5 legjobb VPN a Minecraft számára, és hogyan lehet legyőzni az IP-tilalmakat

5 legjobb VPN a Minecraft számára


A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, így olvashatatlanná válnak a hackerek, a hálózati rendszergazdák és még az internetszolgáltató (ISP) számára is. Mivel a világ minden tájáról kiszolgálókhoz kapcsolódhat, és minden alkalommal új IP-címet kaphat, a Minecraft Az IP-tilalom nagyon egyszerűvé válik. Ez növeli az online biztonságot is azáltal, hogy a webhelyek számára nagyon megnehezíti az Ön tevékenységeinek nyomon követését az interneten keresztül.

Nyilvánvaló, hogy a Mojang nem akarja, hogy a játékosok kijátsszák tiltásaikat, tehát ha megpróbálsz játszani Minecraft VPN-hez való csatlakozáskor előfordulhat, hogy egyáltalán nem tud kapcsolódni a kiszolgálókhoz, vagy előfordulhat, hogy egy hibaüzenet jelenik meg:A kapcsolat megszakadt - Úgy tűnik, hogy VPN-t vagy proxy-t használ”. Szerencsére vannak olyan speciális VPN-szolgáltatások, amelyekkel függetlenül csatlakozhat és lejátszhat.

Nagyon részletesen tárgyalunk az egyes VPN-ekről ebben a bejegyzésben, de ha még nem volt ideje elolvasni az egészet, itt van egy rövid összefoglaló:

 1. ExpressVPN vezet az utat. Szupergyors, alacsony késleltetésű szerver, szétszórva az egész világon. Könnyen megkerüli a Minecraft VPN-ellenes észlelését. Szilárd adatvédelmi, biztonsági és reagáló támogató csapat. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 2. CyberGhost A legjobb költségvetésű VPN gyors kiszolgálókkal és hatalmas hálózattal. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.
 3. NordVPN Nagy értékű szolgáltató hatalmas szerverhálózattal. A tesztelés során nincs kapcsolat vagy késéssel kapcsolatos probléma.
 4. IPVanish Alacsony késleltetésű kiszolgálók csatlakozási problémák nélkül. Ideális streaminghez és letöltéshez a jó sebesség miatt.
 5. PrivateVPN Újabb és kisebb hálózat, mint versenytársai, de megbízható és gyors kapcsolatokkal lezárja a rést.
 6. VyprVPN Nincs probléma a Minecraft elérésével. Alacsony késleltetés, szilárd biztonság és magánélet. Olcsóbb lehetőségek ebben a listában.

Az első lépés a megfelelő VPN kiválasztása. Minden szolgáltatás különbözik, változó biztonsági funkciókkal, hálózati méretekkel és sebességgel. A legjobb VPN megtalálása a Minecraft, olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 1. Kiterjedt kiszolgálóhálózatot kínál
 2. Nagy sebességű, konzisztens kapcsolatot biztosít
 3. Képesek megkerülni MinecraftVPN-észlelési intézkedései
 4. Erős titkosítást és kiegészítő biztonsági funkciókat használ
 5. Nem naplózza személyesen azonosítható információkat

Hogyan kell játszani a Minecraft-t és eltávolítani az IP-tilalmat egy VPN-sel

A VPN-k félelmetesnek tűnhetnek, ha még soha nem használta őket. De valójában nagyon egyszerűen használhatók. Csak kövesse az alábbi lépéseket az IP-cím alaphelyzetbe állításához, és verje meg Minecraft tiltani és folytatni a játékot:

 1. Iratkozzon fel az alábbi VPN-ekre (javasoljuk az ExpressVPN használatát).
 2. Töltse le a VPN-ügyfél megfelelő verzióját az operációs rendszeréhez.
 3. Válasszon egy kiszolgálót a helyéhez közel, és csatlakozzon hozzá.
 4. Próbáljon meg bejelentkezni egy online világba Minecraft. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megszakítva játsszon, ameddig csak szeretné.

A legjobb VPN-k az Minecraft számára

Itt található a legjobb VPN-ek listája Minecraft:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárMunka a Minecraft használatávalTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A több mint 3000 szerver működik a 160 helyszínen, 94 országban,  ExpressVPN megkönnyíti a kis késleltetésű kapcsolat megtalálását a lejátszáshoz Minecraft tovább. Szolgáltatása elég gyors a 4K videó könnyedén történő streamingéhez, tehát Minecraft nem jelenthet semmiféle problémát. Ezenkívül a beépített DDoS védelemmel ez a VPN biztosítja a csatlakozást, még akkor is, ha rosszindulatú harmadik fél célozza meg..

Ez a szolgáltatás ugyanolyan biztonságos, mint felhasználóbarát. 256 bites titkosítással, DNS szivárgás elleni védelemmel, tökéletes előremeneti titoktartással és alapértelmezés szerint engedélyezett kill kapcsolóval érkezik. Ha bármilyen problémája merül fel, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal 24/7 élő csevegésen keresztül. Ha nincs rögzítve személyes azonosításra alkalmas információ, akkor privát módon játszhat, közvetíthet és böngészhet.

Az ExpressVPN dedikált alkalmazásokat kínál Windows, Mac, Android, iOS és Linux platformokra. A VPN telepíthető a kiválasztott vezeték nélküli útválasztókra, bár ezt manuálisan kell megtenni.

Előnyök:

 • Rengeteg játékra optimalizált szerver, jó DDoS védelemmel
 • A személyzet jól képzett és segítséget nyújthat a legjobb játékszerverhez való kapcsolódáshoz
 • A 24/7 élő csevegés visszatér minden technikai kérdéshez
 • Nincs korlátozás az adatok és a sávszélesség használatára, nagyszerű a HD streaminghez
 • Jól megtervezett mobil és asztali alkalmazások

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány más lehetőségnél

MINECRAFT LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás. Nagyszerűen feloldja az összes fő, IP-korlátozással rendelkező játékszolgáltatást. A legjobb osztály és a magánélet 256 bites AES titkosításával, ne tároljon böngészőnaplókat, megszakítsa a kapcsolót és szivárgás elleni védelmet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 90 országban több mint 5700 nagysebességű szerverrel rendelkezik, így könnyű elérni alacsony késleltetésű kapcsolatot bárhol a világon. Ez a szolgáltatás egyszerre akár hét kapcsolatot is lehetővé tesz, és 24 órás, élő csevegő alapú ügyfélszolgálattal jár minden esetleges probléma esetén.

A VPN összes biztonsági funkciója előre konfigurálva van, így nagyon kevés beállítás szükséges. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, a kill kapcsoló (minden verzióban), egy rosszindulatú program-leolvasó, valamint a DNS, IPv6 és a WebRTC szivárgás elleni védelem. További, A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat, tehát miután csatlakoztatva voltál, valójában nyomon követhetetlen.

A CyberGhost rendelkezik alkalmazásokkal Windows, MacOS, Linux, iOS és Android számára. A hálózati útválasztók használatához manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Nagyon nagy sebesség és rengeteg alacsony késleltetésű játékkal optimalizált szerver a világ minden tájáról
 • Erős a biztonság és a magánélet szempontjából
 • Hét csatlakozási határ
 • 24 órás támogatás az élő csevegés során

Hátrányok:

 • A fejlett funkcionalitás hiánya hátráltathatja a szakértő felhasználókat

Pontszámunk:

4 kívül 5

A MINECRAFT KÖZÖS KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagy sebességet és hatékony biztonsági funkciókat kínál olyan áron, amely nem fogja megtörni a bankot. Ennél is jobb, ha ez a szolgáltatás 45 napos pénz-visszatérítési garanciával jár.

Érdekelt? Tudjon meg többet a teljes CyberGhost áttekintésből.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNEgyüttműködik a MinecraftTests 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN mindent tartalmaz, amire a játékosoknak esetleg szükség lehet: kiterjedt szerverhálózat (több mint 5500 szerver 60 országban), DDoS védelem, és képes megkerülni a játékok VPN észlelését, például Minecraft, Fortnite, és Overwatch. Szeretne játékot játszani telefonján vagy táblagépén? Nincs probléma: ez a VPN lehetővé teszi akár hat eszköz csatlakoztatását egyszerre. Mint ilyen, nem kell feláldoznia a biztonságot, ha otthon van távol.

A 256 bites AES titkosítással, egy alkalmazás-specifikus kill kapcsolóval, a rosszindulatú programok ellenõrzésével, a hirdetések blokkolásával és az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelemmel együtt a NordVPN megkönnyíti az online biztonságot.. A dupla VPN és a VPN segítségével még fejlettebb biztonsági beállításokhoz is felhasználhatja Tor a VPN funkció felett.  A tevékenység vagy a munkamenet adatainak rögzítése nélkül ez a VPN lehetővé teszi a lehető legkedvezőtlenebben játszani.

Ez a szolgáltatás Android, iOS, Windows és MacOS alkalmazásokkal rendelkezik. A Linux rendszerek és a speciális útválasztók szintén támogatottak, de manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Rengeteg alacsony késleltetésű játékkal optimalizált szerver a világ minden tájáról
 • Nagy hangsúly a biztonság és a magánélet
 • Könnyen feloldja a geo-lock webhelyek széles skáláját
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő chat-en keresztül

Hátrányok:

 • Választhat egy szerver helyét, de nem a tényleges szervert. Lehet, hogy csevegni kell a legjobb játékkiszolgálók támogatásával

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN jó értelemben vett mindenoldalú. Nagy értékű opció, amely tökéletesen teljesít a Minecraft-nal. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Szilárd biztonság és magánélet. A legtöbb játékhelyen is jól működik, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishEgyüttműködik a MinecraftTests 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Több mint 1300 szerverrel rendelkezik 75 világszerte, közülük legfeljebb tíz egyidejű kapcsolat létesíthető fiókonként, és alig gyakorol hatást a kapcsolat sebességére. Ezért népszerű választás, nem csak a játékhoz Minecraft, hanem a videó online streamingjére is. Amellett, hogy megkerüli MinecraftVPN-észlelésével hozzáférhető platformokhoz, beleértve a Hulu, CBS és CW Seed platformokat.

Könnyű alkalmazásai ellenére az IPVanish valóban hihetetlenül sokféle biztonsági lehetőséget kínál. Van 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelem és néhány fejlettebb szolgáltatás, például a LAN forgalom blokkolása, az időzített IP-cím váltás és az OpenVPN obfuzáció. A legjobb, hogy az IPVanish nem naplózza személyesen azonosítható információkat, azaz online tevékenységei mindig privát jellegűek.

Ez a VPN könnyű alkalmazásokat kínál MacOS, Windows, iOS, Android és Amazon Fire TV / Fire Stick alkalmazásokhoz. Kézzel telepíthető Linux alapú rendszerekre, valamint a támogatott hálózati útválasztókra.

Előnyök:

 • Rengeteg gyors, alacsony késleltetésű szerver közül választhat
 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat
 • Több mint 60 országban működik, remekül a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy szerverhálózattal rendelkezik, és több kapcsolatot is jól kezel. Könnyen kezelhető és olyan felhasználók számára előnyös, akiknek magas szintű biztonságra és magánéletre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi video streaming szolgáltatást, mint néhány versenytársa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNEgyüttműködik a MinecraftTests 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Habár PrivateVPN kevesebb szerverrel rendelkezik, mint néhány riválisa (mindössze 80, 56 országban elterjedt), még mindig érdemes megfontolni. Nagy sebességet és kivételes ügyfélszolgálatot kínál, ezáltal ideális azok számára, akik még nem csatlakoznak a VPN-ekhez. Ezenkívül akár hat egyidejű kapcsolat engedélyezésével Ön és barátai játszhatnak Minecraft biztonságosan csak egy PrivateVPN fiókkal.

Ez a VPN szigorú nem naplózási politikával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a tevékenységeid még kérelem nélkül sem tehetők közzé. 256 bites titkosítást, DNS és IPV6 szivárgásvédelmet, valamint egy kill kapcsolót használ, hogy a forgalom mindenkor biztonságos legyen. Ha problémája merül fel, a PrivateVPN munkatársai 24 órán keresztül elérhetők, és távolról konfigurálhatják a szoftvert, az Ön engedélyével.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. Kézzel konfigurálható Linux-alapú platformokkal és támogatott útválasztókkal való együttműködésre.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség
 • 57 országot átfogó hálózatot működtet
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • 24/7/265 élő támogatás

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Linux alatt működik, de manuális konfigurációt igényel

NAGY sebesség: A PrivateVPN állandóan megbízható a Minecraft számára. A biztonságos és magánképes böngészéshez és a torzításokhoz is jó. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

6. VyprVPN

VyperVPNEgyüttműködik a MinecraftTests 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN hatalmas szerverhálózattal (több mint 700 szerver, klaszterekkel Európában, az Egyesült Államokban, Afrikában, Ázsiában és Óceániában) és kiváló sebességgel rendelkezik. Ráadásul a Chameleon nevű speciális forgalomirányító funkciót használja annak elrejtésére, hogy a játékok, mint például Minecraft támaszkodhat a VPN-felhasználók keresésekor. Nemcsak a játékokat szolgálja: a VyprVPN akár olyan platformokat is feloldhat, mint például a Netflix, a Sling TV és a Hulu, és ez egy erős általános célú VPN.

Ez a szolgáltató valódi, teljes, végpont közötti, 256 bites titkosítást kínál. Ez jelentősen növeli az online adatvédelmet az adatok titkosításával az átadás minden szakaszában. Van egy kill kapcsoló is, amely leállítja a forgalmat, ha elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel, valamint a DNS szivárgás elleni védelmet. A VyprVPN bizonyos információkat (a forrás IP-címét, a csatlakozási időt és az adatátviteli mennyiséget) 30 napig tárolja, de csak diagnosztikai célokra. Az ügyfélszolgálatot e-mailben érheti el, az év 245 napján, a hét minden napján.

A VyprVPN felhasználóbarát alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. Ez a szolgáltatás úgy is konfigurálható, hogy Linux rendszereken és támogatott internetes útválasztókon működjön.

Előnyök:

 • Gyors sebesség és megbízható szerver a játékhoz, streaminghez és letöltéshez
 • Osztályvezető biztonság és adatvédelem
 • A teljes szerverhálózat tulajdonosa és kezeli

Hátrányok:

 • Egy kicsit drága
 • Több lehetőség is lehet a speciális konfigurációhoz

Nagy szerverhálózat: A VyprVPN könnyen beállítható. Szilárd választás a Minecraft számára. Nincsenek naplók, nagy biztonságot nyújt, és feloldja a legtöbb streaming szolgáltatást is. Drágább, mint mások a listán. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes VyprVPN áttekintést.

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Játszhatok Minecraft-t egy ingyenes VPN-sel?

A kísértés arra, hogy ingyenes VPN-t használjon a játékhoz Minecraft? Bár műszakilag lehetséges, több okból is erősen tanácsoljuk azt. Először is, a Mojang nagyon agresszív módon blokkolta a VPN-felhasználókat, és mint ilyen, a legtöbb ingyenes VPN-szolgáltatás csak nem fog működni. Másodszor, mivel az ingyenes VPN-knek általában kevesebb szerverük van és több felhasználója van, mint a prémium szolgáltatásoknak, valószínűleg sok késést észlelnek akkor is, ha sikerül kapcsolódniuk.

Mint minden vállalkozás, ingyenes VPN-szolgáltatások is léteznek pénzkereséshez. Mivel közvetlenül nem számíthat fel felhasználóikat, más lehetőségeket kellett kidolgozniuk a profit elérése érdekében. Módszereik a hirdetéseknek a meglátogatott webhelyeken történő elhelyezésétől a követő sütik használatáig terjednek, hogy az Ön tevékenységeiből felépítsenek egy felhasználói profilt, amelyet ezután az Ön tudta nélkül értékesíthetnek..

Az emberek általában a VPN-eket használják az online biztonság fokozására, de vannak jelentős bizonyítékok, amelyek azt mutatják, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatások valójában kiszolgáltatottabbá tehetik Önt.. Például, tudta, hogy több mint 100 ingyenes Android „VPN” van valójában nem titkosítja az adatait?  Sőt, ami még rosszabb, sok szándékosan telepíti a rosszindulatú programokat a felhasználó eszközére. Még olyan eseteket is látunk, amikor egy ingyenes VPN eladta felhasználóinak sávszélességét egy botnetben való felhasználás céljából. Annak érdekében, hogy magát és személyes adatait biztonságban lehessen tartani, azt javasoljuk, hogy használjon egy jó hírű VPN szolgáltatást, amelynek nyilvántartása a felhasználók személyes adatainak védelmét szolgálja.

Mit tegyek, ha a Minecraft-fiókomat betiltom??

Először meg kell határoznia, hogy milyen tilalom létezik. Más játékkal ellentétben, Minecraft nem véglegesen tiltja a játékosokat, kivéve ha valami jogellenes módon cselekedtek, mint például a lopott fizetési információkkal történő vásárlás (megjegyzés: ha a játékot harmadik fél viszonteladójától vásárolja, akkor nincs garancia arra, hogy eredetileg jogszerűen vásárolták meg). Ehelyett kap egy IP-tilalmat, amely megakadályozza az online játékot, vagy egy szerverspecifikus tilalmat, amely ideiglenes lehet.

Ha IP-tilalmat kapott, akkor folytathatja a játékot, egyszerűen csatlakozva a VPN másik szerveréhez.

Nagyon keveset tehetünk, ha egy bizonyos kiszolgálót tiltanak Önnek. Ezek a tilalmak ideiglenesek lehetnek, de megakadályozható, hogy soha ne ismét csatlakozzon a szerverhez ehhez a specifikushoz Minecraft számla. Ezekre a tiltásokra a szerver moderátor mérlegelési jogköre alapján kerül sor, így segíthet mérlegelni a tilalom megtételét megelőző intézkedéseit, és ennek megfelelően módosíthatja a viselkedését más szervereknél, hogy elkerülje annak megismétlését.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 7 =