5 legjobb VPN az AMC-hez, így külföldön (az Egyesült Államokon kívül) nézhetsz

Megmutatjuk Önnek is, hogy miként férhet hozzá az AMC-hez a világ bármely pontjáról VPN-sel, és hogyan lehet a legjobban használni. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet a TV-állomást a Roku dobozán keresztül az Egyesült Államokon kívül csatornázni.

A legjobb VPN-k az AMC-hez: Hogyan lehet felszabadítani az AMC-t külföldről?

Az AMC ad otthont Az emberek, The Walking Dead, Prédikátor, és Dietland. Az AMC-n elérhető szórakozás a legmagasabb színvonalú, és a csatorna otthoni TV-kábel vagy edénycsomag részeként érhető el. A csatorna TV-csomagokkal érhető el, amelyeket a NÁL NÉL&T U-vers, csónakkormányos,  DirecTV, Tál hálózatok, Optimális, színkép, Verios készítette, és Xfinity.

Ha otthon kap AMC-t, akkor azt online is megnézheti. Ezt azonban csak az Egyesült Államokban és Kanadában lehet megnézni. Ha otthoni kábel-előfizetésének köszönhetően jogosult az online szolgáltatásra, de hazautazik otthoni országán kívül nyaralásra vagy munkára, akkor nem fogja tudni közvetíteni az AMC-t külföldről.

Van egy módja annak, hogy megkerüljük ezt a problémát. Csak telepítenie kell egy VPN-t így úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban vagy Kanadában tartózkodik azáltal, hogy megad egy amerikai vagy kanadai IP-címet. Ezzel a módszerrel online nézheti az AMC-t Ausztráliából, az Egyesült Királyságból, Franciaországból vagy bárhol másutt világszerte.

Közelebbről megvizsgáljuk az összes VPN-t, amelyek bekerültek az öt legjobb listánkba, de ha nem volt ideje elolvasni a teljes cikket, akkor itt találja meg a legjobbakat:

 1. ExpressVPN Az első választás az AMC számára. Szupergyors szerverek, nagyszerű streaminghez. Az AMC-t bárhonnan letilthatja a legtöbb népszerű streaming-platformon keresztül. Könnyen használható alkalmazások. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 2. NordVPN Költségvetési szolgáltató, amely nem húzza ki a minőséget. Nagy kiszolgálók hálózata, ideértve az Egyesült Államokban és Kanadában található kiszolgálókat is. Jó sebességű streaming és letöltés.
 3. CyberGhost Lenyűgöző sebesség a szolgáltató számára a piac költségvetési végén. A könnyű beállítás és az indulás biztonságossá teszi a kezdők számára.
 4. IPVanish Sokoldalú szolgáltató, amely szinte bármilyen platformon beállítható. Megbízható szerverek, amelyek megfelelő streaming sebességet biztosítanak.
 5. PrivateVPN A lista legújabb szolgáltatója az egyre növekvő gyors kiszolgálók hálózatával. Feloldja az AMC és az egész streaming tartalom blokkolását.

A legjobb VPN-ek az AMC külföldön történő megfigyeléséhez

Amikor az interneten keres VPN-szolgáltatásokat, a talált VPN-k életképesek lehetnek, vagy egy hulladék szemét. Mivel a VPN-előfizetésekért előre fizetnie kell, az egyes VPN-k kipróbálása az AMC számára drága és időigényes lehet. Megtettük a nehéz emelőket azért, hogy megtaláljuk az AMC legjobb VPN-jét.

Biztosítania kell, hogy VPN-szolgáltatása a következő lehetőségekkel rendelkezik:

 • Nagy sebesség a video streaminghez (tehát nem pufferol)
 • Megbízható, állandó szolgáltatás
 • Szerverek az Egyesült Államokban vagy Kanadában
 • Könnyen telepíthető és használható alkalmazások

Az alább felsorolt ​​AMC VPN-k mindegyike feloldhatja az adatfolyamok blokkolását mind az AMC webhelyén, mind a mobil és set-top eszközökhöz tartozó alkalmazásaiban.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAblokkolja az AMCTesztelve: 2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN nincs gondja a média-webhelyek regionális korlátozásainak megkerüléséről, és kiváló sebességgel rendelkezik a video streaming számára. Az ExpressVPN szolgáltatás magába foglalja a hozzáférést több mint 3000 szerver 94 országban. Az ExpressVPN olyan kiszolgálókkal rendelkezik, amelyek mind az Egyesült Államokban, mind Kanadában kiszolgálják az AMC nézőit.

Az ExpressVPN alkalmazás telepíti önmagát és letölt a vállalati webhelyről. Lehet, hogy alkalmazásokat szerezhet ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, iOS, Android, és Linux. Az ExpressVPN alkalmazás szintén elérhető Amazon Fire tabletta, Amazon Fire TV, és Amazon tűz. A VPN-t manuálisan is konfigurálhatja Földi szeder telefonok.

Az ExpressVPN egy alkalmazást kínál wifi-útválasztók kiválasztására, amelyek az összes csatlakoztatott eszközről az internetes forgalmat a VPN-en keresztül irányítják. Az útválasztó alkalmazást sokkal könnyebben használható, mint bármely nyílt forrású alternatívát, és tökéletesen alkalmazható olyan eszközökre, amelyek nem támogatják a VPN alkalmazásokat, például Roku és intelligens TV-k. Ön is telepítheti, ha van kompatibilis útválasztója, vagy vásárolhat útválasztót előre telepített VPN-sel közvetlenül az ExpressVPN-től.

A VPN alkalmazást vezérlő böngészőbővítmény elérhető Króm, Firefox, és a Safari böngészők. Az ExpressVPN egy úgynevezett DNS proxy szolgáltatást is futtat MediaStreamer amely elkerüli a video streaming webhelyek regionális korlátozásait, de nem tartalmazza a teljes VPN titkosítását és adatvédelmét. A MediaStreamer ideális olyan streaming eszközökhöz, mint az Xbox és az Apple TV, amelyek nem támogatják a teljes VPN-alkalmazásokat, de lehetővé teszik az alapértelmezett DNS-beállítások megváltoztatását..

Az ExpressVPN minden ügyfél számára lehetővé teszi csatlakoztassa a szolgáltatást egyszerre háromszor. Az útválasztón keresztül létesített kapcsolat a három eszköz allokációjának számít, annak ellenére, hogy lefedi az otthoni összes eszközt.

Az ügyfélszolgálathoz 24 órán keresztül, hétfőn keresztül kapcsolatba lehet lépni az ExpressVPN weboldalon található élő csevegő lehetőséggel. Támogatási jegyet is felvehet a felhasználói területen elérhető webes űrlapon keresztül.

Előnyök:

 • Szupergyors kiszolgálók, pontozva a világon, és optimalizálva a HD streaminghez pufferolás nélkül
 • Több tucat amerikai és kanadai városban működik szerverekkel, könnyen feloldhatja a legtöbb külföldi streaming webhely feloldását
 • Kiváló minőségű titkosítás, biztonság és adatvédelem az egész területén
 • Könnyen kezelhető, és számos platformon elérhető alkalmazásokkal állítható be
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Nem olcsó, használjon kupont kedvezményekhez

A legjobb VPN az AMC külföldi nézésére: Az ExpressVPN a legjobb választásunk. A hatalmas kiszolgálói hálózattal, amely a nagysebességű kapcsolatokhoz tökéletesen be van állítva, gyorsan válik az AMC-felhasználók kedvencévé. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Jól működik az összes nagyobb streaming szolgáltatással, beleértve a Netflix, az Amazon Prime, a BBC iPlayer és a SkyGo szolgáltatásokat. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos vissza nem térítendő pénz-visszafizetési garancia, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja az AMC-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN nagyszerű alkalmazást készít, amely megmutatja a világtérképet egy jelölővel minden országban, ahol a társaság szerverrel rendelkezik. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint egy jelölőre, hogy csatlakozzon ahhoz a helyhez. A NordVPN szerverhálózat a következőkből áll: 5133 szerver 60 országban beleértve Kanadát és az Egyesült Államokat. Egy alternatív szerverválasztó képernyő a lista összes szerverét mutatja. Minden szerverrekord megmutatja a késés és szerver betöltése hogy segítsen kiválasztani egy kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.

Az alkalmazás fut ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS eszközöket. Beállíthatja a VPN-t is Linux számítógépek és útválasztók. A NordVPN böngésző kiterjesztése Króm és Firefox elegendő ahhoz, hogy megkerülje a regionális korlátozásokat az AMC webhelyén.

Kapsz hat egyidejű csatlakozás kedvezménye a NordVPN-vel. A listán szereplő többi VPN-hez hasonlóan, az útválasztó-kapcsolat csak az egyik csatlakozási támogatást használja fel, miközben lefedi az otthoni összes eszközt..

A NordVPN honlapja van egy csevegési lehetőség ahol segítséget kaphat az alapvető beállításokban és a hibaelhárításban. A súlyosabb problémákat a technikusok kezelik jegyek benyújtására szolgáló űrlap a weboldalon vagy a email.

A NordVPN szolgáltatás gyors sebességet kínál a video streaminghez, és jól képes megkerülni a video webhelyek, például a Netflix és a Hulu regionális korlátozásait..

Előnyök:

 • Nagyon sok HD streamingre optimalizált szervert működtet szerte a világon
 • Több mint 2000 szerver az Egyesült Államokban & Kanada szinte bármit feloldhat
 • Csúcsminőségű biztonság és adatvédelem
 • Nincs naplózás
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Kiválaszthatja a kiszolgálók városok helyét, de nem az egyes kiszolgálókat

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Jó mindenoldalú, aki jól működik az AMC-vel külföldön. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja az AMC-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

Az alkalmazás számára CyberGhost feloldja az AMC-t külföldről. Ön megengedett hét egyidejű kapcsolat. A listán szereplő többi VPN-hez hasonlóan megteheti manuálisan állítsa be egy útválasztón hogy fedezze az otthoni összes eszközt, miközben a hét kapcsolat közül csak egyet használja. Telepítheti a CyberGhost alkalmazást ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS eszközöket. Telepítenie kell a VPN-t Linux számítógépek manuálisan.

A CyberGhost szerverhálózata 59 országban terjed ki, beleértve az Egyesült Államokat és Kanadát. Ez az egyik leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, így mindenképp lehetséges a sima HD streaming. A CyberGhost alkalmazás felsorol több olyan streaming webhelyet, amelyeket fel tud tiltani, de az AMC nem szerepel a listán. Ennek ellenére nem volt gondunk az AMC feloldásának feloldásakor, amikor egy amerikai szerverhez csatlakoztak.

A CyberGhost támogatási központja a webhelyen fókuszál Tudásbázis szakasz. Ha ott nem talál választ a problémáira, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálat internetes űrlapon vagy e-mailben.

Előnyök:

 • Közel 900 szerver működik az Egyesült Államok és Kanada különböző városaiban
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk
 • Szilárd adatvédelmi és biztonsági szolgáltatások alapértelmezés szerint engedélyezve vannak
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

NAGY RÉSZLETEK: A CyberGhost hozzáférést biztosít sok földrajzilag korlátozott tartalomhoz, és könnyen használható alkalmazásai ideálisak a kezdők számára. A tervekhez 45 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. IPVanish

IPVanishFeloldja az AMC-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish jelentése székhelye az USA-ban található és nagyon nagy sebességgel rendelkezik, így kiválóan alkalmas video streamingre. Az alkalmazás fut ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, iOS, Amazon Fire tabletta, Amazon Fire TV, és Amazon tűz. A VPN-t manuálisan is konfigurálhatja útválasztók. Az útválasztó csatlakozása lefedi az otthoni összes eszközt, és csak az egyiket használja fel tíz egyidejű kapcsolat.

A társaság rendelkezik több mint 1300 szerver 75 helyszínen világszerte, beleértve Kanadát és az Egyesült Államokat.

Az IPVanish támogatási csoport nem érhető el online. azonban, támogatási jegyet emelhet a felhasználói területen keresztül az IPVanish webhelyen, és a help desk segítségével is csatlakozhat email.

Előnyök:

 • Körülbelül 690 szerverrel Észak-Amerikában szinte bármilyen streaming webhely feloldható HD sebességgel
 • Jól működik a távirányító felhasználói Kodi kiegészítőivel
 • Lenyűgöző sebesség és megbízható csatlakozások
 • Jól kezeli a több egyidejű kapcsolatot

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú
 • Nem minden szerver blokkolja a Netflix blokkolását

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy szerverhálózattal rendelkezik, és több kapcsolatot is jól kezel. Könnyen kezelhető és olyan felhasználók számára előnyös, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja az AMC-tesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN egy másik jó választás az AMC-hez való hozzáféréshez külföldön. Ezt a társaságot eredetileg a torzók támogatására hozták létre, így van gyors sebesség és a magánélet erős védelme. Az alkalmazás futhat ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS. A VPN-t is bekapcsolhatja Linux és útválasztók kézzel beállítva.

A PrivateVPN lehetővé teszi hat egyidejű kapcsolat, és egy útválasztó csak egyet használ fel, annak ellenére, hogy lefedi a ház összes eszközét.

A szerverhálózat magában foglalja 100 szerver található 56 országban. Az USA és Kanada szerepel ebben a listában, így ezzel a szolgáltatással bejuthat az AMC-be. A PrivateVPN nagyon jó, hogy elkerülje a sok video-weboldal regionális korlátozásait, így lépést tarthat az összes kedvenc csatornájával külföldön.

A támogató személyzet nagyon segítőkész, és képesnek kell lennie arra, hogy rendezze az esetlegesen felmerülő problémákat. tudsz emeljen fel egy támogatási jegyet a weboldalon vagy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal e-mailben. A élő chat lehetőség A weboldalon keresztül közvetlenül beszélhet technikusokkal. Ez a csevegési lehetőség svéd munkaidőben üzemel.

Előnyök:

 • Megalapozott hírnevet szerez az egyre növekvő webhelyek listája miatt, amelyeket feloldanak
 • Teszteink lenyűgöző HD streaming sebességeket fedeztek fel
 • Legfeljebb hat eszközt csatlakoztathat egyszerre

Hátrányok:

 • Kevesebb szervert választhat, mint a listán szereplő többi szolgáltató közül
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • A támogató személyzet ismeretes, de csak svéd munkaidőben működik

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja az amerikai adatfolyam-tartalmat, beleértve az AMC-t és a Netflixet. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t az AMC-hez?

Általában nem kapsz valamit hiába. Az olyan helyekre, mint a Netflix és az AMC, nagyon nehéz bejutni. Nem sok fizetett VPN képes sikeresen megtörni a regionális korlátozásokat.

Így, nem sok fizetett VPN képes feloldni az AMC-t, nem is beszélve egy ingyenesről. A legtöbb esetben, az ingyenes VPN-re vonatkozó korlátozások felhasználhatatlanná teszik őket a video streaming szolgáltatások eléréséhez. A video streaming sok adat átvitelét foglalja magában néhány napon belül adatkapcsolatot fog elérni, különösen, ha HD formátumban közvetít. Ha nincs adatkorlát, akkor valószínűleg van egy sávszélesség-korlátozás, ami pufferelést és alacsony minőségű videót eredményez.

Számos ingyenes VPN-k gátlástalan taktikákat használnak bevételszerzésre. Egyesek hirdetéseket helyeznek be a weboldalakba, nyomkövető sütiket fecskendeznek fel a böngészőbe, vagy rosszindulatú programokat hordoznak.

Miért van blokkolva az AMC??

Az ország törvényeinek és a műsorszolgáltatók engedélyezési jogainak érvényesítése érdekében a streaming szolgáltatónak ezt meg kell tennie észlelheti a néző helyét, vagy a megfelelő videó kiválasztására, vagy a hozzáférés blokkolására.

Mint Az AMC csak az Egyesült Államokban és Kanadában érdekli a műsorszórást, csak abban az esetben vásárolja meg a videó megjelenítésének jogát ezekben az országokban. Nem vásárolja meg a videó megjelenítésének jogát Mexikóban, Brazíliában, az Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt. Más műsorszolgáltatók vásárolják meg ezeket a jogokat.

Minden szerződéses feltételt be kell tartani. A tartalomlicenc-korlátozások minden média-streaming szolgáltatásra vonatkoznak, beleértve az internetes rádiót is. Az AMC nem csak a tengerentúli nézőket blokkolja, hanem ellenőrzi a VPN-tevékenységeket is. A médiavállalatok tudják a VPN-ket, és jogi kötelezettségeik megkövetelik tőle minden lehetséges intézkedést megtesz a határokon átnyúló hozzáférés megakadályozása érdekében. Ezek a műveletek magukban foglalják a VPN-k észlelését és blokkolását.

Számos VPN feladja a média streaming weboldalakra való belépést mint például az AMC. Nagyon nehéz megtalálni egy ingyenes VPN-t, amely eljuthat az AMC-be - csak nem engedhetik meg maguknak az AMC megbízható feloldásához szükséges fölösleges költségeket.

Konfigurálja a VPN-t az útválasztón a Roku, a Chromecast és az intelligens TV számára

Nem minden eszköz támogatja a VPN-eket. Ha az AMC-t Roku, Chromecast vagy Smart TV-n szeretné megtekinteni, akkor másik módot kell találnia a VPN-hez való csatlakozáshoz..

VPN egy fizikai wifi útválasztón

Az egyik megoldás az telepítse a VPN-t egy wifi routerre. Ennek nagy előnye, hogy lefedi az otthoni összes csatlakoztatott eszközt egyszerre.

A telepítési folyamat az útválasztók minden típusán és a VPN-szolgáltatásonként eltérő. Minden, a fent ajánlott VPN magában foglalja egy tudásbázis a webhelyén, ahol utasításokat talál a rendszer telepítésére az útválasztókra.

Nem minden wifi-útválasztó rendelkezik olyan beállításokkal, amelyek lehetővé teszik a VPN konfigurálását. Ezekben az esetekben lehet, hogy meg kell változtatnia a firmware-t. Ezt úgy hívják "villanás”Az útválasztót, és ha összezavarja ezt a folyamatot, akkor megszakad az útválasztó. Ezt úgy hívják "bricking”A router, tehát légy óvatos.

Ellenőrizze, hogy az útválasztó gyártmánya és modellje működik-e a következő firmware-kel, amely általában támogatja a VPN-ket:

 • Paradicsom
 • DD-WRT
 • AsusWRT
 • OpenWRT

VPN-védett virtuális útválasztó

Egy másik lehetőség az Csatlakoztassa a kapcsolatot a Roku mezőbe a PC-n vagy a Mac-en keresztül. Ez a módszer a számítógépet wifi hotspotmá vagy virtuális útválasztóvá teszi. Által a Mac vagy PC csatlakoztatása a VPN-hez, a hotspothoz csatlakozó összes eszköz a VPN-en keresztül lesz csatornázva.

Hidd el vagy sem, a legtöbb laptop meg tudja adni saját wifi hotspotjait. Olvassa el a Mac és a PC használatára vonatkozó utasításokat.

képernyőfelvétel

Az utolsó lehetőség az, hogy a videót egy másik eszközről továbbítják a Roku vagy a Smart TV készülékre. Bármilyen weboldal videolejátszó, amely böngészőn fut keresztül átvihetők számítógépről vagy okostelefonjáról egy intelligens TV-re, Roku vagy Chromecastra. Tehát kapcsolja be számítógépének vagy okostelefonjának VPN-alkalmazását, majd nyissa meg a videót az eszközön, majd továbbítsa azt az intelligens TV-re, a Roku vagy a Chromecastra..

Lásd még:

A virtuális Windows útválasztó beállítása VPN-kompatibilis wifi hotspot létrehozásához

Hogyan lehet átalakítani a Mac-t VPN-védett wifi routerré

Hogyan telepítsünk VPN-t az Amazon Fire Stick / Fire TV-re

A legjobb VPN-k az Amazon Fire Stick és a Fire TV számára

Válasszon VPN-t az AMC számára

A listánkban szereplő VPN-k az AMC-hez, valamint a kábeltelevíziós csomag összes többi csatornájához vezetnek, amelyek online közvetítést jelentenek. Az AMC nem kínál csak online előfizetést. Csak akkor továbbíthatja az AMC műsorokat, ha már otthon van AMC, és az otthoni országban tartózkodik.

Az AMC mellett a VPN számos más streaming szolgáltatást feloldhat az Ön helyének álcázásával. A fent javasolt VPN-ek többsége feloldja a Netflix, a Hulu és más streaming webhelyek blokkolását is.

Már használ VPN-t? Van valamelyik VPN a listánkban? Más VPN-t használ az AMC-be való belépéshez külföldről? Hagy egy üzenetet az alábbi megjegyzés részben, és ossza meg tapasztalatait.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 19

Adblock
detector