5 legjobb VPN a PS4 vagy PS3 számára

Összekeverjük a PS4 és a PS3 legjobb VPN-jét, és megmutatjuk, hogyan kell beállítani és használni a VPN-t.5 legjobb VPN a PS4 vagy PS3 számára

Szeretne biztonságosan közvetíteni, játszani vagy böngészni az internetet a PlayStation konzolon? Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, mi a virtuális magánhálózat (VPN), megmutatjuk, hogyan telepítsünk VPN-t a PS4-re vagy a PS3-ra, és javasoljuk a legjobb VPN-k használatát..

Korábban a felhasználók egy egyszerű proxy szerver segítségével meg tudtak kerülni a regionális korlátozásokat, ám az utóbbi években a legtöbb szolgáltatás frissítette a geo-blokkoló technikáit. Most, ha ilyen szolgáltatásokhoz próbálunk hozzáférni a Netflixhez, ez általában a következő hibát okozza: “Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ.

Ennek azonban van egy másik módja: ha szeretne belépni egy másik ország streaming könyvtárába külföldről, vagy korlátozni a DDoS támadás hatásait játék közben, a VPN segíthet. A VPN-k titkosítják az Ön forgalmát - megakadályozva, hogy érdekes szemmel olvassa el -, és lehetővé teszik, hogy megrontja a tartózkodási helyét, így külföldön hozzáférhet a földrajzilag blokkolt platformokhoz..

Melyik VPN-k a legjobbak a PS4 és a PS3 számára?

Az első lépés a megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztása, és minden szolgáltatás kissé különbözik. Például egyesek prioritást élvezhetnek a sebesség mellett, mások nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra. A PlayStation 3 vagy a PlayStation 4 készülékhez tartozó legjobb VPN-ek megtalálásához az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat kerestünk:

 • Széles körű hálózattal rendelkezik, amely számos országot átfog
 • Stabil és elég gyors ahhoz, hogy 4K-s videó stream-e észrevehető pufferelés nélkül
 • Könnyű és könnyű telepíteni a kezdő felhasználók számára
 • Erőteljes titkosítást használ, és további biztonsági funkciókat kínál
 • Nem naplózza személyesen azonosítható információkat, vagy még jobb, ha semmit sem

INGYENES PREMIUM VPN: Általában a VPN-k fenntartják a legalacsonyabb árat azoknak az ügyfeleknek, akik több évre előre kötelezik magukat. Ha azonban csak rövid távú fedezetet keres (például ha külföldre megy nyaralni), akkor használhatja az ExpressVPN 30 napos ingyenes próbaverzióját. Felkérést fog kérni Önnek előre, de a próba során bármikor lemondhatja a teljes visszatérítést.

Az alábbiakban felsoroltuk a PlayStation 3 és 4 legjobb VPN-jeit.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN nagy sebességet kínál, és több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 különböző országban, így erős választás lehet a streaming számára. Ez a VPN képes továbbá számos olyan streaming-platform feloldására, amelyekkel a legtöbb mások küzdenek, mint például a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer. Mivel az ExpressVPN saját egyedi firmware-t kínál, percek alatt megvédi az útválasztót (és ennek eredményeként a PlayStation-t)..

256 bites AES titkosítással, tökéletes előremeneti titoktartással, DNS és IPv6 szivárgásvédelemmel, valamint egy kill kapcsolóval (csak az asztali verziókban), amely leállítja az összes forgalmat, ha a kapcsolat elveszik, az ExpressVPN a forgalom mindenkor biztonságos. Ez a szolgáltatás nem naplózza azokat az információkat, amelyek azonosíthatnák Önt és elfogadhatná a Bitcoin befizetéseit, és ez erőteljes választást jelent a magánélettudatos felhasználó számára.. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető, élő csevegésen keresztül, az esetleges problémák megoldása érdekében.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Linux, Android és iOS számára. Néhány útválasztón manuálisan konfigurálható, de az ExpressVPN egyedi firmware-jével ez gyors és ésszerűen egyszerű élmény.

3 HÓNAP INGYEN: Takarítson meg 49% -ot éves ExpressVPN előfizetésével, havi áron 6,67 dollárra csökkentve. Ezenkívül további három hónap alatt ingyenesen kap a PS4 és a PS3 legjobban értékelt VPN-jét.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ez a VPN rendkívül sokoldalú, kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik (világszerte több mint 5000 szerver)) és nagy hangsúlyt fektet a hálózati biztonságra. Az anti-DDoS szerverei különösen hasznosak a játékosok számára, és mivel a NordVPN feloldhatja a nagyobb platformokat, mint például a Netflix és a Sling TV, az ideális azok számára, akik konzolját média eszközként is használják.

Az NordVPN a felhasználók számára több kontrollt biztosít a biztonsági beállítások felett, mint a legtöbb más VPN-nél. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást, nagymértékben testreszabható kill kapcsolót és védelmet nyújt a WebRTC / DNS / IPv6 szivárgások ellen. Dönthet úgy is, hogy dupla VPN-t használ, automatizálja a hirdetések blokkolását és a rosszindulatú programok ellenőrzését, vagy VPN-en keresztül csatlakozhat a Tor-hoz. Csak a regisztrált e-mail címet rögzíti, tehát egy átmenő e-mail és kriptovaluta fizetés esetén szinte teljesen névtelenül használhatja ezt a szolgáltatást..

A NordVPN rendelkezik Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokkal. A Linux alapú rendszerek és a vezeték nélküli útválasztók támogatottak, de manuális konfigurációt igényelnek.

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: Az összehasonlító olvasók 75% -ot spórolhatnak meg a NordVPN hároméves tervében. Ez havi 2,99 dollárnak felel meg.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A kezdőket szem előtt tartva tervezték, a CyberGhost a lehető legkönnyebbé teszi a földrajzi korlátozások megkerülését, a fájlok megosztását vagy a névtelen böngészést.. Ez a szolgáltatás nagy sebességgel büszkélkedhet, közel 3000 globális szerver hálózatát működteti, és egyetlen kattintással lehetővé teszi számos nagyobb streaming platformon - például az Amazon Prime Video vagy az ESPN - feloldását..

A CyberGhost 256 bites titkosítást és mindig bekapcsolt kikapcsolót, valamint védelmet nyújt a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások ellen, hogy mindenkor biztonságban legyen az információ.. Nem regisztrál semmilyen személyesen azonosítható információt, és ha bármilyen problémája merül fel, a támogatás elérhető élő chat-en keresztül elérhető a nap 24 órájában..

Ez a VPN felhasználóbarát alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, iOS és Android számára. A Linux rendszerekhez és a támogatott hálózati útválasztókhoz történő manuális telepítés szükséges.

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT: Töltsön be további hat hónapot, és takarítson meg több mint 70% -ot, ha kiválasztja a CyberGhost éves tervét.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish nagyon népszerű az emberek között, akik szeretnék online streamolni, köszönhetően a nagy sebességnek és a kivételes többplatformos támogatásnak. Ez a VPN több mint 1000 szerver közül választhat több mint 60 országban, és képes számos geo-blokkolt szolgáltatás feloldására. Ezenkívül az IPVanish akár tíz egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, míg számos versenytársa csak három és hat között engedélyezi.

Noha ez a szolgáltatás ismert, hogy könnyű, a biztonság szempontjából nem vágja le a sarkokat. Alapértelmezés szerint 256 bites titkosítást, DNS / IPv6 szivárgásvédelmet és megszakító kapcsolót használ, de a felhasználók blokkolhatják a helyi forgalmat is, rendszeresen válthatják az IP-címeket, és elhomályosíthatják az OpenVPN forgalmát. Nincs naplózva személyes azonosításra alkalmas információ, és 24 órás, vagy hétköznapi segítséget kaphat az élő csevegés során.

Az IPVanish alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android, iOS és Amazon Fire eszközökhöz. Linuxon és bizonyos internetes útválasztókon működik, bár manuálisan kell konfigurálnia.

SAVE 60%: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish terveknél. Ezek mindegyike 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így nincs semmiféle kockázat.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Lehet, hogy a PrivateVPN nem olyan jól ismert, mint a többi általunk ajánlott VPN, de ez még mindig érdemes idejét. Gyorsabb, mint például a legtöbb versenytársa, és 4K-tartalmat képes észrevehető pufferolás nélkül továbbítani. Ezenkívül jelenleg feloldhatja a legfontosabb geo-blokkolt streaming szolgáltatások, köztük a Netflix, a Hulu és a Sky Go.

Ez a VPN 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló és DNS / IPv6 / WebRTC szivárgás elleni védelem kombinációját használja a forgalom mindenkori biztonságának megőrzése érdekében. Ennél is jobb: nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő információkat, ami azt jelenti, hogy valóban nem nyomon követhető egy eldobható e-mail és a Bitcoin fizetésekkel. Kivételes ügyfélszolgálat elérhető 24 órás élő csevegésen keresztül, és az Ön engedélyével a képviselő akár távolról is telepítheti és konfigurálhatja a szoftvert az Ön számára.

A PrivateVPN rendelkezik MacOS, Windows, iOS és Android alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető vezeték nélküli útválasztókra és Linux-alapú rendszerekre.

5 HÓNAP INGYEN: Iratkozzon fel a PrivateVPN egyéves üzletére itt, és takarítson meg több mint 70% -ot, és további öt hónapot kapjon ingyen.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Hogyan kell használni a VPN-t PS4 vagy PS3 rendszeren

Jelenleg a PlayStation áruház nem tartalmaz semmilyen VPN-alkalmazást, és nincs mód a saját oldalának újratöltésére. Ez kissé megnehezíti a VPN telepítését a PlayStation konzolra, de ez messze nem lehetetlen. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

1. módszer: Telepítsen egy VPN-t az útválasztóra

A VPN közvetlenül az útválasztón történő telepítésének számos előnye van: először automatikusan megvédi a hálózathoz csatlakoztatott eszközöket. Másodszor: az útválasztó egyetlen eszköznek számít, ami különösen akkor hasznos, ha VPN-je csak néhány egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

A pontos folyamat egyes routergyártókonként kissé eltér, de általában be kell lépnie a router vezérlőpultjába, és be kell írnia a használni kívánt VPN-kiszolgáló részleteit. VPN-szolgáltatója lépésről lépésre áttekintést nyújt (és útmutatóink vannak a DD-WRT útválasztók, a Paradicsom útválasztók konfigurálásához és az OpenVPN beállításához), így ne aggódjon, ha már kicsit összezavarodott; ez valójában egy viszonylag egyszerű folyamat.

Számos szolgáltató egy előre konfigurált útválasztó opcióját is kínálja, amelyet gyakran harmadik fél útján értékesítenek; a FlashRouters a legnépszerűbb. Ez drágább, de a telepítés minden munkája az Ön számára készül.

ÖSSZEFÜGGŐ: A VPN útválasztók végső útmutatója

2. módszer: Telepítsen egy VPN-t a számítógépére / Mac-re

Ez a módszer vitathatatlanul könnyebb, de ehhez Ethernet kábelt kell futtatnia a számítógépről a PS3 vagy a PS4-re. Először telepítse a VPN szoftvert a számítógépére vagy a Mac-re, csatlakoztassa hozzá, majd a PC-t és a PlayStation-t összekösse a kábellel.

Mac

 1. kettyenés Rendszerbeállítások > megosztása > Internet megosztás.
 2. Választ WiFi tól Ossza meg a kapcsolatot innen menü.
 3. Alatt A számítógépeket használó, választ Ethernet.
 4. Kattints a Internet megosztás négyzetet.
 5. Ezután lásd az alábbi utolsó lépéseket.

ablakok

 1. Nyissa meg a Kezelőpanel, és menj a Hálózati és megosztási központ.
 2. kettyenés Az adapter beállításainak módosítása a bal kéz felőli oldalon.
 3. Innentől kattintson a jobb gombbal az aktív kapcsolatra, és írja be a Tulajdonságok menü.
 4. Váltás a megosztása lapon kattintson az első jelölőnégyzetre, és válassza a legördülő listából a megosztani kívánt kapcsolatot.
 5. Ha kész, kattintson a rendben gomb.
 6. Most folytassa az alábbi utolsó lépéssel.

Utolsó lépések

 1. A PlayStation-en állítson be egy új internetkapcsolatot.
 2. Válaszd ki a Használjon LAN kábelt lehetőséget, válassza Könnyen a következő képernyőn, és utasítsa el a proxyszerver használatát.
 3. Gratulálunk - most már csatlakozik a VPN-hez.

További megfontolások

Ha élőben szeretné közvetíteni a TV-t vagy versenyezni egy adott játékeseményen, azt javasoljuk, hogy állítsa be és tesztelje a VPN-t néhány nappal korábban.. Ilyen módon, ha nehézségekbe ütközik, továbbra is lesz elég idő ahhoz, hogy segítséget kapjon a VPN támogatási csoportjától.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a PS3 vagy a PS4-hez?

A felületen az ingyenes VPN-k vonzó koncepció. Számos fő hátrányuk van azonban. Először is, az ingyenes szolgáltatásoknak hiányzik az összes felhasználójukat támogató infrastruktúra. Ez hosszú betöltési időkhöz, dadogó videóhoz és esetleg a VPN-ből való leválasztáshoz vezet. Továbbá, mivel sok ingyenes VPN-t nem lehet telepíteni az útválasztóra, ezeket nehéz használni a PlayStation konzollal. A legtöbb streaming szolgáltatás először feketelistára veszi az ingyenes szolgáltatásokat, tehát nincs garancia arra, hogy bármit meg lehet nézni.

A kiszolgálók drágák, tehát hogy megengedheti magának az ingyenes VPN hálózatok kiépítését és karbantartását? Néhányan hirdetéseket helyeznek be a meglátogatott oldalakba, de van egy furcsaság, amellyel egyes VPN-ek pénzt kereshetnek: a cookie-k követése. Azáltal, hogy ezeket a készüléken tárolja, az ingyenes szolgáltatások nyomon követhetik, hogy milyen webhelyeket látogat meg, és milyen gyakran. Ezeket az adatokat később, a maga tudta nélkül, eladhatják a legmagasabb ajánlattevőnek.

Végül nehéz tudni, hogy valóban ingyenes VPN-t használ, vagy csak egyet tucatnyi rosszindulatú szoftvert hordozó alkalmazás érhető el. A kutatások kimutatták, hogy a megdöbbentően nagyszámú ingyenes VPN-alkalmazás egyáltalán nem titkosítja a felhasználói forgalmat, és még ha így is van, akkor semmi sem garantálja, hogy az IPv6-szivárgások ellen védelmet nyújtanak. Nemcsak a kevésbé ismert szolgáltatások fenyegetik sem: egy nagy ingyenes VPN-t láttak a felhasználó sávszélességének értékesítése érdekében. Az online biztonság érdekében javasoljuk, hogy jó hírű VPN szolgáltatást használjon az ügyfelek általi elsődleges megközelítés alapján.

Hogyan javítja a VPN a PlayStation tapasztalataimat??

Hogyan telepítsünk VPN-t PS3-ra vagy PS4-re

Kétféle módon javíthatja a VPN a PlayStation élményét. Először: ezek a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy úgy tűnjön, mintha valójában valahol máshol helyezkedik el. Ez lehetővé teszi a regionális korlátozások megkerülését és a geo-blokkolt platformok elérését külföldről. Például VPN-vel érheti el otthoni Netflix könyvtárát nyaralás közben.

A VPN-k szintén bizonyos fokú védelmet nyújtanak a játék során. A trollokról vagy az elégedetlen ellenfelekről ismert, hogy az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásnak nevezik a hálózatot kérésekkel történő elárasztáshoz. Ez általában elveszíti a kapcsolat elmulasztását, és mivel ezeket a támadásokat gyakran automatizálják, megakadályozhatják, hogy napi vagy hetes játékot játsszon egyszerre.

Amikor VPN-t használ, csak a VPN-kiszolgáló IP-címe látható. Ilyen támadás esetén a VPN eloszthatja a terhelést egy kiszolgálók nemzetközi hálózatán, vagy megváltoztathatja a szerver IP-címét, így a támadás hatástalanná válik. Egyes szolgáltatások speciális anti-DDoS szervereket is kínálnak annak biztosítása érdekében, hogy bármikor játszhassanak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 71 =

Adblock
detector