5 legjobb VPN a LINE eléréséhez, ha le van tiltva vagy cenzúrázva

Néhány országban, beleértve Kínát is, a LINE le van tiltva. Megmutatjuk, hogyan lehet feloldani egy VPN használatával, és végigvezeti Önt a munka legjobb VPN-jein.

5 legjobb VPN a LINE eléréséhez, ha le van tiltva vagy cenzúrázva

Az azonnali üzenetküldő alkalmazás A LINE népszerű választás a felhasználók számára az egész világon, magával ragadó matricáival és hangulatjeleivel, valamint más hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokkal, például ingyenes hanghívásokkal és fájlátvitelével. Sajnos néhány ország - például Kína - egyenesen blokkolja az alkalmazást. A LINE-nek megvan a saját földrajzilag korlátozott tartalma is - néhány matrica elérhető Japánban és Dél-Koreában, de a világ más részein nem. Ez csökkenti azokat a súlyos LINE-függõket, akik nem tudnak eleget venni Brownnak és Cony-nak.

Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet elérni a LINE-t (ha nem érhető el az Ön lakóhelyének országában), vagy letöltheti azokat a matricákat, amelyeket a vállalat korlátoz, az Ön tartózkodási helye miatt. Ezt legjobban egy fizetett VPN szolgáltatással lehet megtenni.

Kövesse ezt a lépésről lépésre a legjobb eredményt:

 1. Az első dolog, amit meg kell tennie, a virtuális magánhálózat (VPN) feliratkozása. A VPN kiszolgálói helyek széles skáláját kínálja, és lehetővé teszi, hogy úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokhoz érkezik az internetre..
 2. Regisztráljon a szolgáltatásra, és töltse le a telefonjára a szoftvert
 3. Törölje a cookie-kat, és indítsa újra az eszközt a régi helyazonosítók eltávolításához
 4. Jelentkezzen be VPN-szolgáltatójába, és csatlakozzon egy szerverhez Ázsiában, például Japánban, Dél-Koreában vagy Szingapúrban
 5. Nyissa meg a LINE alkalmazást, és normál módon használja.

Néhány alapos tesztelés után felállítottunk egy olyan VPN-ek listáját, amelyek jól teljesítettek a LIME-vel. Az alábbiakban részletesebben tárgyaljuk őket, de ha hiányzik az ideje, itt van a LINE eléréséhez a legjobb VPN-k listája:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk a LINE számára. Jó gyors kiszolgálók kínálata Ázsia-szerte. Nagyszerű biztonság és adatvédelem, és feloldhatja a legtöbb korlátozott webhelyet és szolgáltatást. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Ázsiai kiszolgálók százai, amelyek gyorsak és biztonságosak. Az alkalmazások könnyen kezelhetők, és jó adatvédelmi funkciókkal rendelkeznek.
 3. CyberGhost Költségvetési választás gyors kiszolgálókkal és alkalmazásokkal, amelyek könnyen kezelhetők és nagyszerűek a kezdők számára.
 4. IPVanish Az alkalmazásokba beépített szigorú biztonsági és magánélet-védelem. Gyors szerverek és könnyen használható.
 5. VyprVPN A magánélet és a biztonsági szolgáltatások miatt nem engedi el. Szintén jó sebességgel jár, de vannak olcsóbb lehetőségek itt.

Mi a legjobb VPN a LINE számára?

Ebben a szakaszban áttekintjük Önt azon listáról, amely véleményünk szerint a legjobb VPN-k, amelyek gyors és stabil kapcsolatot biztosítanak Önnek. A következő tényezők alapján rangsorolták őket:

 • Széles körű kiszolgálóhely Ázsiában
 • A kapcsolat sebessége és stabilitása
 • Merev titkosítási protokollok, így helyed rejtve marad
 • Egyszerű használat
 • Alkalmazások Android, iOS, Windows és MacOS számára

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN egy gyors VPN szolgáltatás, amelyet nagyon könnyű telepíteni, és minimalista kialakítású. Vannak szilárd titkosítási szabványok, és a szolgáltatónak alig van leállása.

A szolgáltatás több mint 3000 szervert kínál szerte a világon, így a megfelelő kapcsolat megtalálása nem jelent problémát. A legjobb az egészben, hogy Ázsia-szerte elterjedt egy nagy kiszolgálóhálózat, beleértve Japánt, Hongkongot, Malajziát, Dél-Korea, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld és Indonézia. Ilyen esetekben a LINE felhasználók többsége lakik, tehát rengeteg ingyenes matricát kell letöltenie, egyszerűen a tartózkodási hely megváltoztatásával a VPN alkalmazásban..

Az ExpressVPN az Ön adatait is védi. A vállalat kijelentette, hogy semmilyen felhasználói vagy forgalmi naplót nem tárol. Az egyetlen minimális adat, amelyet megőriz, a „kapcsolat dátuma (nem időpontja), a szerver helyének kiválasztása és a felhasznált teljes sávszélesség”. Az Ön egyedi IP-címét soha nem tárolja.

Az adatvédelmi képviselők biztonságban fogják érezni magukat, ha a katonai osztályú titkosítási protokollok helyben vannak. A szolgáltatás kihasználja a 256 bites AES-CBC mint alapértelmezett titkosítási szabványt, valamint a HMAC hitelesítést és a tökéletes előremeneti titkot. Tartalmaz egy Internet kill kapcsolót, amelyet az ExpressVPN „hálózati zárnak” nevez. Azok, akik nem tudják, ez a szolgáltatás az internetes forgalom leállítását jelenti, ha a kapcsolat váratlanul leesik. Csak akkor áll helyre, ha a VPN-kiszolgálóval való kapcsolat újra stabil.

Vannak alkalmazások mind az Android, mind az iOS számára, valamint asztali szoftverek a Windows, a MacOS és a Linux számára.

Előnyök:

 • Több mint 3000 szupergyors szerver, több mint 90 országban működik, beleértve rengeteg szerver választást Ázsiában
 • Gyors, megbízható sebesség
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • Könnyen kezelhető, és számos platformon elérhető alkalmazásokkal állítható be
 • Teljes adatvédelem - nem tartanak nyilvántartást a személyes adatokról
 • A széles körű ügyfélszolgálat dokumentációt és 24 órás beszélgetést foglal magában

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók számára a speciális opciók korlátozottak lehetnek

A LEGJOBB VPN: A ExpressVPN az első választásunk. Hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, amelyet a nagy sebességű kapcsolatokra optimalizáltak. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Itt található az ExpressVPN részletes bemutatása.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN relatív veterán a VPN-üzletben, mert több mint egy évtizede fennáll. A hosszú élettartam azt jelenti, hogy tökéletesen kifogástalan terméket tervezett, amely intuitív, könnyen használható és kiváló lehetőség a haladó felhasználók számára, akik testreszabott lehetőségeket akarnak.

Ez egy másik VPN-szolgáltatás, amely egyszerűen elutasítja a felhasználói adatok tárolását. Ez magában foglalja a böngészési szokásokat, az időbélyegzőket és a szerverinformációkat. A NordVPN hivatalos kérelmeket kapott a felhasználói adatok felhasználására, de a házirend azt jelentette, hogy nem volt képes. A kormányzati szervek egy lépéssel tovább léptek, és fizikailag elkobozták a szervereket, de akkor sem volt semmi, amit találtak.

A társaság lehetővé teszi, hogy kiszolgálókat válasszon az Ön egyedi igényei alapján, mint például az anti-DDoS, a video streaming, a dupla VPN, a VP over VPN vagy a P2P - de a LINE-hez hozzáférni kívánó felhasználóknak valószínűleg egyszerűen csatlakozniuk kell egy szabványos VPN szerverhez. És van egy óriási 5111 szerver 60 országban, amelyek közül több mint 450 az ázsiai-csendes-óceáni térségben működik, beleértve Japánban, Dél-Koreában és Szingapúrban található helyeket és még sok más.

A titkosítási szabványokat sem rejti el. Az NordVPN alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ, 2048 bites SSL kulcsokkal párosítva. A DNS szivárgásvédelem engedélyezve van.

Támogatás van a Windows, a MacOS, az iOS és az Android számára.

Előnyök:

 • Költségvetési szolgáltató, amely közel 500 szervert működtet Ázsiában
 • Az erős titkosítás és a naplók hiánya a legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet garantálja
 • Lehetővé teszi 6 egyidejű kapcsolatot egy fiókban
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás kicsit nehézkes, mint más szolgáltatók

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN nagy érték. Igazi versenyző minden kategóriában. Erős biztonsági tulajdonságaival rendelkezik és lehetővé teszi, hogy akár 6 eszközt is használjon egyszerre egy fiókból. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Itt található a NordVPN teljes áttekintése.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost megfelelő lehetőség azoknak a kezdő felhasználók számára, akik gyors, gyors titkosítási szabványt és gyors titkosítási szolgáltatást igényelnek. Az egyetlen kis hátrány a korlátozott szerverválasztás, de a cég vadul gyorsabb hozzáadásával jár.

A társaság székhelye Romániában van, ami azt jelenti, hogy rá nem vonatkoznak semmiféle kötelező adatmegőrzési törvény. Belső politikája a nulla adattárolás további plusz. Ennek ellenére a társaság nemrégiben megvásárolták. Ez megváltoztathatja vagy nem változtathatja meg a naplózási irányelveket, és folyamatosan frissítjük olvasóinkat ezen a fronton.

Több mint 3700 szerver közül választhat 60 országban. Ázsia helyszínei: Japán, Dél-Korea és Szingapúr. Ez elegendő azoknak az embereknek, akik meg akarják szerezni a legjobb LINE matricákat, vagy egyszerűen feloldják a szolgáltatást.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Titkosítási protokollok választása azt jelenti, hogy adatainak mindenkor biztonságban kell maradniuk. A CyberGhost alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ az OpenVPN protokollon, valamint 2 048 bites RSA kulcsokkal és MD5 HMAC hitelesítéssel. Internetes gyilkos kapcsoló is megtalálható.

Előnyök:

 • Körülbelül 200 szervert működtet az ázsiai-csendes-óceáni térségben, nagyszerűen korlátozott tartalmak feloldásához
 • Teszteink átlagon felüli HD streaming sebességeket fedeztek fel
 • Csatlakoztasson akár 7 készüléket egyszerre
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére

Hátrányok:

 • Nem blokkolja az összes Netflix lokalizált könyvtárat, csak az Egyesült Államok könyvtárát

KÖLTSÉGVETÉSI VÁLASZTÁS: A CyberGhost egyszerűen beállítva. Nagy adatvédelem, nulla napló és a DNS szivárgás elleni védelem. Együttműködik a LINE-vel, de ismert, hogy küzd néhány népszerű streaming webhellyel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy népszerű választás a felhasználók számára, mert kiváló lehetőség azok számára, akik gyors sebességet és erős titkosítást keresnek olyan áron, amely nem fogja megtörni a bankot.

A cégnek teljesen logless irányelve van - ez azt jelenti, hogy soha nem fogja megőrizni a felhasználói adatokat. Ide tartozik a metaadatok tárolása. Az egyetlen elengedhetetlen adatmegőrzés az, amikor egy fiókot regisztrálnak először. Semmi utána.

Az IPVanish sem veszélyezteti a titkosítási protokollokat. A társaság alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást alkalmaz az OpenVPN protokollon, SHA512 hitelesítést és egy DHE-RSA 2.048 bites kulcscserét a tökéletes előre titoktartással. Ez azt jelenti, hogy még ha a hackerek hozzáférést is kapnak az Ön fiókjához, számukra lehetetlen lesz dekódolni a múltbeli munkamenet adatait, hogy kitalálják, mire készültek az interneten. Ennek ellenére ez elsősorban egy rendkívül valószínűtlen forgatókönyv a lenyűgöző rendszerek miatt.

A kiszolgálók stabilak, biztonságosak és nagy sebességgel szállítanak. Ebből több mint 1300 található 75 világszerte, beleértve Ázsia, például Japán, Malajzia, Szingapúr, Dél-Korea, Vietnam és Hongkong helyszíneit. Vannak alkalmazások mind iOS, mind Android számára, valamint asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Az IPVanish népszerű a Kodi felhasználók körében, mert lehetővé teszi számukra az Android APK letöltését közvetlenül az eszközükre. Az interfész távirányítóval is használható a Kodi eszközökhöz, amelyekben nincs billentyűzet és egér.

Előnyök:

 • Több mint 1300 szerverből álló hálózatot működtet 75 világszerte, 75 nagyvárosban, kiválóan korlátozott szolgáltatások feloldásához
 • Naplókat semmilyen módon nem tart
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során

Hátrányok:

 • Nincs élő ügyfélszolgálat, csak e-mail és jegy támogatás
 • Az alkalmazások Kínában nem működnek

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Megteheti az élő ügyfélszolgálatot. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. VyprVPN

VyperVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN több mint hét éve működik, és a magánélet védelme mellett áll, mivel ez a kevés VPN, amely képes megkerülni a kínai nagy tűzfalat.

Ugyanakkor úgy dönt, hogy megőriz bizonyos felhasználói adatokat. Pontosabban: „a felhasználó forrás IP-címe, a felhasználó által használt VyprVPN IP-cím, a kapcsolat indulási és leállási ideje, valamint az összes felhasznált bájt száma”.

A VyprVPN azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ezeket az információkat csak 30 napig őrizze meg, és a hibaelhárításra használják fel. Eddig nem figyeltünk meg olyan aggodalmas eseményeket, amikor az adatokat gonosz célokra hasznosítanák vagy felhasználnák.

A titkosítási szabványok az üzleti élet legjobbjai között vannak, így a behatoló szervezeteknek nehéz betörni. Az összes forgalmat az OpenVPN protokoll, a 256 bites AES titkosítás, a 2 048 bites RSA kulcsok biztosítják, tökéletes előremeneti titok nélkül, és az SHA256 hitelesítés. A társaság a saját adatközpontok működtetésére és kezelésére is irányul - ellentétben más szolgáltatókkal, amelyek a bérbeadás és a harmadik fél szolgáltatóinak történő kiszervezés kombinációját választják -, amely elősegíti, hogy további biztonsági réteget hozzon létre.

Több mint 700 szerverhely közül lehet választani, beleértve az egészséges választást Ázsiában. A listán szereplő néhány ország Japán, Malajzia, Pakisztán, Szingapúr, Dél-Korea, Tajvan és Thaiföld. Ennek fel kell szabadítania a rengeteg cutesy matricát.

Alkalmazások érhetők el mind az Android, mind az iOS számára, valamint az asztali támogatás Windows és MacOS számára.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható kapcsolat
 • Katonai titkosítás és a naplók nem tartalmaznak azonosítható információt
 • A sebesség gyors és stabil

Hátrányok:

 • Nem a legolcsóbb lehetőség ebben a listában
 • A nagy teljesítményű felhasználók inkább a konfigurációs lehetőségeket részesítik előnyben
 • Nincs kriptovaluta fizetési mód

Könnyen használható alkalmazás: A VyprVPN felhasználóbarát. Jól működik a LINE és a legnépszerűbb csevegési és streaming szolgáltatásokkal. Biztonságos böngészés, de egy kicsit drága. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Használnék egy ingyenes VPN-t?

Az ingyenes VPN-k az interneten kereskednek, és a megfelelő szolgáltatók erősen reklámozzák őket. Ez valószínűleg csábító lehetőség a gyors javítást kereső, készpénzes felhasználók számára. De óvatosan járjon el - sok ingyenes VPN-t vörös kézzel fogtak el, követő sütiket helyezve, felhasználói adatokat bányászva, és a legjobban licitálónak eladva.

Ennek oka az, hogy még állítólag ingyenes VPN-ek is regisztrált vállalkozások. Fizetniük kell fizetéseket, szerverbérleti díjakat és egyéb kapcsolódó általános költségeket. Ez jó emlékeztető arra a tényre, hogy amikor a termék ingyenes, akkor végül a termék lesz.

Nem várhat el ugyanolyan szolgáltatási szinteket, mint a fizetett VPN-k. Minden bizonnyal lesz sávszélesség-szabályozás, gyenge titkosítási szabványok és adatkorlátok. Lehet, hogy sorban kell várnia, ha a szolgáltatás elérte a felhasználói korlátot. A cseresznye a tetején? Rengeteg invazív hirdetés és egy rosszindulatú program okozta fertőzés veszélye. Ezen okok miatt javasoljuk, hogy kerülje az ingyenes VPN-eket.

Néhány VPN, amelyet el kell kerülni

A VPN használatának egyik fő oka az, hogy garantáljuk, hogy az Ön személyes adatait, névtelenségét és adatait mindenkor védjük. Az ajánlott listánkban említett VPN-k kiküszöbölték ezeket az ellentmondásokat, de nem minden VPN jön létre egyenlőnek. Néhány esetben a felhasználók visszafordítása gyenge. Javasoljuk, hogy tartózkodjon tisztán.

Itt van két ilyen eset:

1. HolaVPN

Az izraeli székhelyű Hola, a Chrome népszerű VPN kiterjesztése, egyszer egy lenyűgöző felhasználói bázissal, közel 50 millió felhasználóval rendelkezik. De a megszerzett bizalom ellenére a vállalat úgy döntött, hogy kiaknázza a kritikus tömegét, hogy hatalmas bothálóvá alakítsa. Ez azt jelentette, hogy az összes felhasználó sávszélességének egy részét szétszórták a DDoS (Distributed Denial of Service) támadások végrehajtására és a szerzői joggal védett anyagok illegális terjesztésére..

3. Hotspot pajzs

A Hotspot Shield egy népszerű ingyenes VPN szolgáltatást működtet, amely az egész világon jól ismert. Sajnos most úgy tűnik, hogy a felhasználók jogait megsértették.

Júliusban egy adatvédelmi érdekképviseleti csoport panaszt nyújtott be, amelyben kijelentette, hogy a társaság erősen beillesztette a követő sütiket a felhasználói eszközökbe, és eladta a bányászott adatokat harmadik fél hirdetőinek. A csoport hozzátette, hogy a Hotspot Shield készségesen eltérítette a HTTP-kéréseket, és az e-kereskedelem forgalmát elterelte a partnerdoménekhez - jutalékot keresett az affiliate értékesítésből.

Például, ha egy Hotspot Shield felhasználó beírt egy olyan webhelyre vonatkozó kérelmet, mint például a nike.com, akkor inkább egy rivális társasághoz navigáltak. Ez el van szúrva.

Az állításokat a bíróság még nem bizonyította, és még nem következtetünk egy következtetésre, ám továbbra is úgy gondoljuk, hogy kerülje a szolgálatot, amíg azt felmentették. Az adatvédelem és az adatok sokkal fontosabbak.

Nem gondoljuk, hogy a VPN-t arra kellene használni, hogy elrejtse személyazonosságát és illegális tevékenységeket hajtson végre. A VPN-szolgáltatásoknak azonban világosnak és nyitottnak kell lenniük a felhasználókkal arról, hogy mi a naplózási politikájuk. Ha megsérti ezeket a szolgáltatási feltételeket, akkor elszámoltathatónak kell lennie.

Mi a VPN??

A Virtuális Magánhálózatok olyan robusztus szoftver szolgáltatások, amelyek elfedik a jelenlegi helyét, és úgy tűnik, hogy egy másik országból érkezik az internetre. Hogyan működik, hogy a VPN-szolgáltató az Ön adatait a föld másik részén található közvetítő szerveren keresztül alagútja át. Az összes forgalom titkosítva és biztonságos, ami azt jelenti, hogy a szellemi megfigyelő ügynökségek vagy a bosszantó hackerek számára nagyon nehéz lehallgatni az internetes tevékenységeidről..

Nem tudok hozzáférni a LINE-hez Kínában. Mit tegyek?

Ha megpróbál bejelentkezni a kínai LINE alkalmazásba rendszeres internet-kapcsolattal, akkor ez csak hiábavaló gyakorlat. Az alkalmazást évekig blokkolták az országban, és csak hibaüzenetet kap, amely azt mondja, hogy a szolgáltatás nem érhető el. Az akadály leküzdésének egyetlen módja a VPN-feliratkozás (javasoljuk, hogy használja az öt, amelyet ebben a cikkben kiemeltünk) egyikét..

Kövesse a cikk felső részén található lépésről lépésre szóló útmutatót, és az üzenetküldő alkalmazásnak jól kell működnie.

A LINE most titkosítva. Szüksége van még egy VPN-re?

A LINE tavaly alapértelmezés szerint engedélyezte a teljes körű titkosítást - hasonlóan a rivális szolgáltatásokhoz, a WhatsApphoz és a Viberhez -, ez azonban nem jelenti azt, hogy mágikusan elérhető azokban az országokban, amelyek blokkolták a szolgáltatást. A titkosítás azt jelenti, hogy a csevegés most védett, ami kiváló lépés a társaság számára, de a hátsó ajtó lehetősége továbbra is fennáll.

Az olyan társaságok, mint a Facebook és a WhatsApp, tagadják a hátsó ajtó létezését, de lehetetlen tudni az igazságot. A VPN további biztonsági réteget fog hozzáadni a csevegési élményhez, miközben feloldja a matricákat és hozzáférést biztosít a szolgáltatáshoz, ha egyszerűen nem érhető el..

A legjobb élmény érdekében azt javasoljuk, hogy használjon VPN-t, miközben beszélget a LINE-n.

Jon Russell „Line pop store”, a CC BY-SA 2.0 licenc alatt engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 51

Adblock
detector