5 legjobb VPN a Mobdro számára 2020-ban

mobdro screenshot

Az utóbbi években a Kodi a médiaközpont szoftver volt a mobil eszközök számára. Rendkívül sokoldalú és nagymértékben testreszabható, de ezek a tulajdonságok félelmet is tehetnek az új felhasználók számára. Lépjen be a Mobdro-ba, egy olyan Android-alkalmazásba, amely egyetlen kattintással hozzáférést biztosít az élő streaming TV-műsorokhoz. Nincsenek telepíthető kiegészítők, nincs frissítési függőség és minimális konfigurációs beállítások. Ennek eredményeként a Mobdro a kezdőbarát streaming alkalmazások között van.

A probléma az, hogy a legtöbb internetszolgáltató nem szeret streaming-et. A múltban ismerték, hogy szándékosan állítják be az ügyfelek sebességét, hogy visszatartják ezt. Mivel az FCC fogyasztóvédelmi jogszabályait tavaly hatályon kívül helyezték, fennáll annak a lehetősége is, hogy az internetszolgáltató az Ön tudta nélkül eladja személyes böngészési előzményeit harmadik felek számára..

Az online tevékenységeket magántulajdonban tarthatja, ha virtuális magánhálózathoz (VPN) csatlakozik. A VPN titkosítja a hálózati forgalmat, megakadályozva, hogy bárki olvassa azt a visszafejtési kulcs nélkül.

Számos különféle VPN-szolgáltató közül választhat, de nem minden VPN-t hoz létre egyenlően. Az alábbiakban felsorolunk öt olyan VPN-t, amelyek jól kiegészítik a Mobdro-t. Megvizsgáljuk azok jellemzőit és funkcionalitását, valamint elmagyarázjuk, hogy mely platformokra állnak rendelkezésre.

A Mobdro felhasználók számára legmegfelelőbb szolgáltatások megtalálásához olyan VPN-ket kerestünk, amelyek a következőket kínálják:

  • Stabil, konzisztens kapcsolatok és minimális hatás a hálózati sebességre
  • Világosan meghatározott adatvédelmi és naplózási irányelvek
  • Egy dedikált Android alkalmazás és különálló APK fájl manuális telepítéshez
  • Erős biztonsági protokollok

1. ExpressVPN

ExpressVPN árképzés

Az ExpressVPN az egyik legbiztonságosabb VPN-társaság. 256 bites AES titkosítást használ, nem tartja a forgalom naplóit, és egy kill kapcsolóval rendelkezik, amely leállítja az összes adatátvitelt, ha a VPN-kapcsolat megszakad. Ezenkívül az ExpressVPN a Brit Virgin-szigeteken található, olyan helyen, ahol nincs adatmegőrzési törvény.

Az ExpressVPN ideális nagy felbontású streaminghez, mivel minimális hatással van a kapcsolat sebességére. Több mint 90 ország szervereivel kiváló módszer a földrajzilag korlátozott platformok elérésére. Ez a VPN akár fel is tilthatja a Netflix blokkolását és megkerülheti a Kína nagy tűzfalát, tehát nagyon sokoldalú.

Az ExpressVPN könnyen telepíthető alkalmazásokat kínál Windows, iOS, Mac, Android, Linux, Amazon Fire Stick és speciális internetes útválasztókhoz. A Chrome OS-vel, az Apple TV-vel, a Playstation-ekkel és az Xbox One-mal is működik, de ezek a platformok manuális konfigurálást igényelnek.

OLVASÓ OLDAL: További három hónapot ingyen kaphat itt az ExpressVPN éves tervvel. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így nincs kockázat.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

A NordVPN rendelkezik olyan kiszolgálóval, amely minden igényt kielégít. Például a Mobdro felhasználók kihasználhatják a HD streamingre optimalizált szerverek előnyeit. Jelenleg a NordVPN több mint 150 geo-lock streaming platform feloldását képes feloldni, beleértve a Netflix-et, a Hulu-t és az NBC Sports-t. Még ennél is jobb, ha hat egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, míg a legtöbb VPN csak kettőt vagy hármat engedélyezi.

A NordVPN komolyan veszi az Ön adatait. Nem naplóz semmilyen személyesen azonosítható információt, és az összes hálózati forgalmat 256 bites AES titkosítás biztosítja. Van egy nagyon testreszabható kill kapcsoló is, amely lehetővé teszi az egyes alkalmazások számára az internet használatának blokkolását, ha a VPN ki van kapcsolva.

A NordVPN rendelkezik Windows, MacOS, iOS és Android alkalmazásokkal. Kézzel beállítható Linux alapú rendszereken és a WiFi útválasztók megfelelő választékán, és vannak még plug-inek a Chrome és a Firefox böngészők számára.

MENTÉS HOSSZÚ TÁVÚ TERVEKEN: 75% -ot takaríthat meg, ha kihasználja a NordVPN hároméves tervét.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

3. CyberGhost

cyberhost honlap

A CyberGhost kiküszöböli a gondot az online biztonság érdekében. A 256 bites titkosítást használja a személyes adatok bizalmas kezelése érdekében, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint a hirdetésgátló, az automatikus rosszindulatú programok védelme és a HTTPS átirányítás. Ennél is jobb, ha a CyberGhost nem naplózza az Ön azonosításához felhasználható információkat.

A CyberGhost többféle célra optimalizálja szervereit, beleértve a streaming és az anonim böngészést. Több mint 1300 szerver közül lehet választani, nagy koncentrációval Európában és az Egyesült Államokban. A CyberGhost akár öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és feloldhatja a népszerű streaming platformokat, mint például a Netflix USA, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video..

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. A Linux és a WiFi útválasztók manuális beállítására van szükség.

KEDVEZMÉNY: Az olvasók több mint 70% -ot spórolhatnak meg, ha aláírják a CyberGhost egyéves tervét.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

4. IPVanish

IPVanish ajánlatoldal.

Az IPVanish egy nagyon hordozható VPN, amely a gyors sebességének és a kiterjedt szerverhálózatnak köszönhetően óriási népszerűségnek örvend a Kodi felhasználók körében. Ezeknek a szervereknek a többsége valójában az IPVanish tulajdonában van, nem pedig a bérelt, ami lehetővé teszi az IPVanish számára, hogy gyorsabban észlelje és oldja meg a problémákat, mint riválisuk.

Annak ellenére, hogy nagyon könnyű ügyfelekkel rendelkezik, az IPVanish kiváló biztonsági funkciókkal rendelkezik. 256 bites AES titkosítást használ a forgalom elrejtésére, de ez még csak a kezdet. A felhasználók rendszeres időközönként megváltoztathatják IP-címüket és blokkolhatják a LAN forgalmat, valamint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem aktív.

Noha az IPVanish nem ideális streaming platformok feloldásához, kiváló feladat, hogy biztonságban legyen a streaming vagy a P2P hálózatok használata közben. Mindegyik tesztelt Kodi-kiegészítéssel működik, és könnyen telepíthető Windows, Android, iOS és az Amazon Fire Stick rendszerre. Az IPVanish manuálisan telepíthető Linuxra és Linux-alapú eszközökre, ideértve bizonyos útválasztókat és egylapos számítógépeket.

SAVE 60%: Az Comparitech olvasók akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervek exkluzív kedvezményével.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

5. PrivateVPN

privatevpn üzlet

A PrivateVPN egy olyan VPN, amely a felhasználói adatvédelmet helyezi előtérbe. 256 bites titkosítást használ, és tökéletes titkosítást nyújt, miközben semmilyen naplót nem tart. Bár a PrivateVPN-nél kevesebb szerver van, mint a legtöbb többi szolgáltatónál (mindössze 75, 56 országot felölelő), nagyobb sebességet kínál, és ennek eredményeként tökéletesen alkalmas HD vagy akár 4K tartalom streamingjére..

A PrivateVPN felhasználható számos streaming-platformon, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video feloldására. Használhatja annak élő csevegőszolgáltatását az esetlegesen felmerülő problémák megoldására, bár érdemes megjegyezni, hogy a válaszadási idő hétvégén vagy munkaidő után kissé hosszabb..

A PrivateVPN rendelkezik Android, Windows és iOS alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető MacOS-ra, Linux-ra és bizonyos útválasztókra.

Takarítson meg 67% -ot: Töltse le öt hónapját, és akár 67% -ot spóroljon meg, amikor feliratkozik a PrivateVPN éves tervére.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Mobdro-val?

Noha ingyenes VPN-t lehet használni a Mobdro-val, határozottan javasoljuk, hogy tiltsák azt. Megállapíthatja, hogy az ingyenes VPN-k állandóan lassabbak, mint a fentiek. Ez általában azért van, mert a kisebb szerverhálózatok küzdenek a hatalmas számú várakozó felhasználó kezelése érdekében. Ez kompromisszumokhoz vezet, például a sorok és az adatkorlátozások, amelyek egyikét sem ajánlott VPN-szolgáltatóink használják.

Ezenkívül az ingyenes VPN-k gyakran megkérdőjelezhető gyakorlatokat használnak, hogy profitáljanak a felhasználóikból. Képesek minden oldalon hirdetéseket megjeleníteni, sütik használatával nyomon követni az Ön tevékenységeit még a kapcsolat megszüntetése után is, és eladni a böngészési előzményeket ismeretlen harmadik felek számára. Annak ellenére, hogy az internetszolgáltató képes nyomon követni tevékenységeit, legalább vannak szabályok arra, hogy hogyan használhatják. Ezzel szemben nincs garancia arra, hogy egy ingyenes VPN-szolgáltató ugyanazokat a korlátozásokat betartja.

Sajnos az ingyenes VPN-k korábban visszaéltek a felhasználók bizalmával. A múltban láttuk, hogy az ingyenes VPN-k rosszindulatú programokat telepítenek felhasználói eszközükre, eladják a felhasználó sávszélességét, és félrevezetik az embereket az általuk tartott naplók tekintetében. A biztonság fenntartása érdekében olyan jó hírű VPN-szolgáltatásokat ajánlunk, amelyek egyértelműen meghatározzák az adatvédelmi és biztonsági irányelveket.

VPN telepítése Android-eszközökre

Az összes fent felsorolt ​​VPN-nek Android-alkalmazásai vannak, amelyek letölthetők a Google Play Áruházból. Csak keresse meg a VPN nevét, keresse meg a hivatalos alkalmazást, és koppintson a elemre Letöltés. Ha azonban az eszköz nem fér hozzá az áruházhoz, a VPN-ügyfelet közvetlenül telepítheti az APK-fájlján keresztül. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell ezt lépésről lépésre végrehajtani.

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a Google Play áruház az egyetlen hely, ahol alkalmazásokat találhat, de az Android viszonylag nyitott kialakítása miatt bármilyen helyről telepíthet alkalmazásokat, feltéve, hogy APK-fájlként vannak csomagolva. Fontos, hogy csak a VPN-szolgáltató webhelyéről töltse le, mivel harmadik fél forrásai tartalmazhatnak rosszindulatú programokat is, ha egyáltalán kínálják az eredeti APK-t. Azon az oldalon, ahol kiválasztja a platformját, keresse meg az Android címsor alatt, és nézze meg, van-e közvetlen kapcsolat az APK fájlhoz. Ha igen, koppintson rá a letöltés elindításához.

android lehetővé teszi ismeretlen forrásokból

Ezután engedélyeznie kell az ismeretlen forrásokból történő telepítést. Mivel tudjuk, hogy a fenti VPN-ek megbízhatóak lehetnek, nincs kockázat, azonban érdemes lehet fontolóra venni ezt a funkciót a telepítés befejezése után. A következő menübeállítások kissé eltérhetnek az Android verziójától vagy az eszköz gyártójától, de meglehetősen nyilvánvalónak kell lennie, hogy mely opciókat választja. Esetünkben a következőket tettem:

  1. Nyissa meg a Beállításokat menü
  2. Koppintson a Képernyő lezárása és biztonság választási lehetőség
  3. Görgessen le a Ismeretlen források beállítás. Érintse meg egyszer az engedélyezéshez.
  4. Megjelenik egy felugró ablak, amely figyelmezteti Önt a kockázatokra. kettyenés Rendben.
  5. Keresse meg a Letöltések mappát a fájlkezelő alkalmazás segítségével
  6. Keresse meg a VPN APK-fájlját, és kattintson a telepítés megkezdéséhez.

Hogyan védik a VPN-ek az Ön személyes adatait

Mivel a hálózati forgalom VPN használatakor titkosítva van, a hackerek, az internetszolgáltató vagy bármely más külső megfigyelő nem olvashatja el. Mivel csatlakozhat a világ más részein található kiszolgálókhoz, a meglátogatott webhelyek nem is látják a tényleges helyét. Ez lehetővé teszi a földrajzi tartalomblokkok megkerülését, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

Noha a Mobdro jelenleg csak Androidon érhető el, a legtöbb VPN több párhuzamos kapcsolatot is lehetővé tesz. A gyakorlatban ez lehetővé teszi, hogy több eszközön (otthoni számítógépén, okostelefonján stb.) Ugyanazzal a VPN-fiókkal jelentkezzen be, lehetővé téve a védelmet, függetlenül attól, hogy hova jár..

További megfontolások

A Mobdro jelenleg csak Androidon érhető el. Kutatásunk során azonban számos olyan webhelyet és alkalmazást találtunk, amelyek állítólag különböző platformon működnek. Ezeket gyakran félig meggyőző közösségi médiaoldalak kísérték. A Mobdro nem érhető el a Google Play áruházban, és csak a hivatalos webhelyről tölthető le. Bármely nem hivatalos verzió telepítése, amely egyébként állítja, veszélyezteti Önt, a rendszert és a magánéletét.

mobdro patakokA Mobdro összes patakja nem legitim; míg a South Park és a Simpsons szabadon elérhető online, a Hill of the Hill és a Looney Tunes nem.

Noha a Mobdro legális, szabadon megtekinthető streameket gyűjt, sajnos olyanokat is kínál, amelyek szerzői joggal védett tartalmakat sugároznak. Mivel ezek a nem hivatalos adatfolyamok keverednek a hivatalos áramlásokkal, fontos a józan ész felhasználása a szerzői jogok megsértésének elkerülése érdekében. Például a PBS Gyerekek ingyenesen online nézhetők, tehát nem szokatlan a beillesztése. Mutat, mint Trónok harca, másrészt megköveteli az előfizetés megtekintését, és mint ilyen, ne folytassa hivatalos forrásokból a Mobdro-on.

Figyelem: A Mobdro csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez törvényes hozzáféréssel rendelkezik. A Comparitech nem támogatja a Mobdro kalózkodásra történő felhasználását.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =

Adblock
detector