5 legjobb VPN az IPTV-hez 2020-ban a gyors, privát streaminghez bárhonnan

A legjobb VPN-k az IPTV-hez

IPTV vagy énnternet pkiegészítő jegyzőkönyvét televIion, egy olyan esernyő kifejezés, amelyet általában egy olyan video szolgáltatás leírására használnak, amely TV-csatornákat közvetít az interneten. Az IPTV szolgáltatók tucatnyi, sőt akár több száz élő csatornát kínálnak alacsony havi áron. A csatornák általában megegyeznek a földfelszíni TV-n, kábel TV-vel vagy műholdas TV-vel ellátott csatornákkal, de szigorúan az interneten keresztül..

A legális IPTV-szolgáltatások régióhoz kötöttek, vagyis csak egy adott országból használhatók. Ha az országon kívül tartózkodsz és megpróbálsz streamálni az IPTV-t, akkor az adatfolyam blokkolható. Ha csatlakozik egy VPN-hez a megfelelő országban, feloldja a patak blokkolását, miközben külföldre utazik.

A VPN megakadályozza az internetszolgáltatót és más harmadik feleket abban is, hogy figyelemmel kísérjék azt, amit online néz. Egyes internetszolgáltatók beállítják az internet sebességét a videót néző felhasználók számára. A VPN megakadályozza őket abban, hogy képesek legyenek megkülönböztetni és megkülönböztetni az adatokat és az internethasználatot.

Több mint 300 VPN-szolgáltatás létezik, de nagyon kevés kínál gyorsaságot, adatvédelmet és kompatibilitást az adatfolyam- és IPTV-szolgáltatásokkal a listánk létrehozásához.

Az egyes ajánlott VPN-ekbe belemerülünk, de azoknak, akik összefoglalót szeretnének, ezek a legjobb VPN-k az IPTV-hez:

 1. ExpressVPN Legjobb választásunk az IPTV-hez. A gyors sebesség és a nagyszerű adatvédelmi funkciók teszik ezt a VPN-t kedvencként azok számára, akik bárhonnan hozzáférhetnek streaming szolgáltatásokhoz, torrentre, vagy csak biztonságban maradnak a nyilvános wifi-n. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.
 2. CyberGhost Olcsó VPN gyors sebességgel és jó biztonsági szolgáltatásokkal.
 3. NordVPN Erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Jól működik a video biztonságos streamingjein.
 4. IPVanish A jó sebesség és az adatvédelmi szolgáltatások teszik ezt a VPN-t népszerűvé az ökölvívók és a Kodi felhasználók körében.
 5. PrivateVPN Új belépő a VPN piacra, amely jól működik az streaming szolgáltatásokkal.

Az IPTV hozzáférést biztosít televíziós műsorokhoz az interneten keresztül. Ha tovább szeretné streamálni a videót az interneten, és HD műsorokat néz élőben, akkor tényleg nem engedheti meg magának, hogy bármi is lelassítsa a kapcsolatot. Ha egy másik országból csatlakozik az IPTV-hez, akkor ezek a távolsági kapcsolatok valószínűleg lassabbak lesznek, és rájössz, hogy a tengerentúli video streaming szolgáltatások blokkolják a hozzáférést, amint rájönnek, hogy Ön egy másik országban tartózkodik..

A legjobb VPN-k az IPTV-hez

A VPN megoldja az IPTV-tartalomhoz való nemzetközi hozzáférés blokkjainak megkerülésének problémáját. azonban, a világon nem minden VPN-szolgáltatás lesz elég jó a HD minőségű videó valós időben történő közvetítéséhez. Ezekre a kulcsfontosságú tulajdonságokra kell figyelni, amikor kiválaszt egy VPN-szolgáltatást HD videó eléréséhez az IPTV szolgáltatásokból.

 •         Gyors sebesség
 •         Kiszolgálók azon országokban, ahonnan a TV-hez szeretne hozzáférni
 •         Jó ügyfélszolgálat
 •         Szolgáltatás mobil eszközökhöz
 •         Képesség elkerülni a regionális korlátozásokat
 •         Tartsa a böngészést privátként

A fenti kritériumok figyelembevételével összeállítottuk a HD minőségű IPTV-hez tartozó öt legjobb VPN-szolgáltatás listáját:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárUnblocks IPTVTesztelve: 2020 január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a bolygó egyik leggyorsabb VPN szolgáltatása. Ez a világ vezető VPN szolgáltatása, és e hírnevét azzal kapta meg, hogy a VPN segítségével minden olyan tulajdonsággal megkapja a legjobb teljesítményt, amelyre a lakosság számára szüksége van. Például az a legjobb VPN szolgáltatás az internethez való ingyenes hozzáféréshez Kínából és más országokban, ahol az internet erősen ellenőrzött. A társaság széles kiszolgálói hálózattal rendelkezik, amely rendelkezik jelenlét 94 országban.

Ez a VPN nagyon jó megkerülni a video- és IPTV-helyekhez való hozzáférésre vonatkozó regionális korlátozásokat. A VPN megszerezheti Önt az USA Netflix könyvtárába az országon kívülről. Ezenkívül határokon átnyúló hozzáférést is szerezhet a Netflix könyvtárakhoz UK, Kanada, és Németország. Hozzáférhet Hulu tartalom az Egyesült Államokban és Japánban egyaránt az ExpressVPN segítségével, és bejuthat is Sky Go és Amazon Prime külföldről ezzel a VPN szolgáltatással. A társaság a világ minden tájáról bekapcsolódhat a főbb televíziós szolgáltatásokba beleértve a BBC iPlayer-t.

A nagy sebességű HD streaming követelmény nem jelent problémát az ExpressVPN számára, és az IPTV-t puffermegszakítások nélkül vagy az átvitel megszakítása nélkül nézheti a világ bármely pontjáról..

Az ExpressVPN telepítéséhez nem kell technológiai gurunak lennie, mivel a cég webhelyéről letöltött fájl automatikusan telepíti az alkalmazást az ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, iOS, Linux, Az Amazon Fire és néhány router típus. A set top boxok és más útválasztók esetén a VPN-szolgáltatást manuálisan is telepítheti. A cég a következőket is kínál: MediaStreamer szolgáltatás, egy proxy eszköz, amely titkosítás nélkül elkerüli a regionális korlátozásokat. Ez a szolgáltatás telepíthető az Xboxra, valamint az Amazon eszközökre, set-top boxokra és útválasztókra. A cég szintén kínál a VPN böngészőbővítő verziói, amelyek telepíthetők a Chrome-ra, a Firefox-ra és a Safari-ra.

Ha nem vagy túl jól a technológiával, akkor a 24 órás online ügyfélszolgálat hasznos lesz. A cég gyorsan képes megoldani a problémákat, és back-office műszaki szakemberekkel rendelkezik, hogy megoldja az igazán bonyolult problémákat.

Összességében az ügyfelek nagyon elégedettek az ExpressVPN szolgáltatással, és a cég tudja. Ezért hajlandóak felajánlani a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Kapsz egy pótlékot három egyidejű kapcsolat a szolgáltatással, így kiválóan alkalmas a VPN betöltése az útválasztóra, valamint a mobil eszközökön történő működés, ha kint vagy, és kb..

Előnyök:

 • Kiváló minőségű IPTV streaming szinte bárhonnan
 • Több mint 2000 szervert működtet 94 országban
 • A szupergyors kiszolgálók kiválóan alkalmasak a HD tartalom streamingjére
 • Az osztály legjobb titkosítása szilárd biztonságot és adatvédelmet tesz lehetővé
 • Csúszós alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • Élő chat ügyfélszolgálat - 24/7

Hátrányok:

 • Korlátozott speciális lehetőségek az energiafelhasználók számára

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Az IPTV legjobb VPN-je: Az ExpressVPN az első választásunk. Gyors és megbízható választás, amely feloldja az IPTV-t és eléri a HD video minőséget. Nagyszerű adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja az IPTVTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost ajánlatok nagyon jó sebesség a nemzetközi kapcsolatokról, és ez teszi ezt a szolgáltatást jó választás az IPTV HD formátumú streamingjéhez. Megnyílik a VPN alkalmazás egy tevékenységi képernyővel. Az egyik előre beállított tevékenység, amelyet választhat, a video streaming. Miután kiválasztotta ezt a lehetőséget, az alkalmazás újrakonfigurálja magát, hogy optimalizálja a szolgáltatást az internetes TV-hozzáféréshez. A CyberGhost eljuthat a programba Netflix USA könyvtárat az országon kívülről is eljuthat a televíziós csatorna online streaming szolgáltatásaiba.

A CyberGhost munkamenet-alapú titkosítása nagyon erős. Ez teszi jó lehetőség Kína és más országok, például Irán és Szaúd-Arábia számára, ahol a kormány figyelemmel kíséri és blokkolja az internetes tevékenységeket. szerencsére, ez a biztonság nem lassítja a kapcsolatokat, tehát ez jó választás az internetes telefonálás és a csevegő alkalmazások, valamint a HD video streaming számára is.

A CyberGhost működik szerverek 54 országban és összesen 204 szerver az Egyesült Államokban. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megadja a város helyét, amikor csatlakozik A CyberGhost amerikai szerverei 19 város körül vannak elosztva. Ez segíteni fog, ha HD sportolást folytat az USA-ból.

A CyberGhost alkalmazás a legstílusosabb a piacon. A cég márkaneve egy rajzfilm-szellemet és hűvös grafikát tartalmaz, amelyek megjelennek az összes előadásában, a webhelytől egészen az alkalmazásig. Az alkalmazás telepítéséhez nincs szüksége műszaki ismeretekre. Csak kattintson a webhely gombjára a letöltéshez, majd kattintson a letöltött fájlra, amikor megérkezik a számítógépére, majd az alkalmazás telepíti magát. Az alkalmazás elérhető az ablakok, Mac OS X, és Mac operációs rendszer operációs rendszer. Ha a VPN-t szeretné telepíteni a mobil eszközére, a CyberGhost alkalmazásokat kínál a Android és iOS.

Ha a számítógép rendelkezik a Linux Az operációs rendszer továbbra is használhatja a CyberGhost VPN-t, de manuálisan kell telepítenie, és elindítania a parancssorból. Te is telepítse a VPN-t a villogó útválasztókra. A CyberGhost megadja öt egyidejű csatlakozás kedvezménye és egy útválasztó telepítése csak egynek számít.

A CyberGhost webhely tartalmazza átfogó tudásbázis. A Help Desk-hez az alkalmazáson keresztül, a CyberGhost webhelyen található űrlapon keresztül vagy közvetlenül e-mailben léphet kapcsolatba.

Előnyök:

 • Olcsó alternatíva külföldi IPTV-hez
 • Több mint 3000 szerver hálózatát működteti 61 országban
 • Feloldja a Netflix USA, Egyesült Királyság, Hulu, BBC iPlayer és mások blokkolását
 • 24 órás élő csevegést kínál

Hátrányok:

 • Nem működik megbízhatóan Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

Pontszámunk:

4 kívül 5

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Nagy adatvédelem és biztonság. Megbízható HDTV IPTV-vel. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja az IPTVTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN kedvelt választás azok számára Kínában, akik az országon kívüli IPTV video stream-eket szeretnék megkapni. A rendszer nagyon biztonságos és így van a kínai nagy tűzfalat végrehajtó snoopok nem fogják tudni blokkolni a tengerentúli webhelyekhez való hozzáférést. Ez különösen jó hír, ha van Netflix előfizetés, mert a Netflix általában nem érhető el a Népi Köztársaságban.

Megvizsgáltuk a NordVPN teljesítményét a Netflix segítségével, és megállapítottuk, hogy ez a könyvtárakba viheti Önt a USA, az UK, Kanada, Franciaország, és India ezen országokon kívülről. Ha szeretnéd Hulu, a NordVPN segítségével bejuthat a video stream-ekbe az USA-ból és Japánból. A NordVPN eljuthat benned ABC az USA - ban és ITV és 4. csatorna az Egyesült Királyságban, még akkor is, ha ezen az országon kívül tartózkodsz.

A NordVPN szerverhálózata nagyon nagy. Összesen 3657 szervert működtet 62 országban. Az egyik probléma a NordVPN alkalmazásban az, hogy nem teszi lehetővé a város helyének megadását - csak országot választhat. Ez problémát jelenthet, ha megpróbálja megkerülni az USA-ból származó sportesemény-szolgáltatásokat.

tudsz csatlakoztassa egyszerre hat alkalommal a NordVPN szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy sokféle eszközre telepítheti a VPN-ügyfelet, és egyszerre futtathatja őket. Ez különösen nagylelkű, tekintettel erre egy útválasztó telepítése csak egy kapcsolatnak számít miközben a forgalmat az otthoni összes eszközre irányítja. Nincs wi-fi útválasztókhoz önállóan telepítő alkalmazás; a VPN-t manuálisan kell beállítania rajtuk. A NordVPN honlap azonban tartalmaz részletes útmutatás a rendszer 29 routertípusra történő telepítéséről. A VPN-t manuálisan is beállíthatja set-top boxok és Linux számítógépek.

Ha használni szeretné a NordVPN-t ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, Android, és iOS eszközök, a dolgok sokkal könnyebbé válnak, mivel a vállalat ön telepítő alkalmazásokat biztosít az operációs rendszerek számára. Ha azt szeretné, hogy a számítógépen lévő alkalmazásokat a VPN-alagúton kívül tartsa, és csak megvédje böngészőjének forgalmát, választhatja a NordVPN böngésző kiterjesztés a Chrome vagy a Firefox számára az alkalmazás helyett.

A NordVPN ügyfélszolgálata nem elérhető élőben. Az ügyfélszolgálat azonban gyorsan válaszol a weboldalon található Kapcsolatfelvételi űrlapon közzétett, vagy e-mailben közvetlenül elküldött kérdésekre..

Előnyök:

 • A nagy szerverhálózat 60 országot ölel fel, nagyszerűen működik az IPTV-vel
 • Kiváló biztonsági és titkosítási szabványok
 • Feloldja az összes főbb streaming platformot, pl. Netflix és Amazon Prime Video
 • Még Kínában is jól működik, és megkerüli a külföldi blokkjait
 • Kiváló lehetőség a torrent és a streaming számára

Hátrányok:

 • Az asztali alkalmazás és a sebesség nem mindig megbízható

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN kiemelkedő érték. Egy jó mindenoldalú, amely jól működik az HDTV IPTV-vel. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanishFeloldja az IPTVTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish állandóan nagy sebességet ad. Valójában, tesztelésünk során az IPVanish a leggyorsabban szolgáltatott mindegyik megfigyelt VPN-hez. A társaság birtokolja és kezeli az összes saját infrastruktúráját, és jelentős beruházásokat végez benne nagysebességű csatlakozások. Ez egy jó választás a VPN számára IPTV Kodi-n keresztül és a világ legnagyobb TV-csatornáinak többsége az IPVanish közvetítésével elérhető az interneten. Ezek az állomások tartalmazzák NBC és CBS az Egyesült Államokban és ITV és 4. csatorna az Egyesült Királyságban. Ha megvan a Netflix, bejuthat a Netflix USA könyvtár az országon kívülről az IPVanish segítségével.

Ha szeretne közvetíteni a sportot az USA-ból, akkor választania kell az országon belüli helyszíneket, hogy így tudjon kerülje a sportszolgáltatók által kiszabott szolgáltatáskimaradásokat amikor a helyi csapat játszik, legyen otthon vagy távol. Az IPVanish rendelkezik szerverek 17 amerikai városban, tehát rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy olyan városban tartózkodjon, amely nem a kedvenc csapata. A társaság összesen 417 szerver az Egyesült Államokban és jelenlét 60 országban világszerte.

A VPN-alkalmazás jól működik a mobileszközökön, tehát ha utazik, és bízik benne nyilvános wifi hotspotok internetkapcsolatához telepítheti a rendszert Android és iOS eszközök. A társaság alkalmazásokat is készít ablakok, Mac OS X, Mac operációs rendszer, és Amazon Fire. Az IPVanish VPN-t manuálisan is telepítheti Linux számítógépek, villogó útválasztók, és set-top boxok.

A társaság minden ügyfélnek jutalékot fizet öt egyidejű kapcsolat és ha a rendszert az otthoni útválasztóra telepíti, akkor az az összes otthoni TV-streaming eszközt lefedi, miközben csak egyidejű csatlakozási támogatásnak számít.

Az IPVanish ügyfélszolgálata nem kínál élő csevegést; a weboldalnak azonban van egy átfogó tudásbázis hogy segítsen megjavítani a problémákat, és a webhelyen található űrlapon keresztül kapcsolatba léphet az Ügyfélszolgálat csoportjával.

Előnyök:

 • Nincs probléma a Windows 10 alkalmazás használatával a tesztelés során
 • Lenyűgöző sebesség és megbízható csatlakozások
 • Jól működik a távirányító felhasználói Kodi kiegészítőivel
 • Nincs naplózás

Hátrányok:

 • Az alkalmazások Kínában nem működnek
 • Nem fogadja el a Bitcoint

Pontszámunk:

4 kívül 5

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy kiszolgálókkal rendelkezik. Több egyidejű kapcsolatot is jól kezel. Rendben, HDTV IPTV-vel. Kína kivételével a legtöbb helyen működik. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja az IPTVTesztelt 2020 januárját

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Svéd-alapú PrivateVPN az internetes szabadság lelkesítő rajongói és aktivistái hozta létre. A magánélet védelmét a szolgáltatás nagy vonásává tették. A PrivateVPN HD TV-k streamingjére is jó. Jó sebességet kínál, és könnyű, könnyen használható alkalmazással rendelkezik. Ez a szolgáltatás eljuthat benned Netflix USA, Egyesült Királyság, Kanada, Japán, Spanyolország, Brazília, Olaszország és Franciaország.  Ez segíthet abban is, hogy hozzáférjen a világ legnagyobb televíziós állomásának online streaming szolgáltatásaihoz.

Használhatja a PrivateVPN szolgáltatást Kínában. A vállalat azonban figyelmezteti, hogy rendszeres OpenVPN szolgáltatása ott van blokkolva. A gyorsabbat kínálják L2TP VPN rendszer azon ügyfelek számára, akik a kínai nagy tűzfal mögött vannak. A cég működik szerverek 55 országban és van jelenlét az USA kilenc városában. Megadhat egy városi preferenciát, amikor csatlakozik a VPN szolgáltatáshoz, így a PrivateVPN segít megkerülni az áramkimaradásokat a sport streaming rendszerein..

A PrivateVPN öntelepítő alkalmazás elérhető a ablakok, Mac OS X, macOS, iOS, és Android operációs rendszer. A VPN-t manuálisan kell telepítenie Linux számítógépek és útválasztók. Az útválasztó megvalósítása egyetlen kapcsolatnak számít, miközben lefedi az otthoni összes eszközt. Összesen, hat egyidejű kapcsolat létesíthető a szolgáltatással.

Ne aggódjon amiatt, hogy a PrivateVPN Svédországban található. Az összes támogató személyzet tökéletes angolul beszél és a weboldal nagyon jól meg van írva. A weboldal Tudásbázisának képesnek kell lennie arra, hogy segítsen minden problémában előfordulhat, hogy szembeszáll, és megkaphat élő támogatás a weboldalon keresztül a svéd munkaidőben. Az ügyfélszolgálat nagyon kompetens. Végső megoldásként távoli elérési szoftvert telepítenek, amely lehetővé teszi egy technikus számára, hogy átvegye a számítógépet, és kijavítsa az esetlegesen felmerülő problémákat..

A PrivateVPN minden ügyfelet kínál 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Előnyök:

 • Megalapozott hírnévre tett szert a földrajzilag korlátozott tartalmak - például az IPTV - feloldására
 • Teszteink lenyűgöző sebességeket tártak fel
 • A folyamatosan növekvő streaming oldalak felsorolása, például Netflix, Hulu, BBC iPlayer és Amazon Prime

Hátrányok:

 • Egy újabb hálózat, amely továbbra is növekszik, így kevesebb kiszolgáló közül lehet választani
 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

Nagy sebesség: A PrivateVPN könnyen használható. Legfeljebb 6 eszközt tesz lehetővé ugyanabban a fiókban. Kicsi szerverhálózat, de gyors kapcsolatok. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

IPTV streaming problémák

Noha a napi ingázás során hozzászokottál a videó streaminghez otthon vagy a mobil eszközön, lehet, hogy nem találkozott az online video-hozzáférés egyik legnagyobb problémájával, amely a nemzetközi hozzáférési blokkok kérdése..

Ha HD videókat keres külföldről, akkor rájössz sokkal több szórakoztatási lehetőség található odakint, nem csak a szokásos TV-csatornákon, amelyeket otthon néz a TV-n. Az egyetlen probléma az, hogy ezek a videószolgáltatások nem engedik meg a tartalom elérését, ha nem ugyanabban az országban élsz, mint velük. Még az előfizetést igénylő szolgáltatások sem engedik meg, hogy külföldi videóikat nézzék meg. Tehát azt gondolhatja, hogy ezek a nagyszerű szórakoztató streaming cégek úgy döntöttek, hogy sok potenciális nézőt veszítenek, csak a lustaság miatt.

Számos nagyon jó oka van annak, hogy a video streaming szolgáltatások országonként korlátozzák a könyvtáraikhoz való hozzáférést. A két legnagyobb ok legális. A videó átadási rendszereknek tartalmaikat be kell fizetniük. A szórakoztatás termelői országonként adják el a produkciók bemutatásának jogát. Tehát a különböző televíziós társaságok rendelkeznek a jogokkal, hogy ugyanazt a műsort mutassák, de különböző országokban. A műsorszolgáltató társaságoknak el kell kötelezniük magukat a videókhoz való hozzáférés korlátozására, csak azokra az emberekre, akik a szerződésben szereplő országokban találhatók. E kötelezettség érvényesítése érdekében a video streaming szolgáltatások blokkolják a tengerentúli hozzáférést.

A második jogi ok a nemzeti műsorszórási engedélyezéssel kapcsolatos. A kormányok csak engedéllyel rendelkező társaságok számára engedélyezik a szórakoztatás bemutatását a határaikon belül. Nem csak ezt, hanem az országban megjelenített összes tartalmat a kormánynak jóvá kell hagynia. Ez a szabály a világ minden országában érvényes, nem csak a szigorú nemzetekben, például Iránban vagy Indonéziában. Annak ellenére, hogy ugyanazt a műsort láthatja, amelyet a különböző országokban sugároznak, az egyes helyeken elérhető videó eltérő.

A műsorszolgáltatóknak és a szórakoztató műsoroknak tartalmukra kell szerkeszteniük betartják az egyes megyék törvényeit. Bizonyos esetekben a műsor olyan messze lehet attól, amit bárki törvényesen megmutathat egy országban, hogy egyszerűen nem lehetséges kivágni az összes illegális bitet, és senki sem fogja sugározni a műsort abban a helyen.. Az online video streaming szolgáltatásokat be lehet vonni, és alkalmazottai börtönbe kerülhetnek, ha tartalmuk olyan helyeken jelenik meg, ahol a szerkesztés megsérti a helyi törvényeket..

A VPN-k megkerülhetik ezeket a hozzáférési korlátozásokat. Tehát, annak ellenére, hogy Kína kormánya nem akarja, hogy nézzen amerikai dokumentumfilmeket, a videofolyam blokkolására tett erőfeszítéseik érvénytelenítik a biztonságos, titkosított VPN alagút által biztosított adatvédelmi oldalakat..

Összefüggő: A video streaming webhelyek feloldásának feloldása

Video streaming VPN

Nem minden VPN nyújt segítséget, ha külföldről szeretne streaming videókat közvetíteni. A videofolyamok védelmében, a szolgáltatás adaptálásában, amikor a TV-szolgáltatás frissíti a blokkoló technológiáját, és a megfelelő sebesség biztosítása a kiváló minőségű HD videó streamingjéhez pénzbe kerül.. Egyes VPN-szolgáltatások még nem is próbálnak bejutni olyan video streaming szolgáltatásokba, amelyek szigorú hozzáférési korlátozásokkal rendelkeznek. Az online TV-oldalak nemcsak a tengerentúli országok hozzáférését blokkolják, hanem minden lehetséges intézkedést megtesznek a VPN-forgalom észlelésére és blokkolására.

Vonzónak tűnhet egy ingyenes vagy nagyon olcsó VPN-szolgáltatás. A probléma az, hogy ezek semmi jó. Nincs olyan lehetőség, hogy egy valódi VPN-társaság olyan szolgáltatást nyújthasson, amely hozzáférési blokkokon áttör és képes HD videó lejátszására töltés nélkül.

Sok ingyenes és olcsó VPN-szolgáltatás nem teljesen őszinte a felhasználókkal szemben. Megtérítik költségeiket és más módon profitálnak. Például néhány úgynevezett VPN nem tartalmaz titkosítást, ami azt jelenti, hogy hirdetőik hazudnak, amikor VPN-nek hívják őket.. Ingyenes és olcsó VPN-k keresnek pénzt az ügyfelek személyes adatainak eladásával. Mások fizetős hirdetéseket helyeznek el a weboldalakon, amelyekhez a felhasználók hozzáférnek, és amelyekre lehetővé teheti a fizető marketingszakemberek számára a VPN ügyfeleinek tevékenységének nyomon követését. Van még néhány „VPN”, amely megfelelő a felhasználók internet-sávszélességéhez, és ezt a kapacitást eladja a fizető ügyfeleknek - lehetővé téve másoknak, hogy forgalmát a számítógépen keresztül irányítsák.

Bár a keresőmotorokból beszerezheti a VPN-ek listáját, pusztán a VPN-nevek megszerzése nem biztosítja a hozzáférést az illetékes HD-video streaming szolgáltatásokhoz. Több száz VPN található a piacon, és ezek közül nagyon kevés jó. A kommunikációs technológiák megismerése és a világ összes VPN-jének tesztelése hosszú időt vesz igénybe. Ezért írtuk ezt a cikket az IPTV HD formátumú streaminghez való legjobb VPN-jéről - időt takaríthat meg.

IPTV szolgáltatók

Itt található a tíz népszerű IPTV szolgáltató listája.

Figyelem: sok IPTV szolgáltatás jogszerűségét megkérdőjelezték. Az alábbiakban felsorolt ​​IPTV-szolgáltatások legitimnek tűnnek az írás idején, és néhányuk még szabadon használható. Azonban elkerülhető IPTV listát talál a cikk alján is. Mint mindig, kérjük, végezze el saját kutatását, és ragaszkodjon a legális streaming szolgáltatásokhoz.

Xumo

A Xumo egy ingyenes IPTV szolgáltatás, amely több mint 100 élő csatornát kínál. Nagyobb hírhálózatokon talál tartalmat, például Bloomberg, Newsy, Cheddar, CBC és MSNBC, valamint sporttartalmak, mint például Fox Sports, Illustrated Sports, PGA, NCAA Football. Vannak olyan egyedi, 24 órás filmek is, mint például Filmrise és Hi-Yah, valamint TV-csatornák gyerekeknek.

Az Xumo alkalmazásokat kínál számos eszköz számára, valamint egy plugint is elérhető a Kodi felhasználók számára.

Szükség lehet azonban a Xumo VPN-re, hogy működjön néhány nemzetközi helyszínen.

Pluto.TV

A Pluto TV hasonló az Xumo-hoz. Több mint 100 élő TV-csatornát kínál ingyenesen. Megnézheti az interneten vagy a Kodi pluginján keresztül. Az egyetlen különbség a Pluto.TV és az Xumo között az egyedi csatornák közül néhány, tehát hasznos lehet, ha mindkettőt letöltik kedvenc eszközére..

Azt is megtalálja, hogy a Pluto.TV az Egyesült Államokon kívüli helyekben sok helyen blokkolva van, így VPN-re lesz szükség, hogy sok helyen könnyen hozzáférhessen..

Sling TV

A Sling TV az egyik legnépszerűbb IPTV streaming szolgáltatás - és az egyik legrégebbi. Jelenleg a „zsinórvágó” mozgalom vezetője, több mint 40 csatornát kínál havonta 25 dollárért. Három csatornacsomag közül választhat, és a platformon keresztül sport, szórakozás, hírek és helyi TV keveréket kaphat..

Azt találja, hogy a Sling TV az Egyesült Államokon kívül van blokkolva, és a regisztrációhoz az USA fizetési adataira lesz szükség. De ha utazik, akkor is regisztrálhat egy VPN-en keresztül és az aktuális amerikai alapú számlainformációk felhasználásával.

Hulu élő TV-vel

A Hulu igény szerinti szolgáltatása csak egy másik szolgáltatás a Hulu Live TV-vel való szolgáltatásának. Ezzel a havi 40 dolláros szolgáltatással kapsz több mint 50 csatorna, ideértve a helyi hálózatokat, a sportcsatornákat, mint például az ESPN, és a szórakoztató hálózatokat, mint például AMC, történelem, felfedezés és több.

A Hulu az egyik leggazdagabb lehetőség, amely a 50 órás felhő DVR, 2 egyidejű adatfolyam fiókonként és olyan alkalmazások, amelyek széles eszközkészlettel működnek, beleértve az Xbox One és a Nintendo Switch.

Mint a legtöbb amerikai alapú streaming opcióhoz, a regisztrációhoz szüksége lesz az Egyesült Államok fizetési adataira, és bármire az USA-n kívüli adatfolyam továbbításához VPN-re lesz szüksége..

USTVnow

Ingyenes szolgáltatás, amely szintén fizetett lehetőséget kínál, az USTVnow maroknyi csatornát kínál ingyenesen (ABC, CBS, NBC, My9, CW), néhány hit hálózatot kínálva azoknak, akik hajlandók havonta 29 dollárt fizetni.

Az USTVnow viszont az a jó dolog, hogy valóban bárhol megszerezheti nemzetközi szinten. Ennek oka az, hogy az USTVnow kifejezetten a tengerentúli amerikai katonai tagok számára készült. Ez azt jelenti, hogy még az Egyesült Államokon kívül nincs szüksége VPN-re az ingyenes vagy fizetett tartalom eléréséhez.

IPTV szolgáltatók kerülni

Néhány IPTV szolgáltató kínál alapvetően „jó, hogy igaz legyen” üzletet. Több száz, néha több ezer televíziós csatornát közvetítenek az interneten, gyakran kevesebb, mint 20 hónap alatt. Az ilyen típusú szolgáltatások rendszeresen megállapítják, hogy sértik a szerzői jogokat, mivel gyakran elkerülik az ezen csatornák nyújtásához szükséges szállítási díjak megfizetését..

Noha nem tudjuk ellenőrizni, hogy ezek a szolgáltatások ilyen módon működnek-e, a következő népszerű IPTV opciók beleférnek a „túl jó ahhoz, hogy igaz legyen” kategóriába.

Insight TV

Az Insight TV állítása szerint több mint 1500 csatornát kínál alacsony áron: csupán 75 dollár egyéves előfizetésre. A szolgáltatás fizetése csak euróban történik, és csak 3, 6 vagy 12 hónapos előfizetési időszak alatt lehetséges fizetések fogadására.

Nincs ebből a szolgáltatásból hivatalos alkalmazás egyetlen megbízható streaming eszközön sem.

RocketStreams

A RocketStreams kijelenti, hogy több mint 1500 csatornát kínál, előfizetési költséggel, amely évente kevesebb, mint 80 dollár jön be egy 12 hónapos előfizetéshez.

Sem a streaming eszközön, sem az operációs rendszeren nem talál alkalmazást a RocketStreams számára.

IPTV erdő

Az IPTV Forest kijelenti, hogy kissé meglepő 6000 csatornát kínál, több mint 500 arab és 400 brit csatornával. Ennek ára? Csak havonta 10 USD, ami egy kicsit nehéz megérteni azt, amit állítólag kínál.

Nincs hivatalos alkalmazás erre a szolgáltatásra.

Prémium IPTV

A prémium IPTV előnyei meglehetősen világosak a felszínen. Csak HD formátumban közvetít, állítása szerint több mint 3000 csatornát kínál, és igény szerint több mint 4000 filmet tartalmaz. Mindezt egy gyanúsan alacsony áron, mindössze havonta 17 dollárért, vagyis évente 112 dollárért kínál.

A társaság a PayPal-n keresztül fizetéseket és euróban terheli a fizetéseket. Előfizetést vehetsz fel egy hónapra 15 euróért (17 dollárért), két hónapra 19 euróért (22 dollárért), hat hónapra 59 euróért (70 dollár), vagy egy évre 95 euróért (112 dollárért). Valószínűleg nem fog valószínűleg feliratkozni az egyéves csomagra, mert csak 4 euróval többet fizethet 99 000 euróért (117 dollárért)..

IPTV kalózkodás

A fizetett IPTV szolgáltatások mellett számos ingyenes IPTV streaming lehetőség is létezik. azonban, egyikük sem jogszerű amennyire tudjuk.

Furcsa lehet, hogy sok IPTV szolgáltató büszkélkedhet azzal, hogy rendszere kompatibilis a VPN-ekkel. Mint a szolgáltatók már így is vannak megsemmisítette a regionális korlátozásokat a sugárzott csatornákon valójában nincs szüksége VPN-re ahhoz, hogy ezeket a csatornákat a kívánt sugárzási országuktól kívülről lehessen nézni. Akkor miért használjon egyet??

Az az igazság, hogy ez sok IPTV szolgáltató kalózolja csatornáit hivatalos forrásokból és viszonteladja őket előfizetőknek. Nem felelhetünk meg a fent felsorolt ​​szolgáltatók ellen vagy ellen, de magától értetődik, hogy az IPTV szolgáltatónak nem lenne szabad képes értékesítenie a csatornákhoz olcsóbb árakat, mint maguk a csatornák. Nem szabad mentesülniük a tartalom azon regionális engedélyezési korlátozásaitól, amelyeket minden más streaming szolgáltatásnak be kell tartania.

Ha van még esély arra, hogy véletlenül streaming-e a kalóz videókat, meg kell védenie a személyazonosságát. Ezért van még szüksége VPN-re IPTV-t nézni, annak ellenére, hogy fizet a szolgáltatásért.

Úgy tűnik, hogy a hatóságok nem annyira kemények azok számára, akik illegálisan közvetítik a videót, mint azoknak, akik letöltik a torrenteket. Nincs azonban garancia arra, hogy ugyanaz a hozzáállás örökké érvényesül. Jelenleg a fizetett IPTV szolgáltatókkal szembesül a legvalószínűbb kockázat, hogy az előfizetés lejárta előtt leállnak..

Internet sebesség HD videó streaminghez

Attól függően, hogy hol él és milyen jó az internetszolgáltatása, előfordulhat, hogy nehézségekbe ütközik a megfelelő sebesség elérésével az élő HD-videofolyamok IPTV-szolgáltatásokból való megtekintéséhez. Ha VPN-t ad hozzá a vonalhoz, a kapcsolat még tovább lassul.

A HBO kijelenti, hogy legalább 3 megabites / másodperc csatlakozási sebességre van szüksége ahhoz, hogy folyamatos adatfolyamot kapjon az online videoszolgáltatásokkal - az HBO csak HD formátumban közvetít. A Netflix HD adatfolyamok nem fognak működni, ha az adatátviteli sebesség kevesebb, mint 5 megabites másodpercenként. Ezek a sebességek könnyen elérhetőnek tűnhetnek. Az élő közvetítések gyakran kevésbé vannak tömörítve, mint az igény szerinti videó, ezért még nagyobb átviteli sebességet igényelnek.

A VPN megvédi Önt az elnyomó kormányok által elkövetett blokkoktól, mert titkosítja az összes kapcsolatot és eltereli őket senki, aki nem tudja megnézni az átmenő adatfolyamot, például az internetszolgáltatója, nem láthatja, hová kapcsolódik vagy a forgalom típusa, amely a vonalon halad.

A forgalom titkosításához, visszafejtéséhez, átirányításához és továbbításához a VPN-k időmunkával járnak. A videó valós időben történő streamingéhez nagy sebesség szükséges mert a videó továbblépéséhez az összes kódot, amelyet a képernyőn megjelenő képre állít össze, másodpercenként frissíteni kell. A HD videó még nagyobb forgalmat generál mert a kép kiváló minőségét szorosabban csomagolt képpontok biztosítják. Tehát minden HD videóhoz sok adat gyors átvitelére van szükség.

Ha az internet-kapcsolat lassú, akkor a megtekintett videó szünetel, ahogy a lejátszó további képadatok érkezésére vár - ezt hívják „pufferelés.„A sebesség szükségessége azt jelenti, hogy a videoátviteli rendszerek nem tartalmazzák sok adatátviteli rendszer kapcsolatkezelési eljárásait. Ez azt jelenti, hogy a videó képkockái sorrendben vagy szabálytalan időközönként érkezhetnek, amelyet „jitter.Az átvitel során az utazás során túlterhelt vagy törött útválasztók is találhatók, ami adatvesztéshez vezethet. Amikor ez történik, látni fogja, hogy a videó időszakosan szakad meg.

Ha gyors internetszolgáltatással rendelkezik, az online videó élvezetet továbbra is tönkreteheti egy lassú VPN. Ha külföldi szerverről származó HD video stream-eket néz, a sebesség kérdése még fontosabbá válik. A nemzetközi videoátvitelnek tovább kell haladnia, és sokkal több útválasztón kell áthaladnia, mint egy patak utazásához a közeli videószolgáltatásból. Az útvonalon több komló nyújt további potenciális kudarc pontokat. Ezen okokból szüksége van egy kiváló minőségű VPN-re, amely az összes átviteli menedzsment feladatát nagyon csekély sebességű funkcióval képes elvégezni. A listán javasolt VPN-k mind a legkiválóbb szolgáltatások amelyek ideálisak az IPTV HD minőségű streamingjéhez. Az alábbiakban megtekintheti a listánkban szereplő öt VPN sebességtesztjének eredményeit:

Átlagos VPN letöltési sebesség

Amint az a táblázatból látható, az összes VPN könnyen meghaladja az 5 megabit / s sebességet, amelyre szükség van a HD-videó Netflixből történő közvetítéséhez. Az IPVanish és a PrivateVPN különösen jól teljesítenek, és elég gyorsak a Netflix Ultra HD stream folytatásához.

A VPN előnyei a HD streaminghez

Ha belefárad a földi TV-n a műsorok és a tehetségkísérletek nézésébe, akkor valószínűleg megkísértheti fizetni a prémium csatornákat. A nagyszerű szórakozás megtalálásának másik lehetősége a tengerentúli keresés. A szórakozás óriási sokszínűsége van a világon és valószínűleg megtalálja pontosan azt, amit soha nem tudott, hogy élvezte, ha felfedezi más országok tévéjét.

Ha külföldön él, akkor valószínűleg nem gyakran nézi a helyi tévét. A tévékészülék otthonról történő eljuttatása nagy előnye lenne, és segíthet megbirkózni a külföldi létezés nehézségeivel.

A VPN-k legyőzik a TV nacionalizmusát. Az IPTV lenyűgöző előnyeit, ha más országokból videofilmet szerez az interneten, elfojtotta minden olyan szabály és rendelet, amely akadályozza a hozzáférést. A VPN-knek köszönhetően nem kell csak arra a TV-re korlátozódnia, amelyik a kínált tévében van. Ehelyett élvezheti a legjobb szórakozást a világ minden tájáról, és nézheti meg, amit akar.

Ne feledje, hogy a szórakoztatóipar bonyolult technológiát alkalmaz a programozáshoz való hozzáférés ellenőrzésére. A világ számos kormánya drága és korszerű módszereket is alkalmaz az Ön irányítása alatt. A VPN-k a kommunikációs technológia élvonalában vannak, és azokat a néhány céget, amelyek folyamatosan nyomják a borítékot, hogy HD IPTV-t szállítsanak ügyfeleiknek, figyelik.

Használja ki a pénzvisszafizetési időszakok a listánkban szereplő VPN-szolgáltatások közül néhányat kipróbálhat, és megnézheti, melyik a legmegfelelőbb az Ön körülményeihez.

Ezzel az áttekintéssel reméljük, hogy tájékoztatjuk a nagyközönséget arról, hogyan lehet a legjobb HD TV-t a világ minden tájáról elérni. Nem hagyatkozhat a VPN-webhelyek értékesítési példányaira, mert csak arra akarnak csábítani, hogy fizetjen, és nem fognak teljesen őszinte lenni a szolgáltatásuk korlátozásaival kapcsolatban. Mi fogunk. Csak azáltal, hogy elolvassa az VPN-szolgáltatásokat nem üzemeltető emberek értékelését, valóban képet kaphat arról, hogy melyek működnek, és melyek a csalások.. A felhasználói vélemények olvasása szintén jó kutatási forrás, ezért a cikk alján található a megjegyzés szakasz.

Használ VPN-t az IPTV HD formátumú továbbításához? Találtál egy nagyszerű ingyenes csatornát külföldről, amely megmutatja kedvenc sportát? Ellenőrzi online más nemzetek TV-állomásait, hogy megtekintse a legfrissebb műsorokat, mielőtt megérkeznének az Ön országába? Problémái vannak a VPN használatával, és melyik listánkban szereplő VPN-t használta? Mondja meg másoknak a videó streaming tapasztalatait az interneten keresztül, az alábbi megjegyzés rovatban hagyva megjegyzést.

Kép: tv head shoot 1_044: victorio marasigan a Flickr-en keresztül. A CC BY-SA 2.0 alatt engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 14

Adblock
detector