5 legjobb VPN a Popcornflix számára, így bárhol megnézheti

A Popcornflix honlapjának képernyőképe

A Popcornflix teljes hosszúságú filmeket és TV-műsorokat kínál ingyenesen. A 2011-ben indult, nem igényel előfizetést, bár a hirdetések támogatottak. Sajnos néhány ember nem fér hozzá a Popcornflixhez, mivel csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el. Szerencsére van megoldás! A Popcornflix ezen öt legjobb VPN egyikének használatával probléma nélkül megnézheti a Popcornflix fájlt külföldön..

Az olyan streaming szolgáltatásokról, mint a Popcornflix, a Netflix és a Hulu, ismert, hogy tartalmukra földrajzi korlátozások vonatkoznak. Ha nem az Egyesült Államokban vagy Kanadában tartózkodik, akkor valószínűleg a következő hibaüzenettel találkozik a Popcornflix-en:

Ez a videó nem érhető el az Ön országában. Vissza a listához...”

Szerencsére van megoldás erre a problémára. A Popcornflix egyik legjobb VPN-jének használatával a Popcornflix adatfolyamot külföldről közvetítheti, bárhol is lehet. A Virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az eszköz forgalmát, és egy másik kiszolgálón továbbítja azt, valódi helyének elrejtése céljából. Így VPN-t használhat a Popcornflix adatfolyamának streamingéhez az USA vagy Kanada helyének megadásával.

Minden olyan VPN-t lefedünk, amely részletesen feloldja a Popcornflix alkalmazását. Ha nem akarja elolvasni az egész cikket, akkor ez a Pocornflix 5 legjobb VPN-je:

 1. ExpressVPN: Gyors sebesség a streaminghez, feloldja a sok streaming webhelyet.
 2. NordVPN: A legjobb költségvetési VPN-választás.
 3. CyberGhost: Egy másik jó költségvetésű VPN gyors sebességgel.
 4. IPVanish: Népszerű az égetők és a Kodi felhasználók körében.
 5. PrivateVPN: Gyors sebesség és streaminghez jó.

Noha sok VPN található a piacon, nem mindegyik magas színvonalú. Valójában a VPN-k nagymértékben változhatnak a sebesség, a biztonság és az ügyfélszolgálat szempontjából. Annak érdekében, hogy megtaláljuk a Popcornflix számára a legjobb VPN-ket, azokat a következő kritériumokat kerestük meg:

 • Nagy hálózat kiszolgálókkal világszerte
 • Gyors és stabil csatlakozás a folyamatos streaminghez
 • Nem naplózza a személyes adatait
 • Erős biztonság és titkosítás
 • Gyors és hatékony ügyfélszolgálat

A Popcornflix streamingje külföldön egy VPN segítségével

Ha nincs tapasztalata a VPN használatával, ne aggódjon. Valójában nagyon egyszerű a VPN telepítése és használata a Popcornflix és más geo-lock tartalom feloldásához. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket:

 1. Regisztráljon az alább felsorolt ​​VPN-k egyikében - (ajánljuk az ExpressVPN-t.)
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Ügyeljen arra, hogy válassza ki az operációs rendszerének megfelelő verziót.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai vagy kanadai szerveréhez.
 4. Próbálja ki az egyik videót a Popcornflix-en. Ingyenes webhely, regisztráció nélkül. Lehetséges, hogy frissítenie kell az oldalt, hogy a VPN-változások érvénybe lépjenek.
 5. Élvezze a kínált filmeket és TV-műsorokat!

A legjobb VPN-k a Popcornflix számára

Itt található a Popcornflix 5 legjobb VPN-jének listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobban teljesítő szolgáltató, mert minden fronton jól teljesít. Val vel több mint 2000 VPN szerver érhető el 94 országban, így nincs probléma az ExpressVPN használatával a Popcornflix streamingjéhez vagy valóban bármilyen más nagyobb szolgáltatás, mint például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer vagy az Amazon Prime Video. Az ExpressVPN kiváló teljesítményt nyújt korlátlan sávszélességgel.

Eltekintve attól, hogy rendkívül gyors, pufferelés nélkül és csekély, vagy nem nagyon késik, az ExpressVPN rendkívül egyszerűen használható. Az egyszerű kialakítás azt jelenti, hogy valószínűtlen, hogy sok segítségre lesz szüksége. Ennek ellenére 24 órás, élő csevegési támogatás elérhető. Teszteltük az ügyfélszolgálati válaszidőt, és azt találtuk, hogy átlagosan 15 másodperc.

Nagyon lenyűgözött még az ExpressVPN biztonsági kínálata is. Valójában 18/19-et ért el az átfogó adatvédelemben & Biztonsági eredménylap. A 256 bites AES titkosítás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló csak néhány a biztonsági funkciók helyén. Ráadásul az ExpressVPN nem tárol semmilyen tevékenységi naplót, lehetővé téve a teljes adatvédelmet.

Az ExpressVPN alkalmazásokat kínál minden nagyobb operációs rendszerhez, beleértve a Windows, Mac, iOS és Android rendszereket. A böngészőbővítmények elérhetőek a Chrome, a Firefox és a Safari számára. Egyéb támogatott eszközök az Apple TV, a Fire TV, a Smart TV, a PlayStation és az Android TV doboz.

Előnyök:

 • Gyors sebességgel rendelkezik a streaminghez
 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Szerverei vannak 94 országban
 • Biztonságos, privát szolgáltatást kínál

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint néhány riválisnál

A JELENLEGÍTÉS SZABAD: Az Express VPN a streaming első számú választása. Gyors, megbízható és nagyon könnyen használható, és könnyen feloldja a streaming szolgáltatások sokféle változatát.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy újabb nagyszerű mindegyik. Az összes VPN egyik legnagyobb szerverhálózatával a NordVPN egy erőteljes VPN szolgáltatás, amelyet figyelembe kell venni. Megvan több mint 5000 szerver 62 országban, amelyekből csaknem 2000 az Egyesült Államokban található. Amellett, hogy országonként választhatunk egy szervert, a felhasználók választhatják is az igényeiknek megfelelő kiszolgálótípust, legyen az dupla VPN vagy dedikált IP. Ez a VPN nemcsak a Popcornflix adatfolyammal működik, hanem a Netflix, a Hulu és a BBC iPlayer streamingjével is..

Az alkalmazás egyszerű kialakítású, így különösen könnyen használható. Egy NordVPN-fiókkal egyszerre akár 6 eszközt is biztosíthat. A biztonság szempontjából a NordVPN a legjobbakkal van ott. Lényeges, hogy a NordVPN nulla naplózású politikával rendelkezik, és nem tárolja a felhasználási naplókat vagy a munkamenet naplókat, így a személyes adatai magántulajdonban maradnak. Egyéb biztonsági szolgáltatások közé tartozik a 256 bites AES titkosítás, az automatikus megszakító kapcsoló és a DNS szivárgás elleni védelem

A NordVPN felhasználóbarát alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android, valamint kiterjesztéseket a Chrome és a Firefox böngészőkhöz. Míg a Linux támogatott, azt manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Nem követi nyomon a személyes adatokat
 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít
 • Csatlakoztasson akár hat készüléket egyszerre

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás egy kicsit nehézkes

KÖLTSÉGŰ SZOLGÁLTATÁS: A NordVPN kiváló ár-érték arányt kínál. Alacsony áron hozzáférhet nagyszámú szerverhez, kiváló feloldási lehetőségekhez és kiváló biztonsági funkciókhoz.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost egy felhasználóbarát VPN, ami különösen jót tesz azoknak, akik még újak a VPN használatában. A folyamatosan megbízható szolgáltatás nyújtásáról ismert, hogy a CyberGhost mintegy 3000 szerverrel rendelkezik. Miközben kiválaszthat egy adott kiszolgálót, a CyberGhost is elvégezheti az ön munkáját - az ország és az adott kiszolgáló helyét is automatikusan szimulálhatja, a lehető leggyorsabb kiszolgáló hozzárendelésével. Korlátlan sávszélesség és forgalom is rendelkezésre áll, így kiválóan alkalmas a Popcornflix streamingjére.

Ha VPN-t szeretne telepíteni a különféle, internethez csatlakoztatott eszközökre, a CyberGhost lehetővé teszi 7 egyidejű kapcsolat létesítését akár 7 eszközön - ez több, mint a piacon lévő legtöbb más VPN-nél. Amikor a biztonságról van szó, A CyberGhost volt az egyetlen vállalat 2018-ban, amely tökéletes pontszámot szerez a VPN adatvédelmi és biztonsági adatlapján. A 256 bites AES titkosítással, a DNS és az IP szivárgás elleni védelemmel, valamint a szigorú naplózás nélküli politikával nagyon biztonságos VPN. Ha bármilyen kérdése van, van 24 órás élő csevegési támogatás is, amelyet nagyon gyorsnak találtunk.

Az alkalmazások elérhetőek a Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. A Linuxhoz manuális konfiguráció szükséges.

Előnyök:

 • Tisztességes, megbízható sebesség
 • 24 órás élő chat-támogatást kínál
 • 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár

Hátrányok:

 • Problémái vannak egyes streaming webhelyek feloldásával

NAGY VÁLASZTÁS ELŐTT: A Cyberghost alkalmazások rendkívül intuitívak. Nagy sebességgel működik, és különféle streaming webhelyekkel működik, valamint magán- és biztonságos szolgáltatást nyújt.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish egy másik jó VPN a Popcornflix feloldásához. Több mint 1000 névtelen szerverrel rendelkezik több mint 60 országban, és népszerű a Kodi felhasználók körében. Amit az IPVanish kapcsán különösen szeretünk, az az, hogy rendkívül megbízható nagyon stabil csatlakozással. A tiszteletre méltó sebesség mellett ez lehetővé teszi a Popcornflix minõségi streamingét minimális pufferolással vagy késéssel. Érdemes megjegyezni, hogy korlátlan sávszélesség, adat- és szerverváltás áll rendelkezésre.

Az IPVanish telepítése gyors és egyszerű, míg a felület nagyon felhasználóbarát. Egyetlen előfizetéssel, akár tíz egyidejű eszközt is csatlakoztathat egyszerre - több, mint bármely más VPN-ben a listán. Nyugalmat biztosítanak a különféle biztonsági szolgáltatások, köztük a 256 bites titkosítás, a DNS és az lPv6 szivárgás elleni védelem, valamint a megszakító kapcsoló. Ezen felül az IPVanish szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik.

Az IPVanish alkalmazások Windows, MacOS, iOS és Android rendszereken használhatók. A Linux kézi konfigurálást igényel.

Előnyök:

 • Védi a magánéletét
 • Nagyon gyors sebesség
 • Csatlakoztasson akár tíz készüléket egyszerre

Hátrányok:

 • Nem fog működni az összes streaming szolgáltatással
 • Nincs 24 órás élő chat

KISZERELÉS SZOLGÁLTATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK: A PrivateVPN könnyen feloldja a népszerű streaming szolgáltatások sokaságát. Bár csak kis számú szerverhez fér hozzá, a PrivateVPN továbbra is hozzáférést biztosít a Netflix BBC iPlayer, a Hulu és egyéb szolgáltatásokhoz..

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Meg lehet nézni a Popcornflix-et egy ingyenes VPN-sel?

Noha egy ingyenes VPN jó ötletnek tűnik, néhány okból nem javasoljuk őket. Ennek egyik fő oka Az ingyenes VPN-k általában gyenge teljesítményt nyújtanak. Ez várható, mert sok felhasználót vonzanak, és túl kevés szerverük van! Adja hozzá ezeket az adatkorlátokat és a sávszélességet, és valószínűleg meglehetősen csúnya streaming jelenik meg.

A lassú és rossz minőségű streaming mellett, Az ingyenes VPN gyakran kevésbé biztonságos. Mivel ingyen vannak, más módon kell keresniük a pénzt, és ez gyakran magában foglalja naplók vezetése az online tevékenységekről, és spammelés a hirdetésekkel. A VPN-knek védeniük kell magánéletünket és névtelenségünket, így az ilyen gyakorlatokat alkalmazó ingyenes VPN-k ellentétesek ezzel.

Végül, Az ingyenes VPN-ek néha rosszindulatú programokat tartalmaznak. A kockázatvállalás helyett a legjobb, ha kipróbált és megbízható VPN-szolgáltatót keresünk, aki az ügyfelet állítja előtérbe. Ügyeljen arra, hogy vigyázzon azok számára, akik titkosítást kínálnak, és ne tartson naplót személyes online tevékenységeiről, mint például a fentiek!

Mit nézhetek a Popcornflix-en?

Megnézheti a teljes hosszúságú filmeket, valamint a TV-műsorokat a Popcornflix-en. A rendelkezésre álló címek közül néhány a következő:

 • Állatöv
 • Szörnyeteg
 • detectorists
 • Amerika legbájosabb bűnözői
 • Öreg fiú
 • Tárcsázza az M gyilkosságot
 • A lány a sárkány tetoválással
 • Csak a móka kedvéért
 • A furcsa Al show
 • Az Amityville-féle terror
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 45

Adblock
detector