5 legjobb VPN az ABC Go és a Freeform Go számára 2020-ban (így bárhonnan megnézheti)

5 legjobb VPN az ABC Go és a Freeform Go számára

Ha USA-ban él, akkor már megszokta, hogy az ABC-hez és a Freeform-hoz hozzáfér az interneten. Tehát sokk lesz, ha külföldre utazik, és felfedezi két webhelyüket, az ABC.go.com és a Freeform.go.com, és nem engedi, hogy bármilyen videót nézzen. Még az élő csatorna közvetítésére sem juthat el, ha az országon kívül tartózkodsz. A VPN használatával leküzdheti a tengerentúli hozzáférés blokkjait.

Nem minden VPN működik ezen a két csatornán. Minden médiavállalat köteles letiltani a tengerentúli hozzáférést, beleértve a VPN-k blokkolását is. Egyesek azonban több erőfeszítést tesznek, mint mások. Az ABC az egyik legnehezebb videóoldal, amelyet külföldről lehet bejuttatni.

Mivel az ABC webhelyek családja nagy kihívást jelent a VPN-k számára, egyes vállalatok az összes észlelés-elkerülési képességüket néhány szerverre összpontosítják. Tehát bejelentkezhet egy VPN-be és csak a legközelebbi amerikai szerverhez csatlakozhat, hogy megállapítsa, hogy a VPN nem tud bejutni az ABC-be vagy a Freeform-ba. Fontos tudni, hogy mely szerverek tudnak Önt beépíteni. A listában szereplő összes szolgáltatás tesztelve volt, és megkönnyíti a Freeform és az ABC streamingjét. Bizonyos esetekben azonban ki kell választania bizonyos kiszolgálókat az Egyesült Államokban.

Minden egyes VPN-ről, amelyek ezt a listát elkészítették, meglehetősen részletesek vagyunk, azonban ha szüksége van egy rövid összefoglalásra, itt található a az ABC Go és a Freeform Go legjobb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN Az ABC Go és a Freeform Go első helyezettje! Az osztály egyik legjobb feloldó képessége. Gyors kiszolgálók szerte a világon, biztonságos és könnyen használható alkalmazásokkal. Nagyszerű a streaminghez. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt.
 2. NordVPN Költségvetési szolgáltató, amely nem tesz kompromisszumot a sebesség és a biztonság szempontjából. Több ezer szerver rövid munkát végez a népszerű streaming webhelyek feloldásával.
 3. CyberGhost Olcsó szolgáltató, amelyet könnyű beállítani és használni. Lenyűgözött a streaming sebessége a tesztelés során.
 4. PrivateVPN Jó VPN, amely jól működik az ABC Go, Freeform Go és sok más népszerű egyéb streaming szolgáltatás között.
 5. StrongVPN Könnyen használható alkalmazások jó feloldó képességekkel. A beállítástól függően előfordulhat, hogy a kapcsolatot manuálisan kell konfigurálnia.

A legjobb VPN-k az ABC Go és a Freeform Go számára

Annak érdekében, hogy kiválassza a megfelelő szolgáltatást az ABC és a Freeform használatához, a következő attribútumokkal rendelkező VPN-re van szüksége:

 • Jó sebességgel rendelkezik
 • Feloldhatja az ABC és a Freeform blokkolását
 • Bárki használhatja, nem csak a számítógépes szakemberek
 • Szerverei vannak az Egyesült Államokban

Szerencsére szinte a világ minden VPN-jén vannak szerver az Egyesült Államokban, így ezt a követelményt nem könnyű teljesíteni. Ugyanakkor a video stream tényleges feloldása az a próba, amelyet a piacon lévő VPN-k túlnyomó része nem tesz ki.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAnblocks ABC GO & Szabad formában 2020 januárjában GOTposed

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Az ExpressVPN kiválóan alkalmas video streamingre, mert nagyon gyors átviteli sebességet biztosít. A szolgáltatás szintén nagyon jó a sok video streaming szolgáltatásra vonatkozó regionális korlátozások kiküszöbölésében, ideértve a Netflixet és az Amazon Prime-ot is, ami e VPN-t a legmagasabb osztályba helyezi. Az Egyesült Államokban nem minden szerver tudja elkerülni az észlelést az ABC-n és a Freeformon. Kérdezze meg a 24 órás ügyfélszolgálatot, hogy melyik szerverhez csatlakozzon.

Az ExpressVPN 94 országban rendelkezik szerverrel, így számos más országban is elérhetők a regionálisan korlátozott videohelyek.

Rendelheti az ExpressVPN alkalmazást Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. A Linux verzió parancssori segédprogram, tehát nem tudja grafikus felületen használni. Ha van egy Amazon Fire tabletta, Fire TV vagy Firestick, akkor az ExpressVPN elérhető az Amazon alkalmazásboltjában. Telepítheti a VPN-t az útválasztóra, hogy lefedje a ház összes eszközét.

Az ExpressVPN készíti a saját útválasztójának firmware-jét; megvásárolhat egy előre konfigurált wifi útválasztót telepítve, vagy telepítheti egy kompatibilis router modellre. Kiválaszthatja, hogy az útválasztó wifi hálózatához csatlakoztatott eszközök átmenjenek-e a VPN-en. Az otthoni útválasztótól származó kapcsolat a három párhuzamos kapcsolatnak csak egyet használja fel, annak ellenére, hogy lefedi az otthoni összes eszközt.

Ha böngészőjén keresztül figyeli az ABC-t vagy a Freeform-ot, az ExpressVPN böngésző-kiterjesztést készít a Chrome, a Safari és a Firefox böngészők számára. A kiegészítő inkább a VPN alkalmazás alternatív vezérlője, és önmagában nem működik. A böngésző-kiterjesztés használatához a VPN asztali verziójának nyitottnak és futónak kell lennie.

Egy másik eszköz, amelyet az ExpressVPN biztosít a regionális korlátozások megkerülésére, a MediaStreamer szolgáltatás. Ez egy intelligens DNS-megoldás, és használatához meg kell adnia az ExpressVPN DNS-címet a hálózati beállításokban. Ha olyan eszközt használ, amely nem kompatibilis az ExpressVPN alkalmazással, például egy Xbox-ot, akkor a MediaStreamer beállíthatja ehelyett.

Az ExpressVPN ügyfélszolgálat nagyon hozzáértő, és az év bármely napján éjjel vagy éjjel bármikor kapcsolatba léphet velük a szolgáltatás webhelyén található élő csevegési lehetőség révén..

Előnyök:

 • A 20 amerikai város kiszolgálói szinte bárhol feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • A szerver sebessége nagyszerű a HD streaminghez és a gyors letöltéshez
 • Könnyen kezelhető, és számos platformon elérhető alkalmazásokkal állítható be
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • A 24/7 élő csevegés visszatér minden technikai kérdéshez

Hátrányok:

 • Az energiafelhasználók speciális konfigurálása egy kicsit korlátozott

A legjobb VPN az ABC Go számára & Freeform Go: Az ExpressVPN a mi legjobb választásunk. Vezet az utat a legnépszerűbb amerikai streaming és sportszolgáltatások feloldásához. Kivételes sebesség a puffermentes HD megtekintéshez és a teljes biztonsághoz és magánélethez. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja az ABC GO feloldását & Szabad formában 2020 januárjában GOTposed

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A NordVPN-nek nincs nehézsége az videók elérésével az ABC és a Freeform webhelyeken. A VPN emellett jó sebességet is nyújt, így a lejátszás során nem szabad megszakítást, szünetet vagy dadogást tapasztalnia..

A cég összesen 5133 szervert üzemeltet 60 országban a világ minden tájáról, tehát rengeteg kapacitással rendelkezik. Az ABC és a Freeform esetében válasszon egy szervert az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államok bármelyik NordVPN szerverének el kell jutnia az ABC-hez és a Freeform-hoz.

A szerverlista oldal lehetővé teszi, hogy egy adott szerverhez csatlakozzon, nem pedig az ország bármelyik szerveréhez. A kiszolgálókat nem azonosítja a város helye, csak egy számot. A kiszolgálók listája megmutatja a szerver késleltetését és azt, hogy a kiszolgáló kapacitása mekkora részét használja jelenleg. Általában ésszerű csatlakozni a szerverhez, amely földrajzilag legközelebb van. Ha azonban a kiszolgáló már nagyon elfoglalt, akkor jobb, ha olyan távoli, de kevésbé elfoglalt kiszolgálót használ.

A NordVPN alkalmazásokat kínál Windows, Mac OS X, macOS, iOS és Android eszközökhöz. A VPN-t manuálisan konfigurálhatja Linux számítógépeken és wifi útválasztókon. Ha az útválasztót csatlakoztatja az Egyesült Államok egyik NordVPN szerveréhez, úgy tűnik, hogy otthoni összes eszköz az Egyesült Államokban található. Ez az útválasztó-kapcsolat a hat megengedett párhuzamos kapcsolat közül csak egyet fog használni, függetlenül attól, hogy otthoni készülékek hányszor használják ezt az egyetlen kapcsolatot.

Telepíthet egy NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome és a Firefox böngészőkre. Ez nagyon jól működik, és eljuthat az ABC és a Freeform proxyérzékelő rendszeréhez. Amikor az alkalmazás helyett a böngészőbővítményt használja, a VPN csak a böngészőjére vonatkozik.

A NordVPN webhely egy élő csevegőablakot tartalmaz, ahol gyors kérdéseket tehet fel egy ügyfélszolgálattól. A támogatási csapat nagyon gyors, és pár perc alatt megkaphat választ.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1700 szerver szinte bármit feloldhat
 • Költségvetési szolgáltató, a kompromisszumok nélkül a biztonság és a magánélet terén
 • A legtöbb mobil és asztali platformhoz elérhető alkalmazások
 • Jó streaminghez, akár HD sebességgel is
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Csak egy helyet választhat ki, nem pedig egy adott szervert

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Egy jó mindenoldalú, amely jól működik az USA streaming tartalmával. Szilárd biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Legfeljebb 6 eszköz befogadására képes. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja az ABC GO feloldását & Szabad formában 2020 januárjában GOTposed

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost könnyedén bejut az ABC-be és a Freeform-ba. A szolgáltatásnak VPN-helye van 59 országban a világon, köztük rengeteg az Egyesült Államokban. A CyberGhost nagy sebességet kínál video streaminghez.

Az alkalmazás elérhető Windows, Mac OS X, macOS, Android és iOS rendszerekhez. A VPN-t manuálisan beállíthatja Linux számítógépeken és útválasztókon. A listán szereplő többi VPN-hez hasonlóan, az útválasztó-kapcsolat lefedi az otthoni összes eszközt, de csak az egyidejű csatlakozási támogatást használja fel. Egyszerre akár hét eszközt is csatlakoztathat.

A CyberGhost alkalmazás tevékenységi képernyője módosítja a szolgáltatás beállításait az online tevékenységei szerint. Az egyik ilyen lehetőség a Feloldás blokkolás feloldása, amely felsorol több felcsatornázandó csatornát, de az ABC és a Freeform nem szerepel a listán. Tehát inkább az Anonymous Surfing lehetőséget választja, és úgy dönt, hogy csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban.

Az európai munkaidőben a CyberGhost webhely élő chat-ablakán keresztül veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Támogatási jegyet is felvehet a weboldal felhasználói területén, vagy e-mailt küldhet a támogatási csoportnak.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 200 szerver alkalmazza a legtöbb földrajzi korlátozást.
 • A tesztelés lenyűgöző sebességeket tárt fel a streaminghez
 • Jó biztonság, és nem tárolják a felhasználói tevékenységi naplókat
 • Olcsó lehetőség kezdőbarát alkalmazásokkal

Hátrányok:

 • Nem blokkolja az összes Netflix lokalizált könyvtárat az amerikai könyvtárban

NAGY ÉRTÉK: A CyberGhost könnyen kezelhető. Megfizethető, szilárd előadóművész. Jó az ABC Go feloldásában & Freeform Go, de küzdhet más népszerű streaming webhelyekkel. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja az ABC GO feloldását & Szabad formában 2020 januárjában GOTposed

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN nagy sebességet kínál, és feloldhatja az ABC külföldről történő feloldását. Az ABC számára megfelelő kiszolgáló nem mindig azonos. Nézze át a kiszolgálók listáját, amelyben szerepel az ABC neve. Ez általában ugyanaz a szerver, amely más amerikai televíziós szolgáltatásokhoz vezet. Ha van Hulu tagság ezt a kiszolgálót kell használni, hogy belépjen a szolgáltatásba. Ha nem találja meg a video streaming szolgáltatásokhoz optimalizált szervert, kérdezze meg a Help Desk-t.

A PrivateVPN csak 100 szerverrel rendelkezik, ami jóval kevesebb, mint a listán szereplő többi VPN-nél. A vállalat azonban széles körben elterjeszti szervereit, így jelenléte 56 országban található. A cég alkalmazásokat kínál Windows, macOS, Mac OS X, Android és iOS operációs rendszerekhez. A VPN-t Linux számítógépeken és útválasztókon is beállíthatja.

Csakúgy, mint a listán szereplő többi prémium VPN-szolgáltatás, a PrivateVPN az útválasztó kapcsolatot az engedélyezett hat egyidejű kapcsolat egyikének tekinti, annak ellenére, hogy a ház összes eszköze ezen keresztül VPN-kiszolgálóra csatlakozhat..

A PrivateVPN nyújtja a legjobb ügyfélszolgálatot. A műszaki támogatási csoporthoz a webhely élő chat-ablakán keresztül léphet kapcsolatba. Ha elárasztja a problémát, egy támogatási technikus távolról átveheti a számítógép irányítását, megtalálhatja a problémát és kijavíthatja az Ön engedélyével. A támogatási csoporthoz e-mailben vagy egy támogatási jegy weboldalon keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot a PrivateVPN webhely felhasználói területén.

A VPN-alkalmazás nagyon jól működik, és ha a megfelelő szervert választja ki, akkor valószínűleg nem is kell felvennie a kapcsolatot a támogatási csoporttal. A 30 napos visszatérítési garancia azt mutatja, hogy a PrivateVPN magabiztos a szolgáltatásában, és elégedetlenség esetén visszatéríti a készpénzt.

Előnyök:

 • Kilenc amerikai város kiszolgálói jó streaming sebességet érnek el
 • Népszerűséget szerezzen a növekvő webhelyek listájának feloldása miatt
 • Biztonságos, titkosított kapcsolatot biztosít

Hátrányok:

 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja számos népszerű amerikai show-t, és akár 6 eszközt is engedélyezhet ugyanabban a fiókban. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. StrongVPN

StrongVPNFeloldja az ABC GO feloldását & Szabad formában 2020 januárjában GOTposed

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.StrongVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A StrongVPN 24 ország 47 városában működik szerverekkel, összesen 683 szerverrel. Ez a VPN meghaladja az ABC proxyérzékelő rendszereket, hozzáférést biztosítva az ABC Go és a Freeform Go alkalmazáshoz a világ bármely pontjáról.

A StrongVPN alkalmazásokat kínál Windows, macOS, Mac OS X, Android és iOS rendszerekhez. A VPN-t manuálisan is telepítheti Linux számítógépekre, útválasztókra, Amazon-eszközökre és set-top boxokra.

A StrongVPN nemrégiben átalakította alkalmazását, és most rendkívül egyszerűen használható. Feloldja a Netflix és a Hulu feloldását, és Kínában működik.

Az ügyfelek élő segítséget kaphatnak, vagy támogatási jegyet nyújthatnak be a weboldalon.

A StrongVPN lehetővé teszi, hogy egyszerre ötször csatlakozzon a szolgáltatáshoz. Ha a VPN-t az útválasztón konfigurálja, akkor a kapcsolat az otthoni eszközök összes internetes tevékenységét irányítja, és csak az Ön által kiosztott összeköttetések egyikét használja fel..

A StrongVPN minden ügyfelének 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt.

Előnyök:

 • Nincs probléma az ABC Go és a Freeform Go feloldásával több teszthelyről
 • Jó alkalmazások minden nagyobb platformon
 • Számos konfigurációs lehetőség tetszik az energiafelhasználóknak, a torrentereknek és azoknak, akiknek Tor szükséges

Hátrányok:

 • Kevés elérhető szerverhely található, mint a listán szereplő többi szolgáltatónál
 • Egyes felhasználóknak a minimalista tervezést korlátozhatják
 • Megállapítottuk, hogy ügyfélszolgálatukban valamelyest hiányzik a műszaki ismeretek

BIZALOM ÉS MEGBÍZHATÓ: A StrongVPN privát és biztonságos. Nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akik fel akarják oldani az USA streaming tartalmának feloldását. Légy felkészült a kézi szerverkonfigurációra. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a StrongVPN teljes áttekintését.

StrongVPN CouponTakarítson meg további 20% -ot minden automatikusan alkalmazott planGET DEALDcount-ról

Hogyan lehet felszabadítani az ABC Go és a Freeform Go külföldről történő feloldását?

Az ABC az egyik legfontosabb földi TV-csatorna, és a világ legjobb műsorát kínálja. Az ABC csúcsminőségű szórakoztatása ingyenesen elérhető a szolgáltatás webhelyén. Az ABC Family Channel 2016-ban megváltoztatta nevét Freeform-ra. A csatorna célja a 14 és 34 év közötti korosztály. Az ABC a Disney tulajdonában van..

Az ABC Go sokkal könnyebben hozzáférhető ehhez a Freeform Go alkalmazáshoz. Az ABC tartalmazza a Freeform otthoni szórakoztató csomagokban. Ha otthoni szolgáltatása van, akkor az interneten is elérheti. Az online tartalomhoz való hozzáféréshez azonban be kell jelentkeznie a otthoni TV-szolgáltatótól származó adatokkal. Ez azt jelenti, hogy az USA-n kívül élő emberek nem férhetnek hozzá ingyenesen a Freeform-hoz.

Feliratkozhat olyan harmadik fél video szolgáltatásaira, amelyek tartalmazzák a Freeform-ot. Ezek közé a szolgáltatásokba tartozik a Sling TV és a YouTube TV. Van azonban fogás. Ha fiókot állít fel e szolgáltatások egyikével, akkor az IP-cím helyett a böngésző helyszolgáltatásait fogják kérdezni, hogy felismerjék, hol tartózkodnak. Ha a Youtube vagy a Sling látja, hogy az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor nem engedik meg, hogy a Szabad formátumot nézzék. Ezekben az esetekben a legtöbb VPN csak az Ön IP-címét változtatja meg, nem pedig a böngészője által megadott helyet, így a VPN önmagában nem fog segíteni. Szerencsére az ExpressVPN böngészőbővítése a böngésző bejelentett helyét egy véletlenszerű ponttá változtatja meg a választott VPN-kiszolgáló közelében, így tökéletesen megfelel ezeknek a szolgáltatásoknak.

Tehát, ha van egy címe az Egyesült Államokban, megnézheti a Freeformot az interneten, ha már rendelkezik otthoni TV-csomagjában, vagy ha online csomagra feliratkozik, miközben még mindig az Egyesült Államokban tartózkodik. Ha külföldre utazik, csak csatlakozzon a Freeform webhelyhez vagy az online TV-csomaghoz az USA-ban lévő VPN-kiszolgálón keresztül. Ha nincs címe az Egyesült Államokban, akkor a Freeformhoz való hozzáférés csak akkor lehetséges, ha Ön iratkozzon fel a YouTube TV-re vagy a Sling TV-re, miközben ellátogat az Egyesült Államokba.

Az ABC sokkal egyszerűbb. Csak azt a VPN szolgáltatást kell használnia, amely megkerülheti a webhely proxydetektáló rendszereit. Az ABC az egyik legnehezebb videószolgáltatás. Még nehezebb a feloldás, mint a Netflixnél, amelyet általában úgy tekintünk, mint a VPN elérésének mérföldkövét. Még a legjobb VPN-ek esetén is, nem az összes amerikai szerver vezet be az ABC Go-ba. Javasoljuk, hogy kérje meg VPN ügyfélszolgálatát az ajánlott kiszolgálókkal az ABC webhely eléréséhez.

ABC Go hozzáférési korlátozások

A VPN egyfajta „meghatalmazott.„A törvény szerint a meghatalmazott valaki másért áll, aki szerződést ír alá, vagy a másik nevében részt vesz egy ülésen. A hálózati technológiában a koncepció nagyon hasonló. Egy internetes proxy fogadja azokat a kéréseket, amelyeket számítógépe küld a webszervereknek. Ezután bemutatja ezeket a kérelmeket a számítógép nevében.

Minden internethez csatlakoztatott számítógépnek egyedi címmel kell rendelkeznie. Ezt IP-címnek hívják, és valószínűleg az internetszolgáltató biztosítja a sajátját. Az IP-címeket a hely szerint osztják el. Az ABC Go szervere ellenőrzi az IP-címet egy videó kérésén, hogy megtudja, honnan származik a kérés. Ha ez a hely az USA-n kívül található, a médiakiszolgáló a video stream helyett egy hibát ad vissza

Ha megpróbál elérni egy videót az ABC.go.com webhelyen az Egyesült Államokon kívülről, akkor az üzenet jelenik meg:

“Hiba - 405-18 Hiba történt. Kérjük, próbálkozzon később újra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot további segítségért. ”

Az ABC VNP-t észlel

Az ABC Go fentiekben javasolt legjobb VPN-jeinek bármelyikével meg kellene küzdeni ezt a problémát. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, a számítógépen lévő VPN-ügyfélszoftver először az összes bejövő és kimenő internetes forgalmat átirányítja erre a szerverre. A VPN-ügyfél és a VPN-kiszolgáló közötti minden kommunikáció titkosítva van. Ez alagútot hoz létre, amely megakadályozza, hogy bárki is szimatoljon az Ön internetes tevékenységein. Még a forgalom fejléc-információi is kódolva vannak senki nem láthatja, hogy mely webhelyekkel és szolgáltatásokkal kommunikál.

Azok a szervezetek, amelyek rendszeresen figyelik az internetes forgalmat, az internetszolgáltató és az ország kormánya, amelyben tartózkodnak. Az internetszolgáltató naplózhatja az összes meglátogatott webhely címeit. Letilthatja az egyes webhelyekhez való hozzáférést és lelassíthatja a kapcsolathoz bizonyos tevékenységekhez, ha úgy dönt. Számos internetszolgáltatóról ismert, hogy a költségek megtakarítása érdekében lelassítja a video streaming forgalmat. A VPN-alagút blokkolja a forgalom összes elemzését. Ha az internetszolgáltató nem tudja észlelni a meglátogatott webhelyeket, akkor nem akadályozhatja meg a hozzáférést, nem lassíthatja le a kapcsolatot, és nem naplózhatja tevékenységeit sem.

Tehát a VPN-nek két előnye van, ha hozzáférni akar az ABC Go-hoz. Becsapják a weboldal médiaszerverét az Egyesült Államok helyének felismerésére. A VPN megvédi Önt a kormánytól és az ISP megkísérléseit ellenőrizni vagy ellenőrizni az olyan webhelyekhez való hozzáférését, mint például az ABC Go. A világ néhány országában a kormány nem akarja, hogy emberei hozzáférjenek a tengerentúli szórakoztató és híroldalakhoz. A VPN megkerüli az online cenzúrát.

ABC Go proxy érzékelő rendszerek

A VPN szűrőrendszereket „proxy detektáló rendszerek.Az ABC Go nagyon kompetens proxydetektorral rendelkezik, és képes felismerni a piacon lévő legtöbb VPN-t. Ha a VPN nem tud becsapni az ABC webhelyet, amikor megpróbál videót nézni, ehelyett a következő üzenetet fogja látni:

“Hiba - 403-1: 1028 Úgy tűnik, hogy probléma van a hálózati helybeállításokkal. Kérjen segítséget az internetszolgáltatójától. ”

Itt található az üzenet képernyőképe, amely akkor jelent meg, amikor megpróbálták megnézni egy epizódját Modern család.

Az ABC VNP-t észlel

Ezt az üzenetet akkor is megkapja, ha megpróbálja nézni A Bachelorette, Általános Kórház, Vegyél kettőt, vagy bármely más népszerű ABC show VPN nélkül.

Az ABC ugyanazt a technológiát használja a Freeform webhelyén, így még azután is, hogy átgondoltad a karikat, hogy igazolod, hogy érvényes előfizetésed van a csatornára otthonában, továbbra is blokkolhatja a figyelését, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik. Tehát nem lesz képes nézni Melissa és Joey, Apu baba, vagy Fiatal és éhes a csatornán.

Ez azt mutatja, hogy nem csak VPN-t választhat; csak igazán támaszkodhat a legjobb VPN-kre az ABC Go és a Freeform Go blokkolásának feloldásához.

VPN az ABC Go és a Freeform Go számára

Összeállítottuk az ABC Go és a Freeform Go VPN-k ezen listáját, mert nehéz felismerni, hogy melyik VPN-ek blokkolják fel a videószolgáltatásokat, mielőtt feliratkoznának. Ha azt tapasztalja, hogy VPN nem tudja felszabadítani a Freeform vagy az ABC feloldását, miután megfizette, akkor pazarolni fogja a pénzét.

A VPN-ek mindegyike pénz-visszafizetési garanciákat kínál. Ez azt jelenti, hogy nem csapdába esik a szolgáltatásba. Visszavonhatja és visszatérítheti pénzét.

Kipróbáltuk a VPN-eket ezen a listán, és mindegyik megkerüli az ABC proxydetektáló rendszert. Ez lehetővé tette számunkra, hogy az ABC műsorokat az Egyesült Államokon kívülről is megnézhessük. Sok időt és időt takaríthat meg, ha a VPN-keresést az ebben az útmutatóban javasolt szolgáltatásokra korlátozza.

Ezek a VPN-k sok videooldalra vezetnek, nem csak az ABC-hez és a Freeform-hoz. Amint a VPN-k működésének leírásáról látható, ezek a szolgáltatások nem csak a webhelyek regionális korlátozásainak megkerülésére szolgálnak. Ezenkívül védik az Ön személyes adatait és fokozza biztonságát. Mivel a világ minden táján a kormányok és vállalatok egyre több korlátozást vezetnek be az internet-hozzáférésre, egyre nehezebb lesz elérni a használni kívánt webhelyeket és szolgáltatásokat. Ha külföldre utazik, még nagyobb akadályokkal kell szembenéznie az internetes szabadság előtt. Hamarosan kiderül, hogy VPN-je minden fillért megér.

VPN-t használ az ABC-hez és a Freeform-ba való belépéshez külföldről? Melyik a kedvenc VPN? Probléma merült fel a listán szereplő VPN-ekkel? Hagy egy üzenetet az alábbi megjegyzés részben, és mondja el nekünk VPN-tapasztalatait.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 50 =

Adblock
detector