5 legjobb VPN a 7plus számára, így Ausztrálián kívül is megnézheti

A legjobb VPN-ek a 7 Plus-hoz

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, és az Ön által választott szerveren továbbítják. Ez megakadályozza, hogy bárki láthassa az online tevékenységeit, de lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését is. Például egy ausztrál szerverhez való csatlakozás lehetővé teszi a 7plus nézését, de ha külföldről próbál megnézni VPN nélkül, akkor a következő üzenet jelenik meg: „Technikai problémát tapasztalunk a 7plus használatával. Dolgozunk a probléma megoldásán. Kérlek, nézz vissza később".

Kevés az idő, hogy olvassa el az egész posztot? Itt van az összefoglaló A 7plus bárhonnan megtekintésére szolgáló legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk! Szupergyors szervereket működtet Ausztráliában, amelyek a világ minden tájáról fel tudják oldani a 7plus blokkolását. Biztonságos és könnyen használható. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Olcsó szolgáltató, több mint 200 szerverrel Ausztráliában. Jó streaming sebesség és biztonságos alkalmazások.
 3. CyberGhost A könnyen kezelhető alkalmazások nagyszerű kezdőknek. 76 ausztráliai szerver kiválóan alkalmas a 7plus gyors feloldására.
 4. IPVanish Az Android streaming box felhasználói távirányítóval, például a Kodi-val kedvelik az egyszerű kezelőfelületet. Jó streaming sebesség.
 5. PrivateVPN Kevesebb szerver, mint a listán magasabb választás, de jó a feloldás jó sebességgel.

A legjobb VPN-ek a 7plus számára

Számos speciális VPN-szolgáltatás közül választhat, nehéz lehet nehéz megtalálni a megfelelőt. A 7plus Ausztrálián kívüli nézéséhez a legjobb VPN-ek megtalálásához az alábbi tulajdonságokkal rendelkező szolgáltatásokat kerestük:

 1. Több ausztrál szerverrel rendelkezik
 2. Gyors sebességet és stabil csatlakoztatást kínál
 3. Képes a szolgáltatások széles körének feloldásához, beleértve a 7plus-t is
 4. Erős titkosítást és kiegészítő biztonsági funkciókat használ
 5. Minimális naplókat tart

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ösztönzi és nem engedi el a VPN használatát a tartalom illegális streamingjéhez. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg az országának törvényeit és az egyes streaming-platformok használati feltételeit, mielőtt VPN-t használ a tartalomhoz.

Itt található a 7plushoz tartozó legjobb VPN-ek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuár 2020Unblocks 7plusTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Öt nagysebességű ausztrál szerver közül választhat, ExpressVPN lehetővé teszi a felhasználók számára a nagyfelbontású tartalom pufferolástól vagy lemaradástól mentes streamingjét. Ez a szolgáltatás emellett nemcsak a Hét Hálózat, hanem a Hulu, a Netflix és az Amazon Prime Video feloldását is feloldhatja, így soha nem fog hiányozni a megtekinteni kívánt dolgoktól..

Az ExpressVPN 256 bites titkosítást és tökéletes titkosítást használ a forgalom megfelelő védelme érdekében. Ezenkívül védi a DNS-szivárgásokat is, és az opcionális kill kapcsolóval azonnal leállíthatja az adatátvitelt, ha a kapcsolat megszakad. Tszolgáltatása ideális a magánélet-központú felhasználók számára, a bejelentkezési tilalomnak köszönhetően, másodlagos Tor-hozzáférhető hely és a bitcoinban történő fizetés képessége. A 24 órás támogatás elérhető e-mailben vagy élő csevegésen keresztül.

Ez a VPN rendelkezik Windows, Linux, MacOS, iOS és Android alkalmazásokkal. Kézzel telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Kivételes az ausztrál felhasználáshoz és az ausztrál tartalmakhoz való hozzáféréshez külföldön
 • A vezető biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások alapértelmezés szerint be vannak kapcsolva
 • Elég gyors ahhoz, hogy HD videókat lejátszhasson pufferolás nélkül
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • Élő chat ügyfélszolgálat - 24/7

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség kupon nélkül

A 7Plushoz tartozó legjobb VPN: az ExpressVPN az első választásunk. A szupergyors és megbízható szerverek Ausztráliában feloldják a 7plus alkalmazását bármely országban, a legtöbb egyéb streaming szolgáltatással együtt. A legjobb osztály és a magánélet 256 bites AES titkosításával, ne tároljon böngészőnaplókat, megszakító kapcsolót és szivárgásvédelmet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a 7plusTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Megdöbbentő 239 ausztrál szervert kínál, amelyek mindegyikét streamingre optimalizálták. Ez a VPN feloldja a legnépszerűbb platformokat, köztük a BBC iPlayer-t, a Netflix-et és a Hulu-t, így a 7. csatorna nem jelent kihívást. Mivel hat egyidejű csatlakozás megengedett, bármilyen eszközről megnézheti a készüléket.

Ez a szolgáltatás 256 bites AES titkosítást és a DNS szivárgás elleni védelmet használ, hogy mindenkor biztonságban legyen. Számos biztonsági szolgáltatás létezik a haladó felhasználók számára is, ideértve az adblokkolót, a rosszindulatú programok elleni megfigyelést, a nagymértékben testreszabható kill kapcsolót és kettős VPN vagy Tor használatának lehetősége a VPN felett. Szigorú bejelentkezési tilalmak vannak érvényben, így semmilyen böngészési vagy munkamenet-adatot nem tárolnak.

A NordVPN alkalmazások elérhetőek MacOS, iOS, Windows és Android rendszerekre. A Linux alapú rendszerek és a vezeték nélküli útválasztók szintén támogatottak, de ezeket manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Az ausztrál szerverek külföldön férhetnek hozzá az ausztrál tartalmakhoz
 • Kiváló lehetőség a torrent és a streaming számára
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem

Hátrányok:

 • Csak egy helyet választhat, nem pedig egy adott szervert

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Az ausztráliai több mint 150 szerver közül, amelyek közül választhat, ez egy jó mindenoldalú lehetőség, amely jól feloldja a legtöbb geo-blokkolt régiót. Nagyszerű adatvédelmi és biztonsági hitelesítő adatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a 7plusTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost megkísérel egyszerűsíteni az online biztonságot. A felhasználók a 76 ausztrál szerver közül közvetlenül választhatnak, vagy a tervezett tevékenységek alapján hozzárendelhetnek egyet. Például, vannak olyan szerverek, amelyek a biztonságos torrentet vagy a streaming szolgáltatások feloldását szentelték el mint például a 7plus, az Amazon Prime Video és a SKY GO.

A CyberGhost 256 bites titkosítást használ, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik. Ezek magukban foglalják a hirdetés-blokkoló és a rosszindulatú szoftverek elleni funkciókat, a kill kapcsolót és a kényszerített HTTPS-t. Védett az IPv6, a port-továbbítás és a DNS szivárgások ellen is, így tevékenységeidet mindenkor magántulajdonban kell tartani. A CyberGhost nem tart nyilvántartást az Ön tevékenységeiről.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android számára. Manuálisan telepíthető Linux eszközökre és kiválasztott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Több mint 76 szervert működtet Ausztráliában, kiválóan alkalmas a helyi tartalmak elérésére külföldön
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • Nagyon magas volt a sebességtesztünk eredménye
 • Csatlakoztasson akár hét készüléket egyszerre

Hátrányok:

 • Nem blokkolja az összes főbb streaming webhely blokkolását

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost egy egyszerű beállítással rendelkezik. Költségvetési választás. Jó a magánélet szempontjából. A 7plus HD-videókat megbízhatóan továbbítja. Küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a 7plusTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Gyors sebességének és az erőteljes többplatformos támogatásnak köszönhetően népszerűvé vált a streaming számára. 61 ausztrál szerver közül választhat, így nincs problémája a 7plus elérésével. Míg az IPVanish nem tudja feloldani a Netflix blokkolását, az amerikai szerverei lehetővé teszik az Ön streamingjét olyan platformokon, mint a HBO és a Comedy Central. Ha egyszerre öt kapcsolat megengedett, biztonságosan lejátszhatja és böngészheti, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Könnyű ügyfelei ellenére az IPVanish számos biztonsági funkciót kínál. 256 bites titkosítás létezik blokkolja a helyi forgalmat, az OpenVPN forgalom eltakarását, a szokásos IP-címváltozásokat és a kill kapcsolót. Ezenkívül az IPVanishnek nincs naplózási politikája, így biztos lehet benne, hogy tevékenységei magánkézben maradnak.

Ez a szolgáltató rendelkezik Windows, Android, MacOS, iOS és Amazon Fire Stick alkalmazásokkal. A Linux platformok és a támogatott vezeték nélküli útválasztók kézi konfigurálást igényelnek.

Előnyök:

 • 1300+ szerver feloldhatja a legnépszerűbb streaming tartalmakat
 • A sebesség nagyszerű a HD szerverek streamingjére a legtöbb szerveren
 • Fiókonként 10 egyidejű kapcsolat engedélyezése

Hátrányok:

 • Nézze meg másutt, ha alkalmazást kell használnia Kínában

NAGY SZERVER HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 csatlakoztatott eszközzel működik. Gyors csatlakozások, könnyű, könnyen használható alkalmazások, jó multi-platform támogatás. Megbízható a 7plus segítségével, de nem engedheti fel olyan sok más streaming szolgáltatást, mint néhány versenytársa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a 7plusTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Habár PrivateVPN csak egy ausztrál szerverrel rendelkezik, átlag feletti sebességgel és kiváló feloldási képességekkel büszkélkedhet. Ennek eredményeként nagy választás az emberek számára, akik szeretnék streaming tartalmat közvetíteni olyan szolgáltatásokból, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a Hulu. Mivel hat egyidejű kapcsolat megengedett, a háztartás összes eszközét egyetlen fiókkal megvédheti.

A PrivateVPN védi a DNS és az IPv6 szivárgásokat, és 256 bites titkosítást használ egy kill kapcsolóval kombinálva, hogy a forgalom biztonságban maradjon. A 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegéssel elérhető, és ha problémája van, a személyzet távolról telepítheti vagy konfigurálhatja a szoftvert az Ön számára.

A PrivateVPN dedikált alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. A Linux és a támogatott útválasztók manuális telepítésére van szükség.

Előnyök:

 • Gyorsabb, mint sok más szolgáltatónál
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Legfeljebb hat eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • A támogató személyzet csak európai munkaidőben működik

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a 7plus blokkolását, és általában jó a böngészéshez és a torrentokhoz. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé. Több szerverrel megteheti, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t a 7plus nézéséhez?

A felületen az ingyenes VPN-k nagyon csábítóak lehetnek. Nem javasoljuk azonban ezek használatát, több okból. A streaming platformok egy ideje megpróbálták megakadályozni a VPN-felhasználókat, hogy hozzáférjenek tartalmukhoz, így minden valószínűség szerint egy ingyenes VPN nem fog működni. Azt is figyelembe kell vennie, hogy az ingyenes szolgáltatásoknak több felhasználója van, és általában kevesebb kiszolgáló van a terhelés elosztására. Ennek eredményeként lassú a sebesség, dadog a videó, és általában rossz a megtekintési élmény.

Ne feledje, hogy az ingyenes VPN-k vállalkozások és léteznek, hogy profitot szerezzenek. Mivel nem számítanak fel díjat közvetlenül a felhasználótól, más módon kellett megtalálniuk a jövedelmet. Módszereik között szerepelhet hirdetések beillesztése a meglátogatott webhelyekbe, tevékenységeik nyilvántartásainak értékesítése harmadik felek számára, vagy nyomkövető sütik használata tevékenységi profil létrehozásához, amikor a kapcsolat megszakad.

Ez nem csupán sejtés: a közelmúltban láthattunk olyan eseteket, amikor az ingyenes VPN-szolgáltatások aktívan megtévesztették a felhasználókat a megőrzött naplókkal, telepítették a rosszindulatú programokat, sőt eladták a felhasználók sávszélességét egy bot-hálózatban való felhasználás céljából. Saját és személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében javasoljuk egy jól megalapozott, jó hírű VPN-szolgáltatás használatát, amely nyilvánvalóan védi ügyfelei magánéletét.

Miért nem működik a VPN-én a 7plus??

7plus vpn hiba

Ha csatlakozik valamelyik VPN ausztrál szerveréhez, és továbbra sem tudja megnézni a 7plus-ot, néhány lehetséges oka van. Fontos tudni, hogy az streaming szolgáltatások az elmúlt években fokozott erőfeszítéseket tettek a VPN-felhasználók blokkolására, és ennek eredményeként előfordulhat, hogy egyes platformokat időről időre elérhetetlenné tesznek..

A VPN szolgáltatók azonban folyamatosan próbálnak egy lépéssel előre maradni. Mivel a VPN-blokkolást általában az IP-címtartományok feketelistán történik, gyakran megkerülhetik egy másik szerverhez való csatlakozás vagy új IP-cím beszerzése révén..

Ha továbbra sem tudja megnézni a 7plus-ot, akkor lépjen kapcsolatba a VPN támogatási csoportjával. Időnként csak meghatározott kiszolgálók tudják megkerülni a szolgáltatás földrajzi korlátozását, és a személyzet szívesen megmondja, melyiket használja.

Mit nézhetek a 7plus-on?

Lehet, hogy a 7plus nem ismert Ausztrálián kívül, de a felismerhető tartalmak széles választékát kínálja. Az alábbiakban felsoroltuk a Hét Hálózat legnépszerűbb műsorát:

 1. Gray anatómiája
 2. így jártam anyátokkal
 3. Pokol konyhája
 4. A jó orvos
 5. A Windsorok
 6. Otthon és távol
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 12

Adblock
detector