10 legjobb VPN a torrentinghez (2020)

A legjobb VPN-ek a magánkézbesítéshez


2020-ra frissítve

A Torrenters a VPN-ket használja online magántulajdonban tartásához, és a feltöltések és letöltések elrejtéséhez nem minden VPN tartozik a BitTorrenthez.  Valójában több tucat vezető VPN-t lehet a torrenterekkel elkerülni. Több problémát találtunk az általunk értékelt VPN-ekkel kapcsolatban:

 • Sok VPN túl lassú a torrent felhasználók számára, és lassú letöltést eredményez.
 • Egyesek nem biztosítanak elegendő szivárgásvédelmet annak biztosítása érdekében, hogy az azonosító információkat ne tegyék ki a szerzõi trollok és más harmadik felek számára. Ez azt jelenti, hogy az igazi IP-cím felfedezhető a kíváncsiságú szemnek.
 • Sok VPN naplót vezet a felhasználói tevékenységekről annak ellenére, hogy a megtévesztő marketing állítások ellentétesek. Ez azt jelenti, hogy az információ meghatározott felhasználókhoz vezethető vissza (a kutatásunk részeként becsültük meg a 123 különböző VPN naplózási irányelveit).
 • Néhány népszerű VPN, például a VyprVPN nem engedélyezi a torrent alkalmazást.

TIPP: Ha ingyenes VPN-t keres a torrenthoz, akkor itt magyarázza meg, miért javasoljuk ezt, és miért az ingyenes VPN-ek szinte mindig rossz választás a torrenterek számára.

10 ajánlott VPN-t fogunk részletesen ismertetni, de itt bemutatjuk a torrenting 10 legjobb VPN-t:

 1. ExpressVPN A legjobb VPN a torrentinghez. Nagy sebesség, nem tart naplót, megszakító kapcsolót és minden eszközön könnyen használható
 2. CyberGhost A legjobb költségvetési VPN a torrent felhasználók számára. Nincsenek naplók nagy csatlakozási sebességgel.
 3. NordVPN Jó sokoldalú. Nincs napló, és speciális kiszolgálókat kínál a torrenthoz
 4. IPVanish Torrentingre tervezett hálózat, de nem engedi fel a Netflix blokkolását
 5. Surfshark Nagy sebességű, magánélet-tudatos VPN, amely aktívan ösztönzi a torzítást
 6. PrivateVPN Kiválóan elérhető VPN naplók nélküli és rendkívül gyors kapcsolatokkal
 7. StrongVPN Egyszerű kialakítás és nulla naplók. Általában Kínában működik.
 8. SaferVPN Gyors sebesség, egyszerű felülettel. Lehetővé teszi a torrentolást bizonyos szervereknél.
 9. Windscribe Tisztességes sebesség és biztonságos, teljes körű előadó a BitTorrent felhasználók számára.
 10. Hotspot pajzs Jó olcsó opció a torrentinghez. Nagyon gyors sebesség és nincs felhasználó azonosító napló.

Annak érdekében, hogy kitaláljuk a torrentinghez legmegfelelőbb VPN-t, meg kell határoznunk azokat a kritériumokat, amelyek alapján megítéljük őket. A Torrenters és a P2P fájlmegosztók ezt akarják adatvédelem, nincs adatkorlát és gyors letöltési sebesség mindenek felett. Ennek alapján a következő kritériumokat fogjuk használni az egyes P2P VPN-ek értékeléséhez:

 • Biztonság - A titkosítás biztosítja, hogy a harmadik felek nem tudnak észrevenni a VPN-felhasználó tevékenységét. Különösen a titkosítás segíti az internet-szolgáltatókat a hátatól. A VPN megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem elengedhetetlen annak biztosítása érdekében, hogy az azonosító adatok elhagyják az eszközt.
 • Naplózási politika - A P2P VPN szolgáltatásnak naplózatlannak kell lennie, azaz nem rögzíti és nem menti az Ön tevékenységével kapcsolatos információkat. Az IP-címeket sem naplózza. Ideális esetben a szolgáltató nem gyűjt információt, ezért nem támadhatja meg vagy kényszerítheti arra, hogy feladja az ügyfelekre vonatkozó információkat.
 • Sávszélesség korlátozása - Néhány VPN-nél vannak olyan adatkorlátozások vagy sávszélesség-korlátok, amelyek a letöltést egy bizonyos korlátozásig gátolják vagy megállítják. El akarjuk kerülni ezeket, mivel a torrentok gyakran sok adatot igényelnek.
 • Sebesség - A torrent VPN-k, amelyeket az összes átlag feletti pontszámnak javasolunk sebesség-teszteinkben.
 • Megosztott IP-k - Olyan VPN-ket részesítjük előnyben, amelyek megosztott IP-címeket használnak a torrenthoz. Ez azt jelenti, hogy Ön IP-címet oszt meg több tucatnal, talán akár több száz emberrel is. A megosztott IP-k jelentős anonimitási réteget adnak, ami megnehezíti a tevékenységek visszakeresését.

A legjobb VPN-k a biztonságos, gyors torzításhoz

További beavatkozás nélkül itt találja meg a legjobb kínálatot a torrenting VPN-hez:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN felveszi a listánk legfontosabb pontját, mint a torrenting legjobb VPN-jét. Ez a VPN szolgáltatás gyors letöltési sebességet kínál 256 bites AES titkosítással és tökéletes előremeneti titoktartással 94 különböző országban. Ez egy nagyszerű plug-and-play lehetőség azok számára, akik nem akarnak aggódni különböző konfigurációkkal, és csak akarnak valamit, amely garantálja a biztonságot és az anonimitást torzításkor.

Az ExpressVPN nem vezet forgalmi naplókat, és a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincs adatmegőrzési törvény. A kikapcsolót beépítették, hogy megakadályozzák a forgalom szivárogását a titkosítatlan hálózatra, ha a kapcsolat leesik. A P2P fájlmegosztást minden kiszolgáló támogatja.

A torrenting mellett az ExpressVPN szintén nagyon jól képes blokkolni a geo-lock streaming szolgáltatásokat, beleértve a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu, az Amazon Prime Video és a HBO Go / Now szolgáltatást..

Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, Android, iOS, néhány wifi útválasztó és Linux számára.

Előnyök:

 • Garantált biztonság 256 bites titkosítással
 • Teljesen magánélet - nem tart nyilvántartást a személyes adatokról
 • Rendkívül gyors letöltési sebesség
 • Feloldja a Netflix, Hulu, a BBC iPlayer és más streaming szolgáltatások blokkolását

Hátrányok:

 • Kissé magasabb költség, mint más szolgáltatásoknál

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LEGJOBB VPN A TORRENTÁLÁSHOZ & P2P: Az ExpressVPN a legjobb választásunk, és öröm, hogy kígyózásra használjuk & P2P. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet nagysebességű kapcsolatokhoz igazítanak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz verni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Romániai székhelyű CyberGhost lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást minden olyan kiszolgálón, amely nem található az Egyesült Államokban vagy Oroszországban. A jogi nyomás miatt a CyberGhost aktívan blokkolja a BitTorrent forgalmat e két országban (feltehetően a BitTorrent ügyfelek által használt népszerű portok blokkolásával, de ezt még nem teszteltük). A CyberGhost azonban nem teljesen hátrányos a torrenting iránt, és rendelkezik még egy „Torrent Anonymously” profillal, amely összeköti Önt a rendelkezésre álló legjobb torrenting VPN szerverrel..

A CyberGhost betartja a nem naplózási irányelveket, 256 bites AES titkosítást használ, tökéletes előremeneti titoktartással, és rendelkezik kill kapcsolóval az asztali kliensein. Az alkalmazásspecifikus megszakító kapcsolót eltemetik a beállításokba, az „alkalmazásvédelem” elnevezésű, amely csak az internetet kapcsolja le a meghatározott programokhoz, pl. egy torrent ügyfél. A CyberGhost jól szerepelt a sebességtesztjeinkben, és fel is engedheti az amerikai Netflix és az Amazon Prime Video blokkolását.

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Linux és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • A P2P bármely szerverre megengedett, kivéve az Egyesült Államokban és Oroszországban
 • Speciális profil a magánkézben történő torzításhoz
 • Nulla naplók
 • Nagy sebesség a tesztekben

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű választás. Erős az adatvédelemben, gyors sebességgel és megbízható a kínzáshoz & P2P. Úgy találtuk, hogy könnyű beállítani és használni. Jól működik a legtöbb streaming webhellyel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Panama-alapú NordVPN nem tárol sem csatlakozási, sem forgalmi naplókat. Alapértelmezés szerint a 256 bites AES titkosítás a tökéletes előremeneti titoktartással, valamint az opcionális dupla hop titkosítás és a Tor over VPN szolgáltatások. A sebesség nagy, de kissé ingatag lehet. A DNS szivárgás elleni védelem és az elpusztító kapcsoló is bekapcsolható a beállításokban. A hagyományos minden vagy semmit megölő kapcsoló egy lehetőség, vagy megadhatja, hogy mely programok kerülnek levágásra az internetről, ha a VPN-kapcsolat megszakad, például egy BitTorrent kliens.

A NordVPN megosztott IP-címeket használ, és a sávszélesség korlátlan. A torrenting kifejezetten megengedett. A proxy, a titkosított csevegés és az önpusztító titkosított jegyzetek az egyes előfizetésekhez tartozó kiegészítő szolgáltatások. Feloldhatja a geo-lock streaming szolgáltatások széles skáláját, beleértve a Netflix USA-t, a Hulu-t, a BBC iPlayer-t és az Amazon Prime Video-t. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy kipróbálhatja a szolgáltatást és teljes visszatérítést kaphat, ha nem teljesen boldog.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Akár 6 egyidejű csatlakozás
 • Nincsenek naplók
 • A torrenthez optimalizált speciális szerverek
 • Folyamat-specifikus kill kapcsoló

Hátrányok:

 • Az alkalmazás lassú a csatlakozáshoz
 • Néhány szerver nem megbízható

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ERŐS KÖRNYEZET: A NordVPN jó ár-érték arányú sokoldalú, fáradhatatlanul működik a torzításokkal. & P2P. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jól működik a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Ami a kiváló kiszolgálók közül válogathat, nehéz megverni IPVanish. Az egyik legnépszerűbb VPN az egész világon, az IPVanish nagyon komolyan veszi az adatvédelmet, és torzító szem előtt tartásával épült fel. Nem hoz létre naplókat, még a hibaelhárításhoz használt kapcsolatnaplókat sem, például az ExpressVPN. Az L2TP és az OpenVPN protokollok egyaránt 256 bites titkosítást használnak. Az IPVanish megosztott IP-címeket használ, és rendelkezik még egy beépített funkcióval is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az IP-k időszakos cseréjét, például 60 percenként.

A sebesség jó, és a sávszélesség korlátlan. Az IPVanish bizonyos országokat P2P-barátságosnak jelöl, például Hollandiát (erről bővebben az alábbiakban). A gyilkos kapcsoló engedélyezhető a beállításokban. Az IPVanish különösen népszerű a Kodi felhasználók körében, köszönhetően a könnyű Android-alkalmazásának és az összes tesztelt Kodi-kiegészítővel való kompatibilitásának..

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Kifejezetten a torzításhoz tervezett hálózat
 • „Nincs naplózás” irányelve
 • Névtelen regisztráció és fizetés
 • Könnyen kezelhető a Kodi és az Amazon Fire Stick / FireTV segítségével

Hátrányok:

 • Nem oldja fel a Netflix vagy a Hulu feloldását
 • Nincs élő ügyfélszolgálat

Pontszámunk:

4 kívül 5

Könnyen használható: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára. Általában szilárd a kínzó, P2P felhasználók és emberek számára, akiknek a legmagasabb szintű adatvédelemre van szükségük. Küzdeni fog a népszerű streaming szolgáltatásokkal, és Kínában nem működik. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. Surfshark

SurfShark VPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Surfshark.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Surfshark Kedvező letöltési sebességet kínál, és hálózata több mint 60 országban működik. 256 bites AES titkosítással, megszakító kapcsolóval, tökéletes előremeneti titoktartással, valamint a DNS, IPv6 és WebRTC szivárgások elleni védelemmel védi a forgalmat. Van még split-alagút funkció is, amely lehetővé teszi bizonyos alkalmazások kiválasztását a VPN megkerülésére.

Ez a VPN a Brit Virgin-szigeteken található, egy olyan országban, ahol nincs kötelező adatmegőrzési törvény. Eszerint, A Surfshark nem naplózza személyesen azonosítható információkat. A P2P forgalom az összes kiszolgálón megengedett, sávszélesség-korlátozások nélkül annyit torrentolhat, amennyit csak akar. A legjobb az egészben, hogy a Surfharknak nincs csatlakozási korlátja.

A Surfshark rendelkezik Linux, iOS, Android, Windows és MacOS alkalmazásokkal. Kézzel telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Széles körű biztonsági funkciók
 • Meglehetősen gyors
 • Nincs csatlakozási korlát
 • A zaklatás ösztönzése

Hátrányok:

 • Nincs a legnagyobb hálózat
 • Egyes szerverek lassabbak, mint mások

Pontszámunk:

4 kívül 5

TORRENT KORLÁTOZÁSOK nélkül :: A Surfshark nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára és magánéletére, lehetővé téve, hogy biztonságosan torzítson, amennyit csak akar. Csatlakozási korlátozás nélkül, tisztességes sebességgel és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával nagyon érdemes megfontolni.

Surfshark CouponSpecial Deal - 83% megtakarítás + 3 hónap A FREEGET DEALAjánlat automatikusan alkalmazva

6. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy viszonylag fiatal VPN-szolgáltató, kisebb hálózattal, mint a listán szereplők, ám továbbra is izgalmas gyors letöltési sebességet és rendkívüli biztonságot nyújt. 256 bites titkosítást használ, tökéletes előremeneti titoktartással az OpenVPN protokollon. Nincs rögzítve forgalmi vagy csatlakozási napló. Opcionális kill kapcsoló van beépítve.

A névtelen torrenting mellett a PrivateVPN kiválóan alkalmas a földrajzilag zárt tartalmak feloldására is, például az USA Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu és az Amazon Prime Video számára. Egyszerre akár hat eszközt is csatlakoztathat egyetlen fiókhoz.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Nincs tárolt napló és erős titkosítás
 • Rendkívül gyors csatlakozási sebesség tesztekben
 • Feloldja az olyan streaming szolgáltatásokat, mint az Amazon Prime, a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer
 • 6 párhuzamos eszköz

Hátrányok:

 • Kis szerverhálózat
 • Nincs 24/7 támogatás

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

NAGY SZÁM: A PrivateVPN állandóan megbízható. Szilárd előadó a torrent, P2P és általános felhasználási célokra. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

7. StrongVPN

StrongVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.StrongVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

StrongVPN a közelmúltban teljes körű átalakításon ment keresztül, és most az alkalmazások és a szerverhálózat nagyon szükséges fejlesztéseivel rendelkezik. A cég büszkélkedhet nulla naplózási politikával mind a forgalmi tartalom, mind a kapcsolódási metaadatok tekintetében. Az előfizetés korlátlan sávszélességet biztosít neked akár öt egyidejűleg csatlakoztatott eszközön.

Az összes kapcsolat biztonságosan titkosítva van, és akár úgy is dönthet, hogy eltakarítja a forgalmat egy speciális „Scramble” funkcióval, amely álcázza az OpenVPN kapcsolatokat. A DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló be vannak építve az alkalmazásokba. A StrongVPN már régóta kedvelt a felhasználók körében Kínában, és a legújabb fejlesztései miatt szélesebb közönség számára vonzó lehet, beleértve az ördöghajlókat is..

Az alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Pontszámunk:

4 kívül 5

EGYSZERŰ FELÜLET: A StrongVPN bőséges biztonsággal rendelkezik. Most már többet foglalkozik az égetőkkel. Jó biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Néha Kínában működik. A kiszolgálók elsősorban az Egyesült Államokra koncentrálnak. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a StrongVPN teljes áttekintését.

StrongVPN CouponTakarítson meg további 20% -ot minden automatikusan alkalmazott planGET DEALDcount-ról

8. SaferVPN

SaferVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.safervpn.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

SaferVPN korlátlan sávszélességgel és nagyon gyors letöltési sebességgel büszkélkedhet, ideális a torrenthez. Az egyszerű és intuitív felület megkönnyíti a beállításokat és a csatlakozást. A gyilkos kapcsoló be van építve az asztali és a mobil alkalmazásokba is, amely lekapcsolja az internetet, ha a VPN-kapcsolat megszakad. A SaferVPN nem tárol azonosító naplókat. A SaferVPN hivatalosan lehetővé teszi a P2P fájlmegosztást, ha Hollandia, Kanada és Spanyolország helyére van csatlakoztatva, de szigorúan szólva, semmi sem akadályozhatja meg, hogy más kiszolgálókon torrentáljon.

A SaferVPN feloldhatja mind az Egyesült Államok, mind az Egyesült Királyság Netflix blokkolását, és sikereket értünk el az Amazon Prime Video, a Sky Go és a külföldi BBC iPlayer használatával is. Az élő 24 órás csevegési támogatás készen áll a problémák megoldására. Alapértelmezés szerint megkapja a DNS szivárgás elleni védelmet és a 256 bites AES titkosítást.

Pontszámunk:

3.5 kívül 5

GYORS SZOLGÁLTATÓK: A SaferVPN jól látja a magánélet védelmét, és jó biztonsági hitelesítő adatokkal rendelkezik, amelyek ideálisak az özönlenek számára. Hiányzik néhány népszerű funkció. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a SaferVPN teljes áttekintését.

SaferVPN CouponTakarítson meg 80% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

9. Szélírás

Windscribe

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.windscribe.com

Pénzvisszafizetési garancia: 3 NAP

Windscribe egy nagyszerű VPN, amely kiválóan alkalmas torrentingre. Ez az egyik gyorsabb VPN, amelyet teszteltünk, és átlag feletti pontszámot mutat az összes helyszínen. A gyilkos kapcsoló helyett a Windscribe tűzfalat használ a titkosított alagúton kívüli szivárgások megakadályozására. A szolgáltató nem tárol azonosító naplókat.

A Windscribe Kínában és más országokban szigorú cenzúrarendszerrel működik, így bárhonnan magántulajdonban lehet. Feloldja az USA és az Egyesült Királyság külföldi Netflixét, valamint az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait. A 256 bites AES titkosítás párosul a tökéletes előremeneti titoktartással a maximális védelem érdekében.

KEEPS NINCS BEJELENTKEZÉS: A Windscribe jó sebességgel üt. Szilárd torrent és P2P. Nincsenek naplók, és alagútkezelési technikákat használ a jó biztonság és adatvédelem érdekében. Hiányzik a valódi 24/7-es támogatás. 3 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a Windscribe teljes véleményét.

Szélírja a CouponTakarítson meg 55% -ot az éves évtervreGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

10. Hotspot pajzs

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Weboldal: www.Hotspotshield.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Hotspot pajzs a múltban kritikával szembesült fakitermelési politikája iránt, ám ez hosszú utat tett meg. Most csak a titkosított IP-címeket naplózza egy VPN-munkamenet során, de azonnal utána törli őket, így harmadik felek soha nem tekinthetik meg azokat. Ez a szolgáltató kiváló biztonsági funkciókat kínál, beleértve az erős titkosítást, a szivárgás elleni védelmet, az asztali megszakító kapcsolót és az automatikus wifi védelmet (a mobilalkalmazásokban). A legjobb dolog ebben a szolgáltatóban a rendkívüli sebesség, ami nagyszerű választást kínál nagy fájlok letöltésére.

A Hotspot Shield megosztott IP-címeket használ, és nem ír elő sávszélességet. Számos népszerű streaming szolgáltatás feloldására képes, például Netflix, Hulu és Amazon Prime Video. Nagylelkű 45 napos pénz-visszatérítési garanciával mindig kipróbálhatja a szolgáltatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

LOS KÖLTSÉGŰ TORRENT VPN: A Hotspot Shield kiváló ár-érték arányt kínál. Ez gyors, biztonságos, és sok streaming szolgáltatással működik. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - spóroljon 75% -ot a 3 éves tervraGET DEALDació automatikusan alkalmazott

Kerülje az ingyenes VPN-eket a torrenthoz

Ingyenes VPN használata anonim torrentinghez általában nem-nem. A szükséges sávszélesség miatt sok ingyenes VPN-szolgáltatás tiltja a P2P-tevékenységet. Mások nem biztonságosak, és sokuk rendelkezik adatkorlátokkal. Az ingyenes szolgáltatások általánosan mondott mondás az, hogy ha nem veszi meg a terméket, akkor te vagy a termék. Ez különösen igaz, mivel a VPN nem csupán szoftver, hanem folyamatos szolgáltatás, folyamatos erőforrásokat és karbantartást igényel.

Az TunnelBear, a Windscribe és a Hide.Me ingyenes szintjei egy kicsit jó hírnévnek örvendenek, de sebességükkel vagy adatkorlátozásaikkal nem ideálisak a torzításhoz. Az TunnelBear és a VPNGate, egy közösség által üzemeltetett VPN-projekt kifejezetten tiltja a P2P-fájlok megosztását.

Számos fizetett VPN szolgáltatót is továbbadtunk. A PureVPN, a VyprVPN, a HideMyAss, az Overplay és a Hotspot Shield naplózási politikájuk miatt nem sikerült kivágni. Az IronSocket és a BolehVPN teljesítménnyel kapcsolatos aggodalmak miatt kimaradtak.

Más, úgynevezett ingyenes VPN-ok a torrenting számára valójában ronthatják az adatvédelmet, nem pedig javíthatják azt. Néhányan nyilvántartást vezetnek az Ön tevékenységéről, nyomkövető sütiket fecskendeznek be a böngészőbe, hirdetéseket helyeznek be a weboldalakra, vagy akár rosszindulatú programok hasznos teherhordozóit is hordozzák.

Szia

Néhány gátlástalan ingyenes VPN-szolgáltató jól megkaparhatja a felhasználók személyes adatait, és azokat harmadik félnek eladhatja. Az egyik ilyen nagy horderejű eset a Hola volt, egy ingyenes izraeli VPN-szolgáltató. Holat elkapták a felhasználók sávszélességének értékesítésével, és azt kritizálták, hogy átláthatatlanok voltak, hogy minden Hola-felhasználó a hálózat csomópontjává vált, ahelyett, hogy saját dedikált VPN-kiszolgálóit tárolja..

VPNGate

A VPNGate egy fantasztikus japán kezdeményezés Japánból, amelynek célja az internetet cenzúrálni az elnyomó, szabadedzésmentesség alatt élő emberek számára. Közvetítőként világszerte az önkéntes csomópontok hálózatát használja. Ez elriasztja a P2P fájlmegosztási tevékenységeket, amelyek ugyanakkor meghonosítják a hálózatot, és akár három hónapig naplózza a naplókat, hogy elkerülje a visszaélések és a bűncselekmények elkövetését..

IronSocket

Az IronSocket nem tart naplókat, de szerverei nagy része kifejezetten tiltja a P2P tevékenységet. Ezek a nem P2P-kiszolgálók blokkolják az összes P2P-kapcsolatot. Még ha nem is tart naplókat, ez azt jelenti, hogy valamilyen szinten figyelemmel kíséri a tevékenységét.

Olvassa el az IronSocket teljes áttekintését.

Melyik VPN engedélyezi a torrent alkalmazást?

A legtöbb VPN lehetővé teszi a torrent alkalmazást. Végül is a P2P fájlmegosztás elrejtése népszerű ok a VPN-ek vásárlására. A választott VPN-nek legalább egy kill kapcsolóval is rendelkeznie kell, és soha nem szabad tárolnia az IP-címét, és nem vezethet forgalmi naplókat. Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy melyik VPN felel meg a három kritériumnak:

VPNBitTorrent engedélyezett? Forgalom vagy IP naplózás? Gyilkos kapcsoló (asztali)?
Ace VPN Igen Nem Igen
AirVPN Igen Nem Igen
Astrill Igen Nem Igen
Avast SecureLine Igen Nem Igen
Betternet Igen Igen Nem
BolehVPN Igen Nem Igen
BTGuard Igen Nem Nem
Pufferelt VPN Igen Igen Igen
Kaktusz VPN Igen Nem Igen
CyberGhost Igen Nem Igen
DotVPN Nem Igen Nem
ExpressVPN Igen Nem Igen
F-Secure Freedome Nem Igen Igen
FrootVPN Igen Nem Nem
GooseVPN Igen Nem Igen
Rejts el Igen Nem Igen
HideMyAss VPN Igen Igen Igen
Hola VPN Nem Igen Nem
Hotspot pajzs Igen Igen Igen
ibVPN Igen Nem Igen
IPVanish Igen Nem Igen
Ivacy Igen Nem Igen
LiquidVPN Igen Nem Igen
Keenow Igen Igen Igen
Mullvad Igen Nem Igen
NordVPN Igen Nem Igen
OneVPN Igen Nem Nem
Tökéletes adatvédelem Igen Nem Igen
PandaPow Nem Igen Nem
PIA Igen Nem Igen
Saját alagút Igen Nem Nem
PrivateVPN Igen Nem Igen
ProtonVPN Igen Nem Igen
ProXPN Igen Nem Igen
PureVPN Igen Nem Igen
SaferVPN Igen Nem Igen
SlickVPN Igen Nem Igen
Speedify Igen Nem Igen
StrongVPN Igen Nem Igen
SurfEasy Igen Nem Nem
TigerVPN Igen Nem Nem
TorGuard Igen Nem Igen
TunnelBear Igen Nem Igen
VPN korlátlan Igen Nem Igen
VPN.ac Igen Igen Igen
VPNArea Igen Nem Igen
VyprVPN Nem Igen Igen
Windscribe Igen Nem Igen
Zenmate Nem Nem Igen

Vegye figyelembe, hogy még ha a VPN szolgáltatója megengedi is a torrent alkalmazást, akkor inkább bizonyos kiszolgálókat vagy helyeket használhat. Keresse fel szolgáltatója webhelyét vagy ügyfélszolgálatát, hogy megkérdezze, mely szerverek alkalmasak a torrentra.

Miért rejti el az IP-címét VPN-sel torrentálás közben??

A zaklatás gyakran társul a kalózkodáshoz, a kalózkodás pedig lopás. Ha valakit elkapnak, valószínűleg nem a rendőrség vagy a szerzői jogok tulajdonosa fog kopogtatni.

A szerzői jogok tulajdonosai gyakran nagyméretű médiavállalatok, amelyek kalózkodás elleni peres ügyleteket ruháznak át a „szerzői trolloknak” nevezett ügyes ügyvédi irodákra. A szerzői jogi trollok figyelemmel kísérik a népszerû torrentokat azon eszközök egyedi IP-címeire, amelyek a rajhoz csatlakoznak a fájlok feltöltéséhez vagy letöltéséhez. Ezután egyezteti azokat az IP-címeket az internetszolgáltatókkal, amelyek az ügyfelekhez rendelték őket. A szerzői jogi troll az internetszolgáltatón megy keresztül, hogy elszámolási levelet vagy szerzői jogok megsértéséről szóló értesítést küldjön minden torrenternek. Az elszámolási levelek pénzt igényelnek és veszélyeztetik a jogi lépéseket, ha a felhasználók nem fizetnek.

Mint láthatja, az IP-cím álcázása elengedhetetlen a bittorrent felhasználók számára. Minden VPN elrejti a valódi IP-címét a VPN-kiszolgálóval. Sajnos nem mindegyik végez nagyon jó munkát. A legtöbb VPN nem védelmet nyújt bizonyos típusú szivárgások ellen, amelyek valódi IP-címüket harmadik feleknek tehetik ki. Ide tartoznak a DNS-szivárgások, az IPv6-szivárgások és a WebRTC szivárgások.

 • A DNS szivárog akkor fordul elő, ha egy DNS-kérelmet a titkosított VPN-alagúton kívül küldnek, feltárva az IPv4 címet. Az összes ajánlott VPN-t védeni kell az ilyen típusú szivárgások ellen.
 • Az IPv6 szivárog akkor fordul elő, amikor az IPv4-forgalom áthalad az alagúton, de az IPv6-forgalom nem. Ez gyakori a Windows 10 számítógépeken. Néhány VPN védi az ellen, de tanácsos egyszerűen letiltani az IPv6-t, ha ezt a szivárgást szenvedi.
 • WebRTC egy kommunikációs protokoll a böngészőjében futó hang- és videocsevegő alkalmazásokhoz, például a Skype for Chrome számára. Még ha engedélyezte a VPN-t, a WebRTC kérés feltárhatja a valódi IP-címét. Nagyon kevés VPN védi a WebRTC szivárgásokat, de alternatívaként letilthatja a WebRTC-t a böngészőjében.

A legjobb VPN-alkalmazások minden helyzetben védik ezeket a szivárgásokat. Az ExpressVPN és a NordVPN rendkívül szivárgásmentesek a lekapcsolók és a szivárgás elleni védekező intézkedések kombinációjának köszönhetően. Még ha a kapcsolat valamilyen módon is megszakad, egyetlen azonosítható forgalom sem hagyja el az alagutat.

Ezenkívül fontos olyan VPN-t választani, amely nem tart naplókat. Számos VPN azt állítja, hogy naplózhatatlan, ám ez az igény gyakran csak az online tevékenységek forgalmi naplóira vonatkozik. Sok állítólag „nem naplózó” VPN továbbra is rögzíti a felhasználók IP-címeit, ami nem-nem a torrenterek számára. A listánk egyik VPN-je sem tárolja a forgalomnaplókat vagy az IP-címnaplókat.

Tudtad? Éves visszaesés után
A BitTorrent használat növekedni kezdett.

A kínzó jogi kérdések

A torrentek a szerzői jogi visszaélések és a kalózkodás szinonimáivá váltak, ám a mögöttes technológia önmagában nem illegális. Léteznek tökéletesen legális torrent webhelyek, amelyeket rendszeresen használnak, mint például az SXSW és a köztulajdonban lévő média..

Ha gyakran használja a ThePirateBay, az uTorrent, a RARBG, a Putlocker vagy a KickassTorrents programot, akkor valószínű, hogy az, amit letölt a torrent fájlokról, nem törvényes. A kormányzati hatóságok pénzbírságot szabhatnak ki Önnek polgári bűncselekmény elkövetéséért, míg az internetszolgáltatók és a szerzői jogok tulajdonosai fenyegetik és bizonyos esetekben folytatják a jogi lépéseket. Noha valószínűtlen, hogy a lemezkiadó társaság valakivel bírósághoz fordul, rendezés útján kártérítést kérhetnek.

Íme egy gyors lebontás a sok országot sújtó törvényekről:

Egyesült Államok

A szerzői joggal védett anyagok letöltése az Egyesült Államokban illegális. Az internetszolgáltatók gyakran háromszoros szabályt alkalmaznak, ha olyan felhasználókat fognak el, akik illegálisan töltik le a torrenteket. A nem szerzői joggal védett anyagok letöltése teljesen törvényes.

Szerint to az Amerikai Hanglemezipari Szövetség (RIAA) weboldala, amely a zenei felvételek illetéktelen másolatainak készítéséhez vezethet polgári pert. Lehet, hogy akár öt évig is börtönbe engedi, és akár 250 000 dollár bírságot szenvedhet.

A szerzői jogok birtokosai gyakran szerzői jogi trollok útján járnak el, amelyek rögzítik a torrenterek IP-címét, és kiegyenlítő leveleket küldenek díjazásra. Ezeknek a szervezeteknek joguk van perelni a szerzői jog tulajdonosának nevében, de mivel az IP-cím jogilag nem képez személyazonosságot az Egyesült Államokban, a kedvezményezettek számára a legjobb megoldás az, ha figyelmen kívül hagyják őket..

Kanada

A 2014. januárjában elfogadott szerzői jogi modernizációs törvény előírja, hogy az internetszolgáltatók értesítéseket küldjenek a szerzői jogsértőknek hálózatukon. A címzettek azonosítóit hat hónapon keresztül tárolják az internetszolgáltatók. A szerzői jog tulajdonosai nem vonhatnak be 5000 dollárt meghaladó kártérítést, ha a példányt nem kereskedelmi célokra használják, ami a legtöbb esetben egyszerűen nem éri meg az időt vagy erőfeszítést.

Az értesítési rendszer oktatóbb, mint legális, de az internetszolgáltatók a sávszélesség megfékezésével mégis büntethetik az ádázokat.

Egyesült Királyság

A nagyobb internet-szolgáltatókról a törvény előírja, hogy értesítsék az előfizetőket, ha a brit fonográfiai ipar megszakítja őket és megszünteti a végleges torrent letöltését. Az internetszolgáltatók fenntartják a jogot a sávszélesség csökkentésére és a felhasználók leválasztására. A 400 000-nél kevesebb előfizetővel rendelkező internetszolgáltatókra azonban ez a törvény nem vonatkozik.

A szerzői jogok birtokosainak joga van a feltöltőket és a letöltőket kártérítés iránti perekkel indítani, még akkor is, ha pénzbeli nyereséggel nem járnak.

Az olyan népszerű torrent-követőket, mint a ThePirateBay, az Egyesült Királyság fő internetszolgáltatói blokkolják, ám ezek VPN-szolgáltatáson keresztül továbbra is elérhetők..

Ausztrália

A kalózkodás Ausztráliában bűncselekmény, de a végrehajtás kevés. Nem teljesen hallhatatlan, hogy a szerzői jog tulajdonosai sikeresen pereljék az internetszolgáltatót a torrenterek személyazonossága iránt, akiket akkor igényelhetnek díjazásért a spekulatív számlázásnak nevezett gyakorlat alkalmazásával, de ez ritka.

Ez az év elején bevezettek egy „három sztrájk” szabályt, amelyben az internetszolgáltatók a szerzői jogoktulajdonosok nevében értesítik a kábítózókat..

Néhány torrent követőt és más, a jogsértő tartalmat tartalmazó webhelyet az internetszolgáltatók bírósági végzés alapján blokkoltak. 2016-ban egy ausztrál szövetségi bíróság az internetszolgáltatókat elrendelte a BitTorrent nyomkövető webhelyek - például ThePirateBay, Torrentz, TorrentHound, IsoHunt és SolarMovie - blokkolására. Ezek továbbra is elérhetők a fent felsorolt ​​VPN-szolgáltatókkal.

2018 végén a Parlament elfogadta a szerzői jogi törvény módosítását. Ez a módosítás lehetővé teszi az internetszolgáltatók cenzúrázását proxy- és tükröző webhelyeken - az eredeti webhely blokkolása után felállított torrent nyomkövetők másolatain - anélkül, hogy minden egyes rendelkezéshez kellene visszatérniük a bírósághoz. Hasonlóképpen, a Google-nak és más keresőmotoroknak el kell távolítaniuk vagy el kell távolítaniuk a jogsértő webhelyekre mutató linkeket, ideértve a proxykat és a tükröket.

Hollandia

Felvesszük a Hollandia-ról szóló szakaszt, mert hatalmas tévhit van abban, hogy a szerzői joggal védett anyagok kalózkodása ott törvényes. 2014-től nem. Az ilyen cselekmény polgári bűncselekménynek minősül, nem pedig bűncselekménynek, tehát a bűnüldözés nem fogja felkérni erre, hanem pénzbírságot kaphat.

A törvény kimondja azonban, hogy a bírságok nem lehetnek mesterségesen magasak, ezért a szerzői jogok birtokosainak pontossága által megállapított károkat korlátozzák. 2018 elején a holland adatvédelmi megfigyelő, az Autoriteit Persoonsgegevens (AP) engedélyt adott a Holland Filmműveknek, hogy IP-címeket gyűjtsenek mindenki számára, aki illegálisan tölt le tartalmat. A társaság pénzbírságot bocsáthat ki a felhasználók számára, és film / filmként 150 eurós díjat döntött.

Németország

A szerzői joggal védett anyagok engedély nélküli letöltése Németországban illegális. A végrehajtást általában az ügyvédi irodák végzik, amelyek a szerzői jogok tulajdonosainak nevében járnak el (lásd: szerzői jogok trolljai). A bírság általában 1000 eurót tesz ki.

Hasonlóan az Egyesült Államokhoz, a szerzői jogú trollok fenyegető leveleket küldenek a torrentereknek, miután azonosították IP-címüket. Bár nem vagyunk jogi szakértők a német jogban, a konszenzus abban is, hogy mit kell tenni, ha levelet kap, az USA-hoz hasonló: ha nem azonosítja téged név szerint, és nem közvetlenül a rendőrségtől érkezik, akkor hagyja figyelmen kívül és csak engedje le az elévülési időt.

Vegye figyelembe, hogy ha valaki nem biztonságos wifi hálózaton kalózkodik, akkor a wifi hálózat tulajdonosa felel a károkért, még akkor is, ha nem tudták a zajló illegális tevékenységet. Ez a bírság általában körülbelül 100 euró.

Kapcsolódó: Legjobb VPN-ek Németországban

India

Az online kalózkodásról szóló törvények kissé homályosak Indiában. Számos 2016-os hírjelentés azt sugallta, hogy még bizonyos weboldalak vagy torrent fájlok (nem magának a szerzői jogok által védett tartalomnak) megnézése is elegendő volt a netizenek súlyos bírságokkal és börtönbüntetéssel történő büntetéséhez. Ez azonban nem igaz; a pletyka az indiai internetszolgáltatók rosszul megfogalmazott figyelmeztetése miatt merült fel, amikor a felhasználók megpróbálták elérni a blokkolt webhelyeket.

A kalózkodás Indiában illegális, mint bárhol másutt, és elképzelhető, hogy pénzbírságot vagy börtönbüntetést eredményez, de a végrehajtás hangsúlya az újraelosztáson, pl. kalóz tartalom indítása és eladása, nem pedig személyes fogyasztás.

Összefüggő: A legjobb VPN Indiában

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a kalózkodást. Kérjük, ragaszkodjon a legális torrentokhoz.

Bővebben: A torrent biztonságos?

Kodi és pattogatott kukorica idő

A Popcorn Time streaming video-je a torrentekre támaszkodik forrásként. Noha valószínűleg nem tölti le közvetlenül a merevlemezre a ThePirateBay-en található fájlokat, ne hibáztassa, hogy ezeknek az eszközöknek a felhasználásával a törvény szempontjából nem lesz kevésbé felelős. A Popcorn Time használatakor egyszerre töltsön le és töltsön fel tartalmat.

Bizonyos Kodi kiegészítők a torrensekből származó video stream-eket is forrnak. Figyelje különösen az Acestreams nevű újabb platformot. Az Acestreamek peer-to-peer bittorrent kapcsolatokat használnak, így az egyidejű felhasználók megoszthatják a patak terhelését. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolata megosztott másokkal, és ezzel olyan potenciális biztonsági és adatvédelmi problémákat okozhat, amelyeket általában egy torrent VPN segítségével lehet megoldani. A műsorfolyamok egyre népszerűbbek mind az élő, mind az igény szerinti tartalmakban.

NAT tűzfalak

Számos VPN-szolgáltatáshoz beépített NAT tűzfalak tartoznak, amelyek blokkolják a P2P-hálózatok társainak kapcsolatait, valamint az egyéb kéretlen kapcsolatokat is. Ez megakadályozhatja a P2P hálózatokon alapuló torrentok megfelelő működését.

A VPN szoftvertől függően előfordulhat, hogy a beállításokban valahol letilthatja a NAT tűzfalat. Ha nem, akkor port-továbbítást kell használnia. Ez általában egy kézi eljárás, ahol a VPN szolgáltató egy adott portot jelöl ki a P2P forgalomhoz. A felhasználóknak be kell állítaniuk a bittorrent ügyfelet ennek a portnak a használatához. Ha a port nem szerepel a VPN-szolgáltató webhelyén, a felhasználónak kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal és fel kell kérnie.

Hogyan védi a VPN az Ön személyes adatait torrenting során

A VPN védi az Ön személyes adatait, ha két kulcsfontosságú módon torzít.

Először is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató és bárki más a helyi és az ISP hálózaton láthassa, hogy kínzó. Mivel az összes, a BitTorrent segítségével letöltött és feltöltött fájl titkosítva van, amikor áthaladnak az internetszolgáltató szerverein, tartalmuk nem azonosítható. Monumentális idő- és erőforrás-igényes erőfeszítéseket igényel az internetszolgáltatók számára, hogy megpróbálják feltörni a VPN-szolgáltatás által létrehozott titkosítást..

Másodszor, a VPN megakadályozza, hogy más felhasználók ugyanazokat a fájlokat töltsék le és / vagy töltsék fel, mint Ön, és láthatják az Ön IP-címét. A BitTorrent egy P2P vagy peer-to-peer protokoll. Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki ugyanazt a torrent fájlt használja, csatlakozik az úgynevezett „rajhoz”. Minden, a rajhoz csatlakoztatott eszköz láthatja a rajban lévő összes többi eszköz összes többi IP-címét. Számos BitTorrent-ügyfél lehetővé teszi a többi eszköz listájának megtekintését, amelyekhez csatlakozik, amikor fájlokat szekretál vagy átvált a hálózatra..

VPN nélkül az igazi IP-cím felhasználható a hozzávetőleges hely és az internetszolgáltató azonosítására. Így képesek a szerzői trollok megtalálni az ökölvívókat, és fenyegető rendezési leveleket küldeni nekik (olvassa el, hogyan válaszolhat ezekre a kínzó biztonsági és jogi útmutatóban).

A VPN elrejti az Ön IP-címét úgy, hogy a raj más eszközei csak a P2P VPN szerver IP-címét látják. A torrentáláshoz a legjobb VPN-k általában megosztott IP-címeket használnak, ami azt jelenti, hogy több tucat, sőt több száz felhasználó azonos IP-címet kap. Ez a nagy felhasználói kör lehetővé teszi a kínzó tevékenységek egyetlen személyre történő visszavezetését. Ezenkívül, ha a listán szereplő logless VPN-ket használja, a VPN-szolgáltatónak nincs felhasználói adata, amelyet átadjon, ha egy DMCA-értesítéssel vagy kiegyenlítő levélvel találja meg..

Az IP-cím elrejtése megóvja Önt a hackerektől is, amelyek hátsó ajtóként használnák a rendszert, személyes információkat megtudhatnak rólad, vagy akár otthon is zaklathatnak. Az IP-cím olyan, mint az otthoni cím, de a számítógép számára. Valaki, aki tudja, megtudhatja, hol tartózkodik.

A gyilkos kapcsolók fontossága

A VPN megszakító kapcsoló leállítja az összes internetes forgalmat abban az esetben, ha a VPN váratlanul bármilyen okból megszakítja a kapcsolatot. Ez megakadályozza, hogy a valós IP-cím és a torrent forgalom kiszivárogjon az internetszolgáltató titkosítatlan hálózatába, ami egyébként kiteszi a tevékenységet az internetszolgáltató, a szerzői jogok trollok és a hackerek számára. Ezért nagyon fontos, hogy kötelezővé tegye IP-jét (lásd alább) és / vagy használja a kill kapcsolót.

Az összes, a torrenthez használt legjobb VPN-t, azt javasoljuk, hogy gyári kapcsolóval rendelkezzenek az asztali verziókban, de lehet, hogy alapértelmezés szerint nem engedélyezettek. Ügyeljen arra, hogy engedélyezze a beállításokban. Az Android és iOS mobil VPN alkalmazásai sokkal kevésbé valószínű, hogy beépítik a kill kapcsolókat.

Tudja meg, hogy nem minden kill kapcsolót hoz létre egyenlőnek. Egy egyszerű megszakadt kapcsolatot meglehetősen könnyű megtervezni, de a letiltás kapcsoló nem biztos, hogy rendelkezik más típusú hálózati zavarok, összeomlások és konfigurációs változások kezelésére. Az ilyen forgatókönyvekben bekövetkező szivárgásokról a VPN szivárgásvizsgálati elemzésünkben olvashat bővebben, amelyet az idő múlásával további VPN-ekre terjesztünk ki. A torrenterek számára leginkább releváns két szivárgás típus az IP-cím és az IP-forgalom szivárgás.

Csatlakoztassa IP-jét

Az IP-kötés értékes óvintézkedés, amelyet meg kell tenni, ha azt szeretné, hogy minden torrent letöltése a P2P VPN-en keresztül történjen. Ha a torrent klienst egy IP-címre köti, korlátozza a letöltéseket egy adott IP-címre. Ez azt jelenti, hogy beállíthatja az ügyfelet, hogy csak torrenteket töltsön le, miközben csatlakozik egy adott P2P VPN szerverhez. Ha a VPN-kapcsolat megszakad, vagy megszakad, a letöltések leállnak, és hozzáadnak egy kill kapcsolót a VPN-hez anélkül, hogy más alkalmazásokat és szolgáltatásokat befolyásolnának. Ez megakadályozza, hogy a torrent forgalom kiszivárogjon az Ön valódi IP-címére.

Ellenőrizze a torrentkezelő szoftver beállításait, hogy támogatja-e az IP-kötést. Az uTorrent rendelkezik ezzel a képességgel a Windows rendszeren, és az Azureus Vuze képes megtenni a Mac és a Windows rendszeren is.

Kerülje a rosszindulatú programokat

A torrent webhelyek és a torrentek maguk a menedékhelyek. Mivel a torrentokat a közösség töltötte fel, gyakran nem ellenőrzik őket a vírusok és a rosszindulatú programok ellen. Egy 2018 elején esett eset, amikor 400 000 felhasználót sújtott egy orosz kínzó kliens által okozott rosszindulatú program. Minden alkalommal, amikor letölt egy torrent-t, érdemes beolvasni egy jó, naprakész antivírus szoftverrel. Ha a letöltött webhelynek van egy megjegyzés szakasza, akkor más felhasználók már közzétettek lehetséges veszélyeket. Ez különösen igaz a sok fájlt tartalmazó szoftverekre és videojátékokra, így megkönnyíti a rosszindulatú fájlok elrejtését.

Nézze meg véleményeinket, hogy megtalálja az Ön számára legjobban megfelelő víruskeresőt.

Kikötőszállítás

A kikötői szállítás vitatott téma az özönlöttek körében. Egyesek szerint javítja a letöltési sebességet azáltal, hogy lehetővé teszi a torrent klienseik számára, hogy több társhoz csatlakozzanak.

Mások szerint ez szükségtelen, és ha egy torrenting VPN szolgáltatást használnak, akkor csak a torrenting megnehezítését szolgálják, és még a felhasználói magánélet romlásához is vezethetnek. Ennek oka az, hogy más, ugyanazt a VPN IP-címet használó felhasználók mind ugyanazon portokra lesznek korlátozva, kivéve azt, aki a továbbításhoz dönt. Ez megkönnyítheti a P2P tevékenység visszakeresését egyetlen felhasználóra.

A legtöbb kereskedelmi VPN-ügyfél nem támogatja a port-továbbítást, és nélkül is jól működik. Ha igen, írja be a továbbított portot a torrent kliens beállításaiba. A VPN-ben történő porttovábbításhoz nincs szükség portok továbbítására az útválasztón. Lehet, hogy le kell tiltania a NAT-PMP és / vagy az uPNP leképezést a torrent ügyfélen.

A FIF „torrent” a CC BY-SA 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 12