5 legjobb ázsiai VPN 2020-ban, a magánélet védelme és a webhelyek feloldása érdekében

legjobb vpn Ázsiában

Ázsia számos elnyomó kormányt foglal magában. A Freedom House on the Net 2017 jelentése 20 ázsiai nemzetet sorol fel az internet-hozzáférést szolgáló 30 leginkább elnyomó rendszer között. Az egyetlen ázsiai nemzet, amely bekerül a 20 leggyorsabb internet-hozzáféréssel rendelkező ország listájába, Japán és Örményország.

Így, Ázsia számos országában nehézségekbe ütközhet a kedvenc webhelyeire való belépés során. Sok helyen előfordulhat, hogy a video streaming webhelyek, a hírlevelek és a közösségi hálózatok blokkolva vannak, vagy nagyon erősen szerkesztett tartalmat tartalmaznak.

Az alábbiakban részletezzük az Ázsia legjobb VPN-jét, de ha csak a legfontosabb választásaink gyors összefoglalására van szüksége, itt vannak ezek:

 1. ExpressVPN A gyorsaság és a megbízhatóság érdekében tegye le a legjobb választásunkat. Szerverek hatalmas hálózata, amely feloldja a népszerű online streaming webhelyek legtöbbjét. Vigyázzon a felhasználók adatainak és biztonságának védelme érdekében. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 2. CyberGhost Meglepően lenyűgöző sebességgel tesztelünk költségvetési szolgáltatót. Könnyen kezelhető, jó magánélettel.
 3. NordVPN Veteránszolgáltató, amely következetesen eléri a jó streaming sebességet. Lenyűgöző biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások.
 4. IPVanish Megbízható streaminghez. Lehetőség névtelen regisztrációra és fizetésre. Keresse meg a Netflix-et.
 5. PrivateVPN Gyors és biztonságos. A Kínában történő működéshez manuális konfigurációra van szükség.

Megkerülheti az internetes hozzáférésre vonatkozó kormányzati korlátozásokat, ha úgy tűnik, hogy csatlakozik valamilyen más webhelyhez, amely nem szerepel a feketelistájukban. A blokkolt webhelyekre és alkalmazásokba beléphet külföldről akkor is, ha a helyi internetszolgáltatók nem engedélyezik a tengerentúli hozzáférést.

Az online áthelyezés elvégzése érdekében, előfizetnie kell egy VPN-szolgáltatásra. A VPN úgy tűnik, hogy egy másik helyen tartózkodik, és elrejti a számítógép és a kiszolgáló helye közötti forgalmat.

A legjobb VPN Ázsiában

Annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb ázsiai VPN-ket, kiválóságra törekedtünk a következő területeken:

 • Jó sebességű videó streaming Ázsiába
 • Nagy szerverhálózat jelen van a nagyobb ázsiai országokban
 • Adatvédelmi politika, amely védi az ügyfelek személyazonosságát
 • Erős titkosítás
 • Dolgozzon sokféle népszerű eszközzel

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN valószínűleg jelenleg a világ egyik legfontosabb VPN-je, és minden bizonnyal jó választás Ázsiában. A VPN szerverhelyei 94 országban vannak elosztva, és olyan ázsiai nemzeteket foglalnak magukban, mint Japán, Dél-Korea, Indonézia, Törökország, Hongkong és Makaó. Ez az utóbbi két helyszín kiváló szolgáltatást kínál kínai ügyfelek számára. Az ExpressVPN egyike azon kevés VPN-knek, amely jól működik a Népi Köztársaságban. A szolgáltatás azon képessége, hogy elkerülje az észlelést, nagyszerű azok számára Kínában, akik külföldi filmeket akarnak nézni, vagy csatlakozni szeretnének a Facebook-hoz.

Az a könnyűség, amellyel az ExpressVPN elkerüli a Kínai Nagy Tűzfalat, megmutatja, mennyire ügyes ez a szolgáltatás a legszigorúbb proxyérzékelő rendszerek megtévesztésére. A video streaming világában az egyik legnehezebb webhely a feltörés a Netflix. Az ExpressVPN feloldhatja a Netflix USA, Kanada és Németország blokkolását Ázsia bármely pontjáról.

Ironikus módon az ExpressVPN webhelyet Kínában blokkolták. A vállalat azonban második webcímet ad ügyfeleinek, hogy elérjék a Kínában működő webhelyet. A súgócsapat éjjel-nappal elérhető a weboldalon egy élő csevegő szolgáltatáson keresztül. Ha azonban Kína felé tart, egyszerűbb feliratkozni a szolgáltatásra, mielőtt elmész.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálók nagyszerű HD minőségű streaminghez
 • Több mint 1000 szupergyors szerver működik több mint 90 országban, amelyek közül sok nagy ázsiai városokban található
 • Erőteljes naplók nélküli adatvédelmi politika és az alkalmazásokba épített magas színvonalú biztonság
 • Felhasználóbarát alkalmazások az összes főbb mobil és asztali platformhoz
 • Feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást
 • A 24/7 élő támogatás hasznos

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, Kindle Fire tablettákhoz és bizonyos wifi útválasztókhoz..

Ázsia legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokhoz optimalizáltak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost A világszerte több mint 5700 szerverrel rendelkezik 90 országban. Tíz ázsiai országban vannak VPN-kiszolgálók, köztük Hong Kong, India, Japán, Dél-Korea és Malajzia. Ez a kevés olyan VPN szolgáltatás egyike a világon, amelynek szerverei vannak Pakisztánban, tehát ha Ázsia más részén él és dolgozik, és szeretne bejutni a pakisztáni webhelyekbe, alkalmazásokba és video szolgáltatásokba, akkor a CyberGhost legyen a legjobb tét.

A CyberGhost alkalmazás valóban jól megtervezett, barátságos kísértet témával fut az összes képernyőjén. Az alkalmazás megnyitásakor először meg kell határoznia, hogy milyen tevékenységet fog folytatni, majd az alkalmazás ennek megfelelően újrakonfigurálja magát. Az egyik ilyen lehetőség a torrent letöltés, így a társaság rendben van azzal, hogy szolgáltatásait használva anonim módon csatlakozik a P2P hálózatokhoz..

A társaság ingyenes biztonsági intézkedéseket is kínál ügyfeleinek, például immunitást a ransomware támadás ellen. Hét alkalommal csatlakozhat a szolgáltatáshoz egyszerre.

A szolgáltatásért a Bitcoin fizethet. A CyberGhost teljes számla-anonimitást kínál, mivel a kifizetéseket egy különálló vállalat kezeli, és a CyberGhost rendszerben csak egy számlaszámmal azonosítják.

A CyberGhost alkalmazásokat kínál a Windows, a MacOS, a Linux, az Android és az iOS számára. A VPN webhely utasításokat tartalmaz a VPN beállításához a kiválasztott útválasztókon.

Előnyök:

 • Elég gyors ahhoz, hogy a legtöbb régióban zavartalanul folytassa a HD videókat
 • Több tucat gyors és megbízható szervert működtet Ázsiában
 • Nincs probléma az USA Netflix, a BBC iPlayer és még sok más feloldásával
 • Erős titkosítás és szilárd adatvédelmi politika
 • Kill kapcsoló bekapcsolása az összes alkalmazáson, és nem marad napló

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Jól működik Ázsiában. Jó választás, ha gyors, megbízható kapcsolatot és egyszerűen használható felületet keres. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kevesebb országban van jelen, mint az ExpressVPN. Ennek ellenére több mint kétszer annyi szerverrel rendelkezik, és ugyanúgy képes elkerülni az észlelést, és ez a szolgáltatás sokkal olcsóbb, mint az ExpressVPN. Ha felkészült arra, hogy feliratkozzon a hároméves tervre, akkor különösen alacsony árat kap. Bár egy ilyen hosszú távú kötelezettségvállalás félelmetesnek tűnik, a társaság 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így valóban kipróbálhatja a VPN-t még mielőtt teljesen bezárulna..

A NordVPN segítségével hat készüléket egyszerre csatlakoztathat a szolgáltatáshoz. A NordVPN Kínában működik, és eljuthat a Netflixbe az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország és India számára is.

Az NordVPN szerverhelyei Hong Kong, Indonézia, Szingapúr, Japán és Dél-Korea. Ez különösen jó szolgáltatás a regionális korlátozott szolgáltatások igénybevételéhez Indiában, amikor a világ más részein nem tartózkodsz.

Az NordVPN rendben van azzal, hogy ügyfelei P2P hálózatokat használnak letöltésre, és erre a tevékenységre szakosodott szerverek vannak. Dönthet úgy, hogy extra biztonsági intézkedéseket is felvesz, amikor kiszolgálót választ a kapcsolathoz. Ezek a lehetőségek tartalmaznak egy dupla-hop kapcsolatot, amely két VPN-kiszolgálón áthalad és dupla titkosítást tartalmaz.

Ez a szolgáltatás rendelkezik Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokkal. A VPN beállítható az útválasztókon, és van egy NordVPN böngésző-kiterjesztés a Chrome és a Firefox számára.

Előnyök:

 • Elég gyors kiszolgálók a HD streaminghez
 • Közel 500 szerver működik Ázsiában
 • Könnyen feloldja a streaming szolgáltatások többségét
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Kiválaszthatja a kiszolgálók helyét, de nem tudja kiválasztani a kiszolgálókat

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Egy jó mindaz, aki jól működik Ázsiában. Feloldja a legnépszerűbb streaming webhelyek feloldását. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish székhelye az Egyesült Államokban található. Néhány ember számára ez problémát jelentene, mivel az NSA és a szerzői jogi ügyvédek közismert módon hajlamosak az Egyesült Államok vállalkozásainak támaszkodni, ami arra kényszerítheti őket, hogy nyújtsák be az ügyfelek tevékenységének nyilvántartásait. Az IPVanish azonban fel van készülve erre az esetre - nem tartanak semmilyen kapcsolat- vagy tevékenységi naplót. Tehát nincs olyan információ, amelyet ki tudnának kényszeríteni tőlük.

A cégnek 60 országban van szervere, és különösen erős az Egyesült Államokban. Ha hozzáférni szeretne az amerikai játékokhoz és videószolgáltatásokhoz, akkor élvezheti az IPVanish nagy sebességét. A cég VPN szervereket működtet 10 ázsiai országban. Ide tartozik három különböző helyszín Törökországban, és jelen vannak Indiában, Dél-Koreában, Japánban és Malajziában. Hongkongban összesen 16 szerver működik, amelyek segítenek kínai ügyfeleknek.

Az IPVanish lehetővé teszi, hogy minden ügyfél öt eszközt egyidejűleg csatlakoztasson a hálózathoz. Hétnapos visszatérítési időszakot kap, amikor feliratkozik. A szolgáltatást egy hónapos, három hónapos vagy egy éves terv szerint kínálják, hosszabb előfizetések esetén havonta olcsóbban dolgoznak ki.

Telepítheti az IPVanish alkalmazását Windows, macOS, Android, iOS és Amazon Fire operációs rendszerekre. Lehetséges a VPN beállítása az útválasztón.

Előnyök:

 • Több mint 50 megbízható szervert működtet az ázsiai régióban
 • Jó feloldási képességek és folyamok HD sebességgel
 • Lenyűgöző biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek, harmadik féltől származó OpenVPN alkalmazást kell használnia, és manuálisan konfigurálnia kell minden kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne
 • Nem fogadja el a Bitcoint

NAGY HÁLÓZAT: Az IPVanish kiválóan alkalmas családok számára. Szilárd választás Ázsia számára. Jó a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához. Javasoljuk a magas szintű adatvédelmet. Megteheti egy élő támogatási lehetőséggel. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN a svédországi székhelyű, és a vállalat különösen lelkes az ügyfelek kiszolgálására, akik torrentekkel szeretnének letölteni. A szolgáltatás 56 országban található, köztük 12 nemzet Ázsiában. Az ázsiai helyszínek között szerepel Hong Kong, Dél-Korea, Japán, India, Indonézia és Törökország. Ez egy újabb VPN, amely eljuthat a Netflix USA-ba külföldről.

Nagyon érdeklődik a torzítás iránt, és a társaság körültekintően foglalkozik azzal, hogy semmilyen tevékenységet vagy forgalmi naplót nem vezet. Hat egyidejű kapcsolatot kap a PrivateVPN-sel, így több eszköz védett otthoni és kültéri alkalmazásban is.

Noha a társaság Svédországban található, teljes munkatársa kiválóan beszél angolul, és a támogatási csoport elérhető a weboldalon egy élő csevegő lehetőség révén a svéd munkaidőben. A műszaki szakemberek képesek távolról átvenni az eszköz irányítását és kijavítani a felmerülő problémákat, ha nehezen tudja követni a műszaki utasításokat..

A PrivateVPN egyedi alkalmazás elérhető Mac, Windows, iOS, Android, Linux, Amazon Fire és útválasztókhoz.

A PrivateVPN 30 napos visszatérítési időszakot kínál az új ügyfeleknek, így kockázatmentesen kipróbálhatja a szolgáltatást.

Előnyök:

 • A streaming sebessége elég jó HD-re Ázsia számára
 • Megalapozott hírnevet szerez a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldása szempontjából, többek között az Egyesült Királyságból
 • Teszteink lenyűgöző sebességeket tártak fel

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni

NAGY SZÁM: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jó általános felhasználásra és torrenting. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Ingyenes VPN-k Ázsiában

Ne kísértse az ingyenes VPN-k. Néhány közülük nagyszerű a korlátozott webhelyekhez való gyors hozzáféréshez, azonban a legtöbb ingyenes VPN nagyon korlátozott képességekkel rendelkezik. Amikor Ázsia VPN-jét keres, akkor biztosan biztosítani kell a legfelső szintű titkosítást a kapcsolatok privát tartása érdekében - az ingyenes VPN-k nem kínálják ezt.

A jó hírű VPN-k ingyenes verziója próbaverzióként gyakran jó. Általában azonban adatátviteli korlátokkal járnak. Az olyan tevékenységek, mint például az online játék, a torrent és a streaming video, nagyon gyorsan rágják meg ezeket az adatkezeléseket.

Internetes korlátozások Ázsiában

Az internet-hozzáférés ellenőrzése országonként eltérő, de Ázsia magában foglalja az országokat is, amelyek a legszigorúbb internetes korlátozásokat alkalmazzák. A Freedom House Kínának ad otthont az internetes elnyomás terén, de Irán, Szíria, Vietnam, Szaúd-Arábia, Üzbegisztán és Pakisztán nem maradnak messze.

Lehet, hogy Észak-Korea rosszabb lehet, mint Kína. A körülmények azonban annyira rosszak, hogy a Freedom House nem képes tisztességesen figyelemmel kísérni az internetes korlátozásokat ebben az országban, és így kihagyja a Freedom on the Net jelentésben. Még olyan viszonylag liberális ázsiai országok, mint például Bahrein és az Egyesült Arab Emírségek, bekerülnek a Szabadság Ház korlátozó államainak listájába - véve a 9. és a 11. helyzetet.

Kínában az összes keresőmotor szigorúan korlátozott. Habár hozzáférhet a Google-hoz Kínában, akkor nem juthat el a szolgáltatás észak-amerikai vagy európai változatához. Ehelyett átirányítja Önt a hongkongi szolgáltatásra.

A legtöbb Google márka, beleértve A YouTube, a Google Drive és a Gmail tilos Kínában. A Facebook, az Instagram és a Twitter mind Kínában be vannak tiltva, mint a tengerentúli video streaming szolgáltatások, mint például a Netflix.

Ázsia kormányai erősen cenzúrázzák a nemzetközi szórakoztatást. A kísértés a tengerentúli video streaming szolgáltatások eléréséhez, mint például Netflix, Amazon Prime, vagy az amerikai vagy az európai televíziók weboldalai nagyon erős. Számos ázsiai országban azonban cenzúrázatlan szórakoztatáshoz való hozzáférés illegális lehet. Nem csak, hogy a legtöbb TV-streaming webhely nem engedi, hogy külföldi videóikhoz férjen hozzá. A VPN mindkét akadályt megkerüli, hogy Ázsiában tartózkodva más kontinensektől érintse meg a szórakoztatást.

A muszlim országok különösen keményen kezelik a pornográfiát és a randevúkat. Ugyanakkor, mivel a Közel-Kelet számos országában autokraták vannak, minden politikai véleménykülönbségre egy webhely kerül betiltásra, ahol ezeken a helyeken tilos. Meglepően, a szerencsejáték-helyszíneket sok dél-ázsiai országban betiltották, beleértve Indiát és Bangladeset. Dél-Koreában az online szerencsejáték három év börtönbüntetést vonhat maga után.

A homoszexualitás kérdésével foglalkozó webhelyeket teljes egészében betiltották a Közel-Keleten, Pakisztánban, Bangladesben és Indonéziában. Az ázsiai helyek hosszú listája tiltja a randevú-oldalakat. Ismét a közel-keleti régió szerepel ebben a listában, valamint India, Indonézia, Pakisztán, Mianmar és Kína.

A vallási vitákat Ázsia nagy területein szigorúan büntették és sok országban nagyon szigorú büntetések vannak azokra az emberekre, akik még az állam fő vallásáról viccelődnek.

Pakisztánban Az elektronikus bűncselekmények megelőzéséről szóló törvényjavaslat felhatalmazza a kormányt arra, hogy büntetőeljárást indítson a pakisztáni útlevél birtokosaiért a tiltott helyekre való belépésért, még akkor is, ha a bűncselekmény elkövetése során az országon kívül vannak, és akkor is, ha külföldön születtek, és még soha nem jártak Pakisztánban. Az internet-hozzáférés megjelenése a repüléseken azt jelenti, hogy a pakisztáni kormány büntetőeljárást vonhat maga után azért, hogy hozzáférjen egy tiltott weboldalhoz, miközben repül az ország felett - még akkor is, ha repülőgépe nem érinti oda oda.

Az internetes szabadság ázsiai helyzete nem egyetemesen komor. Japánban van a világ egyik legszegényebb internetes rendszere, és a Freedom House az internet-hozzáférés alapján a világ hetedik legfrissebb országának minősül. Örményország a 17. helyen áll a Freedom House nyitottsági rangsorában. Annak ellenére, hogy Kína uralma alatt áll, Hongkongnak sikerül megőriznie polgárainak általános szabadságát, ami sokkal szabadabbá teszi, mint Kína szárazföldi része..

Ázsiai VPN-k: Következtetések

Az interneten és az interneten való hozzáférés jogi helyzete sok ázsiai országban rendetlen lett. Annak meghatározása, hogy mi és mi nem illegális, szándékosan homályos marad és ez azt jelenti, hogy sok kormány szeszély miatt letartóztathatja az embereket, függetlenül attól, hogy az általuk meglátogatott helyek feketelistán szerepelnek-e.

Összességében egyszerűbb, ha elrejti személyazonosságát, és bármikor használ VPN-t, amikor Ázsiában bárhol elérhető az internet. Az Ázsia számára legmegfelelőbb VPN-k listáján szereplő öt szolgáltatás titokban fogja tartani személyazonosságát, és megakadályozza, hogy a törvény akaratlan megsértése miatt büntetőeljárás alá vonják Önt. Ha Ázsiába utazik, vagy más kontinensektől költözik oda, akkor valószínűleg otthoni TV-műsorokat és filmeket szeretne elérni. Ezen webhelyek többsége megakadályozza, hogy külföldi tartalmaikat megtekintsék. A VPN-k azonban megkerülhetik ezeket az önálló regionális korlátozásokat.

Ázsiában élsz? Használ már VPN-t? Használt valamelyik VPN-t a listánkon? Vegyen részt a vitában azáltal, hogy véleményét és tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszba írja.

Kép: E Pluribus Anthony, Ázsia ENSZ-régiói

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

Adblock
detector