5 legjobb VPN, akik megnézhetik a Mediaset Premium-ot külföldön (Olaszországon kívül)

Szeretne megtanulni, hogyan kell nézni a Mediaset Premium külföldről? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet a Mediaset Premium-ot közvetíteni a világ bármely pontjáról. Megmutatjuk, hogyan lehet megkerülni a regionális korlátozásokat, és hozzáférhet minden kedvenc műsorához a virtuális magánhálózat (VPN) használatával. Így megnézheti a Mediaset Premium-ot Olaszországból, az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Kanadából, Ausztráliából vagy a világ bármely más részéről.

Hogyan nézhetem meg a Mediaset Premium külföldönA legtöbb nagy streaming-platform georientálással akadályozza meg a sugárzási területen kívüli embereket a hangolás bekapcsolódásában. Ha azonban csatlakozik valamelyik VPN-kiszolgálóhoz, akkor ideiglenes, régióspecifikus IP-címet kapsz. Ez becsapja a webhelyeket abban, hogy úgy gondolja, hogy valójában valahol máshol található, és lehetővé teszi, hogy bármilyen képet megnézhessen, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik. A VPN-k a forgalmat is titkosítják, megakadályozva, hogy az Internet szolgáltatója (ISP) olvassa el, hálózati rendszergazdák vagy hackerek.

A megfelelő VPN kiválasztása alapvető fontosságú. Minden szolgáltatás kissé különbözik egymástól a hálózat mérete, sebessége és biztonsága szempontjából, tehát fizet, ha megtalálja az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatást. A Mediaset Premium streaminghez használható legjobb VPN-ek megtalálásához az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat kerestünk:

 • Kiterjedt hálózattal rendelkezik, több olasz szerverrel
 • Konzisztens kapcsolatokat kínál, és elég gyors az élő HD video streamingéhez
 • Képes felszabadítani a főbb streaming szolgáltatások külföldről történő feloldását
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és további biztonsági funkciókat kínál
 • Minimális rönköt tart, vagy még jobb, ha nincs rönk

Hogyan nézhetjük online a Mediaset Premium szoftvert VPN segítségével

Soha nem használt VPN-t? Nincs probléma: a geo-blokkolt webhelyekhez való hozzáférés meglehetősen egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket a Mediaset Premium feloldásához Olaszországon kívülről:

 1. Iratkozzon fel az alábbi VPN-ekre (az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le és telepítse a VPN-ügyfelet, ügyelve arra, hogy megkapja az operációs rendszer számára megfelelő verziót.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik olasz szerveréhez. Megjegyzés: Ha máshol alapuló szolgáltatás feloldását szeretné feloldani, csatlakoztasson inkább az adott helyen található kiszolgálóra. Például egy amerikai szerverre van szüksége a Hulu külföldi eléréséhez.
 4. Próbálja meg a Mediaset Premium tartalmát nézni. Ha minden a vártnak ment, akkor gyorsan meg kell töltenie a videókat, hibák nélkül. Vegye figyelembe, hogy a változások megjelenése előtt frissítheti az oldalt.

Ha szeretne egy adott eseményt nézni, vagy élőben megmutatni, akkor mindenképpen végezze el a fenti lépéseket, mielőtt megkezdené. Ez biztosítja, hogy bőven lesz ideje segítségre a VPN támogatási csoportjától, ha bármilyen probléma merül fel.

HOGYAN SZABAD VPN-T kap?: Ha csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re (például ha nyaralni megy, és hozzáférni szeretne a szokásos streaming szolgáltatásaihoz, vagy ha egy konkrét eseményt szeretne nézni), akkor kihasználhatja az ExpressVPN ingyenes 30 napos tárgyalás. Annak ellenére, hogy előre fizetni fognak, a teljes visszatérítéshez bármikor visszavonhatja ezt az időszakot.

Vessen egy pillantást az alábbiakra, és megtalálja a legjobb VPN-ket a Mediaset Premium külföldi streamingjeire:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN fantasztikus streaminghez nyújt kiterjedt szerverhálózat (világszerte több mint 2000, kettő Olaszországban), nagy sebesség és kivételes feloldó képesség révén. Az ExpressVPN megbízhatóan feloldhatja azokat a platformokat, mint a Mediaset Premium, de olyanokat is, amelyekkel a legtöbb más szolgáltatás küzd, például a Netflix és a BBC iPlayer.

Biztosítja a hálózati forgalmat 256 bites AES titkosítás, SHA512 hitelesítés és 4096 bites RSA kulcsok kombinációjával. Az asztali alkalmazások tartalmaznak egy kill kapcsolót is, amely biztosítja, hogy soha nem védett módon böngészhet. Az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, fenntartja a tökéletes titoktartást, és megakadályozza a DNS és a WebRTC szivárgásokat, így tudja, hogy tevékenységei mindig privát jellegűek maradnak. Támogatás bármilyen probléma esetén élő chat-en keresztül elérhető, a nap 24 órájában.

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál a legnépszerűbb operációs rendszerekhez: Windows, MacOS, Linux, Android és iOS. Kézzel is telepíthető a támogatott hálózati útválasztókra.

Három hónap INGYEN: Három hónapos extra ingyen kaphat, ha feliratkozik az ExpressVPN egyéves tervére. Ez 49% -kal csökkenti a teljes árat, és mivel van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia, nincs semmiféle kockázat.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az 53 olaszországi és több mint 5000 szerverrel a NordVPN kiváló választás azok számára, akik streamingre szeretnének lépni olyan platformokról, mint a Mediaset Premium vagy a RaiPlay.. Ezenkívül a HD streaminghez és a fájlmegosztáshoz optimalizált szervezeteket, valamint a játékhoz tervezett DDoS-ellenes szervereket kínál. Ez a szolgáltatás könnyen megkerüli a földrajzi blokkolást olyan szolgáltatásokon, mint a Netflix, az Amazon Prime Video és az ESPN. Mi több, egyszerre akár hat kapcsolat megengedett, és biztonságosan folytathatja streaming bármelyik eszközéről.

A NordVPN nagy hangsúlyt fektet a felhasználók biztonságára. Például ez az egyetlen nagy VPN, amely dupla VPN és Tor-over-VPN kompatibilitással rendelkezik. Az asztali és az iOS alkalmazások tartalmaznak egy kill kapcsolót, és bekapcsolhatják az automatikus malware szkennelést és a hirdetés-blokkolást. Eközben a forgalmat 256 bites titkosítás, 2048 bites DHE-RSA kulcsok és SHA384 hitelesítés védi.. A NordVPN elfogadja a bitcoin fizetéseket, nem naplózza az azonosítható információkat, és megakadályozza az IPv6, DNS és WebRTC szivárgásokat, így szinte teljesen névtelenül regisztrálhat és böngészhet..

Ez a VPN könnyen használható alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS eszközökhöz. Linux rendszerekkel és néhány vezeték nélküli útválasztóval működik, bár előbb manuálisan kell konfigurálnia.

SAVE 66%: Csökkentse az árat havi 3,99 dollárra (66% kedvezmény) a NordVPN kétéves előfizetésével.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Nem kell technikus szakértőnek lennie ahhoz, hogy biztonságban maradjon a CyberGhost használatával: egyszerűen kiválaszthat olyan feladatot, mint a streaming vagy a névtelen böngészés, és automatikusan csatlakozhat egy megfelelő szerverhez. Világszerte közel 3000 van, 100-at csak Olaszországban. A CyberGhost minimális mértékben befolyásolja a sebességet, és egy kattintásos feloldást kínál számos népszerű streaming webhely számára, így kiváló választás azok számára, akik olasz TV-t szeretnének külföldről közvetíteni..

Noha a kezdő felhasználók számára készült, ez a VPN nem veszélyezteti a biztonságot. Védi a DNS, az IPv6, a port-továbbítás és a WebRTC szivárgások ellen, és mind asztali, mind mobilalkalmazásaiban mindig van egy bekapcsolási kapcsoló. 256 bites AES titkosítás, SHA256 hitelesítés és 2 048 bites RSA kulcsok felhasználásával, és nincs személyesen azonosítható információ naplózása, ez a szolgáltatás megőrzi a hálózati forgalmat és az Ön személyazonosságát, névtelen.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek MacOS, Windows, iOS és Android rendszerekre. Néhány perc alatt manuálisan telepíthető Linux alapú platformokra és kiválasztott internetes útválasztókra.

KIZÁRÓ KEDVEZMÉNY: Olvasóink 77% -ot spórolhatnak meg a CyberGhost éves tervében. Ezenkívül további hat hónap ingyenes.  

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish nagy sebességének, kivételes többplatformos támogatásának, könnyű alkalmazásának és egyszerű használatának köszönhetően szinonimává vált a streaming-rel. 16 szerverrel rendelkezik Olaszországban, és világszerte összesen több mint 1000 szerverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az alacsony késleltetésű kapcsolat elérését, bárhol is van. Ezenkívül akár tíz egyidejű kapcsolat engedélyezése révén a Mediaset Premium közvetíthető bármilyen eszközről.

Ez a VPN szolgáltatás számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a biztonsági beállítások tökéletes testreszabását. Például letilthatja az összes helyi forgalmat, rendszeresen megváltoztathatja az IP-címét, eltakaríthatja az OpenVPN forgalmat, vagy engedélyezheti a megszakító kapcsolót (az asztali alkalmazásokban). SHA512 hitelesítést, 2 048 bites RSA kulcsokat és 256 bites AES titkosítást használ, és védi a DNS és az IPv6 szivárgásokat. Az IPVanish nem naplózza tevékenységi adatait, így biztos lehet benne, hogy biztonsága jó kezekben van.

Ez a szolgáltató rendelkezik a legnépszerűbb platformokhoz tartozó alkalmazásokkal, beleértve a Windows, MacOS, Android és iOS rendszereket. Még manuálisan telepíthető Linux eszközökre és támogatott útválasztókra.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish tervein itt. Ezek 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, így kipróbálhatják a szolgáltatást kockázatmentesen.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Míg a PrivateVPN-nek csak két olasz szervere van (és összesen 76), nagyobb sebességet kínál, mint sok nagyobb hálózattal rendelkező VPN-nél.. Ezenkívül képes megkerülni a hírhedten makacs szolgáltatások, például a Netflix és a BBC iPlayer, földrajzi korlátozásait. Mint ilyen, lehetővé teszi az élő HD-videó streamingjét a Mediaset Premium-ból, még külföldön is.

A PrivateVPN kiemelkedik az ügyfélszolgálatban: munkatársai 24 órán keresztül és hét órás csevegésen keresztül készen állnak, és az Ön engedélyével akár távolról is telepíthetik vagy konfigurálhatják a szoftvert az Ön számára. Ez a szolgáltatás rendkívül biztonságos, 256 bites titkosítással, SHA256 hitelesítéssel és 2048 bites RSA kulcsokkal. Van egy kill kapcsoló (az asztali verziókban), valamint beépített IPv6, DNS és WebRTC szivárgásvédelem. A PrivateVPN nem tárol forgalomnaplókat, ez biztosítja az Ön személyes adatait, és védi a személyes adatait.

Ez a szolgáltatás Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokat kínál. A Linux alapú rendszerekhez és a hálózati útválasztókhoz manuális konfiguráció szükséges.

ÉVES ÜGYLET: Töltse le öt hónapját, és több mint 70% -ot spóroljon meg, ha a PrivateVPN éves előfizetését választja.  

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

Átadhatom-e a Mediaset Premium-t egy ingyenes VPN-sel?

Lehet, hogy a kísértés kipróbálhatja a Mediaset Premium streaming-jét egy ingyenes VPN-sel, de határozottan javasoljuk, hogy tiltsák azt. Az ingyenes VPN-k szinte mindig nagy sebességgel küzdenek, mivel szerverhálózatuk nem tudják támogatni a felhasználók folyamatos beáramlását. Ez azt jelenti, hogy minden videó, amelyet megpróbálsz lejátszani, valószínűleg hosszabb ideig puffereli vagy dadog, ha lejátszja. Sőt, ami még rosszabb, figyelmeztetés nélkül leválaszthatja magát, így a forgalmat nem védi.

A kiszolgálók karbantartása drága, így hogyan tudják a VPN-ek fizetni értük? Egyszerűen, bár a felhasználók nem fizetnek közvetlenül, mindegyik profitforrás. A legtöbb ingyenes VPN hirdetéseket helyez fel a meglátogatott oldalakon, de néhányuk még tovább megy, és a felhasználó eszközén nyomkövető sütiket tárol. Ez lehetővé teszi a társaság számára az összes böngészési szokás rögzítését, és összeállít egy részletes felhasználói profilt, amelyet később harmadik feleknek eladhat, anélkül, hogy tudta volna.. A VPN-k állítólag javítják az Ön személyes adatait, de ezek az ingyenes VPN-k valójában károsak lehetnek.  

Végül, a webes forgalom elemzése nélkül lehetetlen tudni, hogy törvényes szolgáltatást használ-e vagy a rendelkezésre álló tucatnyi trójaiak egyike. Még ha nincs telepítve sem rosszindulatú program, nem garantáljuk, hogy a forgalom valóban biztonságos; valójában, majdnem 18% A 2016. évi tanulmányban megkérdezett ingyenes VPN-k egyáltalán nem használtak titkosítást. Még azt is láttuk, hogy a magas színvonalú ingyenes szolgáltatások árnyékos tevékenységeket végeznek, különösen azzal, hogy egy bot-hálózatot futtatnak a felhasználók tétlen sávszélességével. Nyilvánvaló, hogy a legjobb, ha nem veszélyezteti személyes adatait. Ehelyett használjon jó hírű VPN-t egy kipróbált és tesztelt felhasználói első adatvédelmi politikával.

Regisztrálhatok külföldi Mediaset Premium-ra?

földgömb világtérkép

Ez a szolgáltatás sokkal agresszívebb módon akadályozza meg a külföldi felhasználók feliratkozását, mint a legtöbb más. Először felkérik a személyazonosság igazolását, például útlevél vagy járművezetői engedély. Ez már rendkívül szokatlan az online streaming szolgáltatások esetében, de az ellenőrzések itt nem érnek véget.

Ezenkívül olasz címet és olasz adószámot kell kérni. Ezek az intézkedések lehetetlenné teszik a tengerentúli feliratkozás kivételét, kivéve, ha valójában Olaszországban él. A 15 napos ingyenes próbaverzió előnyeinek kihasználásához olasz mobiltelefonszámra van szüksége. A fenti információk nélkül nem tudja megnézni a Mediaset Premium tartalmát.

Az alapvető Mediaset-csatornákat továbbra is regisztrálás nélkül és VPN nélkül is továbbadhatja, ám ennek ellenére azt javasoljuk. Néhány internetszolgáltatóról ismert, hogy fékezi a felhasználói kapcsolat sebességét, ha túl gyakran áramlik, és a VPN a magánéletének fokozása mellett segít csökkenteni az ilyen események valószínűségét..

Mit nézhetek a Mediaset Premiumon?

A Mediaset Premium hatalmas különféle tartalmakkal rendelkezik, beleértve az élő sporttól a népszerű TV-műsorokig. Az alábbiakban felsoroltuk a legnépszerűbb címeket, amelyeket megnézhetsz:

 1. Bombázó
 2. Természetfölötti
 3. Új lány
 4. Riverdale
 5. 30 Rock
 6. Csinos kis hazugok
 7. Superbike világbajnokság
 8. Skót Premier League labdarúgó
 9. Nemzeti Labdarúgó Liga
 10. UEFA Bajnokok Ligája foci
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 72

Adblock
detector