5 legjobb VPN az NHL Game Pass számára, így bárhonnan megnézheti

Szeretné online NHL Game Pass-ot nézni külföldről? Ma bemutatjuk, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni a földrajzilag korlátozott platformok - például NHL TV, Fox Sports és ESPN - blokkjának feloldásához és élő közvetítéséhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

5 legjobb VPN az NHL Game Pass számára (1)

A legtöbb streaming platform tartalmát csak bizonyos országok felhasználói számára teszi elérhetővé. A VPN-k azonban lehetővé teszik a szerverhez való csatlakozást az egész világon. Ezzel ideiglenes IP-címet kap a célországból. Ez becsapja a webhelyeket abban, hogy úgy gondolja, hogy valahol máshol található, és hozzáférést biztosít Önnek. Ugyanakkor a VPN nemcsak streaming; titkosítják az összes adatot, lehetővé téve, hogy tevékenységét magántulajdonban tartsa. VPN használatakor a forgalmat az internetszolgáltató, a hálózati rendszergazdák és még a hackerek sem tudják olvasni.

Létfontosságú, hogy a megfelelő VPN-szolgáltatást válassza, mivel mindenki más. Egyesek nagyobb hatással vannak a hálózati sebességre, mások szélesebb szerverhálózatot kínálnak, mások elsősorban a speciális biztonsági lehetőségekre koncentrálnak. Annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb VPN-ket az NHL Game Pass-szal történő streaminghez, olyan szolgáltatásokat kerestünk, amelyek megfelelnek a következő kritériumoknak:

 • Számos amerikai szerver.
 • Állandó, nagy sebességű összeköttetések.
 • Erős titkosítás és jó minőségű biztonsági szolgáltatások széles köre.
 • Mind asztali, mind mobil verzió.
 • Adatvédelmi politika, amely a felhasználót helyezi az első helyre.

Az NHL Game Pass feloldása egy VPN segítségével

A földrajzilag zárolt szolgáltatás feloldása egyszerű és szinte minden platformon ugyanúgy működik. A NHL Game Passot bárhonnan megnézheti:

 1. Válasszon megfelelő VPN-t az alábbi listából (javasoljuk az ExpressVPN-t).
 2. Töltse le és telepítse a szoftver megfelelő verzióját az operációs rendszeréhez.
 3. Csatlakozzon a megfelelő helyen található szerverhez. Az NHL Game Pass használatához amerikai szerverre van szüksége.
 4. Próbálja meg betölteni a tartalmat a választott platformon. Meg kell találnia, hogy gyorsan betöltődik, anélkül, hogy hibaüzeneteket jelenne meg.

A PREMIUM VPN INGYENES HASZNÁLATA A legtöbb VPN csak azok számára kínál legalacsonyabb árat, akik több éves lefedettséget vállalnak. Ha azonban nyaralásban van, vagy csak rövid időre van szüksége VPN-re, használhatja az ExpressVPN 30 napos ingyenes próbaverzióját. Előzetesen kell fizetnie, de 30 napon belül bármikor lemondhatja a teljes visszatérítést.

Az alábbiakban megtalálja az NHL Game Pass streaminghez ajánlott VPN-jeinket:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ez a szolgáltatás kiváló választás azok számára, akik szeretnének adatfolyamot folytatni a nagy sebességű kapcsolatok, a kiterjedt szerverhálózat (28 amerikai szerver, 18 különböző államot lefedő) és kiváló feloldási képességének köszönhetően. Valójában az ExpressVPN egyike azon kevés fennmaradó VPN-knek, amelyek megbízhatóan feloldhatják az olyan makacs streaming platformokat, mint a Netflix vagy a BBC iPlayer, tehát az NHL TV-nek nem szabad sok problémát felvetnie..

Robusztus biztonsági funkciók sorozatával büszkélkedhet, beleértve a 256 bites titkosítást, a DNS szivárgás elleni védelmet, a tökéletes előremeneti titkot és a kill kapcsolót, amely leállítja az adatátvitelt, amikor elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel. Mivel az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, tevékenységeit nem lehet visszakeresni Önre. Ez a VPN 24 órás támogatást is kínál élő csevegésen keresztül bármilyen probléma esetén.

Az ExpressVPN felhasználóbarát szoftvert kínál Windows, Mac és Linux PC-khez, valamint alkalmazásokat Android és iOS számára. Még manuálisan telepítheti a támogatott hálózati útválasztókra.

Próbáld ki kockázat nélkül: Szerezzen további három hónapot ingyenesen, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN éves tervében. Ehhez egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik, így kockázat nélkül kipróbálhatja a szolgáltatást.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

2. NordVPN

NordVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ami a hálózat méretét illeti, kevés szolgáltatás versenyezhet a NordVPN-vel. Csak az Egyesült Államokban közel 1900 szerverrel rendelkezik, és néhányat még a HD videó streamingére optimalizálják. Mint ilyen, kiváló módja az NHL Game Pass biztonságos közvetítésének. A legjobb az, hogy a NordVPN az NHL TV-n kívül számos hasonló szolgáltatás feloldására is képes, például az ESPN, a FOX Sports és a CBS All Access.

A NordVPN számos lehetőséget kínál a tapasztalt felhasználók számára a személyre szabott biztonsági beállítások létrehozásához. Alapértelmezés szerint 256 bites AES titkosítást használ DNS és IPv6 szivárgás elleni védelemmel, de választhat úgy is, hogy engedélyezze a program-specifikus megszakító kapcsolót, egyszerre használjon két VPN-t, csatlakozzon a Tor-hoz VPN-n keresztül, vagy automatikusan blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat. Nem naplózza személyesen azonosítható információkat, és elfogadja a Bitcoin fizetéseket, azaz anonim maradhat, amennyire csak lehetséges.

Ez a VPN rendelkezik Android, iOS, Mac és Windows alkalmazásokkal. Linux alapú eszközökkel és kiválasztott internetes útválasztókkal is működik, bár kézi konfiguráció szükséges.

KIZÁRÓLAGOS: Takarítson meg 66% -ot, ha a NordVPN kétéves előfizetését választja. Ez garantálja a nyugalmat és csökkenti a fizetést havi 3,99 dollárra.

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést.

3. CyberGhost

CyberGhost

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

A CyberGhost kissé különbözik a legtöbb többi VPN-től abban, hogy lehetővé teszi, hogy manuálisan válasszon ki egy szervert, vagy inkább válasszon egy tevékenységet (például a streaming webhelyek blokkolásának feloldását), és hozzárendeljen egyet, amely működni fog. Az Egyesült Államokban elterülő 464 nagysebességű szerverrel élőben nézheti meg az NHL-t, észrevehető pufferelés nélkül.

Ennek a szolgáltatásnak az a jó dolog, hogy az egyszerű esztétika ellenére is nagyon biztonságos. A felhasználók kihasználhatják a 256 bites titkosítást, a kill kapcsolót, a HTTPS átirányítást, a hirdetés blokkolást és a rosszindulatú programok elleni funkciókat, hogy mindenkor védettek legyenek az interneten. A CyberGhost nem naplózza semmilyen munkamenetet vagy tevékenységet, és védelmet nyújt a DNS, IPv6 és a port-továbbítás szivárgásaival szemben, így biztos lehet benne, hogy tevékenységei privát maradnak.

A CyberGhost alkalmazásokat tartalmaz Android, Windows, iOS és MacOS eszközökhöz. Manuálisan telepíthető Linuxra és támogatott útválasztókra.

KEDVEZMÉNYES AJÁNLAT: A CyberGhost egyéves előfizetésével 77% -kal csökkentse az árat. Ehhez egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik, azaz nincs semmiféle kockázat.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

4. IPVanish

IPVanish

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

Az IPVanish jelenleg 479 amerikai szerver közül választhat, és minimális hatással van a hálózati sebességre, így erős választás az élő HD tartalmak, például az NHL streamingjének streamingjére. Az egyik dolog, amely megkülönbözteti ezt a VPN-t, az, hogy fiókonként akár tíz eszközt is csatlakoztathat, ahol a legtöbb riválisa megenged három vagy négy. Ez azt jelenti, hogy egy előfizetéssel megvédi a háztartás minden eszközét.

Lehet, hogy egy könnyű alkalmazásával és egyszerűsített felépítésével rendelkezik, de az IPVanish a biztonság szempontjából meghaladja a súlyát. 256 bites titkosítással, kill kapcsolóval és a DNS, IPv6 szivárgás elleni védelem alapértelmezés szerint engedélyezett. Van néhány fejlettebb lehetőség, mint például a LAN forgalom blokkolása, az adatok obfuzálása és az IP-cím rendszeres átváltása a kihasználás érdekében. Ezenkívül az IPVanish nem naplózza személyesen azonosítható információkat.

Ez egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyek alkalmazásával elérhető az Amazon Fire TV áruház. A Windows, MacOS, Android és iOS alkalmazásokkal megvédheti magát attól, hogy melyik készüléket részesíti előnyben. Az IPVanish manuálisan konfigurálható úgy, hogy Linux rendszereken és a kiválasztott vezeték nélküli útválasztókon működjön.

OLVASÓ OLDAL: A Comparitech olvasók akár 60% -ot spórolhatnak meg előfizetésükkel. Ezek közé tartozik egy hétnapos ingyenes próbaverzió; bármikor lemondhat ezen idő alatt, és visszatérítheti pénzét.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A PrivateVPN-nek csak tíz szervere lehet az Egyesült Államokban, de gyorsabb sebességet biztosít, mint sok hasonló szolgáltatás. Elég gyors az élő videó streamingéhez észrevehető pufferelés vagy késés nélkül, és feloldhatja a népszerű szolgáltatások, mint például a Netflix, a BBC iPlayer és a Hulu szolgáltatásokat. Ezenkívül hat egyszerre engedélyezett csatlakozással és erős többplatformos támogatással az NHL mérkőzéseit bármilyen eszközre közvetítheti..

Ez a VPN 256 bites titkosítással, megszakító kapcsolóval, valamint alapértelmezésben engedélyezett DNS és IPv6 szivárgások elleni védelemmel érkezik.. Szigorú bejelentkezési tilalmával rendelkezik, azaz a tevékenységeid mindig privát jellegűek. A PrivateVPN kiválóan támogatja az ügyfélszolgálatot, 24 órás élő csevegéssel és a szoftver távoli telepítésével, ha problémája van..

Ez a szolgáltatás alkalmazásokat kínál Windows, Android, MacOS és iOS eszközökhöz. Linuxon és néhány útválasztón működik, de ehhez manuális konfigurációra van szükség.

EXTRA HÓNAP INGYEN: Szerezzen öt hónapos extra ingyenes PrivateVPN éves tervet. Bónuszként ez a teljes költséget több mint 70% -kal csökkenti.

Olvassa el a teljes PrivateVPN áttekintést.

Nézhetek egy NHL Game Pass-t egy ingyenes VPN-sel?

Bocsánatot kap azért, mert úgy gondolja, hogy az ingyenes VPN-k jó módszert jelentettek az online biztonság megőrzésére. Végül is azt állítják, hogy ugyanolyan típusú szolgáltatást kínálnak, mint a prémium társaik. Számos okból javasoljuk azonban az ingyenes VPN-k elkerülését. Először is, infrastruktúrájukat folyamatosan elárasztják az új felhasználók, ami a hálózat lelassulását okozza. Ez szaggatott, dadogó videóként és oldalakként jelenik meg, amelyek örökre betöltődnek. Ez aligha ideális élő HD formátumú nézéshez.

Noha az ingyenes VPN nem számlázza közvetlenül a felhasználókat, mégis jövedelmezőek. Sajnos a valódi termék nélküli VPN-ajánlat a felhasználók. Azáltal, hogy hirdetéseket tesz fel a meglátogatott webhelyekre, és nyomon követi tevékenységeit, az ingyenes VPN-k pénzt kereshetnek tőled böngészés közben. Még akkor sem, ha soha nem kattint egyetlen hirdetésre, rengeteg adatot gyűjt össze, amelyek felhasználhatók egy felhasználói profil felépítéséhez, és az Ön tudta nélkül eladhatók harmadik fél számára..

Végül: az ingyenes VPN-k komoly veszélyt jelentenek a biztonságára. Számos állítólag ingyenes VPN csak trójaiak, akik rosszindulatú programokat akarnak telepíteni az eszközére. Nem csupán kisebb, kevésbé ismert szolgáltatások: láttuk, hogy egy jól megalapozott ingyenes VPN eladja a felhasználók sávszélességét a botnetben történő felhasználás érdekében. Az online biztonsággal kapcsolatban nem lehet túl óvatos. Ezért javasoljuk ehelyett egy jó hírű, magánélettudatos VPN használatát.

2018/19 NHL ütemterv

A 2018/19 NHL-szezon október 3-án kezdődik, és 2019. április 6-án ér véget. Idő alatt hatalmas 1219 játék lesz, minden csapat játszik 82 alkalommal. Ez megegyezik egy csapatonként körülbelül egy játékkal, kétnaponként a teljes 185 napos szezonban.

Nyilvánvalóan túl sok a meccsek itt, hogy lefedjék, de csapatok vagy dátum szerint találhatók a mérkőzések az NHL webhelyének ütemezési oldalán..

Lásd még: Hogyan nézhetem az NHL-t a Kodi-n

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 42 =

Adblock
detector