5 legjobb VPN a kanadai TV külföldi nézéséhez

Meg szeretné nézni a kanadai szolgáltatásokat, mint például a TVA, a Sportsnet, a TSN, az RDS és a CBC? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet élőben közvetíteni a kanadai TV-t. Megmutatjuk azt is, hogy a virtuális magánhálózat (VPN) lehetővé teszi-e a regionális korlátozások megkerülését és az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Spanyolországból, Franciaországból, Németországból vagy bárhol másutt érkező kanadai tévénézés megtekintését..  

5 legjobb VPN a kanadai TV külföldi nézéséhez

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, lehetővé téve az internet biztonságos böngészését anélkül, hogy a tevékenységeit hackerek, hálózati rendszergazdák vagy az internetszolgáltató (ISP) figyelnék. Az internetszolgáltatók korábban csökkentették a gyakran adatfolyamot folytató felhasználók sebességét, de mivel nem tudják pontosan megmondani, mit csinálsz VPN használatakor, a fojtást nehezebb igazolni..

Van egy másik előnye a VPN-sel történő streamingnek: ezek lehetővé teszik a más országokból származó, geo-blokkolt szolgáltatások elérését. Amikor csatlakozik egy VPN szerverhez, ideiglenes, régióspecifikus IP-címet kap. Mivel sok streaming platform megkérdezi az Ön IP-címét, hogy ellenőrizze, hogy a műsorszórási területén tartózkodik-e, a VPN-en keresztül történő hozzáférés rendkívül egyszerűvé válik.

Hogyan nézhetjük meg a kanadai TV-t külföldről VPN segítségével

Új a VPN-eknél, és nem biztos benne, hogyan kezdje el? Csak kövesse az alábbi lépéseket a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és a kanadai tévézáshez a világ bármely pontjáról:

 1. Először válassza ki a megfelelő VPN szolgáltatót (javasoljuk az ExpressVPN használatát).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Hitelesítő adataival jelentkezzen be az alkalmazásba.
 4. Csatlakozzon a VPN egyik kanadai szerveréhez.
 5. Próbálja meg betölteni a videót a választott webhelyre. Szinte azonnal el kell kezdenie a lejátszást, de ha nem, akkor ürítse ki a böngésző gyorsítótárát, és törölje a sütiket.

Ha egy konkrét műsorot élőben szeretné megnézni, akkor erősen javasoljuk, hogy kipróbálja a fenti lépéseket, mielőtt az elindul. Ilyen módon, ha a VPN nem működik megfelelően, akkor továbbra is van ideje kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, és esetleg nem kell hiányoznia.

INGYENES PREMIUM VPN: Általában a VPN megtakarítja a legjobb árat a hosszú távú előfizetők számára. Ha azonban csak rövid időre van szüksége lefedettségre, például ha nyaralni megy, vagy csak egy adott eseményt szeretne nézni, akkor az ExpressVPN ingyenes 30 napos próbaverzióját használhatja. Előzetesen kell fizetnie, de bármikor lemondhatja a teljes visszatérítés megkapását. Ez valójában azt jelenti, hogy ingyenesen kaphat kiváló minőségű VPN-t, semmilyen kockázat nélkül.

Megfelelő VPN kiválasztása a kanadai TV streamingjéhez

A kezdőknek gyakran nehéz eldönteni, hogy melyik VPN-t kell használniuk. Végül is olyan sok választás van, és minden szolgáltatás kissé különbözik. Például egyesek nagyobb hálózatokat kínálnak, míg mások a leggyorsabb sebességre vagy a legerősebb biztonsági szolgáltatásokra összpontosítanak. A kanadai TV külföldi nézéséhez a legjobb VPN-ek kereséséhez az alábbi kritériumoknak megfelelőket kerestük:

 • Feloldhatja a népszerű kanadai szolgáltatások, például a CBC, a TVA és a Sportsnet szolgáltatásait
 • Kiterjedt hálózattal rendelkezik, ideális esetben több kanadai szerverrel
 • Erőteljes titkosítást használ, és különféle egyéb biztonsági funkciókat is magában foglal
 • Naplók nem tartalmaznak személyesen azonosítható információkat, vagy ami még jobb, egyáltalán nem tartanak naplókat
 • Jó többplatformos támogatás, minimális funkcionális különbséggel az asztali és a mobil alkalmazások között

Az alábbiakban felsoroltuk a kanadai TV-k külföldön történő közvetítéséhez szükséges legjobb VPN-ket:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN elég gyors ahhoz, hogy élő HD videókat közvetítsen észrevehető pufferelés nélkül, és világszerte több mint 2000 szerverrel mindenki biztosítja, de garantálja az alacsony késleltetésű kapcsolatot. Ráadásul ez a szolgáltatás feloldhatja a nagyobb streaming platformokat, mint például a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video külföldről. Szerverfürtökkel Torontóban, Montrealban és Vancouverben, akár az ExpressVPN segítségével is megkerülheti a regionális NHL áramszünetet.

Ez a VPN 256 bites titkosítást használ, hogy az online tevékenységeket magántulajdonban tartsa. Ezenkívül a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelmet, a tökéletes előremeneti titoktartást, valamint az asztali alkalmazásokban levő kill kapcsolót állítja le, amely leállítja az összes forgalmat, ha váratlanul megszakad.. Az ExpressVPN nem naplózza az Önt azonosító információt, és szinte teljesen névtelenül regisztrálhatunk, ha fizetünk a Bitcoin segítségével. Ha bármilyen segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal élő chat-en keresztül, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Az ExpressVPN tartalmaz alkalmazásokat Windows, Linux, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. A vezeték nélküli útválasztókat manuálisan kell konfigurálni, de az ExpressVPN olyan egyedi firmware-t biztosít, amely ezt a lehető legegyszerűbbé teszi.

Három hónap INGYEN: Iratkozzon fel az ExpressVPN éves tervére itt, hogy három hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -kal csökkentse a költségeket.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost megkönnyíti az online biztonságot. tudsz válasszon egyet a közel 3000 szerver közül (69 Kanadában) közvetlenül, ehelyett pedig válasszon egy feladatot (például a földrajzilag blokkolt patakok elérését vagy a fájlmegosztást biztonságosan), és rendeljen hozzá egy megfelelő kiszolgálót. Nagy sebességgel és akár hét egyidejű csatlakozás megengedett, ez a szolgáltatás ideális azoknak a felhasználóknak, akik minden eszközt meg akarják védeni minimálisan szükséges konfigurációval.

Felhasználóbarát kialakítása ellenére a CyberGhost számos biztonsági funkciót kínál. A forgalmat 256 bites titkosítás védi, kill kapcsoló (mind a mobil, mind az asztali verziókban), valamint az IPv6, a DNS, a port továbbítás és a WebRTC szivárgás elleni védelem. Ez a szolgáltatás nem naplózza az Ön számára visszakereshető információkat.

A CyberGhost rendelkezik Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető Linux alapú platformokra és internetes útválasztókra.

OLVASÓ OLDAL: Szerezzen további hat hónapot ingyen a CyberGhost egyéves szerződésével. Ez magában foglalja a 70% -ot meghaladó árengedményt és egy 30 napos próbaverziót.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Jelenleg 346 szerver van csupán Kanadában, és mintegy 5000 máshol. ez elég gyors ahhoz, hogy megszakítás nélkül továbbítsa a HD vagy 4K tartalmat, akár hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, de külön P2P és anti-DDoS szervereket kínál. Továbbá, ez a szolgáltatás megkerüli a földrajzi blokkolást még a legmakacsabb streaming platformon is. Könnyen feloldhatja a szolgáltatásokat, például a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer, így a CTV és a hasonló kanadai TV-folyamok nem jelentenek problémát.

Ez a VPN nagymértékben testreszabható, és mindent megad, amire szüksége van az online biztonság finomítása érdekében. 256 bites titkosítást használ, és alapértelmezés szerint védi a WebRTC, a DNS és az IPv6 szivárgásokat. Egyszerre két VPN-t használhat, hozzáférhet a Torhoz VPN-sel, és automatikusan blokkolhatja a hirdetéseket vagy a rosszindulatú programokat. A NordVPN bejelentkezési házirendjével rendelkezik, és lehetővé teszi a Bitcoinban történő fizetést. Ez azt jelenti, hogy ha eldobható e-mail címet használ a regisztrációhoz, szinte teljesen nyomon követhetetlen lesz.

Ez a szolgáltatás Linux, MacOS, Windows, Android és iOS alkalmazásokkal rendelkezik. A hálózati útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni.

Három ÉV KEDVEZMÉNY: Takarítson meg 75% -ot, ha feliratkozik a NordVPN hároméves tervére. Ez a havi költségeket csak 2,99 dollárra csökkenti.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish nagy sebességéről és kiváló multiplatformos támogatásáról ismert. Hozzáférést kínál több mint 1100 szerverhez szerte a világon, 35-nél csak Kanadában. Különösen erős választás, ha több eszközt szeretne védeni, mivel ez az akár tíz egyidejű csatlakozást tesz lehetővé míg a legtöbb versenytársa megengedi a három és hat közötti lehetőséget.

Ez a VPN 256 bites titkosítást, DNS és IPv6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót (a szoftver minden verziójában) használ a forgalom védelmére a kíváncsiskodó szemtől. Lehetővé teszi a felhasználók számára az OpenVPN forgalom elhomályosítását, az IP-címek átváltását előre beállított időközönként és az összes helyi forgalom blokkolását. Az IPVanish nem tart semmilyen munkamenetet vagy csatlakozási naplót, tehát tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre. Ez a gyártmány egy népszerű VPN a torrenting és a Kodi számára. Az ügyfélszolgálat készen áll az élő csevegésre, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Az IPVanish alkalmazások elérhetőek Android, Windows, iOS, MacOS és Amazon Fire eszközökhöz. A Linux rendszereket és néhány hálózati útválasztót manuális konfigurációval is támogatnak.

KIZÁRÓLAGOS: Takarítson meg 46% -ot az IPVanish előfizetésével itt. Minden terv tartalmaz egy 7 napos, kockázatmentes próbaverziót.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN két kanadai szerverrel rendelkezik (egy Torontóban, egy Vancouverben) és körülbelül 80 máshol. Mégis hiányzik a hálózat mérete, ez több, mint a sebesség pótlása; A PrivateVPN elég gyors az élő HD videó streamingéhez, bármilyen probléma nélkül. Ezenkívül feloldhatja Kanadában a legnépszerűbb streaming-platformok, köztük az USA Netflix, TVA és Sportsnet Now.

A PrivateVPN védi a DNS, az IPv6 és a WebRTC szivárgásokat, és a tevékenységeit 256 bites titkosítás mögött rejti. Ez is rendelkezik egy szigorú bejelentkezési tilalom, tehát ha fizet a Bitcoinban, és egy regisztrált e-mailt használ, akkor szinte teljesen anonim lesz az interneten. A PrivateVPN ügyfélszolgálata felülmúlhatatlan; 24 órás támogatást kínál az élő csevegés során, és a személyzet távolról telepítheti vagy konfigurálhatja az Ön számára a szoftvert (természetesen az Ön engedélyével).

Ez a VPN a Windows, a MacOS, az iOS és az Android alkalmazásokhoz tartozik. Manuálisan telepíthető Linux eszközökre és támogatott vezeték nélküli útválasztókra.

ÉVES ÜGYLET: Válassza a PrivateVPN egyéves tervét, mellyel további öt hónapot ingyen kaphat, és több mint 70% -ot spórol.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Nézhetek kanadai TV-t külföldön egy ingyenes VPN segítségével?

Bár az ingyenes VPN-k csábítóak lehetnek, nem javasoljuk annak használatát, különösen, ha streaming szeretne. Ezeknek a szolgáltatásoknak kicsi szerverhálózata van, állandó felhasználói beáramlással. Ez jelentős lelassulásokat idéz elő, amelyek a lassú böngészési sebességben és a gyakran dadogó videofelvételekben jelentkeznek, amelyek hosszú ideig tartanak a pufferolással. Ezenkívül a legtöbb ingyenes VPN nem képes megkerülni a népszerű streaming szolgáltatások földrajzi blokkolását, ezért valószínűleg nem lesz képes semmit megnézni.

Az ingyenes VPN-knek valamilyen módon fizetniük kell a hálózatukért, de mivel nem számítanak fel közvetlenül a felhasználóiknak, más módon keresnek pénzt. Majdnem mindig azt tapasztalja, hogy hirdetések támogatják őket, ami semmi új. A probléma az, hogy néhányan nyomkövető sütiket használnak, hogy más módon profitálhassanak a felhasználóikból. Ezek a cookie-k lehetővé teszik a társaságok számára, hogy lapjaikat tartsák azon webhelyek között, amelyeket látogatnak, és milyen gyakran. Ezek az adatok képezhetnek egy részletes felhasználói profilt, amelyet harmadik feleknek kell eladni.

Hacsak nem ismeri a számítógépes hálózatok bínját és bínját, az lehet Nehéz megmondani, hogy akár törvényes VPN-t is használ-e vagy nem. A 283 ingyenes VPN-alkalmazásról szóló 2015. évi felmérés szerint több mint 38% -uk tartalmazott rosszindulatú programokat, és azoknak, amelyek nem, 84% -uk szivárogtatott adatokat az IPv6-on. Sőt, még rosszabb, hogy a 18% -uk egyáltalán nem is titkosította a felhasználói forgalmat. Még a közismert szolgáltatások kockázattal járnak, amint azt a Hola botnet-botrány során találtuk.

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát, egy olyan jó hírű VPN-t használ, amely nem rögzít személyesen azonosítható információkat, és korábban kiállt a felhasználói adatvédelemért.

Összefüggő: Hogyan szerezzünk egy kanadai IP-címet

Melyik kanadai csatornákat és szolgáltatásokat használhatom VPN-sel?

Ha általában Kanadában él, de jelenleg külföldön tartózkodik, akkor nagyon keveset érhet el VPN-sel. Ha rákérdez, egyszerűen jelentkezzen be a kábelszolgáltató adataival, és azonnal megkezdheti a streaming-t. A CTV, a CityTV, az Space és a Sportsnet rendelkezik online élő közvetítésekkel, amelyekhez így külföldre férhet hozzá.

Nincs kábeltévé? Még mindig rengeteg kanadai tartalmat lehet megtekinteni olyan platformon, mint a CHCH, a CP24, a TVA és a CBC. Ezek az adatfolyamok szabadon megtekinthetők, és nem igényelnek fiók létrehozását, de általában földrajzilag blokkolva vannak, vagyis VPN-t kell használnod a nézéshez.

Ezenkívül egyes streaming szolgáltatások, köztük a Netflix, különböző tartalom könyvtárakkal rendelkeznek különböző országokban, így ha utazik és úgy találja, hogy valami, amit megnézni akart, nem érhető el, csatlakozhat egy VPN-hez, és megnézheti, hogy az a szokásos ország könyvtárában.

Hogyan segíthet nekem egy VPN??

Ha gyakran utazik, a VPN-eket nemcsak a streaminghez használhatja. Például, ha egy másik országból jelentkezik be az RBS, a Bank of Montreal (BMO) vagy a CIBC bankszámlájára, akkor fennáll az automatikus csalásmegelőző rendszerek kiragadásának kockázata. Ha azonban először csatlakozik egy kanadai szerverhez, ez sokkal kevésbé valószínű.

Az utazás valójában problémákat okozhat a szokásos szolgáltatásaival. Megállapíthatja, hogy nem tud fogadásokat tenni a szokásos szerencsejáték-helyén a geo-zárolás miatt, vagy zárulhat a kedvenc játékaihoz, mert idegen országba jelentkezik be új felhasználóval. A VPN-k nemcsak csökkentik az ilyen események kockázatát, hanem lehetővé teszik a magának a védelmét nyilvános wifi-hálózatok használatakor.  

Lásd még: Kanada legjobb VPN-je

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 75

Adblock
detector