5 legjobb VPN a Chromecast számára 2020-ban: Hogyan állítsunk be egy Chromecast VPN-t

5 legjobb VPN a Chromecasthoz

A Chromecast az egyik legnépszerűbb digitális médiaeszköz, amellyel video- és más médiumokat streamálhat az online csatornák széles köre és a TV között. sajnálatos módon, sok ilyen csatorna földrajzilag zárolva van, ami azt jelenti, hogy csak egy adott országból érheti el őket. Néhány élő közvetítésre vonatkozhatnak az áramszünet korlátozások is, amelyek megakadályozzák a felhasználókat, hogy egy adott régióban élő sport- és egyéb eseményeket nézzenek. VPN, rövidítés a virtuális magánhálózathoz, megkerüli a földrajzi korlátozások sokaságát és lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról megnézze kedvenc streaming csatornáit.

A VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és egy közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt az Ön által választott távoli helyre, ezáltal elrejti valós helyét a streaming szolgáltatásból.

A Chromecast kapcsán azonban van néhány korlátozás, amelyeket figyelembe kell venni. Elsősorban: A Chromecast eszközök nem támogatják a VPN-ket. Még akkor is, ha sikerült gyökérzelnie az eszközt, nehéz lenne ezt beállítani. Az intelligens DNS-proxyk, amelyek gyakran helyettesítik a VPN-ket, szintén nem támogatottak. Emiatt, azt javasoljuk, hogy állítsa be a VPN-t egy wifi útválasztón, majd csatlakoztassa a Chromecastot ehhez az útválasztóhoz. Ez az összes internetes forgalmat átirányítja a Chromecastból a VPN-kiszolgálón keresztül, lehetővé téve ezzel a geo-lock adatfolyamok feloldását. Később ebben a cikkben néhány lehetőséget mutatunk be ennek beállításához.

A bejegyzés többi részében mindazon VPN-ekkel foglalkozunk, amelyek a mi top 5 listánkat tették, de ha kevés az ideje, itt van egy gyors lecsökkentés:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. Lépésről lépésre útmutatók a Chromecast beállításához. Feloldja a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek hatalmas választékát a világ minden tájáról. A gyors sebesség és a magas szintű biztonság 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.
 2. NordVPN Költségvetési szolgáltató, amely többféle módon kínál együttműködést a Chromecastdal. Eltávolítja sok népszerű streaming webhelyet jó sebességgel.
 3. CyberGhost A könnyen használható alkalmazások révén ez kiváló választás a kezdők számára. Néhány leggyorsabb szerver, amelyet streaming szempontjából teszteltünk.
 4. PrivateVPN Széles körű támogatás és oktatóanyagok a Chromecast beállításához. Jó streaming sebesség és feloldó képességek.
 5. VyprVPN A gyors kiszolgálók alkalmasak streamingre. Több csatlakoztatott eszközt képes kezelni. Vannak olcsóbb opciók, amelyek magasabbak ezen a listán.

A VPN kiválasztásának kritériumai a Chromecast számára

Nem minden VPN képes jól felszabadítani a streaming webhelyeket, ami a következő korlátozáshoz vezet bennünket. Számos streaming szolgáltatás blokkolja az ismert VPN-kiszolgálók kapcsolatait, tehát olyan VPN-re van szüksége, amely felülmúlja ezeket a tűzfalakat.

Mindezt szem előtt tartva, a következő kritériumok alapján kidolgoztuk a Chromecast számára a legjobb VPN-k listáját:

 • Konfigurálható egy útválasztón
 • Feloldja az olyan streaming csatornák blokkolását, mint a Netflix
 • Gyors, megbízható csatlakozások a kiváló minőségű, megszakítás nélküli streaminghez
 • Erős biztonság és nem naplózott adatvédelmi politika
 • Gyors és hozzáértő ügyfélszolgálat

A legjobb VPN-ek a Chromecast számára

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN feloldja a Netflix USA, a Hulu, az Amazon Prime Video, az HBO, a SlingTV és a BBC iPlayer blokkolását. A webhelyen oktatóprogramok találhatók, amelyek kifejezetten a VPN beállításához szükségesek a Chromecast segítségével, és a nap 24 órájában elérhető élő csevegési támogatás áll az Ön rendelkezésére. Gyors üzenet felvétele a támogatási csoportnak, hogy megkérdezze, mely szervereket használja egy adott streaming szolgáltatáshoz, mivel nem mindegyik fog működni.

Ha nem akarja átélni az útválasztó konfigurálásának nehézségeit, akkor az ExpressVPN fedezi Önt: a társaság a kezét a legeredményesebben előre konfigurált, VPN-kompatibilis útválasztókkal biztosítja a játékban. Készíti a saját útválasztójának firmware-jét, amelyet ingyenesen letölthet és telepíthet saját útválasztóra (ha kompatibilis), vagy megvásárolhat egy előre konfigurált útválasztót, amelyet már beállított az Ön számára.

Az útválasztó firmware lehetővé teszi, hogy kiválassza a csatlakoztatott eszközöket, hogy átjuthassanak a VPN-en keresztül, és melyek normál internetkapcsolatot használnak. Az eszközök kezelése és a beállítások módosítása intuitív és egyszerű a jól megtervezett műszerfalnak köszönhetően.

Az ExpressVPN több mint 3000 szervert üzemeltet 94 országban. A cég nem tart naplót az Ön IP-címéről vagy forgalmi tartalmáról, és minden kapcsolatot 256 bites titkosítással és tökéletes előremenetileg titoktartással védünk. Egyszerre öt eszközt csatlakoztathat, és az útválasztó csak egy eszköznek számít. Az alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Android, Fire TV és Linux rendszerekre is elérhetők.

Előnyök:

 • Telepíthető router szintjén az intelligens TV-khez
 • A szupergyors szerverek szinte bármilyen népszerű streaming szolgáltatást feloldhatnak
 • A szerver sebessége nagyszerű a HD streaminghez és a gyors letöltéshez
 • Az összes forgalmat titkosítja, hogy megakadályozza az internetszolgáltató szippantását és fojtását
 • Több száz alacsony késleltetésű szerver közül lehet választani
 • A támogató személyzet segítőkész, jól tudható és éjjel-nappal működik

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatóknál

A Chromecast legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a legjobb választás, és öröm használni. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet nagysebességű kapcsolatokhoz igazítanak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz verni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN A Netflix USA, a Hulu, az Amazon Prime Video, a Sling TV és a BBC iPlayer felsorolja a felcsatolható csatornák között. A NordVPN online tudásbázisa óriási választékot tartalmaz a VPN beállításához szinte minden típusú kompatibilis útválasztón. Előzetesen átvillogott útválasztókat is megvásárolhat, amelyek már konfigurálva vannak az NordVPN kiszolgálóival a FlashRouters, egy NordVPN leányvállalat révén. Ezek általában a Tomato vagy a DD-WRT firmware-t használják, ami jó, de nem olyan gyors és egyszerű, mint az ExpressVPN egyedi firmware-je..

A NordVPN lehetővé teszi az iparág legjobb hat egyidejű csatlakozását. Az alacsony árat kombinálva ez az egyik elérhető legjobb ajánlat, főleg ha megosztja fiókját családjával vagy lakótársaival. Az összes adatot katonai titkosítás védi, és a NordVPN a felhasználóinak semmilyen naplót nem tart. Néhány szerver a további biztonság, stabilitás és gyors letöltés céljából specializálódott. Körülbelül 6014 szerverrel kb. 5 114 szerverrel több mint 60 országban a gyors kapcsolat megtalálása nem jelent problémát. Az alkalmazás még azt is megmondja, milyen messze van egy szerver és az egyes kiszolgálók jelenlegi kapacitása.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Konfigurálható közvetlenül néhány wifi útválasztóra. Előre konfigurált útválasztók szintén rendelkezésre állnak
 • Alacsony költségvetésű szolgáltató, amely nem húzza ki az adatvédelmet és a biztonságot
 • A sebességek elég gyorsak a HD streaminghez
 • Könnyen használható alkalmazások az összes főbb platformhoz
 • 24/7 élő chat támogatás elérhető

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás egy kicsit nehézkes, ezt megteheti a frissítés

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó ár-érték arányú mindenoldalú. Nagyon jó lehetőség, amely jól működik a Chromecastdal. Akár 5 másik eszközt is csatlakoztathat egyszerre. Jól működik a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost feloldja a Netflix USA, az Amazon Prime Video, a Sling TV és a BBC iPlayer blokkolását sok más streaming csatorna között. A telepítési útmutatók elérhetők a weboldalon a DD-WRT és a Tomato wifi útválasztókhoz. Az előre konfigurált DD-WRT útválasztók a FlashRouters segítségével érhetők el.

Az ügyfelek egyszerre akár öt eszközt is csatlakoztathatnak egy szabványos terv szerint. 256 bites AES titkosítás és tökéletes titkosítás az adatokat tárolja a VPN alagútban. A romániai székhelyű vállalat nem vezet nyilvántartást a felhasználók tevékenységéről vagy IP-címéről. A CyberGhost az írás idején 59 országban közel 3600 szervert működtet.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Közvetlen útválasztó konfiguráció elérhető
 • Teszteink átlagon felüli HD streaming sebességeket fedeztek fel
 • Szerencsére felszabadít egy sor földrajzilag korlátozott tartalmat
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni

Hátrányok:

 • Nem enged fel annyi streaming webhely blokkolását, mint mások a listán

KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Egy másik költségvetési lehetőség, amely jól működik a Chromecastdal. Nem tárol internetes tevékenységi naplókat és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. Küzdhet néhány népszerű streaming webhely feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Relatív újonc, így kisebb kiszolgálói hálózattal rendelkezik, mint a listán szereplők, de lépést tart a nagy szereplőkkel a sebesség, a magánélet és a feloldó képességek terén. Hozzáférést kap a Netflixhez, a BBC iPlayerhez, az Amazon Prime Video-hoz, a Sling TV-hez és még sok máshoz - a szolgáltatás mindent feloldott, amit eddig dobtunk. Nincs elérhető előre konfigurált útválasztó, de a PrivateVPN számos útmutatót tartalmaz az OpenVPN és L2TP / IPSec kapcsolatok beállításához a legnépszerűbb útválasztó firmware-re.

Ha nem akarja beállítani, a PrivateVPN távoli segítséget nyújt a TeamViewer-en keresztül, amelyben a támogatási képviselő távolról vezérelheti számítógépét. Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat. A titkosítási szabványok szigorúak, és a vállalat betartja a szigorú bejelentkezési szabályokat.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez.

Előnyök:

 • Hírnevet szerez az egyre növekvő webhelyek listája miatt, amelyeket feloldanak
 • Beállítható úgy, hogy otthoni wifi útválasztóval működjön
 • A tesztelésnél az átlag feletti streaming sebességek
 • A magánélet és a biztonság kiemelkedő jelentőségű

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Nincs 24 órás élő chat

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Jól működik a Chromecastlal, és akár 6 eszközt is lehetővé tesz ugyanarra a fiókra. Kis szerver szám. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN feloldja a Netflix USA feloldását, de más streaming csatornákkal küzdhet, amelyek blokkolják a VPN-kapcsolatokat. A cég saját útválasztó alkalmazást készít, de csak akkor működik, ha az útválasztón már van Tomato MIPS / ARM firmware. Az útválasztó magában foglalja az obfuzkációt (Chameleon), a privát DNS-t (VyprDNS), és lehetővé teszi a VPN-beállítások megadását minden csatlakoztatott eszközhöz, beleértve a Chromecastot is. Sokkal könnyebb beállítani és használni, mint a szokásos Tomato vagy DD-WRT firmware-nél. Ha nincs Tomato útválasztója, akkor megvásárolhatja sajátját vagy megvásárolhat egy előre konfigurált VyprVPN útválasztót a FlashRouters alkalmazásból.

Az alap-előfizetés három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, a prémium szint öt. A VyprVPN az osztályban a legjobb titkosítást használja, és nem tartja nyilván a felhasználói tevékenységek naplóit, de a valós IP-címet 30 napig naplózza. A társaság saját szerverhálózat tulajdonosa és üzemeltetője, melynek száma 60 országban több mint 700.

Alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, iOS, Android és bizonyos Tomato útválasztókhoz.

Előnyök:

 • Van egyedi alkalmazás a paradicsom útválasztókhoz, manuálisan konfigurálható az OpenVPN segítségével
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag blokkolt webhelyek feloldását
 • Kiváló titkosítás és tisztességes adatátviteli sebesség

Hátrányok:

 • Az alkalmazások sima, de nincsenek speciális konfigurációs lehetőségek
 • Nem a legolcsóbb lehetőség ebben a listában
 • Nincs előre konfigurált DD-WRT útválasztó

Könnyen használható: A VyprVPN felhasználóbarát. Nincs probléma a Chromecastdal. Feloldja a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokat. Jó adatvédelem és biztonság, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Chromecast segítségével?

Általában rossz ötlet egy ingyenes VPN használata a Chromecastdal. Az ingyenes VPN-k gyakran változatos taktikákat használnak pénzkereséshez, például a forgalmi adatok begyűjtéséhez személyes adatokhoz, nyomkövető cookie-k beinjektálásához a böngészőkbe és hirdetések weboldalakba illesztésével. Ha egy ingyenes VPN-t telepít az útválasztóra a Chromecasthoz való felhasználáshoz, akkor ez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszközt veszélyeztetheti.

Mindenesetre a legtöbb ingyenes VPN megköveteli, hogy az alkalmazásukat használják, és ne konfigurálják a kapcsolatokat manuálisan, tehát a legtöbb esetben az útválasztó beállítása nem is lehetőség. Nem lesz semmiféle támogatás, amely segítséget nyújt Önnek a beállításhoz. Az ingyenes VPN-k adatkorlátozásokat és sávszélesség-korlátozásokat is bevezetnek, amelyek megszakíthatják az online tevékenységet.

Érdemes havonta néhány dollárt fizetni, hogy megkapja a VPN és a Chromecast használatához szükséges teljesítményt és támogatást.

Hogyan állíthat be egy Chromecast VPN-t egy útválasztón

Miután feliratkozott egy VPN-re, van néhány lehetőség a Chromecast hozzákapcsolására: virtuális útválasztó vagy fizikai útválasztó.

Hogyan csatlakoztathatjuk a Chromecastot egy VPN-kompatibilis virtuális útválasztóhoz

Ez az első lehetőség könnyebb és hozzáférhetőbb a legtöbb ember számára: virtuális útválasztó. Ez létrehoz egy wifi hotspotot, amely egy laptopról sugároz. A wifi-hotspothoz csatlakozó bármely eszköz internet-forgalmát a VPN-kiszolgálón keresztül irányítja.

Ennek a módszernek a legfontosabb hátránya, hogy mindig hordozható számítógépet kell tartania a közelben, és futnia kell, amikor Chromecastját a VPN-sel kívánja használni. A plusz oldalon ingyenes és meglehetősen könnyű beállítani. Csak egy laptopra van szüksége, amely hotspotot vagy virtuális útválasztót képes létrehozni. A legtöbb laptop modell manapság rendelkezik.

Ha Ön PC-felhasználó, olvassa el a VPN-kompatibilis virtuális útválasztó beállításának oktatóprogramját a Windows rendszeren. És ha van Mac, olvassa el a VPN-kompatibilis wifi hotspot beállításának útmutatóját a macOS-on.

Miután konfigurálta a virtuális útválasztót, lépjen be a Chromecast wifi-beállításaiba, hogy csatlakozzon az új hálózathoz.

Hogyan állíthat be egy Chromecast VPN-t egy wifi útválasztón

A második lehetőséghez kicsit tech hozzáértést és kompatibilis útválasztót igényel, de ehhez nem kell tartalék laptopot tartania. Ha VPN-kapcsolatot konfigurál az otthoni wifi-útválasztón, minden hozzákapcsolt eszköz átjárható a VPN-en keresztül, beleértve a Chromecastot.

Ehhez útválasztóra van szüksége a firmware-vel, amely támogatja a VPN-kapcsolatokat. Az olcsó útválasztók valószínűleg nem vágják le - még ha VPN-támogatással is rendelkeznek, az összes forgalom titkosításához és visszafejtéséhez szükséges erőforrások súlyosan befolyásolhatják a teljesítményt.

Ha az útválasztó firmware nem támogatja a VPN-ket, de úgy gondolja, hogy elég erős a munka kezeléséhez, keresse meg a gyártmányt és a modellt, hogy megtudja, kompatibilis-e egy ingyenes és nyílt forrású firmware-rel, például a DD-WRT vagy a Tomato. Az útválasztó készlet-firmware-jét kicserélheti az egyikre, de ne feledje, hogy az erre szolgáló folyamat, melynek neve „villog”, véglegesen károsíthatja az útválasztót, ha nem hajtják végre megfelelő módon..

Ha ez túlságosan félelmetesnek tűnik, fontolóra vegye egy előzetesen átvilágított útválasztó vásárlását, amely már konfigurálva van a VPN-szolgáltató összes szerverével. Ez egy drágább út, de sok időt és időt takarít meg. Az ExpressVPN ismert, hogy az üzleti életben a legjobb VPN-központú router-firmware-t készíti. A cég előre megvilágított útválasztói meglehetősen pennybe kerülnek, de könnyen kezelhetők és nagyszerűen működnek. Még ingyenesen is megszerezheti a firmware-t a meglévő útválasztón, ha kompatibilis, de szüksége lesz ExpressVPN előfizetésre.

A FlashRouters egy harmadik féltől származó kapcsolt vállalkozás a fent ajánlott VPN-ek sokaságához. Eladják a DD-WRT és a Paradicsom útválasztókat, amelyeket előre konfiguráltak a választott VPN szolgáltatóhoz. Ezek nem olyan kedvesek, mint az ExpressVPN firmware, de minden bizonnyal megkapják a munkát.

Miután rendelkezett VPN-előfizetéssel és kompatibilis útválasztóval, ellenőrizze a VPN-szolgáltató webhelyét, hogy megtalálja-e a beállításokat. Mivel az útválasztó firmware-je nagyon változik, mindegyikre nincs egyetlen átfogó utasításkészlet, de a VPN-szolgáltatónak képesnek kell lennie arra, hogy segítsen a tudásbázis vagy az ügyfélszolgálat területén..

Most, hogy konfigurálta az útválasztót, keresse meg a Chromecast wifi beállításait, hogy csatlakozzon az új hálózathoz.

Y2kcrazyjoker4 [CC BY-SA 4.0], a Wikimedia Commons felső képe

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 5 =

Adblock
detector