5 legjobb VPN a 9Now számára, így külföldön (Ausztrálián kívül) nézhetsz

A legjobb VPN-k a 9Now számára

A legtöbb nagy streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a 9Now geo-blokkolást is használ annak megakadályozására, hogy a sugárzási területén kívül eső felhasználók bármit megfigyeljenek. Ha külföldről próbál belépni a webhelyre, az azt jelenti, hogy „Sajnálom, a 9Now csak Ausztráliában érhető el.”

Ha azonban szeretné megnézni a 9Now olyan országok tengerentúli térségét, mint például az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Franciaország, Spanyolország vagy Németország, akkor van egy megoldás. A forgalom titkosítása és az online tevékenységek megfigyelésének megakadályozása mellett a VPN-k lehetővé teszik a helyed megkódolását is. Ez lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott szolgáltatások használatát, mintha valóban a kívánt helyen lenne.

Ha nincs ideje elolvasni az egész cikket, akkor ugrik tovább, ha megnézed a 9Now megtekintésére szolgáló legjobb VPN-ek listáját:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk a 9Now számára! A szupergyors kiszolgálók egyszerűen feloldják az ausztrál tartalmakat. Nagyszerű streaming HD formátumban, privát és biztonságos. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Költségvetési választás, amelyet a kezdők előnyben részesítenek a könnyen használható alkalmazások miatt, amelyeket könnyű telepíteni és beállítani. A tesztelés lenyűgöző streaming sebességeket tárt fel.
 3. NordVPN Az ausztráliai tucatnyi szerverrel rendelkező olcsó veteránszolgáltatónak nincs problémája, hogy jó sebességgel feloldja a 9Now alkalmazást.
 4. IPVanish Ha androidos készüléket használ a távirányítóval, mint például a Kodi, imádni fogja a felhasználói felületet. HD streaming a legtöbb szerveren.
 5. PrivateVPN Új, újonnan megjelenő hálózat lenyűgöző streaming szolgáltatás-listájával, amelyet fel tud tiltani.

Minden VPN azonban különbözik, ezért alapvető fontosságú a megfelelő választás. Az egyik VPN-től a másikig terjedő szolgáltatások között szerepel többek között a sebesség, a kiszolgáló száma, a biztonság és az ügyfélszolgálat. A 9Now legjobb VPN-jeinek kiválasztásakor olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 • Feloldhatja a 9Now és hasonló, geo-blokkolt ausztrál szolgáltatások blokkolását.
 • Széles szerverhálózattal rendelkezik, ideális esetben több ausztrál szerver közül választhat.
 • Elég gyors ahhoz, hogy élő HD HD video stream nélkül zavarjon.
 • Erőteljes titkosítást használ, és különféle további biztonsági funkciókat kínál.
 • Nem naplóz semmilyen személyesen azonosítható információt, vagy még jobb, ha nem naplózza.

Hogyan feloldhatja a 9Now külföldről történő blokkolását egy VPN segítségével

Soha nem használt VPN-t? Nincs probléma: a földrajzilag blokkolt platformok feloldása, például a 9Now külföldről, gyors és egyszerű.

 1. Először válassza ki a streaminghez megfelelő VPN-t (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Néhány különféle verzió közül lehet választani, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelő-e.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik ausztrál szerveréhez.
 4. Próbálja meg betölteni a 9Now webhelyet. Töltse be a kívánt módon, de ha nem, akkor törölje böngészője gyorsítótárát és sütiket, mivel a 9Now tárolja a helyadatokat a webhelyre való belépés korábbi kísérleteiből.

Ha egy műsort élőben szeretne nézni, akkor erősen javasoljuk, hogy futtassa a fenti lépéseket, még mielőtt az ténylegesen elindul. Ilyen módon, ha a VPN nem működik a kívánt módon, akkor lehet, hogy még van ideje kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, és nem kell hiányoznia.

INGYEN FELTÉT VPN: Ha rövid távú VPN-lefedettséget keres, például ha külföldre megy nyaralni, akkor nem kell fizetnie. Ehelyett kihasználhatja az ExpressVPN ingyenes 30 napos pénz-visszatérítési garanciaidőjét. Miközben előleget kell fizetnie, bármikor visszavonhatja a teljes visszatérítés megszerzését, kérdés nélkül.

A legjobb VPN-k a 9Now számára

Vessen egy pillantást az alábbiakra, és megtalálja a 9Now külföldi streaminghez tartozó legjobb VPN-ek listáját:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks 9NowTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel rendelkezik világszerte (beleértve a négy különböző ausztrál városban is több kiszolgálót), és elég gyors a 9Now élő közvetítéséhez észrevehető pufferelés nélkül.. Ez egyben a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz való hozzáférés egyik legjobb VPN-je, és feloldhatja azokat a szolgáltatásokat, mint a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer külföldről.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval (csak asztali számítógépen), tökéletes előremeneti titoktartással, valamint a DNS és az IPv6 szivárgásvédelemmel védi a forgalmat.. Ügyfélszolgálati csapata bármilyen probléma esetén élő chat-en keresztül elérhető a nap 24 órájában. Az ExpressVPN nem naplózza munkamenet- vagy tevékenységi adatokat, és lehetővé teszi a Bitcoinban történő fizetést, azaz szinte teljesen névtelen online.

Ez a VPN rendelkezik Linux, Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokkal. Ezt manuálisan kell telepíteni a vezeték nélküli útválasztókra, de mivel az ExpressVPN egyedi firmware-t biztosít, ez egy gyors és fájdalommentes folyamat.

Előnyök:

 • Kivételes az ausztrál felhasználáshoz és az ausztrál tartalmakhoz való hozzáféréshez külföldön
 • Gyors, megbízható sebesség - HD tartalom streaming vagy nagy fájlok letöltése / feltöltése
 • Csúcsminőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • Fantasztikus 24 órás ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

A lezáráshoz szükséges legjobb VPN 9Now: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Elsőbbséget élvez az adatvédelemben, gyors, biztonságos kapcsolatokat kínál, és kiváló feloldási képességgel büszkélkedhet. A legjobb, hogy egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így teljesen kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a 9NowTests 2020 január 9-i zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost szolgáltatását úgy tervezték, hogy a lehető leginkább felhasználóbarát legyen. Lehetővé teszi akár az 5700+ szerver közül egy (közvetlenül Ausztráliában 104) kiválasztását, vagy hozzárendelését annak alapján, hogy streaming, fájlmegosztás vagy csak az internetet szeretné használni nyomon követés nélkül. Sőt, a CyberGhost magában foglalja egy kattintásos feloldást számos népszerű streaming-platformon, beleértve az Amazon Prime Video-ot és a Sky Go-t. Míg a 9Now kifejezetten nem szerepel, megerősíthetjük, hogy ez a szolgáltatás jelenleg lehetővé teszi, hogy probléma nélkül hozzáférhessen erre a csatornára.

A CyberGhost 256 bites titkosítást, valamint az IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelmet használ az online tevékenységek magántulajdonában tartása érdekében. Van egy mindig bekapcsolt kapcsoló, amely azonnal leállítja az összes adatátvitelt, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel. Ez a VPN nem rögzíti a munkamenet vagy tevékenységek adatait, és elfogadja a Bitcoin fizetéseket, így a lehető legbiztonságosan és névtelenül böngészhet. Ha bajba kerül, élő chat-en keresztül a nap 24 órájában elérhetővé válhat.

A CyberGhost kezdőbarát alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS, Linux és iOS rendszerekhez. A támogatott internetes útválasztókhoz azonban kézi beállítás szükséges.

Előnyök:

 • Több tucat gyors osztrák szerver
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek
 • A tesztelés lenyűgöző sebességeket tárt fel a streaminghez
 • Az összes biztonsági szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Könnyen kezelhető. A nagy szerver képviselet Ausztráliában ideálisvá teszi őket a 9Now alkalmazáshoz. Néha küzdhet más népszerű streaming oldalakkal. Nincsenek naplók, és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a 9NowTests 2020 január 9-i zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN az egyik legnagyobb elérhető hálózat, 60 országban több mint 5700 szerverrel, 242 szerverrel Ausztráliában. Nagy sebességet biztosít, akár hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, sőt P2P fájlmegosztásra és DDoS védelemre optimalizált szerverekkel is rendelkezik. Képes probléma nélkül feloldni a nagyobb streaming platformokat, mint például a Netflix, a Hulu és természetesen a 9Now.

Az NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendkívül fejlett biztonsági beállításokat hozzanak létre. A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, de van egy alkalmazás-specifikus kikapcsoló, automatikus hirdetés-blokkolás, egy rosszindulatú program szkenner, valamint védelem az IPv6, a DNS, a WebRTC és a port-továbbítás szivárgásaival szemben. A magánélettudatos felhasználók akár dupla VPN-t is használhatnak, VP-vel hozzáférhetnek a Tor-hoz, és névtelenül feliratkozhatnak a Bitcoin-ra és egy átadható e-mail címre. A NordVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

Ez a szolgáltató alkalmazásokat kínál Windows, Linux, MacOS, iOS és Android eszközökhöz. A hálózati útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Az ausztrál szerverek külföldön férhetnek hozzá az ausztrál tartalomhoz
 • Elég gyors kiszolgálók a HD streaminghez
 • Kiváló minőségű adatvédelem és biztonság beépítve az alkalmazásokba
 • Az élő csevegés segíthet a kézi konfigurálásban

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás jól néz ki, és rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, de rendkívül nehézkes és hajlamos zárni - frissítést igényel

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó választás. Nagy értékű opció, amely feloldhatja a 9Now zárolását. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jó a magánélet és a biztonság szempontjából. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a 9NowTests 2020 január 9-i zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish ideális azok számára, akik szeretnék streamálni minden eszközükön. Először is, több mint 1300 szerverrel rendelkezik, amelyek 75 lefedettséget fednek fel világszerte, 67 pedig Ausztráliában, és elég gyors a HD tartalom streamingéhez észrevehető pufferelés nélkül. Ezenkívül az IPVanish kiváló többplatformos támogatással büszkélkedhet, és lehetővé teszi akár tíz eszköz egyidejű csatlakoztatását, azaz minden eszközt egyetlen fiókkal megóvhatja..

Az IPVanish nem naplózza azokat az információkat, amelyek segítenek a tevékenységei visszakeresésében. A 256 bites titkosítást és a kill kapcsolót használja a forgalom biztosításához, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet biztosítja annak érdekében, hogy véletlenül ne tegyen fel semmilyen személyes információt. Ez a VPN emellett lehetővé teszi az OpenVPN forgalom tompítását, az IP-cím rendszeres megváltoztatását és az összes helyi forgalom blokkolását. Ha bármilyen probléma merül fel, 24 órán keresztül veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő csevegéssel.

Ez a VPN a Windows, MacOS, iOS, Android és Amazon Fire alkalmazásokkal érkezik. Linux rendszerekkel és vezeték nélküli útválasztókkal működik, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Több mint 60 szerver működik Melbourne-ben és Sydney-ben
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre
 • Erős a magánélet és a biztonság szempontjából

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú

MINDEN ESZKÖZ VÉDELME: Az IPVanish nagy sebességgel, erőteljes biztonsággal, nem naplózási házirenddel és nagyobb eszközkapcsolat-korláttal rendelkezik, mint a legtöbb. Mindegyik terve egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámlára automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a 9NowTests 2020 január 9-i zárolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN hálózata kisebb, mint versenytársaknál (mintegy 80 globális szerver, csak egy Ausztráliában), de képes nagyobb sebességre. Ez ideálissá teszi azokat az embereket, akik földrajzilag blokkolt tartalmakat szeretnének streamálni a Netflix, a PlayStation Vue vagy a Hulu webhelyen, ugyanakkor biztosítja, hogy a 9Now élőben a lehető legmagasabb minőséget tudja nézni, dadogás vagy szünetek nélkül..

Ez a szolgáltatás védi a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgásokat, miközben a tevékenységeit 256 bites titkosítással és megszakító kapcsolóval titkosítja.. Ez lehetővé teszi a Bitcoinban történő fizetést, és nem jelent meg személyes azonosításra alkalmas információt, így regisztrálhat egy átjárható e-mail címmel, és szinte teljes névtelenséggel böngészhet az interneten. A 24/7 élő csevegés elérhető, ha bármilyen segítségre van szüksége, és az alkalmazottak távolról is csatlakozhatnak a számítógépéhez a szoftver telepítéséhez vagy konfigurálásához..

Előnyök:

 • Az ausztrál szerverek gyorsak, és feloldják a legtöbb földrajzi korlátozású tartalmat
 • A korlátlan sávszélesség, a nagy sebesség és a P2P-kompenzáció azt is jelenti, hogy torrentingre alkalmas
 • Legfeljebb hat eszközt használhat egyszerre

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a 9Now alkalmazást. Jó böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás csevegési támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Nézhetek egy 9Now-t egy ingyenes VPN-sel?

Első pillantásra az ingyenes VPN-ek vonzó lehetőség lehetnek, ám több okból kifolyólag nem javasoljuk azok használatát. Először is, mivel több felhasználó rendelkezik, mint amennyit hálózatuk támogatni tudnak, ezek a szolgáltatások csak rendkívül lassú sebességet kínálhatnak. Ez rossz választást jelent számukra a streaming számára, mivel a lassú sebesség hosszú pufferelési idõket és dadogó videót eredményez. Ha élő videót nézel, ez általában azt jelenti, hogy teljes egészében hiányzik a műsor részei. Ezenkívül a 9Now nagyon szigorú földrajzi blokkoló intézkedésekkel rendelkezik, és nagyon valószínűtlen, hogy ingyenes VPN-sel fér hozzá..

Az ingyenes VPN-k nem merülnek ki a tulajdonosok szívének jóságán. Ezek vállalkozások, és mint ilyenek, valahogy kell pénzt keresniük. Majdnem mindig észreveszi, hogy hirdetéseket szúrnak be, de ez nem az egyetlen mód, amellyel bevételt generálnak. Egyesek nyomkövető sütiket tárolnak a felhasználó eszközén; ezek lehetővé teszik számukra, hogy értékes információt gyűjtsenek a fogyasztói böngészési szokásokról, amelyeket később, a felhasználó tudása nélkül, a legmagasabb licitálóknak el lehet adni..

Ezek a szolgáltatások jelentős biztonsági kockázatokkal járnak. A kutatások kimutatták, hogy tucatnyi rosszindulatú szoftvert hordozó, ingyenes VPN-alkalmazás található a Google Play Áruházban. Ezenkívül számos olyan ingyenes VPN, amelyek nem próbálják megfertőzni az eszközt, lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy titkosítás nélkül böngészjenek, és érzékenyek a DNS és az IPv6 szivárgásokra. A közismert szolgáltatások sem garantálják az Ön biztonságát, amint azt 2015-ben találtuk, amikor Hola-ról kiderült, hogy elősegíti a bothálózatot ügyfelei tétlen sávszélességével.. A legjobb módja annak, hogy biztonságban maradjunk, ha VPN-t használunk az ügyfél elsődleges adatvédelmi politikájával szemben.

Összefüggő: Hogyan szerezzünk egy ausztrál IP-címet

Regisztrálhatok a 9Now-ba külföldről?

9Now megköveteli, hogy hozzon létre egy fiókot, mielőtt bármit megnézhet, akár élőben, akár igény szerint. Nincs fizetendő díj, és ez a folyamat csak egy percet vesz igénybe; akkor csak igazolnia kell az e-mail címét.

Kissé szokatlan módon a teljes 9Now webhely geo-lock helyzetben van, nem csak a videói. Ez azt jelenti, hogy ha Ausztrálián kívül tartózkodik, akkor csak akkor tud regisztrálni, ha nincs VPN-je.

Mit nézhetek a 9Now-n?

A 9Now meglehetősen kiterjedt élő és igény szerinti tartalom könyvtárat kínál. Az alábbiakban felsoroltuk a szolgáltatás legnépszerűbb címeit:

 • 2 törött lány
 • Határvonal
 • Ellen
 • ER
 • Szerelem Island Ausztrália
 • Steven Universe
 • Az ősrobbanás elmélet
 • A hang
 • Yokai Watch
 • Fiatal Sheldon

Lásd még:

 • A legjobb VPN-ek Ausztráliában
 • Hogyan szerezzünk egy ausztrál IP-címet
 • Az ausztrál TV nézése külföldön
 • Hogyan nézhetjük meg a Foxtel Go külföldön egy VPN-t
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 76 =

Adblock
detector