5 legjobb VPN, amellyel bárhol megnézheti a TVB-t

A legjobb VPN-k, amelyek bárhonnan nézhetik a TVB-t

A legtöbb ember feltételezi, hogy az online tevékenység privát, de valójában nem igaz. Valójában tevékenységeit gyakran az internetszolgáltató (ISP), a munkáltató és néhány országban a kormány felügyeli. A VPN-k megakadályozzák az ilyen szimatolást a forgalom titkosításával, biztosítva, hogy az értelmetlen legyen a.

Általában, ha megpróbál hozzáférni a TVB streaming platformjához külföldön (Hong Kongon kívül), akkor a következő hibát fogja látni:

TV 服務 只供 my my: myTV SUPER 只供 境內 使用。 ”(Durván fordítva:“Ez a szolgáltatás nem vonatkozik a jelenlegi helyére. Megjegyzés: A myTV SUPER csak Hong Kongban érhető el.„).

Ennek oka az, hogy a TVB ellenőrizte az Ön IP-címét, és észrevette, hogy Hong Kongon kívülről származik. Amikor azonban csatlakozik egy hongkongi VPN szerverhez, akkor kap egy új, országspecifikus IP-címet, amely megcsapja a webhelyet a hozzáférés engedélyezésében. Később részletesebben bemutatjuk az összes ajánlott VPN-t, de ha csak azt szeretné megtudni, hogy melyik VPN-ek a legmegfelelőbbek a TVB számára, az alábbiakban talál egy rövid összefoglalót:

A legjobb VPN-k a TVB számára

 1. NordVPN: Több tucat nagysebességű szerverrel Hongkongban, fejlett biztonsági és adatvédelmi intézkedésekkel, valamint erős feloldó képességgel rendelkezik, a NordVPN ideális a TVB közvetítéséhez külföldön.
 2. CyberGhost: Ez a szolgáltatás gyors, könnyen használható és megfizethető. Előre konfigurált biztonsági funkciókat kínál, és könnyedén feloldhatja a TVB blokkolását, bárhol is van.
 3. IPVanish: Egy gyors VPN, kiváló többplatformos támogatással, erőteljes biztonsági szolgáltatásokkal és magas csatlakozási korláttal, az IPVanish kiválóan alkalmas azok számára, akik több eszközön keresztül szeretnének adatfolyamot közvetíteni..
 4. PrivateVPN: Ez a VPN az átlag feletti sebességgel, erőteljes biztonsággal, naplózás nélküli politikával és azzal a képességgel büszkélkedhet, hogy bárhol a TVB-t nézzék.
 5. SaferVPN: Ez egy biztonság- és magánélet-központú szolgáltatás, nagyon nagy sebességgel. Könnyen feloldhatja a TVB és hasonló szolgáltatások külföldön történő feloldását.

Hogyan választottuk meg a legjobb VPN-ket a TVB streamingjéhez

Minden VPN különféle biztonsági szolgáltatásokkal, naplózási irányelvekkel és kiszolgálóhelyekkel rendelkezik. Továbbá nem mindegyik képes felszabadítani a TVB külföldi blokkolását. Annak érdekében, hogy a dolgok a lehető legegyszerűbbek legyenek, úgy döntöttünk, hogy csak olyan szolgáltatásokat ajánlunk, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak. Ily módon garantálható egy kiváló minőségű, sokoldalú VPN, nem csak egy, amely lehetővé teszi a TVB nézetét más országokban.

A TVB felső VPN-jének kiválasztásának kritériumai:

 • Feloldja a TVB és hasonló streaming platformokat külföldön
 • A rejthetetlen titkosítást hatékonyan használja, és további biztonsági lehetőségeket kínál
 • Konzisztens, nagy sebességű kapcsolatot kínál
 • Nem naplóz semmilyen személyes információt (ideális esetben egyáltalán nem tart naplót)
 • Alkalmazásokat biztosít a legnépszerűbb operációs rendszerek számára

A legjobb VPN-k a TVB számára

Az alábbiakban megtalálja a TVB számára a legjobb VPN-ek listáját:

1. NordVPN

NordVPNJanuár 2020 blokkolja a tvbTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN A legnagyobb hálózattal rendelkezik a nagyobb VPN-k között, több mint 5200 szerverrel 60 országban, amelyek közül 50 Hongkongban található. Elég gyors az élő közvetítéshez, és kivételes feloldási képességgel rendelkezik, lehetővé téve olyan platformok használatát, mint a TVB, a Netflix USA és az Amazon Prime Video külföldön. Ennek a szolgáltatásnak még speciális elhalványított szerverei vannak, így továbbra is használhatja Kínában.

Ez a VPN a biztonsági szolgáltatások széles skáláját kínálja. Ide tartoznak a 256 bites titkosítás, az automatikus hirdetések és a rosszindulatú programok ellenőrzése, az alkalmazásspecifikus kikapcsolás kapcsoló (amely leállítja az összes forgalmat, ha hirtelen elveszíti a kapcsolatot), valamint az IPv6, a DNS, a WebRTC és a port továbbítás szivárgások elleni védelem. A kiszolgáló opciói között szerepel a Tor VPN VPN vagy egyszerre két VPN. A NordVPN nem tart naplót, azaz tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal elérhető élő csevegés közben.

A NordVPN rendelkezik Windows, MacOS, Linux, Android és iOS alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető otthoni útválasztókra.

Előnyök:

 • Kiváló biztonsági és titkosítási szabványok
 • A kiszolgáló mérete (5000 szerver) a másodikhoz nem hasonlítható
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag zárolt streaming szolgáltatásokat
 • Jó árú veteránszolgáltató

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazások kissé lassúak lehetnek

A TVB LEGJOBB VPN: A NordVPN a legjobb választás. Ez egy gyors, megbízható VPN, amely az adatvédelmet és a biztonságot helyezi előtérbe. Ezenkívül könnyen felszabadítja a TVB és hasonló külföldi szolgáltatásokat, ideálissá téve a streaming-et. Az NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, tehát semmiféle kockázat nincs.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

2. CyberGhost

CyberGhostfeloldja a tvbTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost Több mint 3700 szerverrel rendelkezik 60 országban, 24 pedig Hongkongban. Ez a VPN megbízható, nagy sebességű kapcsolatokat, kezdőbarát felületet és erős feloldó képességet kínál, vagyis jelentkezzen be, és a lehető leggyorsabban elindítsa a TVB streamingjét. Hét egyidejű csatlakozás engedélyezve van, a CyberGhost lehetővé teszi a biztonságos adatfolyamot, anélkül, hogy a többi eszközt védelem nélkül hagyná.

Ez a szolgáltatás ideális kezdő felhasználók számára az összes biztonsági funkció alapértelmezés szerint engedélyezve van. Van 256 bites titkosítás, mindig bekapcsolt kikapcsoló (az alkalmazás minden verziójában), a DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem, automatikus wifi védelem, adblokkoló és rosszindulatú programok leolvasója. A CyberGhost nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő adatokat, tehát az Ön személyes adatai jó kezekben vannak. Ha segítségre van szüksége, akkor az ügyfélszolgálatot élő chat-en keresztül érheti el, a nap 24 órájában.

A CyberGhost alkalmazások elérhetőek Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. Ez a szolgáltatás kiválasztott hálózati útválasztókon is működik, de manuálisan kell konfigurálni.

Előnyök:

 • A tesztelés lenyűgöző sebességeket tárt fel a streaminghez
 • Nagyon magas a biztonság és a magánélet szempontjából
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek

Hátrányok:

 • Hiányzik a fejlett testreszabható szolgáltatások

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost biztonságos, mégis olcsó VPN. Nagy sebességet, bejelentkezési tilalmat és adatfolyam-optimalizált szervereket kínál, ami azt jelenti, hogy a TVB-t könnyű külföldön megnézni. Ez a szolgáltatás 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. IPVanish

IPVanishfeloldja a tvbTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish Több mint 1300 szerverhez való hozzáférést kínál több mint 60 országban, beleértve Hongkongot. Nagyon gyors és élő HD videókat közvetíthet olyan platformon, mint a TVB, észrevehető pufferelés nélkül. Ezenkívül az IPVanish egy nagyon könnyű szolgáltatás, szilárd többplatformos támogatással, és mivel tíz egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, felhasználhatja az összes eszköz egyszerre védelmére..

Ez a VPN 256 bites titkosítás, kill kapcsoló (asztali verziók), valamint a DNS és az IPv6 szivárgások elleni védelem kombinációjával biztonságban tartja Önt. Választhatja az OpenVPN forgalmának eltiltását, amely lehetővé teszi a VPN-ket blokkoló hálózatok és szolgáltatások használatát. Az IPVanish egyáltalán nem naplózza az adatokat, ami azt jelenti, hogy szinte teljesen anonim lesz az interneten. Bármilyen probléma esetén a támogatás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető.

Az IPVanish Android, iOS, Windows, MacOS és Amazon Fire TV és Firestick alkalmazásokat kínál. Linux rendszereken és internetes útválasztókon is működik, de először kézi konfigurálást igényel.

Előnyök:

 • Lenyűgöző sebesség
 • Az összes biztonsági és adatvédelmi funkció, amelyre a legtöbb helyzetben szükség van
 • Lehetővé teszi 10 eszköz csatlakoztatását egyszerre

Hátrányok:

 • Arra törekszik, hogy feloldja a nagyobb streaming platformokat

FLAWLESS STREAMING: Az IPVanish nagy sebességet, fejlett biztonsági lehetőségeket és magas kapcsolatkorlátot kínál, így ideálisvá teszi azokat, akik útközben is streaming szeretnek. Ezenkívül a tervek hét napos pénz-visszatérítési garanciával járnak.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNfeloldja a tvbTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN Kevesebb szerver közül választhat (57 országban 88, beleértve Hongkongot is), de kompenzálja azt, mivel sokkal riválisa nagyobb sebességgel rendelkezik. Ez a VPN feloldhatja a legmakacsabb streaming platformokat, beleértve a Netflix-et és a BBC iPlayer-t, így a TVB-nek nem szabad kihívást jelentenie. A PrivateVPN tartalmaz „lopakodó módot”, így Kínában használhatja.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítással, kill kapcsolóval (csak Windows), valamint a WebRTC, IPv6 és DNS szivárgások elleni védelemmel biztosítja a forgalmat.. A PrivateVPN nulla naplózási szolgáltató, így tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre. Fizethet a Bitcoin-ban, ha másik védelmi rétegre lenne szüksége. Az élő csevegés alapú támogatás napi 22 órában érhető el (az 1-3PM PST kivételével), és a személyzet távolról telepítheti a szoftvert az Ön kérésére.

A PrivateVPN alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android és iOS számára. A Linux alapú platformok és a támogatott vezeték nélküli útválasztók használatához manuális telepítésre van szükség.

Előnyök:

 • A sebesség elég jó a kiváló minőségű streaminghez
 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Nincs 24 órás élő chat
 • Kis kiszolgálók száma

Bárhol bárhol megnézheti a TVB-t: A PrivateVPN nagysebességű szerverekkel, erőteljes biztonsággal, naplózás nélküli politikával és a TVB bárhonnan, akár Kínából történő adatfolyamának büszkélkedésére büszkélkedhet. Ez magában foglalja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. SaferVPN

SaferVPNfeloldja a tvbTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.safervpn.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

SaferVPN Jelenleg több mint 700 szerver működik 34 országban (beleértve Hongkongot is). Ez a szolgáltatás folyamatosan nagy sebességet biztosít, és képes feloldani a streaming platformok széles skáláját, ideértve a Netflix, a TVB és a BBC iPlayer külföldi szolgáltatásait is. Legfeljebb öt egyidejű kapcsolat engedélyezése esetén a SaferVPN használatával megvédheti készülékeinek nagy részét egyetlen fiókkal.

Ez a VPN 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval (minden változatban), valamint az IPv6, a DNS és a WebRTC szivárgások elleni védelemmel folyamatosan titokban tartja a tevékenységeit.. A SaferVPN nem regisztrál személyesen azonosítható információkat, és ha inkább az anonimitást szereti, akkor a Bitcoinban fizethet. A támogatás 24 órán keresztül és hét órás csevegésen elérhető.

A SaferVPN rendelkezik MacOS, Windows, iOS és Android alkalmazásokkal. Manuálisan telepíthető Linux rendszerekre és kiválasztott útválasztókra.

Előnyök:

 • A tesztek jó sebességeket tártak fel a HD streaminghez
 • Lehetővé teszi a Bitcoin kifizetéseket a BitPay-en keresztül
 • Nincs tárolt napló, és az alkalmazások szilárd biztonsági beállításokkal rendelkeznek

Hátrányok:

 • Korlátozott funkciók a többi VPN-hez képest

EGYSZERŰ, megbízható VPN: A SaferVPN egy könnyen használható, sokoldalú VPN. Nagy sebességet, 24 órás támogatást, erős biztonsági funkciókat és a TVB külföldön történő feloldásának lehetőségét kínálja. A csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

SaferVPN CouponTakarítson meg 80% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

Feloldhatom a TVB blokkolását egy ingyenes VPN-sel?

Csábító lehet egy ingyenes VPN használata, de nem tanácsoljuk, számos ok miatt. Kezdetben ezeket a szolgáltatásokat általában az elsőként blokkolják a streaming platformok. A TVB meglehetősen szigorú földrajzi korlátozásokkal rendelkezik, így valószínűleg nem is fér hozzá a webhelyhez. Ezenkívül, mivel az ingyenes VPN-eknek általában több felhasználója van, mint a szervereik támogatni tudnak, nagyon lassú sebességre és olyan videókra számíthat, amelyek gyakran megsemmisülnek, ha egyáltalán játszanak..

Lehet, hogy ezek a szolgáltatások nem számítanak fel Önnek előzetes fizetést, de gyakran más módon is keresnek pénzt. Egyesek például egy hirdetéssel támogatott modellt használnak, vagy felszólítják a felhasználókat, hogy fizessenek nagyobb sebességért cserébe. Néhányan inkább az árnyékosabb taktikákat alkalmaznak, például nyomkövető sütik használatával olyan információk gyűjtésére, mint például melyik webhelyet látogatják meg és milyen gyakran. Ezt később eladják a hirdetőknek, valószínűleg anélkül, hogy valaha is tudnának róla.

Végül mérlegelnie kell egy ingyenes VPN biztonsági következményeit. Egy több mint 280 ilyen alkalmazásról szóló közelmúltbeli tanulmány szerint 40% -a tartalmazott rosszindulatú programokat. Még azok is, amelyek nem voltak teljesen biztonságban: több mint 80% -uk szivárogtatott személyes információkat az IPv6-on, 18% -uk pedig semmilyen titkosítást nem használt. A nagyobb vállalatok azonban nem feltétlenül biztonságosak: 2015-ben kiderült, hogy Hola üresjárati felhasználói sávszélességet értékesít a botnet működtetése érdekében.

A biztonságos online megőrzés legjobb módja egy jól megalapozott VPN használata, amelynek történetében a felhasználók adatvédelme kerül előtérbe.

A TVB feloldásának feloldása és streaming külföldön egy VPN segítségével

A megfelelő VPN használatával a TVB online streaming-je egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

Hogyan nézhetjük meg a TVB-t külföldön

 1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik valamelyik fenti VPN-re (javasoljuk a NordVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Csatlakozzon egyik VPN szerveréhez Hong Kongban.
 4. Most próbáljon streaming valamit a TVB-n. Meg kell találnia, hogy a videók szinte azonnal lejátszódnak, de ha problémája merül fel, ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse be újra az oldalt.

Regisztrálhatok a TVB-hez Hong Kongon kívülről?

Valójában öt TVB csatornát regisztrálhat és nézhet (Jade, Pearl, J2, TVB News, valamint TVB Finance and Information) teljesen ingyenesen. Van egy fogás: előbb létre kell hoznia egy fiókot.

A regisztráció során felkérik a Hong Kongese telefonszám megadását. Az ellenőrző kódot ezután a megadott számra szövegezik, ami szinte lehetetlenné teszi a külföldi felhasználók számára a regisztrációt. Ugyanakkor a jelenleg külföldre utazó Hongkongereknek nem kellene problémáik lennie, ha a webhely meglátogatása előtt csatlakoznak egy VPN-hez..

Mit nézhetek a TVB-n?

A TVB széles körű tartalmat kínál, és öt csatornával elérhető, mindenkinek van valami. Az alábbiakban felsoroltuk azokat a műsorokat, amelyeket ingyenesen nézhet a TVB-n:

 1. Gyere haza Szerelem: Íme és íme (愛 · 回家 之 開心 速遞)
 2. Vasdetektív (鐵 探)
 3. Az, ahogy táncolunk (狂舞 派)
 4. Genezis (再創 世紀)
 5. Belső ügyek (無間道)
 6. 7 napos romantika (7 日 羅曼史)
 7. FM701
 8. Szerencsejáték-városi csoport (賭城 群英會)
 9. Mind Hunter (心理 追兇)
 10. OMG, tisztelettel (是 咁 的, 法官 閣下)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

Adblock
detector