5 legjobb VPN a TF1-hez, így bárhol megnézheti

5 legjobb VPN a TF1-hez, így bárhol megnézheti

A TF1 francia TV-állomás rengeteg Franciaország legjobb élő és igény szerinti videóját közvetíti. A probléma, mint sok online video streaming szolgáltatás, a TF1 korlátozza a hozzáférést a saját országában élőkhöz. Tehát, ha Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Németországban vagy az Egyesült Államokban szeretné nézni a TF1-t, akkor blokkolva vannak. Ebben a cikkben a TF1 legjobb VPN-jeit ismertetjük annak tartalmának nagy feloldásához.

Egy VPN eljuthat a TF1-be külföldről, ha úgy néz ki, mintha Franciaországban tartózkodik, annak ellenére, hogy nem vagy. A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat, és egy távoli helyen - ebben az esetben Franciaországban - egy kiszolgálón továbbítja. Ez megváltoztatja az Ön IP-címét, hogy úgy jelenjen meg a TF1 webhelyen, mintha Franciaországban lenne.

Rengeteg részletet talál az alább bemutatott szolgáltatókról, de ha csak ideje van összefoglalásra, itt van a TF1 legjobb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN Az első választás a TF1-hez. A szupergyors szerverekkel Franciaországban és szerte a világon ez a szolgáltató nem bocsátja ki szinte minden olyan streaming tartalmat, amelyre gondolhat. Privát és biztonságos alkalmazások. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Rengeteg olyan szerver található Franciaországban, amely képes felszabadítani a legnépszerűbb francia tartalmakat. Költségvetési szolgáltató, erős biztonsági funkciókkal.
 3. CyberGhost Nagy érték és könnyen használható, ez a szolgáltató népszerű kezdők választása. Teszteink lenyűgöző streaming sebességeket fedeztek fel.
 4. IPVanish Magas eredmények a sebességért. Nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében, de nem megbízható a Netflix feloldásához.
 5. PrivateVPN Az új szolgáltató hírnevet szerez felszabadító képességei és streaming sebessége miatt. Az alkalmazások privát és biztonságos.

A legjobb VPN-k a TF1-hez

A VPN-piac nagyon zsúfolt, és nem mindegyik biztosítja a biztonságot, sebességet és feloldó képességeket, amelyekre szükség van a TF1 külföldről történő feloldásához. A legjobb TF1 VPN-k listája a következő kritériumokon alapul:

 • Szervereket működtet Franciaországban
 • Hozzáférhet a TF1 online streaming szolgáltatáshoz
 • Nagy sebesség és sávszélesség nincs korlátozva
 • Könnyen telepíthető és futtatható
 • Jó ügyfélszolgálat

Kutattuk a ma elérhető VPN-ket, és szűkítettük a listát a TF1 öt legjobb VPN-jére.

Itt található a TF1 5 legjobb VPN-jének listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks TF1Tesztelt 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN az egyik legegyszerűbben használható VPN-szolgáltatás. Ahhoz, hogy ez a rendszer működjön a számítógépen, nem kell semmit tudnia a technológiáról. A szolgáltatás elérhető: ablakok, Mac operációs rendszer, Mac OS X, Linux, iOS, és Android. Az ExpressVPN telepíthető bizonyos útválasztókra, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, és Kindle Fire tabletta.

Az ExpressVPN gyors és megbízható az élő streaminghez. Ez azért fontos, mert ha egy VPN lelassítja az átvitelt, elveszíti a kapcsolatokat, szüneteltetheti a pufferelést és kép pixelizálást eredményezheti a rossz forgalomkezelés miatt, amikor a video stream a számítógépre utazik.

Amikor csatlakozik egy online TV-szolgáltatáshoz, hogy a video streaming szerver ellenőrzi, hol tartózkodik annak eldöntése érdekében, hogy jogosult-e nézni. Ezek a helymeghatározások gyakran tartalmazzák megkeresi a VPN-tevékenységet. Az ExpressVPN elkerüli az észlelést a legátfogóbb helymeghatározási és VPN-ellenőrzéseknél, így eljuthat a TF1-be..

A társaság szervereket működtet Franciaországban három helyszínen, amely segíthet enyhíteni az esemény során felmerülő forgalmi hullámokat. Kiváló ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik és online segítséget kaphat éjjel-nappal élő chat-en keresztül.

Az ExpressVPN szolgáltatást itt érheti el három eszköz egyszerre. Ez azt jelenti, hogy egyidejűleg aktív kapcsolat is lehet otthoni számítógépén, mobil eszközén és laptopján. Ha aktiválja a VPN-t az útválasztón, akkor ez csak egy kapcsolatnak számít annak ellenére, hogy lefedi az otthoni összes eszközt.

Előnyök:

 • Hihetetlenül gyors szervereket működtet Párizsban és Strasbourgban
 • Könnyen feloldhatja a TF1 és más streaming szolgáltatások külföldről, ideértve a Netflix France-ot is
 • A szerver sebessége nagyszerű a HD streaminghez és a gyors letöltéshez
 • Csúcskategóriás biztonsági szolgáltatások, jó adatvédelemmel
 • Csatlakoztasson akár 3 eszközt egyszerre
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Csak 3 eszközt tud egyszerre csatlakoztatni

A TF1 legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Szupergyors és megbízható választás, amely feloldja a TF1 alkalmazását bármely országban, valamint a legtöbb egyéb streaming szolgáltatást. A legjobb osztály és a magánélet 256 bites AES titkosításával, ne tároljon böngészőnaplókat, megszakító kapcsolót és szivárgásvédelmet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja a TF1Tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kiváló szolgáltatás a televíziózáshoz a világ bármely pontjáról. A társaság 5111 szerverrel rendelkezik 60 országban, beleértve Franciaországot. A társaság működik 189 szerver Franciaországban, ahol a felhasználók kihasználhatják a kettős VPN lehetőséget és az extra obfuzációt, ha akarják. A NordVPN által elért sebesség elég gyors ahhoz, hogy videókat közvetítsen az interneten. Ezek a kiegészítő biztonsági intézkedések különösen jó szolgáltatássá teszik a NordVPN-t, ha olyan országban tartózkodsz, ahol nagyon korlátozott az Internet-szolgáltatás, például Kínában vagy Iránban.

A cég alkalmazásokat biztosít ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, iOS, és Android. Telepítheti a böngésző-kiterjesztés a Chrome és a Firefox számára. Ha úgy dönt, hogy a böngésző verzióját használja, akkor csak a böngészőn keresztül létesített kapcsolatokra vonatkozik a VPN. A NordVPN manuálisan is telepíthető Linux számítógépek és a Földi szeder és Raspberry Pi operációs rendszer. Te is telepítse a VPN-t kompatibilis útválasztókra.

te kapjon hat egyidejű kapcsolat kedvezményét, és a listán szereplő többi VPN-hez hasonlóan az útválasztó-kapcsolat e hat közül csak az egyiknek számít.

Az ügyfél-támogatási csoporthoz fel lehet venni a kapcsolatot az alábbi címen: élő chat az oldalon. Az élő csevegőszolgáltatáson nem mindig vesz részt, de ki tudja tölteni a támogatási igénylő űrlapot a webhelyen, vagy e-mailt küldhet segítségért.

Előnyök:

 • Több mint 180 szervert működtet Franciaországban, kiválóan alkalmas a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására
 • Költségvetési szolgáltató, amely nem szabadul fel a biztonsági vagy az adatvédelmi szolgáltatásokra
 • Alkalmazások Windows, MacOS, iOS, Linux és Android számára
 • A kiszolgálók optimalizálva vannak a HD streaminghez
 • 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás idősebbnek érzi magát

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Nagyon jó lehetőség, amely megbízhatóan működik a TF1-rel és a legnépszerűbb streaming oldalakkal. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Kiváló adatvédelem és biztonság. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a TF1Tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost tartalmaz egy speciális opciót a videó streamingjéhez. Az alkalmazás kezdőképernyőjén a bejelentkezés után válassza a streaming lehetőséget, hogy megjelenjen a legnépszerűbb streaming szolgáltatások listája. A TF1 opció kiválasztásakor, A CyberGhost beállítja a konfigurációját, hogy optimalizálja az adatfolyamot, kiválasztja a rendelkezésre álló legjobb szervert, és az alapértelmezett böngészőben megnyitja a TF1 videolejátszót.  Tehát az alkalmazás hozza meg az összes döntést az Ön számára, és megtesz minden szükséges lépést a TF1 weboldalra jutáshoz, nem számít hol vagy. Vegye figyelembe, hogy továbbra is TF1-fiókra lesz szüksége.

A cég alkalmazásokat készít ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, iOS, és Android. A VPN-t manuálisan is telepítheti Linux számítógépek és kompatibilisek útválasztók. A CyberGhost engedményt számít fel Önnek hét egyidejű kapcsolat és egy útválasztó kapcsolat csak egynek számít.

A társaság nagy ügyekkel jár, hogy ügyfelei számára adatvédelmet biztosítson, még arra a pontra is, hogy nem tárol semmilyen adatot az egyes ügyfelekről, csak a számlaszámot és az előfizetési időszakot. Külön kifizetéseket gyűjt a társaság. Az élő csevegés támogatása elérhető európai munkaidőben.

A CyberGhost alkalmazás telepíti magát, és nagyon könnyen használható és a sebességek teszt eredményeink teteje közelében helyezkednek el. A TF1 streaming minősége a CyberGhoston keresztül hibátlan.

Előnyök:

 • Több mint 300 szervert működtet Franciaországban, és a legtöbb francia tartalmat fel lehet oldani külföldön
 • Átlag feletti HD streaming sebesség
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • Az alkalmazások nagyszerűek a kezdők számára

Hátrányok:

 • Hozzáférhet az USA Netflix könyvtárához, de nem a Netflix France könyvtárához

KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Könnyen kezelhető. A jó szerver reprezentáció Franciaországban ideálisvá teszi őket a TF1 számára. Nincsenek naplók, és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. Harcolhat más népszerű streaming oldalakkal. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja a TF1Tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish a A robosztus hálózat ideálisvá teszi a video streamingét nagy távolságokon. A társaság sok pénzt fektetett az infrastruktúrájába, és kezeli az összes saját szervert, hogy biztosítsa kiváló minőségű szolgáltatásait. Sebességtesztjeinkben ez a szolgáltatás gyakran a leggyorsabb elérhető VPN-ra esik. Az IPVanishnek 26 szervere van Franciaországban, amelyek országon kívül eljutnak a TF1-be.

A cég alkalmazásokat kínál ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, iOS, Android és Fire TV. A szolgáltatást manuálisan is telepítheti a kompatibilis útválasztókra. Az IPVanish hihetetlen lehetőséget nyújt Önnek tíz egyidejű kapcsolat. Ha telepíti a szolgáltatást az útválasztón, akkor az meg fog történni fedje le az otthoni összes készüléket, de csak egyetlen kapcsolatnak számít, így további kilenc eszközt is csatlakoztathat az otthoni kívül.

Az IPVanish nem rendelkezik élő támogatással. A támogatási csoporttal felveheti a kapcsolatot a weblapon található űrlapon vagy e-mailben.

Előnyök:

 • Több mint 25 szervert működtet Franciaországban, ideális a francia tartalom külföldi streamingjéhez
 • A sebesség nagyszerű a HD szerverek streamingjére a legtöbb szerveren
 • A legfontosabb biztonsági és adatvédelmi szempontok
 • Különösen a Kodi eszközökkel vagy a Fire TV Stick-kel rendelkező távirányító felhasználók kedvelik

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek
 • Csak e-mail és jegy támogatás

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. A TF1 feloldása. Jó böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a TF1Tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN az ötödik ajánlásunk, amely lehetővé teszi a TF1 videolejátszó hozzáférését Franciaországon kívülről. Ez a VPN nagy sebességgel és megbízhatósággal rendelkezik, ha egy műsor vagy labdarúgó-mérkőzés egész sorához szükséges pufferolás vagy megszakadt kapcsolatok nélkül.

Az alkalmazás telepíti önmagát, és nagyon egyszerű, de ha nem sikerül működésbe hozni, akkor az online súgócsapat valóban hihetetlen. Az élő csevegés támogatása svéd munkaidőben érhető el. Ha nem tudja követni az utasításokat, az Ön engedélyével átvehetik az irányítást a számítógépén, kivizsgálhatják a problémát és kijavíthatják.

A PrivateVPN a listán szereplő öt VPN közül a legkisebb szerverhálózattal rendelkezik, egy kicsit több mint 100 szerver 56 országban. Franciaország azonban szerepel ebben a listában, és ehhez csak annyit kell bejutnia a TF1-be. Valójában vannak két szerver Párizsban.

Ez a rendszer az egyik leggyorsabb VPN a piacon, így több eszközön is felhasználhatja letöltésre vagy adatfolyamra lassítás nélkül. Kapsz egy pótlékot hat egyidejű kapcsolat ezzel a szolgáltatással.

A PrivateVPN alkalmazást telepítheti a következőre: ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, iOS és az Amazon Fire TV. Konfigurálja a VPN-t kézzel Linux számítógépek és kompatibilis útválasztók.

Előnyök:

 • Két gyors kiszolgálót üzemeltet Párizsban, nincs probléma a TF1 és más francia streaming tartalom feloldásával
 • Erős biztonsági és magánélet-védelmi szolgáltatások
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • A támogató személyzet csak európai munkaidőben működik
 • A Newish szolgáltató továbbra is bővíti hálózatát, kevesebb kiszolgáló közül választhat

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. A TF1 feloldása. Jó általános böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t a TF1-hez?

sajnálatos módon, ingyenes VPN használatával nem fogja tudni nézni a TF1-et az interneten keresztül. Ennek oka az, hogy a korábbi regionális korlátozások megszerzése és a proxy-észlelés bonyolult eljárás, és a célokat elérni képes vállalatoknak sok pénzt kell befektetniük speciális berendezésekbe és testreszabott programokba a játékban való tartás érdekében..

Nagyon jó, ha ingyen kapsz cuccokat. azonban, azok a cégek, amelyek nem keresnek pénzt előfizetéssel, más útvonalon próbálnak jövedelmet keresni. Ezek az ingyenes VPN-k néha mézes csapdák, hogy rávegyék az embereket személyes adataik átadására, amelyeket a VPN-szolgáltató ezután elad a hirdetőknek. Az állandó VPN-szolgáltatásokra számíthat az ingyenes VPN-szolgáltatásokkal is; sokan még hirdetéseket fecskendeznek be közvetlenül a böngészőbe.

A sebességek sokkal lassabbak, mint a fizetett VPN-k, az adatok és a sávszélesség-korlátok gyakoriak, a szerver kiválasztása pedig sokkal korlátozottabb.

A TF1 élő közvetítésének sebessége

A VPN-társaságoknak sokat kell befektetniük a gyors kapcsolatok elérése érdekében és az ingyenes szolgáltatások nem engedhetik meg maguknak ezeket a költségeket. A Netflix 5 megabites / másodperces csatlakozási sebességet javasol, hogy elkerülje a dadogást és a pufferolást HD videó nézése közben. A Netflix igény szerinti videóit azonban streamingre optimalizálták. Az élő közvetítéseknek nincs idejük a videó tömörítésére, tehát nem olyan hatékonyak, mint az igény szerinti közvetítések. Az élő közvetítés nézése általában sokkal nagyobb sávszélességet igényel, mint az azonos minőségű igény szerinti adatfolyam.

A TF1 streaming-jéhez a legjobb VPN-k listáján szereplő szolgáltatások mind meghaladják ezt a követelményt, amint az az alábbi ábrán látható.

Miért nem engedi, hogy a TF1 külföldről nézzen?

A TF1-nek fizetnie kell a megjelenített tartalomért, és csak a franciaországi szórakoztató műsorok megvásárlásához szükséges jogokat vásárolja meg. A tartalomlicenc-korlátozások azokra a készülékekre vonatkoznak, amelyek megtekintik a szórakozást, nem a video streaming szerver helyére, sem a felhasználó otthoni vagy számlázási címére.. Tehát, amikor a TF1 aláírja a videókat Franciaországban mutató szerződéseket, lépéseket kell tennie annak biztosítása érdekében, hogy Franciaországon kívüli emberek ne férhessenek hozzá videóikhoz a webhelyen.

TF1 sebesség-teszt

Tehát, ha Franciaországból kívül próbál hozzáférni a TF1-hez, akkor a videolejátszó képernyője fekete lesz, és csak a hibaüzenetet jeleníti meg:Ez a tartalom nélkülözhetetlen a régióban.

TF1 regionális korlátozások

Angolul ez azt jelenti:Ez a tartalom az Ön területén nem érhető el.”

A tartalomhoz való hozzáférés korlátozásának kötelezettsége kiterjed a VPN-k és egyéb módszerek blokkolására, amelyek lehetővé teszik a nagyközönség számára, hogy megkerülje az ilyen korlátozásokat. A TF1, mint a legtöbb más online TV-szolgáltatás, komoly beruházásokat hajt végre a VPN-érzékelő rendszerekbe. A VPN észlelése miatt nem sok VPN vezethet be a TF1-be.

A fenti listán szereplő összes VPN megkerüli a TF1 proxy-észlelési rendszereit.

Hogyan nézze meg a TF1-et online

A TF1 video streaming oldal a világ bármely pontjáról elérhető. Kattintson ide a TF1 online eléréséhez.

Mielőtt megnézheted a videókat vagy stream-eket a webhelyen:

 1.       Feliratkozás egy VPN-re, és telepítse az alkalmazást az eszközére.
 2.       Válasszon ki egy szervert Franciaországban, és csatlakozzon a VPN-hez.
 3.       Kapcsolja ki a TF1 webhely minden hirdetésgátlóját.
 4.       Állítson be egy MyTF1-fiókot.

Itt található részletesebben ezek a lépések.

1. Feliratkozás VPN-re

A listánk bármelyik VPN-je jól szolgálja Önt, hogy belépjen a TF1 videó szolgáltatásba. Miután fizet a választott VPN -ért, akkor ezt meg kell tennie töltse le az ügyfélszoftvert. A telepítő elvégzi az összes szükséges munkát a VPN-ügyfél beállításához, amely úgy van konfigurálva, hogy működjön együtt az összes szolgáltató kiszolgálójával. A telepítő létrehoz egy parancsikont az asztalon.

Ha meg akarja nézni a TF1-t, ellenőriznie kell, hogy a VPN csatlakozik-e egy szerverhez Franciaországban. Miután ez a kapcsolat létrejött, nyissa meg a TF1 webhelyet. Ha már nyitva van, és megjelenik egy üzenet, amely arról szól, hogy nem tudja megnézni a tartalmat a tartózkodási helyéről, frissítse az oldalt, amint a VPN fut.

2. Kapcsolja ki az összes blokkolót

A TF1 webhely nem játszik jól a hirdetésblokkolókkal. Ha Ön a TF1 webhelyen van, kapcsolja ki a hirdetésgátlót ha használsz egyet. Frissítse az oldalt, ha szükséges.

3. Állítson be egy MyTF1 fiókot

A MyTF1 szolgáltatás ingyenes, és nem számít, hogy hol tartózkodsz, amikor létrehozsz egy fiókot. Tehát nincs szüksége franciaországi címre vagy fizetési adatokra. A fiók létrehozási oldal nem ellenőrzi az Ön tartózkodási helyét, és nem kérdezi meg otthoni címét.

MyTF1 fiók regisztrálása:

 1. Érje el a fiókoldalot, vagy egy videó lejátszásával próbáljon bejelentkezni anélkül, hogy bejelentkezett volna, amely a bejelentkezéshez vagy a fiók létrehozásához vezet, vagy a kékre kattintva Se Connecter gombot a webhely menüsorában.
 2. A megjelenő felugró ablakban kattintson a gombra Créer un compte.
 3. Írja be az e-mail címet és a jelszót, majd nyomja meg a gombot folytatója gomb. Érvényes e-mail fióknak kell lennie, amelyhez hozzáféréssel rendelkezik, mert aktiválási linket küldünk a regisztráció befejezéséhez.

Ha nem akarja megadni a TF1-nek az igazi e-mail címét, akkor ezt megteheti hozzon létre egy író e-mail fiókot egy online webmail szolgáltatással. A Mailinator nagyszerű ilyen dolgokra.

Ha nem akarja zavarni az e-mail útvonalat, beállíthat egy fiókot a Facebookon keresztül. Ebben az esetben csak kattintson a Continue avec Facebook gomb. Ha a böngésző tárolta a Facebook hitelesítő adatait, a TF1 fiók létrehozási folyamata további beavatkozás nélkül folytatódik. Ha nem tárolja a hitelesítő adatait a böngészőben, akkor a következő ablakban be kell írnia a Facebook felhasználónevét és jelszavát.. A videólejátszóhoz azonnal hozzáférhet, anélkül, hogy bármilyen személyazonosság-ellenőrzési lépést meg kellene tennie.

Bárhol nézheti a TF1-et

A TF1 egész évben online nézhető egy VPN-sel. A listánkban szereplő VPN-kkel kapcsolatban az a nagyszerű mobil eszközökre telepíthetők valamint útválasztók és számítógépek. Ez azt jelenti, hogy amíg az interneten van, továbbra is nézheti a TF1-t. Ez nagyszerű hír, ha hosszú ingázással jár, vagy ha unatkozik egy kávézóban vagy a szálloda halljában.

A VPN-k az egész világon működnek és ha feliratkozik egyre, akkor joga van bárhonnan használni, nem csak abban az országban, ahol feliratkozáskor voltál. Így, Ha más országokba utazik, a VPN továbbra is a TF1-hez vezet.

Használ már VPN-t a TF1 külföldről történő nézéséhez? Olyan VPN-t használ, amely nem szerepel a listánkon? Ha Ön már feliratkozik a felsorolt ​​szolgáltatásokra, mi a véleménye erről a VPN-ről? Hagy egy üzenetet az alábbi megjegyzés szakaszban, és tudassa velünk tapasztalataival.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector