5 legjobb VPN a Telemundo deportálásához, így bárhol megnézheti

Hogyan nézhetem Telemundo Deportes az Egyesült Államok kívülről

A Telemundo deportálásokat a világ bármely pontjáról szeretné közvetíteni? Noha ez a platform megpróbálja megakadályozni, hogy más országok felhasználói behangolódjanak, valójában nagyon könnyű hozzáférni, ha virtuális magánhálózatot (VPN) használ. Ma elmagyarázzuk, hogyan lehet megkerülni a regionális blokkolást, és hogyan nézhetjük ki az Egyesült Királyságból, Kanadából, Mexikóból, Spanyolországból vagy a világ bármely más országából származó Telemundo Deporteket.

A streaming szolgáltatások általában csak bizonyos országokban jogosultak tartalmuk megjelenítésére. Sokan ellenőrzik a felhasználó IP-címét, hogy egy érvényes régióból származnak-e, és ha nem, akkor a tartalom rejtett. Ha csatlakozik a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban, becsaphatja a webhelyet azáltal, hogy lehetővé teszi a tartalom megnézését, a tényleges helyétől függetlenül. Például egy amerikai szerver feloldhatja az NBC Sports és a FOX blokkolását, míg egy mexikói szerver feloldhatja a TyC Sports vagy az ESPN Latin America blokkolását..

Ha megpróbálja nézni a Telemundo Deportes-t az USA-ból kívülről, VPN használata nélkül, akkor a tartalom végtelenül betöltődik. Láthat egy üzenetet is, amelyben azt mondja:Ez a videó nem érhető el, ha egy hirdetésgátló fut - A videó elindításához kérjük, tiltsa le és töltse be újra az oldalt.”, Függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva a hirdetés-blokkoló.

Az alábbiakban rengeteg részlet található az egyes VPN-ekről, amelyek ezt a listát elkészítették, de ha kevés az ideje, itt van a Telemundo Deportes legjobb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk. Rengeteg szupergyors szerver található az Egyesült Államokban, amely kiválóan alkalmas HD streamingre. Kiváló titkosítási biztonság és magánélet. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Költségvetési szolgáltató, amely nem veszélyezteti az adatvédelmet vagy a biztonsági funkciókat. Az Egyesült Államokban található rengeteg szerver kiválóan alkalmas a népszerű streaming oldalak feloldására, külföldön tartózkodva.
 3. CyberGhost Nagy értékű szolgáltató, könnyen telepíthető és használható alkalmazásokkal. Különösen lenyűgözött a streaming sebessége.
 4. IPVanish A teljes szerverhálózat tulajdonosa, és jó adatvédelmi funkciókat kínál. Jó streaming sebesség.
 5. PrivateVPN Új hálózat folyamatosan bővülő kiszolgálók listájával, olyan sebességgel, amely nagyszerű a legtöbb streaming webhely számára.

A legjobb VPN-k a Telemundo Deportes számára

Nem minden VPN azonos. Óriási különbség lehet az egyes szolgáltatások között a sebesség, a biztonság és az ügyfélszolgálat szempontjából. A Telemundo Deportes legjobb VPN-jének megtalálásához az alábbi tulajdonságokkal rendelkező szolgáltatásokat kerestük:

 1. Számos amerikai szerver közül választhat.
 2. Elég gyors az élő, nagy felbontású videó streamingjéhez.
 3. A Telemundo Deportes és hasonló szolgáltatások feloldásának lehetősége.
 4. Erős titkosítási és biztonsági szolgáltatások.
 5. Minimális fakitermelés, vagy még jobb, ha nincs fakitermelés.

Itt található a legjobb VPN-k listája a Telemundo Deportes számára:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks Telemundo DeportesTesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN 29 nagysebességű szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban. Ezek elég gyorsak az élő tartalmak észrevehető pufferelés vagy késés nélküli folyamához. Ezenkívül akár három egyidejű kapcsolat engedélyezése és az olyan szolgáltatások feloldásának lehetősége, mint például a Netflix, az NBC és az ESPN, bármikor megnézheti, ahol csak tetszik.

256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, DNS szivárgás elleni védelemmel és a tökéletes előremeneti titoktartással ez a szolgáltatás biztosítja, hogy tevékenységei mindenkor magántulajdonban maradjanak. Ezenkívül az ExpressVPN nem tárol semmilyen tevékenységet vagy kapcsolódási naplót, vagyis nem tudják feltárni az Ön tevékenységeit, még akkor sem, ha egy harmadik fél felkéri. Az ügyfélszolgálathoz e-mailben vagy élő csevegéssel 24 órán keresztül kapcsolatba lehet lépni.

Ez a szolgáltatás rendelkezik Windows, Android, MacOS, iOS és Linux alkalmazásokkal. Egyes vezeték nélküli útválasztók támogatottak, de ezeket manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • Rengeteg szerver az Egyesült Államokban
 • Gyors, megbízható sebesség a HD tartalom streamingjéhez
 • Kiváló minőségű biztonság és legfőbb adatvédelmi funkciók
 • Emellett feloldja az USA Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Egy könnyen használható alkalmazás varázsló telepítésével

Hátrányok:

 • Nem olyan olcsó, mint néhány más szolgáltató alatt

A Telemundo deportálásának legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Gyors és megbízható választás, amely feloldja a Telemundo Deportes és az összes fontosabb streaming szolgáltatás, beleértve az USA Netflix, Hulu, HBO és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Nagyszerű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a Telemundo DeportesTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egy rendkívül hatalmas szerverhálózattal rendelkezik, több mint 1600-at csak az Egyesült Államokban. Még ennél is jobb, ha ezek mindegyike nagyfelbontású tartalom streamingjére van optimalizálva. Ez a szolgáltatás feloldhatja a népszerű platformok, például a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video blokkolását. Mivel egyszerre hat kapcsolat engedélyezett, egyetlen fiók lehetővé teszi az összes kedvenc eszköz védelmét.

Ezt a VPN-t úgy fejlesztették ki, hogy lehetővé tegye a fejlett biztonsági beállításokat. Alapértelmezés szerint 256 bites AES-titkosítást használ, de bekapcsolhatja a megszakító kapcsolót, az automatikus hirdetés-blokkolást, a rosszindulatú programok figyelését, a Tor-on keresztül VPN-t vagy a dupla VPN-beállításokat. A NordVPN fizethető a Bitcoinban, és nem rögzít semmilyen személyes azonosító információt, tehát név nélkül regisztrálhat és használhat az internetet..

A NordVPN alkalmazások elérhetőek Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A Linux alapú eszközök és a kiválasztott hálózati útválasztók szintén támogatottak, de kézi telepítést igényelnek.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1600 szerver működött
 • A kiszolgálók optimalizálva vannak a HD streaminghez
 • Lehetővé teszi a testreszabott biztonsági beállításokat
 • Könnyen használható alkalmazások a legtöbb platformon

Hátrányok:

 • Kiválaszthatja az általános kiszolgálóhelyeket, de nem tudja kiválasztani a kiszolgálókat

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó ár-érték arányú mindenoldalú. Nagy értékű lehetőség, amely szilárd Telemundo Deportes előadóművész. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Jól működik a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokkal is, és állandóan jó sebességet ér el. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a Telemundo DeportesTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost A felhasználóbarát VPN egy csavarral: egyszerűen kiválaszthat egy tevékenységet, mint például a webhelyek torrenting vagy feloldása, és hozzárendelni egy megfelelő szervert. Lehetőség van egy szerver manuális választására is (az Egyesült Államokban 345 van), de feltétlenül nagyon hasznos egy kattintással elérni a Netflix, a Telemundo Deportes és az ESPN platformokat..

Ez a szolgáltatás nem igényel sok konfigurációt. A 256 bites titkosítás és a DNS, IPv6, valamint a port továbbítás szivárgások elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezve van. Van még egy kikapcsoló kapcsoló, a kényszerített HTTPS, a hirdetésgátló és a rosszindulatú programok elleni funkciók, arra az esetre, ha valamilyen erősebb védelmet szeretne. A CyberGhost bejelentkezési tilalmával rendelkezik, amely biztosítja, hogy tevékenységei magántulajdonban maradjanak.

Ez a VPN alkalmazásokat kínál Android, Windows, iOS és MacOS eszközökhöz. A Linux alapú rendszerek és a támogatott útválasztók manuális beállítására van szükség.

Előnyök:

 • Könnyen használható - válassza ki a tevékenység típusát, és csatlakozzon a legmegfelelőbb szerverhez
 • Ezenkívül feloldja a Netflix USA, az Egyesült Királyság és mások blokkolását
 • A tesztelés során a leggyorsabb kiszolgálók egyike
 • Kill kapcsoló bekapcsolása az összes alkalmazáson, és nem marad napló

Hátrányok:

 • Kevésbé alkalmas energiafelhasználók számára, akik fejlettebb konfigurációkhoz szeretnének hozzáférni

ALKALMAZOTTOK VÁLASZTÁSA: A CyberGhost egy egyszerű beállítással rendelkezik. Költségvetési választás. Jó a magánélet szempontjából. Streamek Telemundo megbízhatóan deportálja a HD videofelvételeket, de a csatlakozások nem olyan megbízhatóak más streaming helyeknél. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a Telemundo DeportesTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish büszkélkedhet az önfenntartott kiszolgálók kiterjedt hálózatával az egész világon. Ez lehetővé teszi a problémák gyorsabb megoldását, mint a versenytársaké, ugyanakkor gyorsabb sebességet jelent a felhasználó számára. Az IPVanish elég gyors ahhoz, hogy 4K videókat streaming nélkül, minimális pufferolással folytassa. Feloldhatja számos szolgáltatás blokkolását, beleértve a FOX Sports, az ESPN és a Sky Sports szolgáltatásokat.

Könnyű ügyfele ellenére az IPVanish erős biztonsági lehetőségekkel rendelkezik. A 256 bites titkosítás, a kill switch és az IPv6 / DNS szivárgásvédelem mellett lehetőség van a LAN forgalom blokkolására, az OpenVPN adatok eltakarására és az IP-címek rendszeres időközönkénti váltására is. Az IPVanish nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

Az IPVanish rendelkezik alkalmazásokkal az Amazon Fire TV, Mac, iOS, Windows és Android számára. A Linux alapú rendszerek, például a Raspberry Pi kézi konfigurálást igényelnek, csakúgy, mint a támogatott internetes útválasztók.

Előnyök:

 • Lenyűgöző 4K adatfolyamsebesség a tesztelés során
 • A Kodi és a Firestick TV támogassa a távoli környezetbarát alkalmazásokat
 • Legfeljebb tíz eszköz csatlakoztatható egyszerre

Hátrányok:

 • Nem engedélyezi a névtelen regisztrációt
 • Nincs élő ügyfélszolgálata

NAGY SZERVER HÁLÓZAT: Az IPVanish akár 10 csatlakoztatott eszközzel működik. Gyors csatlakozások, könnyű, könnyen használható alkalmazások, jó multi-platform támogatás. Megbízható a Telemundo által deportáltakkal, de nem engedheti fel olyan sok más streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a Telemundo DeportesTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Annak ellenére, hogy kevesebb szerverrel rendelkezik (tíz az USA-ban), mint néhány hasonló szolgáltatásnál, PrivateVPN képes átlag feletti sebességeket biztosítani. Ezenkívül kiváló feloldóképességgel rendelkezik, és több száz szolgáltatáshoz hozzáférhet, beleértve a Netflixet, a FOX Sports szolgáltatást és a Hulu-t, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon..

A PrivateVPN 256 bites titkosítást használ, és megakadályozza a DNS és az IPv6 szivárgásokat. Az ölési kapcsoló garantálja, hogy soha nem fog védett nélkül böngészni, és a nem naplózási politika biztosítja, hogy sem a munkamenetet, sem a tevékenységet nem rögzítik. Hat egyidejű kapcsolat megengedett, tehát ez a VPN jó választás azok számára, akik egyszerre sok eszközt akarnak védeni. A támogatás 24 órán keresztül és 7 órán keresztül elérhető élő chat-en keresztül.

Ez a szolgáltatás dedikált alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. A Linux platformokat és bizonyos útválasztókat szintén támogatjuk, de manuálisan kell telepíteni.

Előnyök:

 • Nagyon gyors sebesség
 • 24/7/265 élő chat támogatás
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén

Hátrányok:

 • Linux alatt működik, de manuális konfigurációt igényel
 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül

NAGY SZABÁLYOK: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja a Telemundo deportálását, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanabban a fiókban. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Hogyan nézhetjük Telemundo deportálását egy VPN segítségével

 1. Iratkozzon fel a fenti lista egyik VPN-jére.
 2. Töltse le a megfelelő alkalmazást az operációs rendszeréhez.
 3. Csatlakozás egy amerikai szerverhez.
 4. Próbálj meg nézni valamit a Telemundo Deportes-en. A videónak gyorsan be kell töltenie. Ha nem, próbáljon meg másik amerikai szervert használni.

Nézhetem egy Telemundo Deportes-t egy ingyenes VPN-sel?

Noha az ingyenes VPN-ek egyszerűen úgy tűnhetnek, hogy megvédjék magukat online, valójában számos jelentős hátrányuk van. Először is, általában több felhasználó van, mint amennyit infrastruktúrájuk képes támogatni. Ez lassú sebességeket és szakaszos kapcsolatokat okoz - ez az utolsó dolog, amit az élő videó streamingje során szeretne. Ezenkívül, mivel a szerzői jogok tulajdonosai mindent megtesznek annak megakadályozása érdekében, hogy a VPN-felhasználók hozzáférjenek tartalmukhoz, valószínű, hogy egy ingyenes VPN nem fog működni.

Felteheti magától, hogy egy ingyenes VPN megengedheti magának, hogy létezik. Mivel ezek a szolgáltatások nem tudják a felhasználókat előre felszámítani, más módon kellett keresniük a pénzt. Egyes esetekben egyszerűen beillesztik a hirdetéseket a meglátogatott webhelyekbe, de néhány ingyenes VPN még nyomkövető sütiket is használ, hogy az Ön tevékenységeiből részletes felhasználói profilt készítsen. Ezt azután tudomásod nélkül eladhatja harmadik felek számára.

A kockázatok azonban jóval meghaladják a célzott hirdetéseket. Egy 2017-es tanulmány kimutatta, hogy a mintához vett ingyenes Android VPN-ek csaknem 20% -a nem titkosította az Ön adatait. Ezenkívül 38% -ban valamilyen típusú rosszindulatú program került forgalomba. Ugyanakkor nemcsak a mobileszközökről: még ingyenes, asztali VPN-eket is láthattunk a felhasználók sávszélességén a botnetekben történő felhasználás céljából. A személyes adatok biztonságának megőrzése érdekében javasoljuk egy jól bevált, jó hírű VPN-szolgáltatás használatát, amelynek története az ügyfelek magánéletének védelme..

Regisztrálnom kell a Telemundo Deportes oldalra?

A telemundo deportálja a vpn hibát

Noha regisztrált videókat nézhet regisztráció nélkül, az élő tartalmak megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Erre egyetlen kivétel van; a világkupát június 25-ig ingyenesen lehet elérni.

A Telemundo Deportes felkéri a felhasználókat, hogy jelentkezzenek be kábelszolgáltatójuk hitelesítő adataival. Támogatott szolgáltatók óriási választéka található, beleértve néhány népszerű over-the-top opciót, például a Sling TV, a YouTube TV és a DirecTV.. Ezekre a szolgáltatásokra azonban csak az Egyesült Államokon belül jelentkezhet. Még egy VPN sem tud segíteni ebben a részben, mivel ellenőrzik, hogy fizetési módját regisztrálták-e egy amerikai bankszámlára.

Sajnos ezek a tényezők csak lehetetlenné teszik az USA-n kívüli Telemundo Deportes regisztrációját, ha nincs amerikai barátja, aki hajlandó megosztani a kábelbejelentkezési adataikat. Ez azt jelenti, hogy ha amerikai vagy, és csak külföldön akarsz nézni, akkor ez nem jelent problémát.

Mit nézhetek a Telemundo Deportes-en?

Mivel Amerika egyetlen hivatalos műsorszolgáltatója a 2018-as világbajnokság spanyol közvetítésével, a Telemundo Deportes már elég vonzó. Noha ez a szolgáltatás elsősorban a focire összpontosít, híreket és kiemelt eseményeket kínál számos más sportággal kapcsolatban is. Az alábbiakban egy kis választékot találtunk a Telemundo Deportes fedezésére.

 1. Nemzeti Labdarúgó Liga (NFL)
 2. Major League Baseball (MLB)
 3. Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA)
 4. NASCAR
 5. Ultimate Fighting Championship (UFC)
 6. Észak-amerikai Boksz Szövetség (NABA)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

Adblock
detector