5 legjobb VPN a Sportsnet Now számára, így külföldön nézhetsz

A legjobb VPN-k a Sportsnet számára most

A Sportsnet öt regionális csatornán keresztül érhető el kábel- és antenna-TV-csomagokon keresztül. A Sportsnet Now a Sportsnet internetes változata. Ez a szolgáltatás ingyenesen elérhető azok számára, akik már rendelkeznek a Sportsnet szolgáltatással otthoni TV-csomagjuk részeként. Azok, akiknek még nincs otthon a Sportsnet, megtekinthetik a csatornát az interneten, a Sportsnet Now feliratkozással.

A csatorna két webcímmel rendelkezik: now.sportsnet.ca és snnow.ca. Bármely internetes kapcsolaton keresztül okostelefonon vagy számítógépen elérheti a webhelyet. A weboldal azonban csak Kanadában érhető el.

Ebben a cikkben részletesen megismerjük az egyes VPN-ket, amelyeket megvizsgáltunk a Sportsnet Now elérése érdekében, de Itt egy összefoglaló, ha kevés az ideje:

 1. ExpressVPN A legjobb választás összességében. Lángoló gyors kiszolgálók, amelyek ideálisak a kiváló minőségű streaminghez. Feloldja a Sportsnet Now és számos más népszerű streaming show blokkolását. Könnyű elindulni. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt.
 2. NordVPN Nagyszerű választás, ha költségvetéssel rendelkezik. Jó sokoldalú, amely biztosítja a Sportsnet Now számára szükséges sebességet.
 3. CyberGhost Ennek a költségvetési szolgáltatónak a leggyorsabb szerverei vannak, amelyeket streaming céljából teszteltünk. Az alkalmazások felhasználóbarát és nagyszerű kezdőknek.
 4. IPVanish Kiváló, ha Kodi felhasználó, és a Sportsnet Now készüléket távvezérlővel szeretné használni. Megbízható szerverek, jó üzemidővel.
 5. PrivateVPN Nagyon bármit feloldhat, és a kisebb hálózat ellenére is jó streaming sebességet érhet el. Távoli barátságos alkalmazás.

A legjobb VPN-k a Sportsnet számára most

A Sportsnet Now szolgáltatásba a USA, az Egyesült Királyság, Franciaország, Ausztrália, vagy bárhol másutt külföldön, ha VPN-t használ. A virtuális magánhálózat úgy néz ki, mintha valaki más lenne. Ugyanakkor nem minden VPN remekül képes elrejteni a tartózkodási helyét. A Sportsnet VPN-nek meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

 • Gyors sebesség az élő streaminghez
 • Kiszolgálók Kanadában
 • Állandó üzemidő
 • Könnyen kezelhető

Jelenleg több száz VPN-szolgáltatás dobja a piacot, és később, ebben az útmutatóban további információkat olvashat a technológiáról.

Amikor VPN szolgáltatást választ, különös figyelmet kell fordítania arra, hogy a meglévő hardvereken működjön. Ezeket a részleteket az ajánlott szolgáltatók leírása tartalmazza.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks Sportsnet NowTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN kiváló szolgáltatás azok számára, akik nem ismeri a technológiát. Az alkalmazás gyakorlatilag telepíti magát, és azt nagyon könnyen használható. A cég alkalmazásokat készít Windows, Mac OS X rendszerekhez, Mac operációs rendszer, Android, iOS, és Linux. Ez csak az egyetlen VPN-szolgáltatásról szól, amely valójában Linux alkalmazást állít elő. Ennek azonban nincs grafikus felülete - használja a parancssorban. A listában szereplő összes többi operációs rendszer alkalmazásai megfelelő grafikus interfészekkel rendelkeznek, és mindegyikükben található egy nagy On / Off gomb, így senki sem fog küzdeni a VPN bekapcsolásáért..

A rendszert az útválasztóra is telepítheti. Ha ezt megteszi, az összes olyan eszköz, amely az útválasztón keresztül internet-hozzáférést kap, online jelenik meg, mintha abban az országban lenne, amelyhez a VPN-beállításokban csatlakozik. Ha hozzáférni akar a Sportsnet Now-hoz, csatlakoznia kell egy kanadai VPN-kiszolgálóhoz.

Ha a Sportsnet Now web böngészővel érkezik, az ExpressVPN böngésző kiterjesztésként működhet a Króm, Firefox, és Szafari.

Az ExpressVPN alkalmazás telepíthető a következőre: Amazon Fire TV, Amazon Firestick, és Amazon Fire tabletta. A VPN-k nemcsak Kanadán kívül jutnak el a Sportsnet Now-ba. Használhatja a sok más online TV-csatorna és a video streaming szolgáltatások regionális korlátozásainak megkerülésére, úgymint CBC, Netflix, és Amazon Prime. Ha más országokra korlátozott csatornákon szeretne műsorokat nézni, akkor csak válassza ki a kiválasztott VPN-kiszolgálót az egyik országban, ahol a video webhely működik.

Az ExpressVPN fut szerverek a világ 94 országában. A nagy kiszolgálói hálózat azt jelenti, hogy az ExpressVPN mindig elérhető és nagyon nagy sebességgel rendelkezik.

Az alkalmazás tartalmaz egy „hálózati zár.Ez megakadályozza, hogy a készüléken bármely alkalmazás csatlakozzon az internethez anélkül, hogy a VPN-kapcsolat aktív. Ha a laptopján lévő VPN alkalmazás be van kapcsolva, mielőtt elhagyná a házat, automatikus wifi védelmet kap, amint elérhetővé válik a wifi hotspot hatókörén belül. Ez azért fontos, mert a hamisítók széles körben használnak hamis wifi-hozzáférési pontokat, hogy rosszindulatú szoftverekre töltsék az eszközöket vagy ellopják személyes adatait.

A tervek havonta olcsóbbak, ha hosszabb ideig előfizet. A havi ár sokkal alacsonyabb, ha egy évre jelentkezik, mint ha csak egy hónapra jelentkezik. Minden esetben három párhuzamos csatlakozást kap. Ez azt jelenti, hogy egyszerre három eszköz csatlakoztatható a VPN-hez.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálókat üzemeltet Montrealban, Torontóban és Vancouverben, nagyszerűen használható HD streamingre külföldről
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • Felhasználóbarát alkalmazások különféle operációs rendszerekhez
 • Több mint 3000 szervert működtet 94 országban, és feloldhatja az összes népszerű streaming webhely blokkolását
 • A 24 órás chat chat jól képzett a bonyolult helyzetek kezelésére
 • Nincs internethasználati napló

Hátrányok:

 • Kissé drágább, mint más szolgáltatásoknál

A Sportsnet legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás, amely feloldja az összes főbb streaming szolgáltatást, beleértve a Sportsnet Now, a Hulu, a Netflix, az Amazon Prime és még sok más. Könnyen telepíthető. Nagyszerű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a Sportsnet NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN a app nagyon könnyen használható. A világtérkép segítségével kattinthat egy jelzőre egy országban, hogy kapcsolatba léphessen. A társaság rendelkezik összesen 5114 szerver 60 országban. Ha átvált a kiszolgálók listájára, akkor az adott ország bármelyik kiszolgálója helyett egy adott kiszolgálót is kiválaszthat. Megjelenik a listán szereplő minden szerver bejegyzés a ping körút ideje és a szerver terhelése hogy segítsen kiválasztani a legjobb lehetőséget.

A NordVPN szerverlista további érdekes lehetőségei egy kapcsolat a VPN-en keresztül a Tor hálózathoz és dupla-hop út amely két országban két VPN-kiszolgálón keresztül vezet, és dupla titkosítást alkalmaz. E két szolgáltatással szemben az egyetlen probléma az, hogy lelassítják a kapcsolatot, így valószínűleg jobb, ha elkerüli őket az élő videó közvetítéséhez. Különleges extra erősségű biztonság nélkül a rendszeres NordVPN szolgáltatás kínál jó sebesség az élő video streaminghez. Felveheti extra DDoS védelem extra stabil csatlakozáshoz.

Az alkalmazás az NordVPN-hez tartalmaz egy CyberSec jellemző ez blokkolja a hirdetéseket és a nyomkövetőket. Az NordVPN CyberSec részlege fenntartja a fertőzött weboldalak feketelistája hogy az alkalmazás blokkolja a hozzáférést a CyberSec bekapcsolásakor.

A kill kapcsolót a NordVPN Windows és Mac OS alkalmazásban megduplázódik, mint egy wifi védő. Az alkalmazás elérhető a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS eszközök. A VPN-t manuálisan is telepítheti útválasztók és Linux gépek. Az alkalmazások telepítik magukat, de a VPN kézi beállítása a kicsit trükkös lehet. Szerencsére az NordVPN weboldal nagyon részletes utasításokat tartalmaz a tudásbázisában, nevezetesen a 29 különböző típusú router.

Kapsz hat egyidejű csatlakozás kedvezménye a NordVPN-vel és az útválasztóval való kapcsolat ilyennek számít. A NordVPN minden ügyfelet megad 30 napos visszatérítési garancia.

Előnyök:

 • Veterán költségvetési szolgáltató, több mint 350 szerverrel Kanadában
 • Jó streaminghez, akár HD sebességgel is
 • A legtöbb más, földrajzilag korlátozott tartalom és streaming webhely feloldását is feloldja
 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás nehézkes lehet

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó ár-érték arányú mindenoldalú. Nagy értékű opció, amely kiválóan működik a Sportsnet Now-val külföldön. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jól működik a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a Sportsnet NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost rendelkezik egy előzetes képernyővel az alkalmazásban, amely lehetővé teszi a munkamenet preferenciáinak megadását. Az alkalmazás által kínált szokásos tevékenységi formátumok között szerepel a video streaming. Ha ezt a lehetőséget választja, az alkalmazás eljuttatja a streaming szolgáltatások listájához, amelyet fel tud tiltani. Sajnos a Sportsnet Now nincs ebben a listában. Tehát inkább válassza Surf névtelenül a tevékenység képernyőn. Ha a Sportsnet Now adatfolyamot szeretné közvetíteni, válassza a Kanada pontot a kiszolgálóhelyek listájából.

Az alkalmazásnak nincs megszakító kapcsolója, de beállíthat alkalmazásonkénti védelmet, amely megakadályozza, hogy a megnevezett alkalmazás hozzáférjen az internethez a VPN bekapcsolása nélkül. Az alkalmazásnak speciális beállításai vannak automatikus wifi védelem. Az alkalmazás egyéb biztonsági szolgáltatásai között szerepel egy hirdetésgátló, egy tracker blokkoló, egy HTTPS végrehajtó, és webhelyi malware szkenner. Beállíthatja a VPN a videoátvitel tömörítéséhez, ami megkönnyítheti azok áramlását.

A CyberGhost elindulhat az operációs rendszerrel, így mindig bekapcsolva. Ebben az esetben meg kell adnia egy alapértelmezett helyet, tehát ha sokat nézel a Sportsnet Now-t, akkor ezt Kanada. A CyberGhost rendelkezik szerverek 60 országban összesen.

A CyberGhost alkalmazás elérhető a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS. A VPN-t manuálisan is telepítheti Linux számítógépek és még azokon is útválasztók. Az útválasztón lévő VPN lefedi az otthoni összes eszközt, és csak egyetlen kapcsolatnak számít a készülékén hét egyidejű csatlakozási támogatás.

A CyberGhost Romániában található ahol fantasztikus az internetes infrastruktúra. A cég törekszik a kiválóság és nagyon nagy sebességet ér el, ami tökéletesvé teszi az élő video streaminghez. Minden előfizető megkapja 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Előnyök:

 • Több mint 150 szervert működtet Kanadában
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk
 • Nem jelent problémát a Sportsnet Now feloldása az összes teszthelyről
 • Felhasználóbarát alkalmazások; válassza ki a feloldandó webhelyet, majd az alkalmazás automatikusan csatlakozik a legjobb szerverhez

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Egy másik jó választás, amely jól működik a Sportsnet Now-val. Nem tárol internetes tevékenységi naplókat, és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. Küzdhet más népszerű streaming webhelyek feloldásával. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a Sportsnet NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish nagy sebességű összeköttetéseiről ismert. A cég az IPVanish-t az alapoktól kezdve hozta létre, kifejezetten VPN-szolgáltatásként, és nem kiegészítőként más felhőadat-szolgáltatásokhoz. Az összes, a szolgáltatást nyújtó infrastruktúra házon belül birtokolt és üzemeltetett. A cég több mint 1000 szervert üzemeltet 60 országban.

Az IPVanish alkalmazás elérhető a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS, valamint az Amazon Fire TV és Amazon Firestick. Az IPVanish telepíthető útválasztókon. Az útválasztón keresztül létesített kapcsolat csak az egyik előfizetőnek számít tíz egyidejű kapcsolat engedélyezése.

A Windows és Mac alkalmazások az IPVanish számára tartalmazzák egy gyilkos kapcsoló amely biztosítja automatikus wifi védelem, ami fontos a laptopok számára. Azért kell erre az óvintézkedésre a hackerek számára könnyű hamis wifi hotspotot létrehozni.

Csak kapsz 7 napos visszatérítési időszak az IPVanish használatával, ezért ellenőrizze, hogy alaposan tesztelte-e a rendszert a regisztrációtól számított egy héten belül.

Előnyök:

 • Több mint 30 sebességre optimalizált szerver tulajdonosa és üzemeltetése Montrealban, Torontóban és Vancouverben
 • Az erős titkosítás biztonságosabbá teszi az alkalmazásokat
 • A legjobban teljesítő Android-alapú Kodi készülékek tesztelésünk során
 • Nincsenek forgalmi vagy csatlakozási naplók

Hátrányok:

 • Nem oldja fel megbízhatóan a Netflix, Hulu blokkolását
 • Az ügyfélszolgálat néha kissé lassú

Gyors és megbízható: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. A túlterhelt hálózat jó sebességet ér el. Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Megteheti az élő ügyfélszolgálatot. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a Sportsnet NowTests 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az ötödik ajánlásunk a Sportsnet Now használatához, mert kínál kiváló sebesség és van szerverek Kanadában. Összességében ennek a VPN-nek 56 országban vannak szerverei.

Ez a VPN szolgáltatás alkalmazásokat biztosít a ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS operációs rendszer. Az alkalmazás tartalmazza egy gyilkos kapcsoló, amely megakadályozza a számítógépe bármelyik programjának internet-csatlakozását, ha a VPN nem aktív. Ez így fog működni automatikus wifi védelem hogy megakadályozzon bármilyen kapcsolatot a hamis wifi hotspotokkal az Ön tudta nélkül. A VPN-t manuálisan is telepítheti Linux számítógépek és on útválasztók. Hat egyidejű kapcsolat megengedett. Ha a VPN-t az útválasztón konfigurálja, csak az egyik ilyen kapcsolat lesz felhasználva, függetlenül attól, hogy hány eszköz csatlakozik az útválasztón keresztül.

PrivateVPN jó sebességet kínál az élő video streaminghez és jó választás a torrent letöltésére. A cég székhelye Svédországban van, de az alkalmazottak tökéletes angolul beszélnek. Számos lehetőség áll rendelkezésre a támogatási személyzettel való kapcsolatfelvételre, ideértve egy online csevegőablakot, amelyet svéd munkaidőben kezelnek.

A PrivateVPN előfizetőire mindenki vonatkozik 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Előnyök:

 • Gyors szervereket működtet Torontóban és Vancouverben, nagyszerű streaminghez külföldön
 • A Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer feloldását is feloldja
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni

NAGY SPEED: A PrivateVPN kiváló családi választás akár 6 készülék csatlakoztatásához. Feloldja a Sportsnet felszabadítását külföldön. A biztonságos és magánképes böngészéshez és a torzításokhoz is jó. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

A Sportsnet Now hozzáférés

tudsz patak Sportsnet Most ingyen az interneten keresztül, ha már otthon van a Sportsnet csatornák. Ha Kanadán kívül utazik; a webhely megakadályozza, hogy hozzáférjen hozzá. Hasonlóképpen, Ha feliratkozik egy önálló streaming szolgáltatásra Kanadában, akkor nem tudja külföldről megnézni. Ha már külföldön él, akkor nem tud belépni a webhelyre feliratkozni.

Ha Kanadán kívülről próbál belépni a webhelyre, akkor egy üzenet jelenik meg, amely azt mondja:A Sportsnet Now nem érhető el az Ön régiójában.”Az oldal az aktuális tartózkodási hely térképét mutatja, csak a hazafelé vezetéshez.

A Sportsnet most blokkolja a belépést Kanadán kívülről

Ha Kanadában tartózkodik, probléma nélkül megtekintheti a weboldalt.

A helységi korlátozások a video streaming webhelyek között gyakoriak. A Sportsnet Now megvalósítása azonban kissé szélsőséges. A video streaming szolgáltatások általában lehetővé teszik, hogy a standard webhelyre nézzen, és információkat, például programozási ütemterveket vagy akár meg is látjon keresse meg a videó könyvtárat. Általában a tengerentúli látogatók hozzáférési blokkjai csak akkor lépnek be, amikor megpróbálnak lejátszani egy videót.

A helyalapú hozzáférési blokkokat regionális korlátozásoknak nevezzük.

Hogyan működnek a regionális korlátozások??

A Sportsnet Now szabványos eljárásokat használ a webszerverén a bolygó szinte minden legitim video streaming szolgáltatása megvalósítja. Ezeket az ellenőrzéseket „regionális korlátozások”És általában a nemzeti határok szerint alkalmazzák.

Minden internetes kommunikációhoz cím van, hasonlóan a postai rendszerhez. Valódi levelekkel nem lehet két pontosan ugyanazzal a címmel rendelkező ház. Ellenkező esetben hogyan tudná Postie, hogy melyik háznak kell levelet küldenie?

Egyesek úgy döntenek, hogy a visszatérési címet a levelek hátoldalára helyezik. Az interneten ez a gyakorlat kötelező. Tehát minden Sportsnet Now szervernek el kell olvasnia a visszatérési címet egy weboldal kérésére. Ha ez a cím Kanadán kívül található, a szerver visszatér a blokkoló oldalra. Ha a cím Kanadán belül található, a kért oldalt vissza küldik. A folyamat nagyon, nagyon egyszerű, és egy másodperces részet vesz igénybe.

Hogyan lehet a VPN-ek legyőzni a regionális korlátozásokat??

Az interneten a cím formátumát „IP-cím.”Az Internet szolgáltatója IP-címet rendel a számítógépéhez. Ha otthon van wifi-útválasztója, ezt a nyilvános IP-címet az útválasztóhoz rendelik és az összes számítógépen, táblagépen és okostelefonon, amelyek keresztül tudnak kapcsolódni, van egy privát cím a router mögött. Azonban az otthoni összes eszközt a képviseli ugyanaz a nyilvános IP-cím az interneten.

A VPN pontosan ugyanúgy működik, mint az útválasztó. Minden kimenő üzenethez saját IP-címet ad (az úgynevezett „csomagok”) Mint visszatérési cím. Így, ha csatlakozik egy kanadai VPN-kiszolgálóhoz, akkor az összes internetes forgalom ezen a szerveren megy keresztül, mintha otthoni útválasztója lenne. A nyilvános IP-cím, amelyet a Sportsnet most lát, a kanadai VPN-szerveré, nem a sajátja.

Amikor a Sportsnet Now elvégzi a hozzáférés ellenőrzését, látja a VPN kanadai IP-címét, és elküldi a kért oldalt, nem pedig a blokkoló oldalt..

Lásd még: IP-cím megváltoztatása vagy elrejtése

Miért blokkolja a Sportsnet Now, amikor külföldön vagyok??

A Sportsnet azt mondja, hogy ingyenesen továbbíthatja a csatornát online, mert már otthon fizet. Sajnos ez az ígéret megszűnik, amint külföldre utazik. Miért nem tudja megkapni azt a szolgáltatást, amelyet fizet, függetlenül attól, hogy hol a világon van? A válasz az, hogy a Sportsnet Now az a szerződések jogilag kötelező erejűek hogy szerzői jogtulajdonosokkal ír alá.

A társaság szerződéseket ír alá az események bemutatására hazai piacán. Megvásárolhatja a játékok Kínában, Peruban és Timbuktuban való bemutatásának jogát, de ezen a helyen összehangolt marketing erőfeszítés nélkül soha nem vonzana elegendő nézőt ezekre a helyekre, hogy fedezze a sugárzási jogok vásárlásának költségeit. A társaság számára egyszerűbb maradjon alaptevékenységében élő események és videók bemutatása Kanadában.

A hozzáférés blokkolása a néző aktuális tartózkodási helyén alapul, az eszköz IP-címének megfelelően, nem pedig a fizikai címén vagy a fizetési forrásnál. Tehát a Sportsnet Now licencei megakadályozzák, hogy a csatorna tartalmat jelenítsen meg más országok kanadai útlevéltulajdonosai számára. Az A társaság videóit csak azoknak a személyeknek jelenítheti meg, akik fizikailag Kanada határain belül helyezkednek el, de a VPN segít e korlátozás elhárításában.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Sportsnet Now szolgáltatáshoz?

Nem. Bár rengeteg ingyenes VPN található odakint, ezek többsége csalások, és valójában a védelme helyett megsérti az Ön személyes adatait.

A regionális korlátozásokat legyőző VPN beállítása sok pénzbe kerül. Miért tehetne valaki ezt az erőfeszítést, ha soha nem fog bevételt keresni belőle? A válasz hogy ezek a VPN-k csökkentsék költségeiket olyan szintre, ahol nem igazán működnek hatékonyan, és Használjon más módszereket a pénzkereséshez. Az egyik leggyakoribb módszer, amelyet az ingyenes VPN-k jövedelemszerzésre használnak, hogy nyomon kövesse tevékenységeit az interneten, és ezeket az információkat másoknak adja el..

Tehát ingyenes VPN-ek vannak méz csapdák az enyém a kapcsolatokhoz értékesíthető adatok. Ők is fecskendez hirdetéseket és a sütik nyomon követése a meglátogatott webhelyeken, és harmadik felek számára hozzáférést biztosít a számítógépéhez.

A jó hírű VPN-társaságok által biztosított egyéb ingyenes VPN-ek korlátozják sebesség vagy adatátvitel hogy használhatatlanná tegyék az élő video stream-ek megtekintését.

Szerezzen VPN-t a Sportsnet Now szolgáltatáshoz

A listánkban szereplő VPN-ek mindegyikének megvan akciók jelenleg folynak, amelyek különösen csábítóvá teszik őket. Megtaláltuk a legjobb VPN-szolgáltatások a Sportsnet Now használatához amelyek a legjobb ár-érték arányt nyújtják Önnek.

Még ennél is jobb, ha ezeket a szolgáltatásokat kínáljuk pénz-visszafizetési garanciák, tehát nem kell idegeskednie, hogy csak azokkal próbálja meg, hogy kiderüljön, hogy nem működnek. Igen, és ezek a vállalatok készek bizonyítani. Tehát próbáljon bármelyiküknek próbálkozni és lépjen be a Sportsnet Now-ba, még ha Kanadán kívül is tartózkodsz.

Van előfizetése a Sportsnet Now-ra? Próbáltál meg egy VPN-t a Sportsnet Now kanadai kívülről való eléréséhez? Mondja el tapasztalatait azáltal, hogy üzenetet hagy az alábbi Megjegyzés szakaszban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

Adblock
detector