5 legjobb VPN az USTVNow-hoz, így bárhol megnézheti

A legjobb VPN az USTVNow Main számára

Az USTVNow amerikai élő TV-csatornákat kínál az amerikai emigránsok és a katonai személyzet számára. Ingyenes csomagjuk hat csatornával érkezik, míg fizetett opcióik további csatornákat és DVR funkciókat kínálnak. Míg az USTVNow élő TV-szolgáltatása a külföldön élő amerikaiaknak szól, addig az Egyesült Államokban élők is elérhetik azt..

A filmeket a szolgáltatáson keresztül lehet kölcsönözni, de néhány cím földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Államokon belül tekinthető meg. Az Egyesült Államokon kívüli hozzáférés megkísérlése hibaüzenetet eredményezhet: „Csak amerikai talajban érhető el.”

Az USTVNow Ondemand elérhető csak az USA-ban kiadás

A geolocking megkerülésének bizonyított módja egy virtuális magánhálózat (VPN) használata. A VPN-k átirányítják az internetkapcsolatot egy kiszolgálón keresztül a választott helyen, miközben a továbbított adatokat is titkosítják. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, de hozzáférni szeretne az USATVNow film kölcsönzéséhez, akkor csatlakozva egy amerikai VPN szerverhez hozzáférést biztosít. Ez azt jelenti, hogy Kanadából, Ausztráliából, az Egyesült Királyságból, Németországból és a világ bármely pontjáról elérhető az USTVNow. Emellett feloldhatja azokat a szolgáltatásokat is, amelyek általában csak az Egyesült Államokban élő emberek számára érhetők el, például az USA Netflix könyvtára, Hulu és HBO.

Mélyebbre jutunk az alább bemutatott valamennyi VPN-szolgáltatónál, de ha kevés az ideje, itt van az USTVNow legfontosabb VPN-jeinek listája:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk. A szupergyors amerikai szerver feloldja a streaming tartalom kiváló minőségét. Az alkalmazások biztonságosak, privátok és könnyen kezelhetők. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. NordVPN Veterán költségvetési szolgáltató, több száz szerverrel az Egyesült Államokban. Jó biztonságos és privát streaminghez.
 3. CyberGhost Jó értékű VPN könnyen használható alkalmazásokkal. Lenyűgözött a streaming sebessége.
 4. PrivateVPN Népszerűségnek örvendenek a feloldó képességeik, az adatátviteli sebesség és az adatvédelmi szolgáltatások miatt.
 5. IPVanish Kedvenc a Kodi felhasználók számára a könnyen használható alkalmazások és a streaming sebesség miatt.

A legjobb VPN-k az USTVNow számára

Nem minden VPN-t hoz létre egyenlőnek, és óvatosnak kell lennie az egyik kiválasztásakor. Összeállítottuk azon VPN-ek listáját, amelyek alkalmasak az USTVNow filmek és élő közvetítések feloldására, hogy segítsenek a hatékony VPN kiválasztásában. Az USTVNow számára a legjobb VPN-k kiválasztása az alábbi kritériumokon alapul:

 • Elérhető amerikai szerver
 • Gyors csatlakozási sebesség
 • Erős biztonság és titkosítás
 • A felhasználói adatok naplózása minimális
 • Gyors ügyfélszolgálat

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ösztönzi és nem engedi el a VPN használatát a tartalom illegális streamingjéhez. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg az országának törvényeit és az egyes streaming platformok használati feltételeit, mielőtt VPN-t használ a tartalom eléréséhez.

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárAz USTVNowTeds 2020 januárját blokkolja

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN 32 szervert kínál az Egyesült Államokban. Ezek nagysebességű szerverek, amelyek lehetővé teszik a HD tartalom streamingjét. Amellett, hogy hozzáférést biztosít az USTVNow film kölcsönzéséhez, az ExpressVPN feloldhatja a blokkolást is Netflix, Comedy Central és BBC iPlayer. Az ExpressVPN öt egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ami nagyszerű mindenki számára, aki több eszközzel rendelkezik.

Az ExpressVPN biztonságos kapcsolatokat kínál 256 bites titkosítás révén. A fizetést a bitcoin-on keresztül fogadják el, amelynek saját anonimitási előnyei vannak. Ezenkívül az ExpressVPN rendelkezik egy kill kapcsoló funkcióval, amely biztosítja, hogy a felhasználók adatai ne szivárogjanak fel, ha VPN-kapcsolatuk kiesik..

A minimális kapcsolódási naplókat az Express VPN tárolja, de meg kell jegyezni, hogy az IP-címek nem tárolódnak. A DNS szivárgás elleni védelmet annak biztosítására is kínálják, hogy a felhasználók adatai ne szivárogjanak át a VPN-kapcsolaton keresztül. Az IPv4 is kényszerítve van, amikor csatlakozik egy ExpressVPN szerverhez. Erre azért van szükség, mert egyes hálózatok nem támogatják az újabb IPv6-ot, amely miatt az IPv6-forgalom a VPN-kiszolgálókon kívülre irányul. Az anonimitás fokozott anonimitását a .onion webhely kínálja, amely lehetővé teszi az anonim regisztrációt.

Azt is tapasztalhatja, hogy az ExpressVPN kiváló ügyfélszolgálatot nyújt a 24 órás, élő chat-rendszeren keresztül.

Natív alkalmazások érhetők el MacOS, Windows, iOS, Android, néhány Linux disztró és néhány útválasztó számára. A Chrome, a Firefox és a Safari kiterjesztések szintén rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a VPN-alkalmazás vezérlését azon a gépen futó VPN-alkalmazáson, ahol a kiterjesztés telepítve van. Azoknak az útválasztóknak, amelyeket nem támogat az alkalmazás, és a Linux disztróknak, amelyek nem rendelkeznek ExpressVPN alkalmazással, rendelkezésre áll egy manuális konfigurációs beállítás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az ExpressVPN funkcióinak elérését.

Előnyök:

 • A 18 amerikai város kiszolgálói szinte bárhol feloldhatják a földrajzilag korlátozott tartalmakat
 • A szupergyors szerverhálózat kiválóan alkalmas streamingre és letöltésre
 • Magas szintű biztonsági funkciók és a naplók nélküli irányelv védi az Ön személyes adatait
 • Alkalmazások Windows, MacOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez
 • A 24/7 élő csevegőszemélyzet tartja a labdát

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint néhány riválisnál

USTVNOW LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Szupergyors és megbízható választás, amely feloldja az USTVNow alkalmazását bármely országban, valamint a legtöbb egyéb streaming szolgáltatást. A legjobb osztály és a magánélet 256 bites AES titkosításával, ne tároljon böngészőnaplókat, megszakítsa a kapcsolót és szivárgás elleni védelmet. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. NordVPN

NordVPNFeloldja az USTVNowTests 2020 januárjának blokkolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN egyedül az Egyesült Államokban több mint 1700 szerverrel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy fel tudják oldani az USTVNow film kölcsönzéseit, a felhasználók képesek lesznek megkerülni az egyes államokbeli földrajzi zárt tartalmat is. Számos szervert speciális célokra optimalizáltak, ideértve a gyors streaming HD módban is.

Az USTVNow mellett a NordVPN a Netflix, a Hulu, a HBO, valamint az egyéb streaming szolgáltatások és hálózatok feloldására törekszik. A szolgáltatás hat egyidejű kapcsolatot biztosít egyetlen fiókkal. A NordVPN egy hatalmas oktatóanyagok és GYIK-adatbázisokkal rendelkezik, és 24 órás, élő csevegő támogatást és e-mailen keresztüli támogatást nyújt.

Ez a szolgáltató ügyfelei magánéletét és biztonságát vigyázza, mivel nem tart naplót és 256 bites AES titkosítást használ. A DNS szivárgás elleni védelmet is biztosítja, amely megakadályozza a DNS-kérelmek továbbítását az ISP-hez, és ezeket megtartja a NordVPN DNS-kiszolgálóin belül. Sőt, van egy kill kapcsoló beépítve a NordVPN alkalmazásaiba. Ez megakadályozza, hogy minden információ kiszivárogjon az internetszolgáltatóra. Az IPv4 is kényszerítve van.

A NordVPN biztonsági fókuszának megfelelően a fizetést bitcoin és más kriptovaluták útján fogadják el, ezáltal fokozva a névtelenséget a hagyományos fizetési módokhoz képest.

A NordVPN sokféle eszközzel használható. Vannak olyan alkalmazások, amelyek elérhetőek az Android, a Windows, a MacOS és az iOS számára, valamint a Chrome és a Firefox kiterjesztései. Ez számos lehetőséget jelent az internetkapcsolat biztosításához. Manuálisan konfigurálhat olyan eszközöket is, amelyekhez nincs natív alkalmazás.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 1700 szerver szinte bármit feloldhat
 • A sebességek elég gyorsak a HD streaminghez
 • Csatlakoztasson egyszerre 6 eszközt egy platformon keresztül
 • Élvezze a teljes névtelenséget naplók és kriptovaluta kifizetések nélkül
 • 24/7 élő chat-támogatás elérhető

Hátrányok:

 • Megbízható szerver keresése esetenként próbálkozás és hiba folyamatot jelent

LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI VPN: A NordVPN jó választás. Nagyon jó lehetőség, amely megbízhatóan működik az USTVNow és a legnépszerűbb streaming oldalak között. Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathat egyszerre. Kiváló adatvédelem és biztonság. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését.

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

3. CyberGhost

CyberGhostFeloldja az USTVNowTests 2020 januárjának blokkolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost gyors csatlakozási sebességet kínál több mint 700, az Egyesült Államokban található szerverrel. Ez azt jelenti, hogy ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, a USTVNow film kölcsönzéséhez való hozzáférés nem jelent problémát. Ezen felül a CyberGhost olyan szolgáltatásokhoz is működik, mint a Hulu és a Showtime. Legfeljebb hét egyidejű kapcsolat megengedett.

Az Ön személyes adatait ez a szolgáltató védi, mivel a bejelentkezési tilalomra vonatkozik. Továbbá, A VPN-kiszolgálókon keresztül átirányított forgalmat a 256 bites AES szabvány titkosítja. A DNS és az IPv6 szivárgás elleni védelem biztosított, és van egy automatikus megszakító kapcsoló, így az adatok nem szivároghatnak az ISP-hez. A Bitcoin fizetéseket fogadnak el, amelyek elősegítik a tranzakciók névtelenségét.

A CyberGhost átfogó támogatási oldalt kínál, amely útmutatókat, GYIK-ot és hibaelhárítási oldalakat tartalmaz. Ha segítségre van szüksége egy embertől, akkor küldhet jegyet vagy ping-ot a 24/7 élő chat-támogatáshoz.

A CyberGhost VPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, iOS és Android rendszerekhez. A Linux és néhány útválasztó manuálisan konfigurálható.

Előnyök:

 • Az Egyesült Államokban több mint 700 szerver alkalmazza a legtöbb földrajzi korlátozást.
 • Gyors, streaming -re optimalizált szerverek
 • Nem tart fenn felhasználói tevékenységi naplókat, és erőteljes titkosítást nyújt a tevékenység észlelésének megkerülésére
 • Az alkalmazásokat könnyű telepíteni és használni - jó lehetőség kezdőknek

Hátrányok:

 • Kézi konfigurálásra van szükség a Linux felhasználók számára

KÖLTSÉGVETÉSI Választás: A CyberGhost nagyszerű kezdőknek. Könnyen kezelhető. A jó szerverképviselet az Egyesült Államokban ideálisvá teszi őket az USTVNow számára. Nincsenek naplók, és megbízhatóan továbbítja a HD videókat. Harcolhat más népszerű streaming oldalakkal. 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes CyberGhost áttekintést.

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja az USTVNowTests 2020 januárjának blokkolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN biztosítja az internetkapcsolatot azzal a további előnnyel, hogy lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférést. Ez magában foglalja az USTVNow film kölcsönzési szolgáltatásának feloldását az Egyesült Államokon kívül. A PrivateVPN hozzáférést biztosít az Egyesült Államok Netflix könyvtárához is.

Tíz szerver található az Egyesült Államokban, amelyek mindegyike gyors adatfolyamsebességet biztosít. Ezen felül hat egyidejű kapcsolat megengedett a PrivateVPN-sel, ami meglehetősen kényelmes ebben a több eszköz-tulajdonosi korban.

Ez a szolgáltató nem tart nyilvántartást a felhasználói adatforgalomról, biztosítva ezzel, hogy a privát felhasználói adatok így maradjanak. Ehhez hozzáadódik a 256 bites titkosítás a kapcsolat biztosításához. Az IPv6 szivárgások megakadályozzák az IPv4 kényszerítését, és az alkalmazások DNS szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval érkeznek. A Bitcoin-kifizetések elfogadják a gyakorlatilag névtelen tranzakciókat.

Az ügyfélszolgálat szempontjából, A PrivateVPN 24/7 élő csevegést, valamint távirányító támogatást nyújt. Ez utóbbi különösen hasznos lehet a VPN beállításához vagy az általános hibaelhárításhoz segítségre szoruló felhasználók számára.

Dedikált Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazások érhetők el a PrivateVPN számára, és manuálisan konfigurálhatják a Linuxot és a támogatott vezeték nélküli útválasztókat a szolgáltatás működéséhez.

Előnyök:

 • Hírnév szerzése a népszerű streaming webhelyek feloldása terén
 • A kiszolgálók HD formátumban streamálhatnak anélkül, hogy külföldről pufferolnának
 • Legfeljebb hat eszközt használhat egyszerre
 • Új felépülő és bővülő hálózat

Hátrányok:

 • Kevés kiszolgáló közül lehet választani
 • Kínában történő működéshez manuális módosítást kell végezni

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja az USTVNow alkalmazást. Jó böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. IPVanish

IPVanishFeloldja az USTVNowTests 2020 januárjának blokkolását

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.IPVanish.com

Pénzvisszafizetési garancia: 7 NAP

IPVanish gyors csatlakozási sebességet és több mint 650 szervert kínál az Egyesült Államokban. Könnyen elérhető az USTVNow film kölcsönző szolgáltatásai más országokban. Az IPVanish feloldja a Comedy Central és a Hulu feloldását is. Ez a szolgáltató az utóbbi időben megnövelte az eszközszabályzatot. Most már használhatja up tíz eszköz egyszerre egyedül Feliratkozás, ami mindent jelent a háztartásban lévő készülékek könnyen beilleszthetők.

Az IPVanish-en keresztül létesített kapcsolatok 256-bites titkosítással vannak biztonságban. Ez a szolgáltatás emellett DNS szivárgás elleni védelmet nyújt, és a megnövelt biztonság érdekében a beépített kill kapcsolót is beépítették. A felhasználók választhatják az IPv6 szivárgás elleni védelmet az IPVanish alkalmazásban. Nem tartanak nyilvántartást a felhasználói adatokról, és a Bitcoin-fizetéseket elfogadják, lehetővé téve a megnövekedett névtelenséget a hagyományos fizetési módokhoz képest..

Az ügyfélszolgálati munkatársak 24 órán keresztül, hétfőn keresztül érhetők el, és az IPVanish weboldalon átfogó tudásbázist kínálnak.

Natív alkalmazások érhetők el Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone és néhány útválasztó számára. A szolgáltatást manuálisan beállíthatjuk a natív alkalmazás által nem támogatott útválasztókon, valamint a Linux és a Chromebook gépeken.

Előnyök:

 • Körülbelül 650 amerikai szerverrel feloldhatja szinte minden streaming webhelyet HD sebességgel
 • Az ügyfélszolgálatot nem bocsátják ki kiszervezésbe, ez egy jó adatvédelmi szempont
 • Fiókonként 10 egyidejű kapcsolat engedélyezése

Hátrányok:

 • Nem megbízhatóan oldja fel a Netflix, Hulu összes blokkolását
 • Az ügyfélszolgálat kissé lassú

NAGY sebesség: A PrivateVPN jó családi választás. Feloldja az USTVNow alkalmazást. Jó böngészéshez és kínzáshoz. Meg lehet csinálni azzal, ha több szerverrel rendelkezik, és nincs napi 24 órás támogatás. 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el az IPVanish teljes áttekintését.

IPVanish CouponSAVE 60% az éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazva

Használhatok egy ingyenes VPN-t filmek kölcsönzésére az USTVNow webhelyen?

Van néhány ingyenes VPN, amelyek felhasználhatók az amerikai szerverhez való csatlakozásra. Van azonban néhány tényező, amelyet figyelembe kell venni egy ingyenes VPN használatakor.

Általában az ingyenes VPN-k nem rendelkeznek nagy kiszolgálóval. Általában vannak adatkorlátozások, várakozási sorok és korlátozások a rendelkezésre álló sávszélességre. Sok esetben az ingyenes VPN-kiszolgálók túlterheltek lehetnek, mivel sok felhasználó próbál kihasználni az ingyenes kiszolgálókat. A szerver túlterhelése gyorsan lelassítja a kapcsolat sebességét.

Sőt, magánélet védelme szempontjából, Néhány ingyenes VPN-szolgáltató igénybevétele kockázatos lehet. Ezek közül a szolgáltatók közül néhány hajlandó naplókat vezetni, hirdetéseket futtatni és nyomkövető sütiket fecskendez a böngészőjébe. A legrosszabb, hogy néhány ingyenes VPN képes rosszindulatú programokat is szállítani. Ez különösen igaz az Android-eszközökhöz elérhető ingyenes VPN-kre.

Ezen okok miatt általában azt javasoljuk, hogy a felhasználók kerüljék az ingyenes VPN-szolgáltatásokat.

Hogyan kell használni a VPN-t az USTVNow segítségével

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, egy film kölcsönzésének kísérlete hibát okoz. Annak érdekében, hogy megkerülje ezt, egyszerűen meg kell tennie:

 1. Indítsa el a választott VPN szoftvert.
 2. Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez.
 3. Zárja be, nyissa meg újra, és törölje annak a szoftvernek a gyorsítótárát, amelyet az USTVNow eléréséhez használ.

Ezt követően folytatnia kell a film kölcsönzését.

Összefüggő: Az USTVNow Kodi Addon telepítése és használata

Mit kínál még az USTVNow?

Az USTVNow sok élő TV-opcióval rendelkezik. Ingyenes csomagjával hozzáférést fog elérni ABC, CBS, CW, Fox, PBS és My 9. Még több élő TV-lehetőség érhető el az USTVNow fizetős csomagjaival, valamint a HD stream-ekkel és a DVR-képességgel. Az élő TV és az igény szerinti opciók kombinációja vonzóvá teszi az USTVNow szolgáltatást kedvenc tartalmának a hagyományos kábel előfizetés nélküli élvezetéhez..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Adblock
detector