20 Kickass Torrent alternatíva és hogyan lehet biztonságosan és legálisan használni őket

Mi történt a Kickass torrentekkel? Röviden a Kat.cr vagy a KAT volt a legnépszerűbb kínzó oldal a környéken. A Kat.cr és a KAT tükröző oldalak teljesen elérhetővé váltak az Egyesült Államok kormányának domain lefoglalása után. Ennek eredményeként a webhely tulajdonosa, Artem Vaulin is börtönben ül, és még két évvel a Kat.cr bezárása óta továbbra is harcol az Egyesült Államokba történő kiadatás ellen..

Ennek eredményeként Kickass lement. Számos olyan Kickass alternatívát érdemes felfedezni, amelyek még működnek és működnek.

kickass torrents alternatívák

Kickass alternatívák: a leggyakrabban használt lehetőségek

Kutatásunk szerint ezek a népszerűség szerint a Kickass Torrents 20 legfontosabb alternatívája:

 1. Kat.sx
 2. A Kalóz-öböl
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. ExtraTorrent
 6. YTS
 7. Torrentz2
 8. Limetorrents
 9. Zooqle
 10. Demonoid
 11. Torrent letöltések
 12. TorLock
 13. GloTorrents
 14. Torrent Funk
 15. YourBitTorrent
 16. BitLord
 17. Mkvcage
 18. iDope
 19. Toros
 20. Torrent.tm

Ezen webhelyek mindegyike elsősorban a torrent hivatkozások és fájlok keresésére és letöltésére összpontosít. Az alábbiakban részletesebben megismerjük az egyes webhelyeket. Felhívjuk figyelmét, hogy nem tudjuk garantálni az ezeken a webhelyeken elérhető tartalom típusát; mint mindig győződjön meg arról, hogy nem sérti meg a szerzői jogokat a torzítás során.

Megjegyzés a kínzásról

A kínzás a természeténél fogva nem illegális. Ugyanakkor a torzító weboldalakon sok az illegális, elsősorban a szerzői jogok megsértésére összpontosítva. A szerzői jogok birtokosai gyakran torrent webhelyeket járulnak el, és műveik másolatát elküldik vetés céljából annak érdekében, hogy megszerezzék a felhasználók IP-címét, és azonosítsák, ki tölt le vagy oszt meg illegálisan tartalmat.

Bővebben: A torzítás biztonságos és legális?

A Comparitech nem javasolja az illegális tevékenységek torrentjeit. Bármely torrent webhelyen legálisan hozzáférhet sok olyan filmhez, TV-műsorhoz, videóhoz, szoftverhez, egyéb tartalomhoz, amelyhez hozzáférési joga van, vagy licenc nélkül. Úgy gondoljuk azonban, hogy ezen webhelyek használata közben fontos a magánélet, az identitás és a biztonság védelme.

Ehhez VPN vagy virtuális magánhálózat, például ExpressVPN teljesen elrejti személyazonosságát, és lehetetlenné teszi, hogy egy torrent hálózatot megosztó személy megismerje valódi IP-jét, valódi tartózkodási helyét vagy valódi személyazonosságát.

LEGJOBB VPN A TORRENTÁLÁSHOZ & P2P: Az ExpressVPN a legjobb választásunk, és öröm, hogy kígyózásra használjuk & P2P. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyek finomhangolva vannak a nagy sebességű kapcsolatokhoz. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz verni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el az Express VPN áttekintését, hogy részletesebben megismerje, miért adtuk ennek a szolgáltatásnak a 9/10-et.

* Mellékesen megjegyzem, hogy néhányan fontolóra vehetik a BitTorrent használatát a Tor felett. Általános ökölszabályként ez egy rossz ötlet, mert:

 • A Tor-t nem úgy tervezték, hogy hatékonyan kezelje ezeket az adatokat
 • A Tor kiszivárogtathatja az Ön IP-címét

A Tor-projektnek alapos (bár kissé keltezett) magyarázata van, miért nem ez okos.

A legjobb hivatalos Kickass Torrents (KAT) alternatívák

A közhiedelemmel ellentétben, maroknyi különféle torrent webhelyen keresztül legálisan torzhat. A következő torrent webhelyek és szolgáltatások csak a torrent felhasználók számára kínálnak legálisan elérhető tartalmat.

Internetes archívum

Az Internet Archívum az interneten az egyik legjobb hely a szabad, jogszerűen elérhető tartalomhoz. Az oldal archívuma tízmillió különféle típusú média, a játékoktól a filmektől a zenéig. Még a digitális könyvek, az archivált webhelyek, a képek és a különféle digitális ajándékok széles skáláját is megtalálja..

A felhasználók a torrentokat a weboldal Archív torrensek szakaszába találják meg. Mivel a webhely a BitTorrent hálózatot használja, szinte bármilyen torrent ügyféllel hozzáférhet az Archívum rendkívül nagy könyvtárához. Az Archive.org javasolja a Transmission, az µTorrent és a Vuze használatát.

Nyilvános torrentek

Közel 1000 nyilvános film elérhető online. A Public Domain Torrents weboldal minden kategóriát átfogó filmeket tartalmaz. Sci-fi, Komédia, Akció, Dráma; ott minden megtalálható, és könnyen elérhető a torrent számára.

A Public Domain Torrents bármilyen BitTorrent ügyféllel működik. Arra is felkeresheti az oldalt, amely megmutatja, hogy a vetőgépek és az oktatók száma alapján melyik filmekben vannak a legtöbb tevékenység. A webhely több mint egy kicsit keltezett. Míg ez továbbra is működik, vannak olyan szempontok, amelyek már nem különösebben hasznosak, ide tartozik a szakasz, amely lehetővé teszi a filmek verzióinak megvásárlását iPodokhoz és PSP-khez.

Legit Torrents

Hogy hangzik a Legit Torrents. Az oldalon elérhető összes torrent törvényesen elérhető és ingyenesen letölthető. A Legit Torrents segítségével játékokat, filmeket, zenét, könyveket és egyéb szoftvereket találhat.

Miközben aktív tartalomra is kereshet, észreveszi, hogy 2014 óta nem került új tartalom hozzáadásra.

Vuze

Noha a Vuze elsősorban BitTorrent ügyfél, a szolgáltatás egy szakaszot is tartalmaz a torrent letöltésekről és a megosztásról.

A Vuze Studio HD hálózat kizárólag a videókra és a filmekre összpontosít. Ezek néhány kiválasztott kategóriát foglalnak magukban, beleértve a komédiát, a játékokat és a technikát, a motorokat és a sportot, a zenei videókat, a természet és a tudomány, a híreket, a TV-t és a filmeket..

További jogi torrent lehetőségeket keres? A Vuze a wiki oldalukon részletes listát nyújt, amely a legkülönfélébb kínzási lehetőségeket tartalmazza. Néhány ilyen webhely a következőket tartalmazza:

 • Vodo.net - nyilvános filmek és indie filmek weboldala
 • http://bt.etree.org/ - torrent oldal a koncertekhez és a koncertfelvételekhez
 • http://academictorrents.com/ - egy torrent oldal az akadémiai törekvésekhez, több mint 22 terabyte nyilvánosan elérhető tartalommal letölthető

A leggyakrabban használt Kickass Torrents (Kat.cr) alternatívák

A következő Kickass.to alternatívák felhasználhatók a jogi tartalom megkeresésére. Mindezen webhelyek mindazonáltal prioritásként kezelik az illegális tartalmat. Nem javasoljuk a felhasználóknak, hogy a kínzó célokra forduljanak ezen a webhelyen. Néhány törvényesen elérhető TV-műsor, film és szoftver megtalálható ezeken a webhelyeken, de ezek a webhelyek elsősorban nem licencelt tartalmat kínálnak.

Kat.sx

P2P fájltípus: Mágnes linkek és torrent fájlok

Úgy tűnik, hogy a Kickass Torrent nem teljesen halott. A Kat.sx egy Kickass Torrent klón, amely ugyanazt a pontos élményt nyújtja, mint amit valószínűleg az eredeti Kickass Torrent-ekkel kaptak. Csak vigyázzon a webhely használatára, mivel vírusokat tartalmazhat, és úgy tűnik, hogy további, egymással nem összefüggő oldalakat tölt be, ha nagyjából bármire kattint..

A Kalóz-öböl

P2P fájltípus: Mágnes linkek és torrent fájlok

A Kalóz-öbölnek sikerült ellenállnia mind az idő próbájának, mind a folyamatos jogi csatáknak. Ennek ellenére a szolgáltatók blokkolásának fő célpontja a Pirate Bay (TPB). 2017 februárjában a The Pirate Bay összes weboldala, beleértve a tükröket is, ismeretlen okból esett le. Ez bármikor megtörténhet a Kalóz-öbölnél, ezért érdemes ezen lehetőségektől eltérő lehetőségeket kínálni. A Kalóz-öböl széles választéka ingyenes szoftverekkel és egyéb tartalmakkal rendelkezik, tehát kiváló választás azok számára, akik legitim célokra akarnak kínozni, ám mégis inkább az illegális kínozásokkal foglalkozik..

1337x

P2P fájltípus: Mágnes linkek és torrent fájlok

Az 1337X gyorsan népszerűvé vált, miután a Kickass Torrents jó állapotban elérhetővé vált. Most ez az egyik leggyakrabban használt webhely az interneten. A Kickass Torrents vagy a The Pirate Bay kapcsán nem azonos a hírhedtség, annak ellenére, hogy a világon a leggyakrabban használt helyek közé tartozik (a forgalmi adatok alapján a 400 legjobb helyszínen belül). Azok, akik ezt a webhelyet használják, valószínűleg élvezik azt a tényt, hogy általában kevés, ha van ilyen hirdetése az oldalain, és viszonylag egyszerű felülettel rendelkezik.

RARBG

P2P fájltípus: Mágnes linkek és torrent fájlok

Noha nem ez a legnépszerűbb torrent oldal, ott a Rarbg továbbra is sok forgalmat ér el. Noha nem olyan hírhedt, mint a The Pirate Bay vagy a Kickass Torrent, lassan növekvő népszerűsége miatt a kereszteződésben van, ezért érdemes megfontolni, mielőtt használni.

Jelenleg a legtöbb országban nincs blokkolva, és ritkán tapasztalta azt a levetési problémát, amelyet a nagyobb, népszerűbb oldalak gyakran tapasztalnak. Ennek ellenére továbbra is letölthet fájlokat, bár a regisztrációs korlátozások miatt nem lesz képes vetőmagként szolgálni, és fájljait feltölteni a webhelyre..

ExtraTorrent

P2P fájltípus: Mágnes linkek és torrent fájlok

Ez a webhely népszerűsége folyamatosan növekszik. Nem rendelkezik a legvonzóbb elrendezéssel, de még egyszer, ez nem valami, amiben valószínűleg túl sokat törsz. Számos extrém hozzáférési oldal található.

A legális letöltések itt megtalálhatók nyilvános filmek, nyílt forráskódú szoftverek, valamint ingyenesen letölthető képek és zenék letöltésére.

YTS

P2P fájltípus: Mágnes linkek és torrent fájlok

Az YTS.AG bosszantotta (talán ironikus módon) néhány torrent közösségben az állítólag „név eltérítésért” egy másik népszerű, de most már nem működő torrent szolgáltatást, az YTS-t (YIFY) illetően. (Történelem leckéje: A régi YTS webhelyet, amely egykor nagyon népszerű torrent-nyomkövető volt, bezárták és arra kényszerültek, hogy megállapodásra jussanak az MPAA-val). Mégis, kissé morogva, sokan még mindig használják az YTS-t, bár előfordulhat, hogy más torrent-szolgáltatások megtagadják a vele való együttműködést. Lehet, hogy az YTS egyik jobb megjelenésű formátuma, de ez nem kevésbé ellentmondásos, mint a többi lehetőség.

Az YTS elsősorban a filmekre koncentrál, tehát ha torrent szoftvert keres, akkor a többi lehetőség egyikét kell használnia.

A fő webhely, az YTS.AG az írás készen áll és működik.

Torrentz2

P2P fájltípus: Torrent fájlok

A Torrentz2 a Torrentz.eu webhely bezárása után nyílt meg. Az YTS.AG-vel ellentétben a Torrentz2 gondoskodott arról, hogy a torrent közösség tudja, hogy nem az eredeti, hanem egy stand-in az eredeti webhely bezárása után. A Torrentz2 több mint 60 oldalon keres torrenteket és speciális magánkövetőket.

A Torrentz2 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a legtöbb típusú tartalmat, amely magában foglalja a legálisan és szabadon elérhető tartalmakat is. Ugyanakkor a legtöbb felhasználó illegális fájlmegosztással fordul a Torrentz2-hez, amit mi nem engedünk el. A Torrentz2 hasznos lehet a jogi kínzáshoz, de maga a webhely a legtöbb országban illegálisan működik, mivel az ezen keresztül elérhető tartalom nagy része megsérti a szerzői jogokat..

Limetorrent

P2P fájltípus: Torrent fájlok és mágneses hivatkozások

Van egy esély, hogy még nem hallottál a Limetorrents-ről, és ez nagyon jó. Ez az új torrent helyszín a jövőben valószínűleg elindul, mivel továbbra is növekszik jelenléte más torrent helyszínek eltávolításának nyomán.

A Limetorrents kissé furcsa ízt hagy a szájban, mivel rendszeresen betölti az élelmiszerblogját, miközben csatlakozik hozzá. Ezen túlmenően itt lehet jogi tartalom is, ha figyel.

Zooqle

P2P fájltípus: Torrent fájlok, mágneses linkek és közvetlen letöltések

A Zooqle egyedülálló és kissé eltérő lehetőség. Torrent fájlokat és mágnes linkeket is kaphat itt, de közvetlen letöltéseket is végezhet, ha el akarja kerülni a torrent fájlokat. Ennek ellenére itt van egy csomó gyanús tartalom, tehát légy óvatos.

Demonoid

P2P fájltípus: Torrent fájlok

A Demonoid egy zárt közösség. Bárki felhasználhatja a weboldalt torrent fájlok keresésére és letöltésére. A webhelyet azonban általában bezárják az új résztvevők feliratkozásai, akik esetleg szeretnének hozzájárulni.

Torrent letöltések

P2P fájltípus: Torrent fájlok és közvetlen letöltések

Amint a név azt sugallja, a Torrent letöltések sok… torrent letöltést kínálnak. Vannak közvetlen letöltések, amelyek láthatóan elérhetővé válnak itt, valamint a várható torrent fájlok letöltése.

TorLock

P2P fájltípus: Torrent fájlok

Ahogy tudhattuk, a TorLock készen áll és fut. A webhely furcsán felsorolja azokat a tételeket, amelyek a „név nélkül” vannak a kezdőlapon, így unalmasabb használni, mint a legtöbb más Kickass Torrent alternatívának, amelyet találsz..

GloTorrents

P2P fájltípus: Torrent fájlok, mágneses linkek és közvetlen letöltések

A GloTorrents egy meglehetősen futó torrent webhely, amely torrent fájlokat, mágnes linkeket és közvetlen letöltéseket küld bárki számára. Az összes várt információ rendelkezésre áll, mint például vetőgépek, oktatók és feltöltési dátumok.

Torrent Funk

P2P fájltípus: Torrent fájlok és Usenet letöltések

A Torrent Funk megkísérel egy kellemesebb felhasználói felületet biztosítani a többi torrent webhely felett. Az egyes torrentekre vonatkozó információk a jobb oldalon találhatók, míg a webhely felsorolja, hogy összesen hány torrent fájl van (több mint 10 millió, 3 millió + ezekből „ellenőrzött”). Bizonyos esetekben láthatja, hogy ki töltötte fel a torrentet. Például az YTS (a fent említettek) szerepel feltöltõként. Egyedülálló módon ezen a webhelyen a torrent fájlok mellett néhány Usenet letöltés is elérhető.

YourBitTorrent

P2P fájltípus: Torrent fájlok, mágneses linkek és közvetlen letöltések

Ez a torrent webhely megpróbálja kicsit több személyiséget hozzáadni a folyamathoz, legalábbis a logóval és a felülettel. Ez az oldal a Torrent Freak hírportáljának frissítéseit tartalmazza az oldal alján. Noha a torrent fájlok mellett közvetlen letöltések is vannak, a közvetlen letöltések nagyon gyanúsnak tűnnek, ha rákattintanak.

BitLord

P2P fájltípus: Torrent fájlok és mágneses hivatkozások

Ha lehetséges egy „családbarát” torrent webhely, akkor az lenne. A BitLord váltógombot biztosít a felnőttkori tartalom kiszűréséhez, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felnőtteknek szóló tartalmat jelentsenek, hogy ezáltal a család családbarátabbá váljon az aktív felnőttkori tartalomszűrővel. Ennél is érdekesebb, hogy ezen a weboldalon sok tartalom torrent streaming lehetősége van.

Mkvcage

P2P fájltípus: Torrent fájlok, mágnes linkek, közvetlen letöltések

Nem kétséges, hogy mit kínál ez a webhely. Elsősorban a DVD-lemezekre összpontosítva. Ez egy torrent oldal, amely egyértelműen az engedély nélküli tartalomra összpontosít. Legalább modernabb webhelytervezéssel rendelkezik, mint a többi torrent webhely, amelyet látunk vagy felsorolunk. Mivel a webhely streaming linkeket nyújt az olyan webhelyekhez, mint az Openload, ez egy olyan torrent webhely, amely kevés könyököt hagy a bárkinek, aki legálisan elérhető tartalmat szeretne letölteni..

iDope

P2P fájltípus: Mágnes linkek

Ha határozottan érdekli a Kickass Torrents alternatíváinak megtalálása, akkor ezen a weboldalon a következő neve található: „iDope: Tisztelgés a Kickass Torrentsnek”. Aki a weboldalt tervezte, a "torrent Google" -nak érezte magát, így itt nem fogja megtalálni a torrent fájlok hosszú listáját. Ehelyett meg kell keresnie, amit akar. Letölthet fájlokat is, amelyek megnyílnak a Stremio programban, bár úgy tűnik, hogy ez nem egy torrent streaming opció.

Toros

P2P fájltípus: Torrent fájlok, mágneses linkek és közvetlen letöltések

Felhasználói vigyázat: ezen a webhelyen feltétlenül halmozódnak fel pornó hirdetések, miután túljutsz a kezdőlapon. Ha még nem rendelkezik adblokkolóval, érdemes telepíteni azt böngészőjébe, mielőtt folytatná. A sokkolón kívül (különösen, ha olyan nyilvános helyen szitálsz keresztül, mint én voltam), ezen a webhelyen néhány videó patak elérhető.

Torrent.tm

P2P fájltípus: Egyik sem

Mint már említettük, a Torrent.tm nem tárol torrent fájlokat vagy mágneses linkeket. Ehelyett inkább torrent-aggregátorként és keresőmotorként szolgál más webhelyek számára, amelyek torrentjeit feltöltötték. Ez inkább a torrentekre szolgáló Google, mint az iDope. Úgy tűnik, hogy le is repül a Firefox a logójával.

A kínzás veszélyei

Bár nem összes A torrenting rossz, a torrenting általában rossz hírnevet szerez. Ennek oka az, hogy jelentős mennyiségű kínzó erősen a kalózkodásra koncentrál. Egyes webhelyek, például a The Pirate Bay, szeretnék hangsúlyozni azt a tényt, hogy csak keresési szolgáltatásként működnek ott; Az, hogy a felhasználók úgy döntenek, hogy igénybe veszik a szolgáltatást, rájuk tartozik. A különböző kormányok és a bűnüldöző szervek nem pontosan mélyítették bele ezt a tényt, ezért a TPB fő alapítóit mind letartóztatták és bírságot szabtak meg a szerzői jogok megsértése miatt, és ezért a Kickass Torrentet offline állapotba helyezték, és a tulajdonosát letartóztatták..

"De nem a torrent site-nak vagyok tulajdonosa" - halljuk, amint azt mondod a fejedben. „Csak használom!” Sajnos a normál torrent-felhasználók számára vannak jogi és adatvédelmi veszélyek is, amelyek miatt a torrent nem jár a parkban, még az alkalmi felhasználók számára sem..

Jogi esetek

A torrentek működése miatt, ha torrent webhelyeket használ, véletlenül letölthet szerzői joggal védett anyagot. Szinte minden országban ezt illegálisnak tekintik. A legtöbb ország azonban nem törekszik az átlagos torrent-felhasználó büntetőeljárás megindítására. Általában a telektulajdonosok és a nehéz vetőgépek után járnak.

Valószínűbb, ha nem, ha torrent oldalt használsz, akkor vetéssel és piócával is foglalkozni fogsz. A torrentek úgy működnek, hogy megosztják a hálózatokat az egyes felhasználók között. Miközben letölt egy fájlrészletet (vagy pihenést végez), akkor másokat is letölt (vagy feltölti). Azonos fájlt letöltő hálózat mindenki ugyanazt csinálja. Ez az oka annak, hogy a torrent sokkal gyorsabb, mint az egyenes FTP letöltés, és miért olyan népszerű. Gyorsak és hatékonyak. A valóságban ez nagy technológiai csoda.

Ennek ellenére, ha torrent, akkor is fájl lesz megosztó, ez az osztályozás teszi az embereket a legnagyobb bajba. A rendőrségi szervezetek általában nem célozzák meg azokat az embereket, akik itt vagy ott osztják meg a megosztást, de azok, akik havonta több tucat koncertet osztanak meg, akkor is célpont lehet, még akkor is, ha véletlenül megosztják ezeket a fájlokat. Valójában, ha soha nem változtatta meg a BitTorrent kliens beállításait, akkor lehet, hogy most megosztja a fájlokat, és még csak nem is veszi észre.

Adatvédelmi és biztonsági kérdések

A torrentekkel kapcsolatos adatvédelmi probléma a legfontosabb ok, amiért a torrent oldalakat használó emberek többsége VPN szolgáltatást választ. A torrent használatakor az IP-cím mindenki számára elérhető a torrent oldalon. Van néhány fontos aggodalom ezzel kapcsolatban.

Először: ha az Ön IP-címét nem takarja el proxykiszolgáló vagy VPN mögött, bárki, aki rendelkezik ezzel, hátsó ajtóként felhasználhatja a rendszer feltörésére, személyes információk megismerésére vagy akár otthon zaklatására. Az IP-cím olyan, mint az otthoni cím, de a számítógép számára. Valaki, aki tudja, megtudhatja, hol tartózkodik.

A ráncolók nagyon jól tudják ezt. A Twitch közösségben gyakran előfordul, hogy valaki hamis telefonhívást kezdeményez a rendőrségnek, aki ezt követően elküldi a SWAT-csoportot. Néhány néző megszerezte a streamer IP-címét, csatlakoztatja azt a felhasználó nevéhez és valódi címéhez, majd megkezdi ezeket a hamis telefonhívásokat. Az egyik Twitch-szerű szalagot a rendőrök még lelőtték és meggyilkolták, miután „verítékre” került..

A biztonsági fronton hamis és virulens torrentokkal kell szembenéznie, amelyeket néhány torrent oldalra feltöltöttek. A tiszteletreméltóbb webhelyek, például a fentiekben felsoroltak, bizonyos óvintézkedések vannak érvényben ennek megelőzésére. Egyesek, például a Rarbg, csak a regisztrált felhasználók számára engedik meg a fájlok feltöltését a webhelyre. Másoknak, például a The Pirate Baynek nincs valódi biztosítéka a helyén, inkább abban bíznak, hogy a legtöbb vetőmag becsületes.

Annak ellenére, hogy az egyes webhelyeken létező kisebb óvintézkedések megvédik a rosszindulatú programokat a behelyezett filmekhez, szoftverekhez vagy TV-műsorokhoz hasonlóan behelyezett rosszindulatú programok ellen, ezek nem 100% -ban biztonságosak. Ha ezeken a webhelyeken sok regisztrált felhasználó van, és néhány olyan webhelyen, mint a The Pirate Bay, nincs ilyen rendszer, akkor fennáll annak a veszélye, hogy vírusokat kap a számítógépén. A torrent webhelyek használatakor megfelelő víruskereső program telepítése elengedhetetlen.

Noha a VPN használata nem védi meg a hamis vagy virulens torrentól, ez megakadályozza, hogy személyes információkat adjon el, vagy könnyebben megcsavarja magát..

Mi teszi a VPN-t a torrentingnek?

A torrentáláshoz megfelelő VPN-nek meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

 • Keressen egy olyan VPN-t, amely egyértelműen kijelenti, hogy nincs naplózás. Ez azt jelenti, hogy a VPN nem vezet naplót az Ön személyes azonosításához kapcsolódó tevékenységeiről. Ez nem tartalmazza a metaadatokat, amelyekhez nem kapcsolódik az Ön személyazonossága.
 • Válasszon egy gyors sebességű VPN-t. Noha a torrenting általában azzal a céllal történik, hogy a letöltés gyorsabb legyen még lassabb kapcsolatok esetén is, továbbra is a legjobb sávszélességű VPN-szolgáltatásokat kell használni. További részletekért tekintse meg a leggyorsabb VPN-szolgáltatások körét.
 • Használjon korlátlan sávszélességű szolgáltatást. A gyors sebességű szolgáltatás mellett ügyeljen arra, hogy a szolgáltatás korlátlan sávszélességet is biztosítson. Néhány szolgáltatás kifejezetten kijelenti, hogy nem engedik meg a torzítást. A torrentálás gyakran jelentős sávszélességet igényel a feltöltési és letöltési követelmények miatt.
 • Válasszon olyan VPN szolgáltatást, amely rendelkezik DNS és IP szivárgásvédelemmel. Tekintettel arra, hogy miért használja a VPN-t a torrenting során, elsősorban az identitásának elfedése, vegye fel a VPN-szolgáltatást, amely megvédi Önt az információk kiszivárgásától. Egyesek különféle módszereket alkalmaznak erre a célra, ideértve az automatikus megszakítót is, amely bizonyos programok vagy az internet lekapcsolása esetén szivárgást észlel. Itt ellenőrizheti, hogy VPN-jén nincs-e DNS-szivárgás.
 • Használjon egy barátságos országban található VPN szolgáltatást. Néhány ország nem különösebben barátságos a VPN szolgáltatásokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy ezekben az országokban a szolgáltatóknak el kell adniuk a magán felhasználói adatokat (és azt is, hogy miért nem rendelkeznek naplózási szabályokkal). A barátságos helyszínek között szerepel a Brit Virgin-szigetek vagy Svájc.

Usenet: a torrenting alternatívája

A Usenet egy népszerű torrenting alternatíva, amely nem használ peer-to-peer hálózatot a fájlok terjesztésére. Ehelyett a fájlok a Usenet szolgáltatók által üzemeltetett központosított szervereknél vannak. Ez azt jelenti, hogy nincs kötelezettség a fájlok másolására mások számára letöltésre. A fájl letöltése a Usenetből jellemzően sokkal gyorsabb, mint egy torrenten, ezért könnyen megnöveli a rendelkezésre álló sávszélességet..

A Usenet fizetős előfizetést igényel, de a szerzői joggal védett tartalom letöltése a Useneten keresztül ugyanolyan illegális, mint a torrent. A Usenet azonban magánszemélyesebb és kevésbé népszerű, mint a BitTorrent, tehát kisebb a esélye a jogi következményeknek. Még mindig javasoljuk a VPN használatát, amikor letölt a Usenetből.

A Usenet a következők mindegyikét igényli:

 1. Előfizetés egy szolgáltatóra
 2. Hírolvasó kliens
 3. Indexelő / keresőmotor

Egyes szolgáltatók mind a három dolgot egy rendezett csomagba csomagolják. Ha nem erről van szó, ingyenes hírolvasók és indexelők elérhetők online. Nézze meg a legjobb Usenet szolgáltatók listáját és a mélyreható értékeléseket.

Van egy kis tanulási görbe, de a Usenet számos előnnyel rendelkezik, szemben a szélesebb körben elterjedt P2P-analógjával.

Mi történt a Kickass Torrents-szel?

Függetlenül attól, hogy nagyszerűen belépett a kínzó jelenetbe, vagy csak elindult, már hallotta: A népszerű kínzó webhelyet, a Kickass Torrentet az amerikai kormány hivatalosan megragadta. Elsődleges webhelyeik, a Kickass.to és a Kat.cr, jelenleg offline állapotban vannak, és csak a lefoglalás bejelentését jelenítik meg. Ennek eredményeként valószínűleg keres néhány alternatívát a Kickass.to, a Kat.cr és más Kickass Torrent tükörhelyek számára..

a kickass.to alternatívái

A Kickass torrenti problémái azonban csak az Egyesült Államokon túlra terjednek ki. Például Ausztráliában a Kickass Torrents a torrent webhelyek nagy száma között van, amelyeket jelenleg az ausztrál internetszolgáltatók blokkolnak. Néhány más ország (például az Egyesült Államok) továbbra is próbálta rávenni a webhely lengyel tulajdonosát, Artem Vaulint büntetőjogi felelősségre vonására. Mivel a webhely manapság oly sok hővel küzd, a Kickass Torrents alternatíva keresése sok értelmet jelent.

Bár számos torrent webhelyet lefedtünk, ahol rendelkezésre állnak, a média különféle formáit letölthetjük ingyenesen és legálisan. Javasoljuk, hogy a felhasználók letöltés és megosztás céljából először forduljanak a legális kínzó webhelyekhez.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését. A torrenting egy tökéletesen legális letöltési és megosztási folyamat, ha azt megfelelő módon használják fel, és legális és hivatalos webhelyeken és szolgáltatásokon keresztül használják fel őket. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector