5 legjobb VPN a YuppTV számára, így külföldről is megnézheti

Szeretne online YuppTV-t nézni külföldön? Ez a dél-ázsiai tartalom legszélesebb körű szolgáltatója hozzáférést biztosít olyan csatornákhoz, mint a ZeeTV, a BBO, a KBO és az ET Now. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan élheti élőben a YuppTV csatornáját bárhol a világon. Megmagyarázza, hogyan lehet a virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni a regionális korlátozások megkerülésére, valamint a kanadai, új-zélandi, japán, francia, németországi és a világ bármely más részének YuppTV nézésére.

Hogyan lehet a YuppTV-t online nézni külföldön

A streaming-platformok általában csak a meghatározott régiókban mutatják meg tartalmukat. És néhányuk, például a YuppTV, más tartalmat fognak megjeleníteni attól függően, hogy hol tartózkodnak. A VPN-k azonban lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a választott országbeli szerverhez. Ez arra készteti a webhelyeket, hogy azt higgyék, hogy valóban az adott országban vannak, és feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmakat. A VPN-k a forgalmat is titkosítják, ami megakadályozza, hogy a hackerek, az internetszolgáltató vagy a hálózati rendszergazdák figyeljék az Ön tevékenységeit..

A megfelelő VPN kiválasztása elengedhetetlen, mivel ezek mindegyike kissé eltér. Például egyesek mindenekelőtt a biztonságot részesítik előnyben, míg mások nagyobb sebességet vagy lehetőséget kínálnak a streaming platformok szélesebb körének feloldására. A YuppTV számára a legjobb VPN megtalálásához az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat keressük:

 1. Számos szervert működtet a YuppTV számos sugárzott régiójában
 2. Megbízható, nagy sebességű csatlakozásokat kínál
 3. Képes felszabadítani a YuppTV-t és más népszerű streaming szolgáltatásokat
 4. Erős titkosítást és további biztonsági lehetőségeket kínál
 5. Nem naplózza személyesen azonosítható információkat, vagy ideális esetben egyáltalán nem

A YuppTV feloldása VPN segítségével

Ne aggódjon, ha még soha nem használott VPN-t: a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldása elég egyszerû, miután megismerte. A YuppTV blokkolásának feloldását VPN segítségével végezheti el:

 1. Regisztráljon az alábbi VPN-k egyikében (ajánljuk az ExpressVPN-t).
 2. Telepítse a VPN-ügyfelet, ügyelve a készülék operációs rendszerének megfelelő verzióra.
 3. Csatlakozás a YuppTV egyik megengedett országában lévő szerverhez (az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália és India mind működni fog).
 4. Próbáljon meg betölteni egy videót. Meg kell találnia, hogy azonnal betöltődik, késés vagy hiba nélkül.

INGYENES PREMIUM VPN SZERINT: Gyakran annak érdekében, hogy egy adott szolgáltatónak a legalacsonyabb árat kapja meg, a rendszer felkéri a regisztrációt, hogy egyszerre több évre szóljon fel. Ha azonban csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re (például ha nyaralni vagy egy konkrét eseményt szeretne nézni), használhatja az ExpressVPN 30 napos próbaverzióját. Előzetesen kell fizetnie, de 30 napon belül törölheti a pénzét.

Itt található a YuppTV legjobb VPN-jeinek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN több mint 2000 szerverrel rendelkezik 94 országban, így kiváló választás azok számára, akik élő videókat szeretnének közvetíteni. Elég gyors ahhoz, hogy észrevehető késleltetés nélkül nézze meg a HD tartalmat, és ami a legfontosabb: képes felszabadítani a streaming platformok különféle változatát, beleértve a Netflix, a BBC iPlayer és a YuppTV.

A beépített biztonsági funkciók széles skálája szintén beépítve van. Az ExpressVPN 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót, tökéletes előremeneti titkot és DNS szivárgásvédelmet használ a forgalom mindenkori biztonságához. Nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő információkat, ami hatalmas plusz. Ha nehézségekbe ütközik, az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül és hét órás csevegésen elérhető.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat tartalmaz MacOS, Windows, Linux, iOS és Android eszközökhöz. Egy kis kézi konfigurációval telepíthető még a vezeték nélküli útválasztóra.

YUPPTV LEGJOBB VPN:  Az ExpressVPN elsőbbséget élvez. Az ExpressVPN nagy sebességgel, kiváló adatvédelmi funkciókkal rendelkezik, és együttműködhet az összes népszerű streaming szolgáltatással. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN szinte nem hallott 4853 szerverrel büszkélkedhet, amelyek közül néhányat streamingre, fájlmegosztásra vagy játékra optimalizáltak.. Nagyszerű, általános célú VPN, egy apró részben is, kiváló feloldóképességének köszönhetően. Az NordVPN könnyen megkerüli a földrajzi korlátozásokat olyan platformon, mint a Hulu, a Netflix és az Amazon Prime Video, tehát a YuppTV nem jelent nagy problémát.

A NordVPN segítségével Önnek lehetősége van rendkívül kifinomult biztonsági beállítások készítésére. A 256 bites AES titkosítás és a DNS / IPv6 szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezve van, de használhat egy alkalmazás-specifikus kill kapcsolót is. Még van lehetőség arra is, hogy egyszerre két VPN-t használjon, vagy használja a Tor-t egy VPN-sel. A NordVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és nem fogadja el a bitcoin-kifizetéseket, lehetővé téve ezzel, hogy anonimként maradj online.

A NordVPN könnyen telepíthető alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS rendszerekhez. Linux alapú eszközökön és kiválasztott hálózati útválasztókon is működik, bár kézi konfigurációra van szükség.

A legjobb költségvetési lehetőség: Csökkentse havi befizetését mindössze 3,99 dollárra azáltal, hogy feliratkozik a NordVPN kétéves tervére. Ez 66% -kal csökkenti a költségeket.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A több mint 2500 szerverrel és egy rendkívül korszerűsített felülettel a CyberGhost nagyon egyszerűvé teszi az online biztonságot. A felhasználók manuálisan választhatnak kiszolgálót, vagy hozzárendelhetnek egy adott feladathoz leginkább megfelelőt, például a streaming webhelyek feloldásának feloldását vagy az anonim torrentet. Megállapíthatja, hogy a CyberGhost nemcsak lehetővé teszi a YuppTV feloldását, hanem élő HD-tartalmat is nézhet késéssel és észrevehető pufferolással..

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, ad-blokkolóval, automatikus rosszindulatú programok ellenőrzésével, automatikus HTTPS-átirányítással és megszakító kapcsolóval biztonságos az adatok. Védi a DNS, az IPv6 és a port továbbítás szivárgásaitól. A CyberGhost nem naplózza semmilyen munkamenetet vagy forgalmi adatot, tehát tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz.

Dedikált CyberGhost alkalmazások érhetők el Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. A manuális telepítés szükséges a Linux eszközökhöz és a támogatott internetes útválasztókhoz.

HÓ HÓNAP INGYEN: Válassza ki a CyberGhost éves tervét, amellyel több mint 70% -ot megtakaríthat, és további hat hónapos fedezetet kap további költségek nélkül.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt erős választás lehet a streaminghez. Először is, 1095 nagysebességű szerverrel rendelkezik, amelyek 60 országban vannak elosztva, azaz a problémákat nélkül élőben nézheti meg a YuppTV-t. Ezután kiváló többplatformos támogatása és az a tény, hogy fiókonként akár tíz egyidejű kapcsolat is lehet. Ez hallhatatlan: a legtöbb VPN csak három és hat között engedélyezi.

Ahogy vártad, az IPVanish 256 bites titkosítással, a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelemmel és az alapértelmezés szerint engedélyezett kill kapcsolóval rendelkezik.. Van azonban néhány fejlettebb lehetőség közül választhat: blokkolhatja a helyi forgalmat, megváltoztathatja IP-címét meghatározott időközönként, és elhomályosíthatja az OpenVPN forgalmat. Az IPVanish nem rögzít semmilyen személyesen azonosítható információt, azaz nem tudják nyilvánosságra hozni tevékenységeinek részleteit, még akkor sem, ha.

Ez a VPN egyike azon kevésnek, amelyet fel kell venni az Amazon Fire Stick alkalmazásboltba. Vannak további alkalmazások MacOS, Windows, iOS és Android eszközökhöz, bár manuálisan kell telepítenie a Linux platformokat és útválasztókat.

EXKLUZÍV AJÁNLAT: Olvasóink akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervein. Mindegyik hét napos, kockázatmentes próbaverzióval érkezik. Ha elégedetlen, visszavonhatja és teljes visszatérítést kaphat.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN mindössze 78 szerverrel rendelkezik világszerte, de nagyobb sebességet biztosít, mint sok hasonló szolgáltatás. Kiválóan alkalmas agresszív földrajzi korlátozásokkal rendelkező webhelyek feloldására, még olyan nagy platformon, mint a Netflix és a BBC iPlayer. Egyszerre hat kapcsolat megengedett, így egyszerűen és a lehető legmagasabb minőségben, bármilyen pufferolás nélkül, online streamingre kerülhet a YuppTV..

A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, csakúgy, mint a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem. A PrivateVPN tartalmaz egy kill kapcsolót, amely leállítja az összes forgalmat a VPN-kapcsolat elvesztése esetén. Ez a szolgáltatás nem naplózza azokat az adatokat, amelyek azonosíthatnák Önt, így garantáltan nyugalmat garantál a böngészés során. Az élő csevegés 24 órán keresztül rendelkezésre áll arra az esetre, ha segítségre van szüksége, és a személyzet az Ön engedélyével akár távolról is telepítheti a szoftvert az Ön számára.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál Android, iOS, Windows és MacOS eszközökre. A Linux rendszereket és az útválasztókat manuálisan kell konfigurálni.

GYors gyorsaságok: A PrivateVPN annaul-terve 70% -ot meghaladó árengedményt nyújt, ami nagyszerű eredményt nyújt egy jó, mindenre kiterjedő VPN számára, amely lenyűgöző sebességgel rendelkezik.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Nézhetek YuppTV-t egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-k vonzó lehetőség lehetnek, ám erősen javasoljuk azok használatát, több okból kifolyólag. Először is, infrastruktúrájukban hiányoznak az erőforrások ahhoz, hogy lépést tudnak tartani a felhasználói igényekkel. Ez arra késztette néhány ingyenes VPN-t, hogy havi adatkorlátozásokat és sorbaállítási rendszereket vezessenek be. Ezek a tényezők teszik az ingyenes VPN-ket streamingre alkalmatlanná: még akkor is, ha a videó betöltődik, valószínűleg dadog és pufferol hosszú ideig. Ezenkívül számos platform fokozta geo-lock intézkedéseit későn, az ingyenes VPN-kkel az első blokkolt szolgáltatások között.

Felteheti magától, hogy egy ingyenes VPN megengedheti magának a mûködését. A felhasználók nem fizetnek a szolgáltatásért, tehát a jövedelmet más módszerekkel kell megszerezni. Általában az ingyenes VPN-k hirdetéseket helyeznek be a meglátogatott webhelyekre, de ez nem az egyetlen mód, amellyel pénzt keresnek. Nyomkövető sütiket is használhatnak, hogy a lapokon maradjanak, még a kapcsolat megszakítása után is. Az ezekkel a sütikkel összegyűjtött információk felhasználhatók egy olyan felhasználói profil készítéséhez, amelyet az ön tudása nélkül eladnak a legmagasabb ajánlattevőnek.

A biztonság fokozásától függetlenül ezek a szolgáltatások valóban jelentős biztonsági kockázatot jelentenek. Egy 2016-os tanulmány kimutatta, hogy tucatnyi ingyenes VPN-ként állító alkalmazás valójában nem titkosította a hálózati forgalmat. Ezenfelül sokan megkíséreltek rosszindulatú programokat telepíteni a felhasználó eszközére. És nem csak a kevéssé ismert alkalmazások fenyegetik: azt is láttuk, hogy egy közismert szolgáltatás eladja a felhasználók sávszélességét a botnet működtetése érdekében.. Saját és személyes adatainak védelme érdekében egy jó hírű szolgáltatást javasolunk, amely bizonyítottan bizonyítja az ügyfelek adatvédelmének elsőbbséget.

Lásd még: A legjobb VPN-k a Netflix számára

Hol elérhető a YuppTV??

földgömb világtérkép

A YuppTV jelenleg több mint 90 országban elérhető, köztük az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Malajziában, Indiában és a Közel-Kelet számos helyén.. Ugyanakkor, a Netflixhez hasonlóan, a YuppTV-nek különbözõ tartalomkönyvtárai vannak az egyes országokban.

A legtöbb országban a listákat az indiai standard idő (IST) szerint jelenítik meg. Van azonban néhány hely, ahol eltérő szabályok vannak:

Ha az Egyesült Államokban van, dönthet úgy, hogy a legtöbb csatorna listáját megjeleníti IST vagy CST formátumban. A ZeeTV, a Zee Cinema és a Star Vijay azonban csak az EST-ben jeleníti meg a programok indulásának idejét.

Ha az Egyesült Királyságban vagy, választhat az IST vagy a GMT listák között. A ZeeTV, a Zee Cinema, a Zing, a Zee Café, a Zee Pandzsábi csak a GMT listáját kínálják.

Ha Ausztráliában vagy, a legtöbb csatorna IST-listát fog tartalmazni. Az egyetlen kivétel a ZeeTV, amely az AEST-en megjeleníti a listákat.

Az előfizetők dönthetnek úgy, hogy az online weblejátszón keresztül, vagy a YuppTV alkalmazáson keresztül használják az Android és iOS rendszereket. Ezenkívül a YuppTV telepíthető Apple TV-re, Android TV-re, Roku-ra és néhány intelligens TV-re.

Mit nézhetek a YuppTV-n?

A YuppTV élő és igény szerinti tartalmak széles skáláját kínálja. Az alábbiakban felsoroltuk néhány legnépszerűbb ajánlatát:

 1. Nagy Raja
 2. Mahanati
 3. Vázlat
 4. Theri
 5. Sethupathi
 6. Egy úriember
 7. Ninnu Kori
 8. Hé Krishna
 9. Mana Mugguri Szerelem
 10. Fekete bárány
 11. Ctrl Alt Del
 12. Vijay
 13. KBO
 14. India ma
 15. Tarang TV

Milyen nyelveken nyújt YuppTV tartalmat??

Jelenleg a YuppTV videókat tartalmaz hindi, tamil, telugu, marathi, malajálam, bengáli, orija, pandzsábi, kannada, bhojpuri és gudzsaráti nyelven.. Minden nyelv megválasztja az elérhető tartalomcsomagokat. Például az alap Hindi csomag 177 csatornát tartalmaz, de az egyenértékű marathi csomag csak 132-et tartalmaz. Ezeknek az előfizetéseknek ugyanaz az ára, azonban: 12,99 USD USD havonta.

Sajnos ez a szolgáltatás meglehetősen következetlen a feliratokkal kapcsolatban. Néhány igény szerinti videó felirattal rendelkezik különböző nyelveken, míg mások csak egy vagy két nyelven. Még vannak olyan címek, mint például Kabali amelyek angol nyelvű feliratokat szolgáltatnak, bár nem lehet kizárólag ilyen tartalomra keresni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector