5 legjobb VPN az NBC számára, így külföldön is megnézheti (az Egyesült Államokon kívül)

nbc vpn hiba

Az NBC nagyon népszerű csatorna, de online tartalma csak az Egyesült Államokon belül tekinthető meg. Van azonban megoldás. Ha Ausztráliából, az Egyesült Királyságból vagy bárhol másutt (az Egyesült Államokon kívül) szeretne nézni, a virtuális magánhálózat (VPN) lehetővé teszi ezt..

A VPN-k úgy működnek, hogy a hálózati forgalmat távoli szerverekre irányítják, lehetővé téve, hogy kiválaszthassa, hol tartanak a webhelyek. Például egy amerikai szerver használata feloldja a legtöbb amerikai alapú streaming-platformot, beleértve az NBC-t, az USA Netflix-et és a HBO-t. Ezzel szemben, ha megpróbálja megnézni az NBC-t VPN nélkül, a következő két hiba egyikét hozza vissza: „Az élő közvetítés az Ön területén nem érhető el” vagy „Ez a tartalom nem érhető el a helyén”.

A bejegyzés többi részében mélyebben megismerjük azokat az okokat, amelyek miatt ezek a VPN-ek összeállították a listát, de Ha csak összefoglalásra van szüksége, itt találja meg a legjobbakat:

 1. ExpressVPN, akit meg kell verni. Szupergyors kiszolgálókat üzemeltet az Egyesült Államokban, amelyek kiválóan alkalmasak streamingre. Bárhonnan feloldhatja az NBC-t, a legtöbb népszerű streaming-műsorral együtt. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi Önt.
 2. CyberGhost Költségvetési választás a tesztelt tesztek közül a leggyorsabb streaming szerverek közül. A könnyen használható alkalmazások nagyszerű VPN kezdők.
 3. NordVPN Nagy értékű szolgáltató, sok kiszolgálóval, megbízható kapcsolatokkal és tisztességes sebességgel. Feloldja az NBC és így tovább.
 4. IPVanish Ne keresse tovább, ha Kodi-felhasználó. Megbízható csatlakozások streaminghez.
 5. PrivateVPN A lista legújabb szolgáltatója egyre növekvő kiszolgálói hálózattal, amely feloldhatja a legnépszerűbb webhelyek feloldását. Jó streaming sebesség.

A legjobb VPN-k az NBC számára

A probléma az, hogy több száz VPN-szolgáltatás érhető el, és nem mindegyik alkalmas a HD-tartalom feloldására és streamingjére. Az NBC nézéséhez a legjobb VPN-ek megtalálásához olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 1. Számos szerver az Egyesült Államokban
 2. Állandó összeköttetések és nagy sebesség
 3. Képes a streaming szolgáltatások széles körének feloldásához, beleértve az NBC-t is
 4. Erős titkosítás és további biztonsági szolgáltatások
 5. Minimális fakitermelés, vagy lehetőleg egyáltalán nem fakitermelés

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ösztönzi és nem engedi el a VPN használatát a tartalom illegális streamingjéhez. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg az országának törvényeit és az egyes streaming-platformok használati feltételeit, mielőtt VPN-t használ a tartalomhoz.

Itt található az NBC legjobb VPN-jeinek listája:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

29 nagysebességű szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban, ExpressVPN lehetővé teszi, hogy HD tartalmat nézzen késés, dadogás vagy pufferolás nélkül. Sokkal jobb, hogy képes felszabadítani a népszerű streaming szolgáltatások széles választékát, beleértve a Netflix, az Amazon Prime Video, a Hulu és természetesen az NBC szolgáltatást..

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást használ, tökéletes titkosítással, és DNS-szivárgás elleni védelmet biztosít a böngészési előzmények biztonságának biztosítása érdekében. Ha a VPN-kapcsolata elveszik, az ExpressVPN kill kapcsolója aktiválódik, megakadályozva ezzel, hogy védelem nélkül böngészjen. Mivel ez a szolgáltatás nem tart naplót, elfogadja a bitcoin fizetéseket, és rendelkezik egy második, Tor-hozzáféréssel elérhető webhellyel, így ideális azok számára, akik az adatvédelmet helyezik előtérbe.

Az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz MacOS, iOS, Windows, Android és Linux rendszerekre. Néhány vezeték nélküli útválasztót a kézi konfigurálás is támogat.

Előnyök:

 • A 18 amerikai város kiszolgálói szinte bárhol feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • A szupergyors szerverháló nagyszerűen használható HD formátumban történő streaminghez
 • Emellett feloldja a Netflix, a Hulu, az Amazon Prime Video, a BBC iPlayer és még sok más tartalmát
 • Erőteljes naplók nélküli adatvédelmi politika és az alkalmazásokba épített magas színvonalú biztonság
 • A támogatási szolgáltatások csúcsminőségűek és tájékozottak

Hátrányok:

 • Korlátozottan fejlett funkciók az energiafelhasználók alkalmazásaiban

NBC LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Lángoló gyors és megbízható választás, amely felszabadítja az NBC-t és az összes főbb streaming szolgáltatást külföldön, ideértve a Hulu, a Netflix és az Amazon Prime szolgáltatásokat. Nagyszerű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások, és nem tart naplót. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost a lehető legegyszerűbbé teszi az online biztonságot. Miközben kiválaszthat egy adott szervert, választhat egy olyan feladatot is, amely megfelel egy adott feladathoz, például biztonságos torrentinghez, bizonyos webhelyek feloldásához vagy anonim online maradáshoz. Az NBC feloldásának külön lehetőségével a CyberGhost egyértelmű választás.

Noha ezt a szolgáltatást a kezdők könnyen használhatják, a haladó felhasználók számára számos lehetőséget kínál. Ezek magukban foglalják a kill kapcsolót, a kényszerített HTTPS-t, egy ad-blokkolót és a rosszindulatú programok elleni funkciókat. A 256 bites titkosítással, a tevékenységeinek naplózásával, valamint a port-továbbítás, az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelemmel a CyberGhost a böngészési szokásait mindenkor magántulajdonban tartja.

Ennek a szolgáltatónak dedikált alkalmazásai vannak a MacOS, a Windows, az Android és az iOS számára. A Linux alapú rendszerek és a támogatott hálózati útválasztók manuális konfigurálására van szükség.

Előnyök:

 • Több mint 600 szervert működtet az Egyesült Államok különböző városaiban
 • Néhány leggyorsabb streaming szerver, amelyet teszteltünk
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni

Hátrányok:

 • Nem működik Kínában vagy az Egyesült Arab Emírségekben

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A CyberGhost könnyen kezelhető. Megfizethető, szilárd előadóművész. Jó az NBC feloldásában, de küzdhet más streaming webhelyekkel. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN széles körű szerverhálózatának és nagy sebességének köszönhetően a népszerű streaming-választás. Az összes szerver optimalizálva van a HD streaminghez, és feloldhatja az összes legnépszerűbb szolgáltatást, beleértve a Netflix-et, a BBC iPlayer-t és az HBO-t. Fiókonként legfeljebb hat kapcsolat megengedett, így az összes eszközt egyszerre megóvhatja.

Ez a VPN nem naplózza az Ön adatait, és egy alkalmazás-specifikus kill kapcsolóval érkezik, amely biztonságban tartja a kapcsolatot, ha a kapcsolat megszakad. Beépített DNS-szivárgás-védelemmel, rosszindulatú programokkal és ad-blokkoló funkciókkal rendelkezik. Plusz 256 bites titkosítását hatékonyan feltörhetetlennek tekintik..

Ez a VPN Android, iOS, MacOS és Windows alkalmazásokat kínál. A kiválasztott útválasztók és a Linux alapú rendszerek, például a Raspberry Pi szintén támogatott kézi telepítéssel.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1500 szerver szinte bármit feloldhat
 • Elég gyors a HD tartalom megszakítás nélküli továbbításához
 • Könnyen feloldja a legtöbb fő streaming szolgáltatást
 • Az alapértelmezett biztonsági beállítások és az adatvédelmi szempontok meghaladják a szabványt
 • A személyes adatok védettek, mivel nem tartanak nyilvántartást

Hátrányok:

 • Csak egy helyhez csatlakozhat, nem pedig egy szerverhez

ÉRTÉK ÉS TELJESÍTMÉNY: A NordVPN nagyszerű választás. Jó sokoldalú, aki külföldön jól teljesít az NBC-vel. Erős biztonsági funkciók és akár 6 eszköz egyidejű használatát teszi lehetővé egy fiókból. Tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish A hatalmas, saját tulajdonú szerverhálózattal rendelkezik, amely az egész világon elterjedt. Több mint 400 ilyen szerver van az Egyesült Államokban, és mivel az IPVanish gyors sebességet kínál, akkor az NBC tartalmát bármilyen késés vagy észrevehető pufferolás nélkül megnézheti. Az IPVanish számos streaming szolgáltatást blokkolhat, beleértve a CW TV, HBO és PBS szolgáltatásokat.

Az IPVanish nem tart nyilvántartást a tevékenységeiről, és számos további biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például a LAN forgalom blokkolása, a kill kapcsoló, az OpenVPN obfuzáció és az időszakos IP-címváltás. Mivel öt egyidejű kapcsolat megengedett, ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas a leggyakrabban használt eszközök védelmére.

Az IPVanish alkalmazásokat tartalmaz Windows, Android, iOS és MacOS, valamint az Amazon Firestick és Fire TV számára. A Linux platformokat és a kiválasztott útválasztókat támogatja, de manuális telepítést igényel.

Előnyök:

 • Körülbelül 600 amerikai szerverrel rendelkezik, szinte bármilyen streaming webhely feloldásához HD sebességgel képes
 • Lenyűgöző sebesség és megbízható csatlakozások
 • Jól működik a távirányító felhasználói Kodi kiegészítőivel
 • A legfontosabb biztonsági és adatvédelmi szempontok

Hátrányok:

 • Nézze meg másutt, ha alkalmazást kell használnia Kínában
 • Nincs valódi élő chat-támogatás

Legfeljebb 10 ESZKÖZÖK: Az IPVanish nagy szerverhálózattal rendelkezik, és több kapcsolatot is jól kezel. Könnyen kezelhető és olyan felhasználók számára előnyös, akiknek magas szintű adatvédelemre van szükségük. Nem lehet feloldni annyi streaming szolgáltatást, mint néhány riválisa. 7 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Habár PrivateVPN csak tíz amerikai szerverrel rendelkezik, és képes ahhoz, hogy elég gyors kapcsolatokat biztosítson a HD videóinak problémamentes továbbvitele céljából. Feloldhatja a népszerű szolgáltatások, például a Netflix, az NBC és a Hulu szolgáltatásait. Legfeljebb hat csatlakozás megengedett egyszerre, bármilyen eszközről nézhet.

Ez a szolgáltatás nem tartalmaz naplókat, és 256 bites titkosítással védi a forgalmat. Védelem van a DNS és az IPv6 szivárgások ellen, valamint egy opcionális kill kapcsoló. A PrivateVPN 24 órás élő ügyfélszolgálatot kínál, és munkatársai távolról csatlakozhatnak az eszközéhez, hogy segítsenek bármilyen probléma megoldásában.

A PrivateVPN dedikált Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokat kínál. Manuálisan telepíthető Linux rendszerekre és számos vezeték nélküli útválasztóra.

Előnyök:

 • Kilenc amerikai város kiszolgálói jó streaming sebességet érnek el
 • Népszerűséget szerezzen a növekvő webhelyek listájának feloldása miatt
 • Svéd székhelyű szolgáltató, szigorú bejelentkezési politikával

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni
 • A támogató személyzet jó, de csak európai munkaidőben működik

NAGY SZÁM: A PrivateVPN állandóan megbízható. Jó az NBC feloldásához és általános célú felhasználáshoz. A sebesség meglepően jó volt a piac ezen végén. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

Használhatok egy ingyenes VPN-t az NBC nézéséhez?

Az ingyenes VPN-k vonzó lehetőség lehetnek, de azt javasoljuk, hogy több okból is kerüljék őket. Mindenekelőtt az ingyenes VPN-knek gyakran hiányzik a nagyszámú felhasználó kezeléséhez szükséges hálózati infrastruktúra. Ez azt jelenti, hogy valószínűbb, hogy véletlenszerű leválasztást vagy dadogó, alacsony felbontású videót tapasztal, különösen csúcsidőben.

Felkérdezheti magától, hogy az ingyenes VPN-k megengedhetik maguknak, hogy üzleti életben maradjanak. Mivel nem számíthatnak fel közvetlenül Önnek, más módszereket kellett keresniük a jövedelemszerzésre. Ezek a módszerek a reklámok beinjektálásától a meglátogatott webhelyekig, a tevékenységek nyomon követésével a leválasztás után és a részletek harmadik feleknek történő eladása nélkül, az Ön tudta nélkül.

Egyes esetekben az ingyenes VPN-k valójában kevésbé biztonságosak a rendszerén. Egyesek rosszindulatú programokat telepítenek, mások egyáltalán nem titkosítják az adatait, és még azt is láttuk, hogy az ingyenes VPN-k eladják a felhasználók sávszélességét a botnetekhez való felhasználáshoz. Az adatok biztonságának megőrzése érdekében azt javasoljuk, hogy használjon egy jó hírű VPN szolgáltatást, amely a felhasználók adatvédelmének nyilvántartásával rendelkezik.

Miért nem nézhetem az NBC élő közvetítését??

nbc élő közvetítés bejelentkezés

Lehet, hogy észrevette, hogy míg a VPN lehetővé teszi az NBC igény szerinti tartalmának megnézését, az élő közvetítést továbbra sem tudja megnézni. Ennek oka az, hogy az NBC megköveteli a felhasználóktól, hogy bejelentkezzenek az amerikai kábelszolgáltató adataival, mielőtt hozzáférést biztosítanak az élő közvetített tartalomhoz. Van mód arra, hogy megkerüljük ezt??

A válasz igen és nem. Az NBC webhelyén az élő közvetítésekhez kötelező a kábel előfizetés, így nem tekintheted meg az adatfolyamot. Számos olyan streaming szolgáltatás van, amely tartalmazza az NBC szolgáltatást, és kevesebbet fizet, mint egy szokásos kábel előfizetés. Ezen szolgáltatások közül sok ingyenes próbaidőszakot is kínál, tehát ha csak az alkalmakat nézi az NBC, akkor nem kell fizetnie egy cent.

 1. Sling TV - 25 USD havonta; hét napos próbaverziót kínál.
 2. Hulu - 39,99 USD havonta; hét napos próbaverziót kínál.
 3. YouTube TV - 40 USD havonta; hét napos próbaverziót kínál. Igényelhető csak bizonyos területeken.
 4. Fubo TV - 19,99 USD az első hónapban, ezt követően 44,99 USD; hét napos próbaverziót kínál.

Meg kell jegyezni, hogy míg a DIRECTV általában ajánlott, csatornalistája azt mondja: „Ahhoz, hogy helyi vagy regionális sporthálózatot szerezzen, számlázási címének meg kell egyeznie a helyi piaccal, és az eszköznek ebben a helyen kell lennie.” Ez ténylegesen kizárja azt. opcióként a külföldi nézők számára.

Mit nézhetek az NBC-n?

Az NBC meglehetősen változatos válogatott tartalmat kínál. Az alábbiakban felsoroltuk az NBC legnépszerűbb műsorait:

 1. Jog és rend: Különleges áldozatok egység
 2. Chicago Fire
 3. A hang
 4. Dateline
 5. A ma esti show
 6. Jó lányok

Lásd még: A legjobb VPN-k a Comedy Central számára

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 73

Adblock
detector