentru un plan de viață.

Pro:

 • Producție de înaltă calitate
 • Viteze rapide
 • Interfață modernă și intuitivă
 • O mulțime de opțiuni de profil
 • Fără anunțuri sau reclame intruzive

Contra:

 • Scump
 • Ar putea avea mai multe opțiuni de format

7. Orice convertor video

Interfața pentru cel mai bun convertor video AVC pentru Windows.

Orice convertor video (AVC) este excelent pentru utilizatorii cu buget, deoarece versiunea sa gratuită este bine echipată pentru a gestiona cele mai multe activități de conversie video de bază. Acesta este diferit de majoritatea convertoarelor video freemium disponibile prin faptul că există două piese software separate. Cu alte instrumente freemium, de obicei, faceți upgrade pentru a debloca funcții în interfața existentă.

Deși AVC susține că nu este publicitar, unele anunțuri apar la instalarea versiunii gratuite. Un alt lucru de remarcat este că, atunci când instalați versiunea gratuită, vi se poate cere să permiteți instalarea de software suplimentar. Unii utilizatori au raportat că instalări suplimentare în acest pas includ un deturnator de browser care schimbă pagina de pornire a browserului dvs. web. Ca atare, acordați atenție în timpul procesului de configurare.

Conversiile nu sunt cele mai rapide, dar suportabile, iar calitatea de ieșire este bună în experiența noastră. Obțineți mai mult de 150 de profiluri de dispozitive prestabilite, 17 formate de ieșire acceptate (inclusiv MP4, AVI și MOV), câteva opțiuni de editare de bază și opțiunea de a grama pe disc și de a descărca videoclipuri online. Puteți merge până la 4K, chiar și cu versiunea gratuită.

Versiunea plătită vă permite să convertiți discuri BD și DVD și include un înregistrator de ecran și șabloane de meniu DVD, printre alte funcții.

AVC este destul de simplu de utilizat, dar nu este la fel de intuitiv ca multe alte programe similare de software. Poate că trebuie să petreci ceva timp obișnuindu-te unde să găsești totul.

Software-ul este disponibil pentru Windows și Mac.

Preț: În timp ce versiunea gratuită este în regulă pentru începători, poate doriți să faceți upgrade la Any Video Converter Ultimate, care costă 49,95 USD.

Pro:

 • O ofertă gratuită utilizabilă
 • Videoclip de bună calitate
 • Se poate arde pe disc cu versiunea plătită
 • Rezoluție 4K

Contra:

 • Versiunea gratuită instalează software suplimentar
 • Ar putea fi mai rapid

8. Frână de mână

Interfața pentru cel mai bun convertor video HandBrake pentru Windows.

HandBrake este singura piesă complet gratuită de software de conversie video de pe listă. Este sursă deschisă și disponibilă pentru descărcare pe Windows, MacOS și Linux. Versiunea Windows este relativ nouă, dar utilizatorii de Mac se bucură de HandBrake de ani buni.

Când descărcați software-ul, spre deosebire de alte instrumente gratuite, nu va trebui să aveți de-a face cu reclame sau cereri de instalare a unui software suplimentar.

Ca și în cazul majorității instrumentelor complet gratuite, nu veți obține o interfață strălucitoare și modernă și există o curbă de învățare la început. Cu toate acestea, pentru multe utilizări, HandBrake poate fi la îndemână.

Opțiunile de editare sunt abundente, iar calitatea de ieșire a videoclipurilor este surprinzător de bună pentru un instrument gratuit. Timpurile de conversie sunt de obicei lente, așa că va trebui să aveți răbdare.

Sunt acceptate mai mult de o duzină de formate de ieșire, inclusiv MP4, M4V, MOV și MPEG, și există multe profiluri prestabilite pentru dispozitive specifice, deși nu este la fel de multă alegere pe care o obțineți cu cele mai multe instrumente plătite. Cea mai mare rezoluție disponibilă este 2160p.

Preț: HandBrake este complet gratuit și open source, astfel încât nu există reclame sau upsells.

Pro:

 • Sursă gratuită și deschisă
 • Produs de bună calitate
 • O mulțime de opțiuni pentru editare
 • Experiență fără anunțuri

Contra:

 • Nu este foarte ușor de utilizat
 • Conversii lente

9. Software NCH Prism Video Converter

Interfața pentru cel mai bun convertor video Prism pentru Windows.

Prism oferă o versiune gratuită și plătită, prima dintre ele fiind ideală pentru utilizatorii începători. Interfața este destul de datată, dar este foarte intuitivă. Prism vă oferă conversii rapide și rezultate de înaltă calitate, dar rezoluția de ieșire este limitată la 1080p. Suporta 30 de formate video, inclusiv MPEG, MP4, MOV și AVI.

Aveți un număr decent de opțiuni de editare, dar ar putea fi mai multe. Acestea sunt limitate cel mai probabil, deoarece NCH oferă alte programe pentru editare video. În timp ce acoperă bazele, ar fi mai bine dacă toate opțiunile ar fi în cadrul aceluiași instrument. Numărul de profiluri presetate este limitat, deși cele mai populare dispozitive sunt acoperite.

Dacă folosești versiunea gratuită, va trebui să te ocupi de o fereastră pop-up enervantă care verifică că o folosești pentru uz necomercial, dar aceasta poate fi eliminată cu un singur clic.

Prism este disponibil doar pentru Windows, deci dacă doriți să comutați între Windows și MacOS, poate doriți să testați un alt software care funcționează cu ambele.

Preț: Prisma este gratuită pentru utilizare necomercială, dar veți fi limitat la numărul de opțiuni de ieșire disponibile. Pentru o licență de viață nerestricționată și acces la toate formatele, costul este de 19,99 USD (fără suport MPEG2) sau 29,99 USD (inclusiv suport MPEG2). Există, de asemenea, opțiunea unui plan de abonament care costă 1,66 USD pe lună și este facturat trimestrial (la 4,98 USD).

Pro:

 • Ușor de folosit
 • Versiune gratuită bună pentru începători
 • Viteze rapide
 • Producție de înaltă calitate

Contra:

 • 1080p este cea mai mare rezoluție
 • Număr limitat de opțiuni
 • Popup în versiune gratuită
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 58

Adblock
detector