نحوه حذف برنامه ها از Facebook برای حفظ حریم خصوصی بهتر

فیس بوک ساحل


با توجه به مقاله اخیر ما در مورد "بیشترین استفاده از کلمات" در برنامه مسابقه فیس بوک ، بسیاری از افراد در این نظر از ما پرسیدند ، "باشه ، بنابراین این برنامه بر حریم شخصی من تأثیر می گذارد. چگونه می توانم از شر آن خلاص شوم؟"

برای شروع کار ، بدانید که در هر زمان با فیس بوک در یک سایت یا برنامه دیگری غیر از فیسبوک وارد شوید ، داده داده نمی کنید. این برنامه ها و وب سایت ها به بستر فیس بوک متصل می شوند که به فیس بوک اجازه می دهد در ازای راه حل آسان ورود و برخی از داده های کاربر برای سازنده برنامه ، دسترسی خود را گسترش دهد. هنگامی که یک برنامه از طریق پلتفرم فیس بوک مجاز است ، تا زمانی که کاربر بگوید در غیر این صورت حتی اگر فقط یک بار استفاده کرده باشد مجاز است اگر هرگز به تنظیمات Facebook نپرداخته اید و در واقع لیستی از برنامه هایی را که مجاز به اتصال به حساب Facebook خود هستید ، مشاهده کرده اید ، ممکن است تعجب کنید که چند برنامه قدیمی و بلااستفاده قدیمی در اطراف دروغ می گویند ، احتمالاً هنوز هم داده های خود را جمع می کنید.

نحوه حذف برنامه های Facebook

برای حذف برنامه ها و ویرایش مجوزهای آنها ، فیس بوک را در یک مرورگر دسک تاپ باز کنید. بر روی فلش کشویی در گوشه بالا سمت راست کلیک کرده و را انتخاب کنید تنظیمات. در سمت چپ صفحه بعد را انتخاب کنید برنامه ها. لیستی از برنامه هایی که به حساب Facebook شما وصل شده اند ظاهر می شود.

اگر ترجیح می دهید این کار را از طریق موبایل انجام دهید ، به قسمت بعدی بروید.

حذف برنامه فیس بوک 1

اگر می خواهید برنامه را نگه دارید اما مجوزهای آن را محدود کنید ، یعنی چه اطلاعاتی را می توانید در نمایه خود ببینید ، روی مداد کلیک کنید. در اینجا لیستی از مجوزها با علائم انتخاب در سمت راست را مشاهده خواهید کرد. برخی مجوزها لازم است ، به این معنی که شما نمی توانید آنها را حذف کنید ، اما بقیه بدون تأثیرگذاری در برنامه قابل بررسی نیستند. همچنین می توانید افرادی را فعال کنید که می توانند فعالیت برنامه و اعلان های شما را ببینند.

کمی به پایین بروید و یک بخش "بیشتر بدانید" وجود دارد ، که در میان موارد دیگر می توانید اطلاعات تماس را برای برنامه نویس و شماره شناسه کاربر برنامه پیدا کنید. اگر می خواهید داده های فیس بوک شما از سرورهای سازنده برنامه حذف شود ، با استفاده از شناسه کاربر برنامه ، یک ایمیل را برای آنها ارسال کنید. این به آنها کمک می کند تا داده های شما را پیدا کرده و آن را حذف کنند.

در انتهای پنجره باز شده ، پیوندهای خارجی برای شرایط استفاده از برنامه و خط مشی رازداری برنامه وجود دارد. اگر نمی دانید چگونه یک برنامه از اطلاعات شما استفاده می کند و آنها را با چه کسی به اشتراک می گذارد ، این جایی است که باید جستجو کنید. سیاست های حفظ حریم خصوصی تمایل به خواندن آسان تر دارند ، در حالی که شرایط استفاده اسناد حقوقی پیچیده تری است.

انتهای گشاد را ببندید

اکنون که برنامه های ناخواسته را حذف کرده اید و مجوزهای بقیه را کاهش داده اید ، بیایید لحظه ای بگذاریم یک زن و شوهر تنظیمات بیشتری را در این صفحه تنظیم کنیم. برای یافتن دو جعبه به پایین بروید: برنامه ها ، وب سایت ها ، و افزونه ها و برنامه هایی که دیگران استفاده می کنند.

حذف برنامه فیس بوک 5

اگر می خواهید یک گزینه هسته ای باشد که تمام اشخاص ثالث را از حساب Facebook خود قطع می کند ، روی ویرایش تحت برنامه ها ، وب سایت ها و افزونه ها کلیک کنید ، سپس گزینه Disable Platform را بزنید. راهی برای خنثیسازی وجود ندارد ، بنابراین مطمئن شوید که دیگر نیازی به ورود به فیس بوک برای هیچ یک از آن برنامه ها ندارید.

حذف برنامه فیس بوک 6

اکنون بر روی ویرایش تحت برنامه های دیگران استفاده کنید. این جایی است که شما می توانید کنترل کنید که چه برنامه های شخص ثالثی که توسط دوستانتان استفاده می شود جمع کند. به عنوان مثال ، حتی اگر هرگز از ورود به سیستم فیس بوک برای برنامه های مسابقه استفاده نکنید ، این بدان معنی نیست که دوستان شما معنی ندارند. اگر دوست شما برنامه ای را مجاز می کند که به وی اجازه می دهد لیست دوستان خود را ببیند ، داده های شما هنوز هم می توانند در معرض خطر باشند. در اینجا می توانید دسته هایی را که نمی خواهید دوستانتان از طرف شما به خطر بیاندازند ، بردارید.

سرانجام ، اگر نگران افرادی هستید که پستهای قدیمی را قبل از نحوه کنترل مخاطب در حال حاضر ایجاد می کنند نگران نباشید ، کادر نهایی در این صفحه امکان تغییر آن را به شما می دهد. برای تنظیم مخاطب مورد نظر خود (فقط من ، دوستان ، دوستان دوستان ، عمومی و غیره) بر روی کشویی تحت Old Versions of Facebook for Mobile کلیک کنید..

تغییر مجوزهای برنامه در برنامه موبایل Facebook

تقریبا نیمی از کاربران فیس بوک منحصراً از طریق دستگاه تلفن همراه خود به شبکه های اجتماعی دسترسی دارند. به خاطر داشته باشید که این آموزش از نسخه Android برنامه استفاده می کند ، بنابراین ممکن است اختلافاتی جزئی با نسخه iOS داشته باشد.

مجوزهای برنامه فیس بوک موبایل 1
برنامه را باز کنید و بر روی منوی همبرگر (سه خط افقی) در بالا سمت راست کلیک کنید. به پایین بروید و روی "میانبرهای حریم خصوصی" ضربه بزنید.

مجوزهای برنامه facebook mobile 2
در اینجا می توانید افرادی را که پستهای شما را مشاهده می کنند ، تغییر دهید ، چه کسی می تواند با شما ارتباط برقرار کند ، و ارتباطات ناخواسته کاربران خاص را مسدود کند. برای دسترسی به مجوزهای برنامه ، روی "تنظیمات بیشتر" ضربه بزنید.

مجوزهای برنامه فیس بوک موبایل 3
کمی به پایین بروید و روی "برنامه ها" کلیک کنید.

مجوزهای برنامه فیس بوک موبایل 4
قبل از اینکه به سمت مدیریت برنامه های خاص برویم ، روی "برنامه هایی که دیگران از آنها استفاده می کنند" ضربه بزنید و همه موارد را از حالت انتخاب خارج کنید ، مگر اینکه دلیل خاصی برای انجام این کار داشته باشید. این کار از دسترسی برنامه هایی که دوستانتان از دسترسی به اطلاعات در حساب شما استفاده می کنند جلوگیری می کند. اکنون به عقب برگردید و روی جعبه ای کلیک کنید که می گوید "با Facebook وارد شده اید".

مجوزهای برنامه فیس بوک موبایل 5
در اینجا لیستی از برنامه ها و وب سایت های متصل به حساب Facebook خود را مشاهده خواهید کرد. هر زمان که در Facebook به سیستم وارد شوید ، در اینجا ظاهر می شود. برای مدیریت تنظیمات آن ، روی هر برنامه کلیک کنید.

مجوزهای برنامه فیس بوک موبایل 6
هر صفحه برنامه به شما امکان می دهد تا دید خود را تنظیم کنید ، کنترل کنید چه اطلاعاتی می تواند برنامه را از طریق نمایه شما جمع کند ، تنظیم کند که آیا این برنامه می تواند از طرف شما به جدول زمانی شما ارسال کند یا خیر ، و برنامه را حذف کنید. همچنین شرایط استفاده و خط مشی رازداری برنامه ها را می توانید در اینجا بیابید.

ما پیشنهاد می کنیم برنامه هایی را که به رسمیت نمی شناسید حذف کنید ، مجوزهای غیر مورد نیاز را از برنامه هایی که می خواهید نگه دارید حذف کنید و دید همه آنها را روی "فقط من" قرار دهید ، مگر اینکه دلیل خوبی برای انجام غیرقانونی داشته باشید (اینستاگرام به عنوان مثال وقتی دوستان فقط برای من تنظیم شده اند ، عکس ها را نمی توان مشاهده کرد). وقتی کل لیست را مرور کردید ، تمام شد. از ایمن تر و خصوصی تر فیس بوک خود لذت ببرید!

"Facebook Beachfront" با mkhmarketing دارای مجوز تحت CC BY 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 25

Adblock
detector