5 legjobb VPN, akik a TLC-t nézik (az Egyesült Államokon kívül)

Szeretne ingyen nézni a TLC-t? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet az élő és az igény szerinti TLC-műsorokat online közvetíteni, még akkor is, ha külföldön tartózkodsz. Megbeszéljük a TLC által kínált tartalmakat, megmutatjuk, hogyan lehet megkerülni a regionális korlátozásokat a virtuális magánhálózat (VPN) használatával, és ajánljuk a TLC legjobb VPN-jeit.. 

A legjobb VPN-k a TLC-hez

A legtöbb streaming szolgáltatáshoz hasonlóan a TLC regionális korlátozásokat is tartalmaz tartalmára. Ez azt jelenti, hogy csak akkor nézheti meg a műsorokat, ha a megfelelő helyen van, amely ebben az esetben az Egyesült Államok. A vékonyréteg-kromatográfiás adatfolyam bárhol másutt történő megkísérlésekor az alábbi hibaüzenet jelenik meg:Sajnáljuk. Ez a webhely nem érhető el az Ön régiójában."Ez azt jelenti, hogy ha általában az USA-ban él, de nyaralni megy külföldre, akkor nem férhet hozzá a TLC-hez vagy más szokásos szolgáltatásaihoz. Szerencsére van megoldás.

Amikor geo-blokkolt webhelyet vagy szolgáltatást keres, ellenőrzi az Ön IP-címét, hogy megtudja, melyik országban tartózkodik. Ha megfelelő VPN szerverhez csatlakozik, akkor kap egy új, régióspecifikus IP-címet. Ennek eredményeként úgy tűnik, mintha valóban a kívánt országban helyezkedik el, és normál módon tudja használni a webhelyet. A VPN használatának további jelentős előnye van: titkosítják a forgalmat, megakadályozva, hogy hackerei, hálózati rendszergazdái vagy az internetszolgáltató (ISP) figyelje tevékenységeit..

Hogyan továbbíthatjuk a TLC-t külföldön VPN-sel

Ne aggódjon, ha még soha nem használott VPN-t, ez elég egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket a TLC külföldről történő feloldásához:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-szolgáltatónál (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
 3. Az új fiók hitelesítő adataival jelentkezzen be az alkalmazásba.
 4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez.
 5. Látogasson el a TLC webhelyre, és próbáljon meg tölteni a videót. Azonnal el kell indulnia, de ha nem, próbálja meg frissíteni az oldalt, ürítse ki a böngésző gyorsítótárát, és töröljön minden sütit.

HOGYAN KI A Fizetős VPN-t kapni: Ha csak rövid távú VPN lefedettséget keres (például ha külföldre megy nyaralni), akkor nem kell fizetnie. Ehelyett csak igénybe veheti az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciáját. Míg előleg fizetésre van szükség, ezen időszak alatt bármikor visszavonhatja a teljes visszatérítést, anélkül, hogy feltett kérdéseket tenné fel.

Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t a TLC-hez

Rendkívül fontos, hogy válassza ki a megfelelő VPN-t a feladathoz. Ez azonban nehéz lehet, mivel konkurens szolgáltatók százai vannak, amelyek mindegyike különböző dolgokat kínál. Egyesek nagy hangsúlyt fektetnek a sebességre, mások prioritást élvezhetnek a biztonság vagy a hálózati méret mellett. A TLC adatfolyam streamingjéhez a legjobb VPN-ek megtalálásához olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 • Számos amerikai szervert kínál
 • Képes felszabadítani a TLC-t és a hasonló, külföldről származó streaming szolgáltatásokat
 • Erőteljes titkosítással rendelkezik, és számos további biztonsági funkcióval is rendelkezik
 • Nem naplóz semmilyen személyesen azonosítható információt, vagy ideális esetben semmilyen naplót nem tart
 • Van alkalmazásai az összes legnépszerűbb operációs rendszerhez

Az alábbiakban megtalálja a legjobb VPN-ket a TLC streaminghez az Egyesült Államokon kívül:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN képes felszabadítani a népszerű platformokat, mint például a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és a TLC, tehát ez jó választás azok számára, akik közvetítést keresnek külföldön. Ez elég gyors az élő HD videó zavartalan streamingjéhez, és a szerverfürtökkel 20 amerikai városban (és világszerte több mint 2000 szerverrel) semmi sem akadályozhatja meg kedvenc műsorainak figyelését a világ bármely pontjáról..

A forgalmat 256 bites titkosítás, IPv6 és DNS szivárgás elleni védelem, megszakító kapcsoló (az asztali verziókban) és a tökéletes előremenetileg való titoktartás biztosítja a kíváncsi szem elől. Nincs személyesen azonosítható információ tárolva, és lehetősége van fizetni a Bitcoinban, Az ExpressVPN lehetővé teszi szinte teljes névtelenség közötti böngészést. Kell egy kis segítség? Ne aggódjon: a támogatást élő csevegéssel érheti el, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Ez a VPN tartalmazza az Android, iOS, Windows, MacOS és Linux alkalmazásokat. Bár az útválasztókhoz manuálisan kell telepíteni, az ExpressVPN egyedi firmware-e megkönnyíti és gyorsítja ezt.

Olvasó KEDVEZMÉNY: Válassza az ExpressVPN egyéves ajánlatát, hogy három hónapot kapjon ingyenesen, és megtakarítson 49% -ot..

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN kiváló általános célú VPN, világszerte több mint 5000 szerverrel (az USA-ban csaknem 1900), sőt néhányukkal is anonimitást, fájlmegosztást és DDoS védelmet optimalizáltak. Minimális hatással van a böngészési sebességre és lehetővé teszi olyan szolgáltatások feloldását, mint a TLC, a Hulu, a Netflix USA és a Sling TV külföldről. Legfeljebb hat egyidejű kapcsolat engedélyezése esetén a NordVPN segítségével megvédheti a leggyakrabban használt eszközöket.

Ez a VPN a biztonságra szakosodott. A 256 bites titkosítás alapértelmezés szerint engedélyezve van, de ez még nem minden: testreszabható, alkalmazás-specifikus kikapcsolót, valamint a WebRTC, IPv6 és a DNS szivárgás elleni védelmet használ annak biztosítása érdekében, hogy a személyes adatok véletlenül ne kerüljenek fel a böngészés során. Még úgy is dönthet, hogy automatikusan blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat, egyszerre használ két VPN-t, vagy VPN-sel hozzáférhet a Torhoz. A NordVPN egyáltalán nem tart semmilyen kapcsolat- vagy tevékenységi naplót, ami azt jelenti, hogy nem használható fel a tevékenységeid visszakeresésére.  

Ez a szolgáltatás MacOS, Windows, iOS, Linux és Android alkalmazásokkal érkezik. Kézzel telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

KIZÁRÓLAGOS: Takarítson meg 75% -ot, és havi 2,99 dollárra csökkentse az árat, ha feliratkozik a NordVPN hároméves tervére.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Ezt a VPN szolgáltatást úgy tervezték, hogy könnyen hozzáférhető legyen a nem szakértő felhasználók számára. Habár manuálisan választhat a 3000+ szerver közül, lehetőség van egy feladat kiválasztására (például a streaming feloldásának feloldására, a biztonságos böngészésre vagy a névtelen fájlmegosztásra), és hozzárendelni egy megfelelő szervert. Mint ez a szolgáltatás nagy sebességgel és egy kattintással történő feloldást kínál különféle népszerű streaming webhelyek számára (a TLC nem szerepel a listán, de feloldható), ez nagyon hasznos azok számára, akik külföldön utaznak.

Annak egyszerű megjelenése ellenére, hogy a CyberGhost valójában számos biztonsági funkcióval rendelkezik. A szoftver minden verziójában 256 bites titkosítás, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelem és megszakító kapcsoló található.. Ez a szolgáltatás nem naplózza azokat az információkat, amelyek azonosíthatnák Önt, és fizethet a Bitcoin segítségével, hogy még jobban növelje névtelenségét. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető az élő csevegés során, ha bármilyen problémája merül fel.

A CyberGhost felhasználóbarát alkalmazásokat kínál Windows, Android, iOS és MacOS eszközökhöz. Linux és támogatott vezeték nélküli útválasztókkal működik, bár kézi konfigurációra van szükség.

Próbáld ki kockázat nélkül: Csökkentse a költségeket több mint 70% -kal, és további hat hónapra ingyenesen kapjon a CyberGhost éves előfizetésével.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Nagyon tetszik az IPVanish szolgáltatás. Nagyon gyors, és jelenleg világszerte több mint 1100 szerverrel rendelkezik, 520-tal az Egyesült Államokban, ami minden más kivételével garantálja az alacsony késleltetésű kapcsolatot. Ezenkívül az IPVanish megbízhatóan feloldhatja az olyan szolgáltatásokat, mint a TLC, a YouTube TV és az ESPN az Egyesült Államokon kívülről.. Különösen figyelemre méltó, hogy ez a VPN akár tíz egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz; ez különösen nagylelkű, tekintve, hogy legtöbb versenytársa csak három és hat között engedélyezi.

Ez a VPN szolgáltatás több biztonsági funkcióval rendelkezik, mint a legtöbb. A szoftver minden verziójában 256 bites titkosítás, megszakító kapcsoló, valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem található. Választhat úgy is, hogy rendszeresen megváltoztatja az IP-címét, eltakarítja az OpenVPN forgalmat, és blokkolja az összes LAN forgalmat, ha szeretné. Az IPVanish szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, és elfogadja a Bitcoint a maximális névtelenség érdekében. A támogatással élő chat-vel lehet kapcsolatba lépni, a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Az IPVanish könnyű Android, iOS, Windows, MacOS és Amazon Fire TV / Firestick alkalmazásokat kínál. Egy kis kézi konfigurációval még Linux rendszereken és kiválasztott internetes útválasztókon is működik.

SAVE 60%: Olvasóink 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish terveknél. 7 napos pénz-visszafizetési garanciával bármilyen kockázat nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN-nél kevesebb szerver van, mint néhány hasonló szolgáltatásnál (összesen mintegy 80, tíz az USA-ban), de jóval nagyobb sebességgel teszi ki ezt. Hat egyidejű kapcsolat megengedett, így az összes eszközt egyetlen fiókkal megvédheti. Ezenkívül a PrivateVPN hozzáférést biztosít olyan platformokhoz, mint például a Netflix USA, a BBC iPlayer, a Hulu és a TLC külföldről..

Ez a VPN 256 bites titkosítást és megszakító kapcsolót használ, amely azonnal leállítja az adatátvitelt, ha a kapcsolat elveszik, hogy mindenkor védett legyen. Tartalmazza a DNS, a WebRTC és az IPv6 szivárgás elleni védelmet is, de ennél is fontosabb, A PrivateVPN egyáltalán nem naplózza személyesen azonosítható információkat. Az élő ügyfélszolgálatnál 24 órán keresztül, 24 órán keresztül kapcsolatba léphet élő chat segítségével, de a legtöbb más VPN szolgáltatással ellentétben a személyzet távolról telepítheti vagy konfigurálhatja a szoftvert az Ön számára, ha küzd.

Ez a szolgáltatás tartalmazza az alkalmazásokat Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. A Linux alapú platformok és a hálózati útválasztók manuális telepítése szükséges.

ÉVES ÜGYLET: Iratkozzon fel a PrivateVPN éves tervére, amely szerint öt hónapos extra lefedettséget kap, és több mint 70% -ot takaríthat meg..

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

Nézhetek online TLC-t egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-k egyszerűen úgy tűnhetnek, hogy megvédjék magukat online, de valójában számos jelentős hátránnyal járnak. Először is, gyakran több felhasználó van, mint amennyit a hálózatuk támogatni tud, tehát számíthat a lassú böngészési sebességre, a gyakran botladozó videóra vagy a végtelen pufferre, és esetlegesen szórványosan is leválaszthatja a VPN-t. Ez azt feltételezi, hogy egyáltalán elérheti a tartalmat, mivel az ingyenes VPN-ket általában az elsőként blokkolják a nagyobb streaming szolgáltatások.

Ha ezek a szolgáltatások nem fizetik fel a felhasználóikat előre, hogyan engedhetik meg maguknak a működést? Azt tapasztalhatja, hogy szinte mindig beilleszt hirdetéseket a meglátogatott webhelyekbe (gyakran nagyon kellemetlen módon), de néhányuk még tovább megy. A nyomkövető sütik tárolásával a készüléken az ingyenes VPN-k értékes adatokat gyűjthetnek az internet használatáról. Amint elegendő információ halmozódik fel, az így kapott fogyasztói profil az Ön tudta nélkül eladható harmadik felek számára.

Végül, még egy ingyenes VPN kiválasztása is valódi probléma lehet. A kutatások kimutatták, hogy a Google Play Áruházhoz hasonló platformokat elárasztják az ingyenes VPN-ként megjelenő rosszindulatú programokat hordozó alkalmazások. Vitathatatlan, hogy a látszólag legitim VPN-k ugyanolyan veszélyesek, a megkérdezett alkalmazások 18% -ának nem sikerült titkosítania a felhasználói adatokat, és 84% ​​-ának sebezhető az IPv6-szivárgás. Sajnos azt is láttuk, hogy a nagyobb szolgáltatások félrevezetik a felhasználókat, például amikor a Hola a sávszélességet eladta a botnet megkönnyítése érdekében.

A személyes adatok biztonságának megőrzésének legjobb módja az, ha tisztességes VPN-t használ, egyértelmű és ügyfél-központú adatvédelmi politikával.

Meg lehet nézni a TLC-t ingyen online?

Megtekintheti bizonyos műsorok válogatott epizódjait igény szerint ingyen, regisztráció nélkül. Nincs azonban kemény és gyors szabály: egyes műsorokon a legfrissebb epizódok szabadon elérhetőek, míg mások csak a második epizódok megtekintését teszik lehetővé..

A TLC összes igény szerinti tartalmának, valamint annak élő közvetítésének feloldásához be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Ha még nem rendelkezik kábel-TV-vel, akkor továbbra is nézhetsz, amennyiben PlayStation Vue előfizetésed van. Ezek havi 44,99 USD-tól kezdődnek, és öt napos ingyenes próbaverzióval érkeznek.

Mit nézhetek a TLC-n?

A TLC valósághű TV-műsorok és dokumentumfilmek széles skáláját kínálja. Az alábbiakban felsoroltuk a szolgáltatás legnépszerűbb címeit:

  1. Kinek képzeled magad?
  2. 90 napos vőlegény
  3. Mondj igent a ruhára
  4. Kereskedési helyek
  5. Az ER elmondhatatlan történetei
  6. Cake Boss
  7. Kisgyermekek & tiaras
  8. Saját furcsa függőség
  9. LA Ink
  10. Mit ne viseljünk
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector