5 legjobb VPN a Fortnite számára, hogy megkerülje a VPN tilalmát

Hogyan játssza le a Fortnite-ot bárhol VPN-sel

Fortnite jelenleg a legforróbb ingyenes játék, ám sajnos bizonyos iskolákban, főiskolákon és munkahelyeken blokkolva vannak. Ma elmagyarázzuk, hogyan lehet egy virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni a korlátozás megkerülésére és a játékra Fortnite nem számít hol vagy. Megkapta a Fortnite VPN-tilalom vagy proxyhiba? Nincs probléma - azt is megmutatjuk Önnek, hogy a VPN hogyan változtathatja meg az Ön IP-címét, legyőzheti az IP-tilalmakat, és lehetővé teszi az újbóli lejátszást..

Az alábbiakban rengeteg részlettel foglalkozunk mindazon szolgáltatókkal, amelyekben szerepelünk, de ha kevés az ideje, itt van a legjobb VPN-k listája a Fortnite számára:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. Hatalmas szerverhálózat, amely optimalizálva van a nagy sebességű, alacsony késleltetésű kapcsolatokhoz. Feloldhatja a legnépszerűbb streaming tartalmakat az adatvédelem veszélyeztetése nélkül. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Költségvetési választás Fortnite számára. Könnyen használható alkalmazások, amelyek kiválóan alkalmazhatók kezdőknek és gyors kiszolgálóknak.
 3. NordVPN Jó ár-érték arányú szolgáltató nagy, gyors és megbízható szerverhálózattal. Katonai titkosítást és biztonságot alkalmaz.
 4. IPVanish 10 egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és kiválóan alkalmas a Fortnite mobil eszközökön történő lejátszására.
 5. VyprVPN Megfelelő maszkolási technikákat alkalmaz a forgalom típusának észlelésének elkerülésére.

A VPN-k úgy működnek, hogy az internetes forgalmat egy titkosított alagútban mozgatják. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy tevékenységei rejtettek és képesek megkerülni a hálózati tűzfalakat és a webhelyek feketelistáit. Ezenkívül minden csatlakozáskor új IP-címet kap. Ez azt jelenti, hogy tevékenységeit nem könnyű visszakeresni, és lehetővé teszi a könnyű megkerülni Fortnite IP-tilalmak. Mivel az internetszolgáltatója (ISP) nem tudja pontosan megmondani, amit tett, a VPN-k jelentősen növelik az online adatvédelmet.

Fortnite sok beépített csalás elleni szoftverrel rendelkezik, és mivel a VPN-ek felhasználhatók az IP-tilalmak megkerülésére, az Epic Games mindent megtett, hogy megakadályozzák azok használatát. Ha olyan VPN-t próbál használni, amely nem szerepel az alábbi listán, akkor valószínűleg a következő üzenetet fogja látni:Az internetes késés, az Ön IP-je vagy számítógépe, a VPN-használat vagy csalás miatt eltávolították a mérkőzésből. Javasoljuk, hogy ne használjon VPN vagy proxy szolgáltatásokat a Fortnite lejátszásakor.”

A megfelelő VPN kiválasztása a Fortnite számára

Minden VPN különbözik, és nem mindegyik alkalmas a velük való együttmûködésre Fortnite. Egyesek például gyorsabbak, mint mások, míg mások további biztonsági lehetőségeket vagy gyorsabb válaszokat kínálnak az ügyfélszolgálatból. A legjobb VPN-k azonosítása Fortnite, olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 1. Széles szerverhálózat közül lehet választani
 2. Nagy sebességű, alacsony késleltetésű kapcsolatok
 3. Jelenleg nem észlelhető ForniteCsalásgátló rendszere
 4. Példakénti titkosítás és biztonsági szolgáltatások
 5. Naplózási irányelv, amely a felhasználó adatvédelmét helyezi előtérbe

A Fortnite lejátszása vagy az IP-tilalom eltávolítása VPN segítségével

A VPN-k eleinte bonyolultnak tűnhetnek, de valójában nagyon egyszerűek a használatuk. A Fortnite lejátszásáról és az IP-tilalom VPN-sel történő eltávolításáról a következőképpen olvashat:

 1. Iratkozzon fel az alábbi lista egyik VPN-jére (az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftver megfelelő verzióját az operációs rendszeréhez.
 3. Csatlakozás egy szerverhez (ideális esetben egy, amely közel van a tényleges tartózkodási helyéhez, mivel ez a késleltetést a lehető legalacsonyabb szinten tartja).
 4. Próbálj meg játszani Fortnite. Legyen képes játszani a szokásos módon, anélkül, hogy rúgtak vagy tiltottak volna.

A legjobb VPN-k a Fortnite számára

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb VPN-eket Fortnite:

1. ExpressVPN 

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 különböző országban. Ez azt jelenti, hogy bárhol is van, van egy közeli szerver, amellyel játszhatsz Fortnite minimális késéssel. Ennek azonban nem szabad problémának lennie, mivel az ExpressVPN szerverei elég gyorsak ahhoz, hogy HD videókat streamjezzenek észrevehető pufferelés nélkül. Mint Fortnite szinte annyi sávszélességet használ, ez nem jelent sok problémát.
Ez a szolgáltatás számos erős biztonsági lehetőséget kínál, amelyek célja a személyes adatok biztonságának megőrzése. Alapértelmezés szerint engedélyezve van a 256 bites titkosítás, a tökéletes előremeneti titoktartás, a DNS szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló, amely megállítja az adatátvitelt, ha leválasztja a VPN-t. Az ExpressVPN nem tárolja az ülés vagy tevékenység adatait. Bármilyen probléma esetén rendelkezésre áll 24/7 élő csevegés.

Ez a VPN Windows, Android, MacOS, iOS és Linux alkalmazásokkal rendelkezik. Kézzel telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • A Fortnite számára ideális az egyik leggyorsabb VPN, amely sok szerver opciót tartalmaz streaminghez
 • Erőteljes naplók nélküli adatvédelmi politika és az alkalmazásokba épített magas színvonalú biztonság
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • Több száz alacsony késleltetésű szerver közül lehet választani
 • Könnyen feloldhatja a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer blokkolását
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség engedményes kupon nélkül

A FORTNITE LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a legjobb választásunk, és öröm használni a Fortnite-nál. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokra optimalizáltak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost kiváló játék VPN több okból is: könnyen használható, lehetővé teszi, hogy automatikusan megtalálja a leggyorsabb 5700 szerverét, és még a legkevésbé zsúfolt szerverek listáját is tartalmazza. Ideális streaminghez is, és egy kattintásos feloldást kínál a legnépszerűbb streaming platformok között, beleértve az Amazon Prime Video, Netflix és ESPN.

A 256 bites titkosítás és a DNS / IPv6 / port továbbítás szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezve van. A fejlettebb lehetőségek, mint például az automatikus hirdetés- és rosszindulatú programok blokkolása, a megszakító kapcsoló és a HTTPS átirányítás, mind egyszerû kapcsolóval kapcsolhatók be. A CyberGhost szigorú bejelentkezési szabályzattal rendelkezik, így bízhat abban, hogy személyes adatai jó kezekben vannak.

Az egyik legjobb dolog ebben a VPN-ben az, hogy mennyi beállítás szükséges. A CyberGhost MacOS, iOS, Windows, Linux és Android alkalmazásokat biztosít. Kézzel konfigurálható a támogatott internetes útválasztókkal való együttműködésre.

Előnyök:

 • A könnyen használható alkalmazások ezt nagyszerűvé teszik az induláshoz
 • A hálózat túlterhelt és alacsony késleltetésű
 • Az alkalmazások kényelmesen automatikusan csatlakozhatnak a leggyorsabb kiszolgálókhoz
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • Megbízható és tájékozott 24 órás, élő csevegő támogatás

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű költségvetési választás. Erős az adatvédelemben, gyors sebességgel és megbízható a Fortnite-nal. Úgy találtuk, hogy könnyű beállítani és használni. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak a játékhoz. Először is rendelkezésre áll a kiszolgálók száma (több mint 4500 62 országban). De még jobb, ha ezek közül néhány kifejezetten a DDoS támadások enyhítésére készült. Mivel a NordVPN akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és képes felszabadítani olyan platformokat, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video, ideális azoknak, akik gyors, biztonságos, általános célú VPN-t keresnek..

Ez a VPN magában foglalja az összes szokásos biztonsági funkciót - 256 bites titkosítást, DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet és megszakító kapcsolót -, ugyanakkor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kifinomultabb beállításokat készítsenek.. Dönthet úgy, hogy a Tor-t VPN-n keresztül használja, automatikusan blokkolja a rosszindulatú programokat és a hirdetéseket, és akár egyszerre két VPN-hez is csatlakozhat. Nem naplózza személyesen azonosítható információkat, így tevékenységei mindig privát jellegűek.

A NordVPN dedikált alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. A Linux platformokat és a kiválasztott vezeték nélküli útválasztókat támogatja, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Hatalmas gyors, alacsony késleltetésű kiszolgálók hálózata
 • Katonai minőségű 256 bites titkosítás a nagy adatvédelem érdekében
 • Fantasztikus lehetőség streaming és torrenting számára
 • Könnyen megkerülheti a fő geo-lock platformok korlátozásait
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás kicsit nehézkes, mint más szolgáltatók

JÓ ALL-ROUNDER: A NordVPN nagy értékű választás. Egy jó mindaz, aki jól teljesít a Fortnite-val. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish 

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy felhasználóbarát, többplatformos VPN, gyors sebességgel és meglepően széles biztonsági funkciókkal. Világszerte több mint 1000 szerverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi egyidejűleg 10 egyidejű kapcsolat létesítését, és lehetővé teszi a játékot Fortnite mobilon, jelentős lelassulás nélkül.

Az IPVanish ideális azok számára, akik biztonságosan szeretnék használni az internetet, még otthonról távol is. Tartalmaz 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót, valamint védelmet a DNS, az IPv6 szivárgások ellen. Van azonban néhány fejlettebb beállítás. A felhasználók blokkolhatják a LAN-forgalmat, elhomályosíthatják az OpenVPN-forgalmat, és rendszeres időközönként megváltoztathatják az Ön IP-címét. Ez a szolgáltatás nem regisztrál semmilyen személyesen azonosítható információt, így tevékenységeinek részleteit nem lehet harmadik fél számára átadni, még akkor is, ha ezt kérik.

Az IPVanish dedikált alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android, iOS és Amazon Fire TV eszközökhöz. Míg nincsenek alkalmazások Linux eszközökre vagy útválasztókra, a VPN manuálisan telepíthető ezekre a rendszerekre.

Előnyök:

 • Rengeteg alacsony késleltetésű szerver a világon, amelyek jól működnek a Fortnite-val
 • Nincsenek naplók, automatikus lekapcsolóval és wifi védelemmel rendelkezik
 • Az alkalmazások automatikusan csatlakoznak az alacsony késleltetésű kiszolgálókhoz
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre

Hátrányok:

 • 24/7 támogatást igényel, de a jegyek akár egy-két napot is igénybe vehetnek.
 • Az alkalmazások Kínában nem működnek

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish kiválóan alkalmas többcsatlakozást igénylő családok számára. Könnyen beállítható és használható a Fortnite segítségével. Azok a felhasználók részesítik előnyben, akik magas szintű adatvédelmet követelnek meg. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN nagysebességű, saját karbantartással ellátott szerverei vannak az egész világon, bár ezek elsősorban olyan nagy forgalmú területeken vannak csoportosítva, mint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Európa. Saját szakszerű kaméleon szoftverével maszkolja a figyelmeztető jelzéseket, hogy VPN-t használ, és mint ilyen, valószínűleg kevésbé lesz észlelhető játék közben Fortnite vagy bármely más online játék. Ezenkívül a VyprVPN képes blokkolni az olyan streaming webhelyeket, mint a Netflix, a Hulu és a Sky Go, tehát nem csupán a játékhoz.

256 bites végpontok közötti titkosítás, megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem szolgáltatásai vannak benne. Noha ez a VPN naplózza a forrás IP-címét, az adatátviteli mennyiséget és a csatlakozási időt, ezt az információt csak a hálózati diagnosztikai célokra használja, és 30 nap elteltével törli. A VyprVPN 24 órás ügyfélszolgálatot kínál e-mailben, az év 365 napján.

Ez a szolgáltatás könnyen telepíthető alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android számára. Ezenkívül a VyprVPN részletes utasításokat tartalmaz, amelyek megmutatják, hogyan kell manuálisan konfigurálni Linux operációs rendszereken és a támogatott útválasztókon.

Előnyök:

 • Rengeteg alacsony késleltetésű szerver a nagy forgalmú területeken
 • A forgalom elrejtésének jó képességei elkerülhetik a Fortnite észlelését
 • A sebesség gyors és stabil

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség ebben a listában
 • Az alkalmazások sima, de nincsenek speciális konfigurációs lehetőségek
 • A kétszintű árstruktúra kissé zavaró

KORLÁTLAN ADATOK HASZNÁLATA: A VyprVPN felhasználóbarát. Jó sebesség és rendelkezésre állás, mivel az összes szerver a VyprVPN tulajdonában van. Nem a legolcsóbb lehetőség. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Lehetséges-e játszani a Fortnite-t egy ingyenes VPN-sel?

Kísértés lehet arra, hogy ingyenes VPN-t használjon a Fornite, de határozottan javasoljuk, hogy tiltsa ezt. Először: kevesebb szerverrel és több felhasználóval, mint prémium társaiknál, az ingyenes VPN-k általában nem tudnak elég nagy sebességet biztosítani a játékhoz Fortnite simán. Másodszor, az Epic Games sok erőfeszítést tett a VPN-felhasználók felderítésére. Csak néhány olyan szolgáltatás működik, amely most megbízhatóan működik, és ha elkaptak, akkor állandó fiókbetiltás lehetőségével szembesülhet. Az ilyen típusú tilalmat nem lehet megkerülni egy VPN-sel, ezért miért vállalja a kockázatot??

Senki sem indít ingyenes VPN szolgáltatást szívéből fakadóan. Mint minden üzlet, léteznek pénzkeresés céljából is. Mivel azonban nem számítanak fel előre fizetést, más módszereket kellett kidolgozniuk a profit generálására. Ezek a módszerek a hirdetéseknek a meglátogatott webhelyeken történő elhelyezésétől a tevékenységek sütikkel történő nyomon követéséig terjednek, még a kapcsolat megszakítása után. Az így kapott tevékenységi profil az Ön tudta nélkül harmadik félnek eladható.

A VPN-k célja az online biztonság fokozása, ám sok ingyenes szolgáltatás valójában jelentős veszélyt jelent az Ön személyes adatainak védelmére. Sok ingyenes VPN valójában nem titkosítja a forgalmat egyáltalán, és ami még rosszabb, néhányan még rosszindulatú programokat telepítenek az eszközére. Láttuk azokat az eseteket, amikor az ingyenes VPN-k árnyékos üzleti gyakorlatokba kezdtek, például eladták felhasználóik sávszélességét egy botnetben való felhasználás céljából. Javasoljuk, hogy használjon megbízható VPN-szolgáltatót, akinek története az ügyfelek magánéletének védelme. Ez megvédi Önt és megakadályozza, hogy adatait a legmagasabb licitálóknak értékesítsék.

VPN-t használtam, de még mindig nem tudok játszani a Fortnite-t. Miért?

Fortnite Úgy tűnik, hogy három különböző típusú tilalom van: az egyik az Ön IP-címén alapul, az egyik a rendszer egyik összetevőjének hardveres azonosítóján (HWID) alapul (leggyakrabban az alaplapon), és egy, amely hatékonyan teszi a fiókját használhatatlanná. A VPN-k csak az IP-tilalmakat tudják megkerülni; eltérő IP-címet kaphat egyszerűen egy másik kiszolgálóhoz történő kapcsolódással.

A hardvertilalmak nehezebben kerülhetők ki, de lehetséges. Fortnite A fórumokon árnyékos szoftverekkel kapcsolatos ajánlások vannak tele, amelyek állítólag megváltoztathatják a HWID-t, de ezek valódi fenyegetést jelentenek a rendszerére, ezért ezeket teljes mértékben el kell kerülni. Ehelyett a valóban meghatározottaknak három választási lehetősége van: használjon másik számítógépet, telepítse újra az operációs rendszert, vagy módosítsa a HWID-t a beállításjegyzék-szerkesztőben (nem ajánlott).

Ha az egész Fortnite A fiókot tiltják, és csak akkor használhatja újra, ha a tiltást a támogató személyzet támadja meg.

Hogyan korlátozhatom a Fornite számlatilalom káros hatásait??

Ha attól tart, hogy esetleg kap egy Fortnite számlatilalom, néhány dolgot megtehetsz a károk ellensúlyozására. Először csak olyan számlát használjon, ahol még nem fizetett semmit, akár kozmetikai bőrről, akár V-Bucksról, akár a Game Pass-ról. Ez azt jelenti, hogy csak a Battle Royale játékmódhoz férhet hozzá.

Másodszor, miután feliratkozott egy VPN szolgáltatóra, kövesse őket a közösségi médiában. Ha egy szolgáltatás frissíti az észlelési intézkedéseket, akkor a VPN-szolgáltató valószínűleg kiad egy frissítést, amelyben megadja, hogy mely szerverek továbbra is működnek. Bizonyos esetekben tanácsot kaphat arra, hogy ideiglenesen hagyja abba a játékot. A VPN-szolgáltatások gyakran viszonylag gyorsan képesek legyőzni az új észlelési funkciókat, tehát nem kell sok leállás.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 49

Adblock
detector